Mavi Marmara Gazze`ye Gitmeyecek!.

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Ülkemizden > Mavi Marmara Gazze`ye Gitmeyecek!.
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Mavi Marmara Gazze`ye Gitmeyecek!.  (Okunma Sayısı 1086 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
21 Haziran 2011, 04:16:11 ÖS 16
Üye Bilgileri
duaekseni
Aktif Üye

« Yanıtla #30 :»

Geçen yıl Gazze'ye gitmek için yola çıkan Mavi Marmara Gemi'sinin yolcularından biriside bendim.İHH'dan Demet Tezcan Hanımefendi (şimdi görevli değil) arayıpta sizinde gitmenizi uygun gördük dediğindeki heyecanımı,duygularımı anlatmaktan acizim.

Tüm hazırlıklarımı yaptım,gideceğimiz günü sabırla beklemekteydim.

Son anda önemli bir ailevi engel (sağlık) sebebiyle arkada kalanlardan olmuştum ve o kadar çok hüzünlenip,ağlamıştım ki!Elbette Rabbimin dilemesiydi.

Düşünüyorum da acaba, şöhret,para,"ilahlaştırılma" isteği....vs hangisiydi beni gideceklerin içinde adım zikredildiğinde heyecanlandıran,mutlu eden,tarifsiz duygulara sürükleyen?

Hııı! Ne dersiniz değerli müslümanlardan kardeşim? Sizce hangisiydi? sizin tabirinizle kimbilir (umuyorum ki) şehit olsaydım benim de kabrime "çaput" bağlarlarmıy dı?

Yok,yok hiç de sizin düşündüğünüz,inandığınız gibi değil kardeşim.Sapla samanı karıp karıştırmayın lütfen.İnsanları da niyetleriyle sorgulamayın!

Allah'tan rol çalmaya hele,hele hiççç kalkışmayın.Allah basiretimizi açsın,şuurumuzu berraklaştırsın,hidayet nasip etsin hepimize.

Önden gidenler güzel atlara binip gittiler,arkadakiler de sırasını özlemle beklemekte.Umuyoruz ki Rabbimin şehit kullarım diye adını zikrettikleri arasındadırlar.

Selam ve dua ile.

"Hasbunallah ve ni'me'l-vekil"
21 Haziran 2011, 04:45:25 ÖS 16
Üye Bilgileri
hattabhamza
Aktif Üye

şirkten boşanıp,şehadetle nişanlanmak

« Yanıtla #31 :»

Gazze gemisinde 22 ülkeden 700 kişi olacak
Amerika’dan Gazze’ye yardım götüren gemide 22 ülkeden 700 kişi olacağı belirtildi.

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Amerika’dan Gazze’ye gidecek yardım gemisinde yer alacaklar New York’ta basının karşısına çıktı. Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan ABD yardım gemisinin koordinasyonunu sağlayan Leslie Cagan, amaçlarının uluslar arası insan hakları çerçevesinde yardıma muhtaç Gazzelilere yardım etmek olduğunu aktardı.

Toplantıya yardım gemisinde yer alacakların yaklaşık üçte ikisi katılırken Cagan, bu kişilerin yarın (salı) Atina’da olacakları ve önümüzdeki haftada Gazze’ye gitmek için denize açılacaklarını söyledi.

Kan; Toprağın, Ter; Ekmeğin, Gözyaşı; Yüreğin Bereketidir...
22 Haziran 2011, 08:30:27 ÖÖ 08
Üye Bilgileri
müslümanlardan
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #32 :»

Geçen yıl Gazze'ye gitmek için yola çıkan Mavi Marmara Gemi'sinin yolcularından biriside bendim.İHH'dan Demet Tezcan Hanımefendi (şimdi görevli değil) arayıpta sizinde gitmenizi uygun gördük dediğindeki heyecanımı,duygularımı anlatmaktan acizim.

Tüm hazırlıklarımı yaptım,gideceğimiz günü sabırla beklemekteydim.

Son anda önemli bir ailevi engel (sağlık) sebebiyle arkada kalanlardan olmuştum ve o kadar çok hüzünlenip,ağlamıştım ki!Elbette Rabbimin dilemesiydi.

Düşünüyorum da acaba, şöhret,para,"ilahlaştırılma" isteği....vs hangisiydi beni gideceklerin içinde adım zikredildiğinde heyecanlandıran,mutlu eden,tarifsiz duygulara sürükleyen?

Hııı! Ne dersiniz değerli müslümanlardan kardeşim? Sizce hangisiydi? sizin tabirinizle kimbilir (umuyorum ki) şehit olsaydım benim de kabrime "çaput" bağlarlarmıy dı?

Yok,yok hiç de sizin düşündüğünüz,inandığınız gibi değil kardeşim.Sapla samanı karıp karıştırmayın lütfen.İnsanları da niyetleriyle sorgulamayın!

Allah'tan rol çalmaya hele,hele hiççç kalkışmayın.Allah basiretimizi açsın,şuurumuzu berraklaştırsın,hidayet nasip etsin hepimize.

Önden gidenler güzel atlara binip gittiler,arkadakiler de sırasını özlemle beklemekte.Umuyoruz ki Rabbimin şehit kullarım diye adını zikrettikleri arasındadırlar.

Selam ve dua ile.

BİRİNCİSİ BEN KİMSENİN NİYETİNİ BİLMEM ,BİLEMEMDE YALNIZ GEMİNİN İÇİNDE İNFAK İÇİN GİDİLECEK yer olan GAZZE için her gruptan insan vardı ŞİMDİ O GRUPLARDAN OLANLAR DANDA İNSANLAR ÖLSEYDİ onlarda faziletli bi amelle öleceklerdi ama şehidlik allah tasavvuru ve allahın beyanı olan kuran bilgisinde islam tasavvuru doğru olanların YAPACAKLARI AMEL SONUCUNDA ALLAH İÇİN ÖLMELERİ DİR..

Kusura bakmayın ama sayın ablam SİZİN ALLAH TASAVVURUNUZ DOĞRU OLSAYDI BANA ALLAHTAN ROL ÇALMAYLA İTHAMDA BULUNMAZDINIZ örneğin hangi sözümle ve bu söylediğim sözü KURANIN BEYANI,RASULULLAHIN PIRATİKLİĞİNDE delillendirinde bakalım ben allahtan nasılda sizin dediğiniz gibi ROL[SANKİ allah oyuncu da, bakın bu sözünüz bile yanlış bi rab tasavvurunda olduğunuz açık çünkü ALLAH ROL YAPMAZ] NEYSE SİZ BENİM allahın ilahlığına nasılda kendimi ortak kıldığımı yazın[rol çalmak demişsinizya ve bakın eğer ben sizin dediğiniz gibi allahtan rol çalıyorsam O ZAMAN MÜSLÜMAN OLAMAM VE MÜSLÜMAN DEĞİLSEM ssiz müslümansanız SİZİNLE NASILDA KARDEŞ OLUYORUM....

İşte SİZİN MÜSLÜMAN TANIMINIZDA BU YANLIŞTAN İBARET BENİM SİZEDE,İMAM HÜSYİN ABİMEDE,FECR HOCAMADA VE DAHA SI bu yönde tasavvuru olanlarada anlatmak istediğim bu...

lütfen müslümanın tanımına bakın,çünkü hucurat 10..ancak müminler kardeştir diyor rabbimiz ,sizler her lailaheillaallah diyeni MÜSLÜMAN  KARDEŞİM Dİ,YE ADLANDIRIYORSUNUZ kişiler ancak doğru bir allah tasavvuru ve islam tasavvurundaki lailahe illahı kabulle müslüman olurlar ve devamındada bu yönde amellleriyle...
 ve sayın ablam size gayb olan birşeyde BUNLARIN atabinip gitmeleridir değilmi bakın siz gaybede TAŞ ATIYORSUNUZ BİRAZ DİKKAT DUYGULARLA HAREKET FELAKETTİR...
saygılar bacıma.....
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2011, 09:01:33 ÖÖ 09 Gönderen: müslümanlardan » Logged
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.142 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu