Adem Özköse Suriye'yi anlatıyor

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > SURİYE > Adem Özköse Suriye'yi anlatıyor
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Adem Özköse Suriye'yi anlatıyor  (Okunma Sayısı 238 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18 Haziran 2011, 07:23:40 ÖS 19
Üye Bilgileri
şimal
Aktif Üye

« :»

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.youtube.com/watch?v=FbNCrc0Beek&feature=related
29 Haziran 2011, 05:54:01 ÖS 17
Üye Bilgileri
Maveraî
Süper Aktif Üye

Aynayım: bakanlar beni değil, ancak kendini görür.

« Yanıtla #1 :»

Baasçılardan Görülmemiş İşkence

Beşşar Esed karşıtı gösterilere katıldığı gerekçesiyle gözaltına alınıp işkenceyle katledilen Tamer’in görüntüleri görenlere “Bu kadar da olmaz” dedirtiyor. 15 yaşındaki Tamer, ağır işkenceyle katledilmiş...

Gösterilerin başladığı 15 Mart’tan bu yana 40’tan fazla çocuğu işkenceyle öldüren Suriye’deki Baas rejiminin yeni katliam görüntüleri yayınlandı.

Suriye’nin Mesakin Sayda kasabasında bir buçuk ay önce  Beşşar Esed karşıtı gösterilere katıldığı için gözaltına alındıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Tamer Muhammed Şera’nın işkence gördükten sonra feci şekilde katledildiği ortaya çıktı.

Tamer’in bir akrabası tarafından kayda alınan görüntüler Suriye’de yaşanan vahşetin boyutunu da bütün çıplaklığıyla gözler önüne serdi.

Vücudunun birçok yerinde sigara söndürülmüş olan Tamer’in, başta kafa bölgesi olmak üzere birçok yerinde de sert darbeler sonucu oluşan morluklar var. Bacağındaki kurşun izinin yanı sıra başka bir kurşun da Tamer’in dişlerini ve yanağını parçalamış…

* Tamer'in vücudundaki ağır işkence izlerini sergilediği için videoyu yayınlayamıyoruz.
Baasçıların işlediği vahşetin boyutlarını gözler önüne seren videoya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap linkinden ulaşabilirsiniz.

Haber: ADEM ÖZKÖSE
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Not: Videoyu izlememenizi öneririm: ben bu hatayı yaptım: bu kadarını da tahmin etmeyerek... Sad Artık ne zaman kendime gelirim, boşalmış sinirlerim tekrar ne zaman dolar ve ciddi ciddi -insanlar bu kadar da zalim olabilir mi, bunu yapabilir mi, bu gerçek mi, yoksa bir savaş filminden montaj mı?- diye düşünerek midemde oluşan bulantı ne zaman geçer bilemiyorum ?  Huh? İzleyecekseniz de, çocukları uzaklaştırın ve yanınıza yaklaştırmayın!
Neden heryerde haberlere bakınmaktan sakınmamın nedenini bir kez daha hatırladım: bana haber takibi iyi gelmiyor Azn  Hayret
Zaten haber diye sunulanlar vahşetten öte şeylerde değil, haberin içeriği zulümle dolduruluyor hep...! Ben bile şu an bunu yapmaktayım maalesef Cry
Ama bu değişmeli, değiştirilmeli, değiştirmeliyiz! Güzel ve hayırlı şeyleri önceleyip öne çıkarmalı ki; Muhammed Resul'ün bizlere tavsiyesindeki gibi: hayır yaygınlaşsın, zihinlere iyilikler yerleştirilsin; kötülüğe aşinalık kazanmasın zihinlerimiz, gözlerimiz, kulaklarımız vs. vs.
Şu an duygusal kaos içerisindeyim, gel-gitlerin oluşu bundandır -normal ve doğal olarak- doğal olmayan belki de olan.. normlar içerisindeyim Cry Bi daha mı....
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.168 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu