Mavi Marmara Gazze`ye Gitmeyecek!.

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Ülkemizden > Mavi Marmara Gazze`ye Gitmeyecek!.
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Mavi Marmara Gazze`ye Gitmeyecek!.  (Okunma Sayısı 1086 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
17 Haziran 2011, 11:42:58 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
hattabhamza
Aktif Üye

şirkten boşanıp,şehadetle nişanlanmak

« :»

İHH şu sıralar düzenlediği basın toplantısında, Mavi Marmara`nın ikinci kez Gazze`ye gitmeyeceğini açıkladı...

ayrıntılar daha sonra...

Kan; Toprağın, Ter; Ekmeğin, Gözyaşı; Yüreğin Bereketidir...
17 Haziran 2011, 05:00:58 ÖS 17
Üye Bilgileri
hattabhamza
Aktif Üye

şirkten boşanıp,şehadetle nişanlanmak

« Yanıtla #1 :»

İHH, Mavi Marmara'nın Gazze'ye gitmeyeceğini açıkladı. Geminin Gazze filosuyla gitmeyecek olmasının teknik sebeplerden kaynaklandığı bildirildi.
Uluslararası Özgürlük Filosu 2. Koalisyonu sözcüsü Dror Feiler, Mavi Marmara gemisinin teknik sebeplerden dolayı Gazze'ye gidemeyeceğini söyledi.

Bugün İHH'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Dror Feiler, Mavi Marmara Gazze'ye gitmese bile İHH İnsani Yardım Vakfı'nın filonun bir parçası olduğunu söyledi.

Feiler, "Mavi Marmara'nın katılamayacak olması, İsrail'in öteden beri dile getirdiği 'filonun Türkiye ve sadece İslamcıların projesi olduğu' iddiasını da boşa çıkaracaktır. Dünya genelinden yüzlerce insan Gazze'ye uygulanan ambargoyu kırmak için yola çıkacaklardır." diye konuştu.

Özgürlük Filosu 2'ye Mavi Marmara haricinde Türkiye'den katılım ise sınırlı bir kontenjanla gerçekleşecek. Avrupa'dan kalkan gemilerde İHH üzerinden sınırlı sayıda Türkiyeli yer alabilecek.

HAKSÖZ-HABER

Kan; Toprağın, Ter; Ekmeğin, Gözyaşı; Yüreğin Bereketidir...
17 Haziran 2011, 08:53:00 ÖS 20
Üye Bilgileri
müslümanlardan
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #2 :»

ÇIKIP MERTÇE İSRAİL BU GEMİNİN GİRMESİNE KESİNKES İZİN VERMİYOR DESELER YA......Çocuk kandırır gibi......
18 Haziran 2011, 01:26:54 ÖS 13
Üye Bilgileri
müslümanlardan
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #3 :»

gemiyi bi yere çekselerde çaput[bez] bağlayalım,dilklerimiz kabul olur belki....
18 Haziran 2011, 01:39:44 ÖS 13
Üye Bilgileri
serender
Genel Yönetici
*

Dosdoğru ol!

« Yanıtla #4 :»

gemiyi bi yere çekselerde çaput[bez] bağlayalım,dilklerimiz kabul olur belki....

Anlamadım ne demek şimdi bu?

'Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz' 5/8
18 Haziran 2011, 06:03:08 ÖS 18
Üye Bilgileri
müslümanlardan
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #5 :»

kabirlere veya kutsal ağaçlara bağlanırya bez falan dilekler dilenir kabul olsun diye ondan ....ee ne yapacaklar gemiyi en hayırlısı böyle yapmak değil mi....
18 Haziran 2011, 06:27:39 ÖS 18
Üye Bilgileri
serender
Genel Yönetici
*

Dosdoğru ol!

« Yanıtla #6 :»

Siz iyimisinizin sayın müslümanlardan....

Alay edecek başka bişey bulamadınız mı?

Eğer bu cümleler alay değilse,

Ne yapmaya çalıştığınızı lütfen daha açık anlatınız...!

Anlamadım?

'Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz' 5/8
19 Haziran 2011, 12:24:02 ÖS 12
Üye Bilgileri
müslümanlardan
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #7 :»

maalesef anlatmam bundan sonra insanların yaklaşımına göre cevap vermeyi amaç edindim,,,yaklaşımınız öğrenmek için değil onun için selam olsun....bekleyelim o zaman gemiyi ne yapacaklar görelim o zamanda anlarsınız zaten...
19 Haziran 2011, 02:35:47 ÖS 14
Üye Bilgileri
serender
Genel Yönetici
*

Dosdoğru ol!

« Yanıtla #8 :»

Aman nolur lütfedin!

.....

"yaklaşım da(!)" lütffedin....

Lütfen insanların hassasiyetlerine saygılı olunuz....

19 Haziran 2011, 08:39:40 ÖS 20
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #9 :»

Mavi marmaranın çaput bez vb ile alakasını çözemedim İnsanım diyenlerin din dil ırk mezhep vb gözetmeksizin insanlık adına ortaya koymuş oldukları erdemli davranışları çok basit görmeyelim ...Yıllarca zulümleri ile Müslümanları katleden domuz sürüsü yahudileşenlere karşı yapılan her eylem bizler için onurdur gurur duymalıyız bunu kim yaparsa yapsın destek olmalıyız.

Heyhat Minez-Zilleh! (Zillete boyun eğmeyiz)
(İmam Hüseyin)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.adilmedya.com
19 Haziran 2011, 08:57:17 ÖS 20
Üye Bilgileri
FECR
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #10 :»

Çözülmeyecek bir şey yok Smiley
"Müslümanlardan" kardeşimiz gaipten haber veriyor.Büyük bir zanda bulunuyor maalesef.Olmamış bir öngörüde bulunarak samimi niyetle yapılan hareketleri "ti"ye almış.Filistin davası için çalışan, çabalayan  kardeşlerimizinin faaliyetlerini sıfırlamaya dönelik bir davranış.Bu davranış ve öngürü bir müslümana yakışmıyor.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2011, 08:57:49 ÖS 20 Gönderen: FECR » Logged

Selam Hidayete Tabi Olanlara

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
19 Haziran 2011, 11:38:16 ÖS 23
Üye Bilgileri
bbetull
bbetull
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #11 :»

ne olursa olsun başkalarının çabaları, fikirleri, önem verdiği şeylerle ilgili daha dikkatli konuşulmalı.
hafife aldığımız şeyler ki (mavi marmara şaka konusu yapılacak bir şey de değil )başkaları için çok önemli olabilir. Lips Sealed
20 Haziran 2011, 03:48:24 ÖS 15
Üye Bilgileri
müslümanlardan
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #12 :»

hayır gaaybten bi haber vermiyorum çünkü gaybıda bilmiyorum YALNIZCA ÇIKIP İSRAİL BU GEMİYİ MİMLEMİŞ VE BIRAKMIYOR DESİNLER dedim böyle daha cesurca bi cevap olur....

Ayrıca kimsenin kutsalınada diyeceğim bir şey yok MADEM BU GEMİYİ GAZZEYE GİTMEK İÇİN HALKTAN İNFAKLARINI topladınız o zaman O YÖNDE KULLANIN,hA BAZI ARKADAŞLAR GEMİNİN TAMİRATI FALAN DEMESİN BİR YILI geçti halen bu gemiyi tamir edemediler mi değilmi....

çaput bağlama işide niye olmasınki dedim ,Bunuda şunun için söyledim ve ENİYİDE FECR HOCA ANLAR GALİBA[tahmin ediyom yani gayıptan haber vermiyim ANLAR DESEM  ÖYLE ANLAŞILA BİLİNİR]....Netür hareket olursa olsun TEVHİDDEN YOKSUN HER HAREKET NEBEVİ METOD OLAMAZ sadece ILIMLI İSLAM denilen bi harekete fayda sağlar MAVİ MARMARADAKİ OLAYDA ZATEN ONLARA YARADI.....Yani bu tür hareketler HÜMANİST metod içerirler imam hüsyin abim...
20 Haziran 2011, 03:54:37 ÖS 15
Üye Bilgileri
müslümanlardan
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #13 :»

Aman nolur lütfedin!

.....

"yaklaşım da(!)" lütffedin....

Lütfen insanların hassasiyetlerine saygılı olunuz....

insanlar hassasiyetli olan insanlarında bu hassasiyetini İSLAM ADI ALTINDA,SÖMÜRMEDİKLERİ ZAMAN BENDE onlara karşı müsamahalı olurum...yalnız kendini islami metoddan alan hareketlerede saygılı olurum...İslam dinini kullanarak bu işi yapacan YOLCULUĞA  İKİ KİŞİ ÇIKINCA BİRİ BİRİİNE BİAT ETSİN NEBEVİ METODUNA GÖRE HAREKET ETMEMEK İSLAMİ DEĞİL HÜMANİSTLİKTİR,...ben böyle düşünüyorum...
20 Haziran 2011, 03:58:00 ÖS 15
Üye Bilgileri
müslümanlardan
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #14 :»

Mavi marmaranın çaput bez vb ile alakasını çözemedim İnsanım diyenlerin din dil ırk mezhep vb gözetmeksizin insanlık adına ortaya koymuş oldukları erdemli davranışları çok basit görmeyelim ...Yıllarca zulümleri ile Müslümanları katleden domuz sürüsü yahudileşenlere karşı yapılan her eylem bizler için onurdur gurur duymalıyız bunu kim yaparsa yapsın destek olmalıyız.

imam hüseyin abim BEN MÜSLÜMANIM VE DİNİM İSLAMDIR DENMEYEN YERLERDE VE KİTAP NEDİR İMAN NEDİR BİLMEYEN KİŞİLER İÇİN EVET YAKLAŞIMINIZ DOĞRU,Yalnız kitap nedir iman nedir bilenlerin yapacakları her hareket NEBEVİ METODDAN BESLENMELİDİR...Bu harekete HÜMANİST metoddan almış diyorsanız o başka...
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.156 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu