ALLAH DEMOKRAT Bİ RAB MIDIR,,,,

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > KUR´AN-I KERİM (Bilgi Platformu) > Kur'an-i Kavramlar > ALLAH DEMOKRAT Bİ RAB MIDIR,,,,
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: ALLAH DEMOKRAT Bİ RAB MIDIR,,,,  (Okunma Sayısı 274 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18 Mayıs 2011, 11:30:32 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
müslümanlardan
Süper Aktif Üye

« :»

ALLAH DEMOKRAT Bİ RAB MIDIR,İSLAM DİNİ DEMOKRASİYLE AYNI MIDIR...

Meydanlarda ,il,il dolaşıp, kendi yaşama biçimlerini[dinlerini] samimi ve türlü yalanlarla,ve türlü hakaret ve hatta BİRBİRLERİNİN,ŞEREFİNE,NAMUSUNA[ANNELERİNE] kadar varacak türlü,türlü,hakaret ve sövmeler....

Evet bunlar idare edecek kendilerine CANI GÖNÜLDEN seçmenlik yapanları NE KADARDA GÜZEL ,değil mi diyecem meydanlarda bunların DAVALARININ PEŞİNDE GÜDLENLER YİNE MEYDANDAKİ SÖZLERİYLE EVEEETTTT, DİYECEKLER GALİBA.....

Neyse biri çıkıyor HOPERLÖRLÜ ARACININ ÜSTÜNE VE ETRAFINA DOLUŞAN BİNLERCE raina[bizi güt] diye bağıran seçmenleriyle, başlıyor KÜFÜR DOLU konuşmaya,VE ALLAH A ORTAK KOŞTUĞU ALLAHA RAĞMEN ÇIKARDIKLARI KANUNLARINI YANİ ŞİRK REJİMİ OLAN DEMOKRASİYİ ÖVÜP YAYMAYA....

Devamla Allahın ayetlerini kullanıyor ALLAH İLE ALDATANLAR VE ÇOK AMA ÇOK UCUZA ALLAHIN AYETLERİNİ SATMAYA başlıyor lar MEYDANLARDA BU ALDATICILAR[LOKMAN 33...DÜNYA HAYATI SİZİ ALDATMASIN VE SAKIN ALDATICILARDA SİZİ ALLAH İLE ALDATMASIN]..

Evet bu şekilde meydanlarda başlıyor KAFİRLERE İTATİ ŞİAR EDİNEN NESİLLER YETİŞTİRMEYE, VE DİYORLAR DEMOKRASİ NESLİ YETİŞTİRECEZ YAŞASIN DEMOKRASİ Oraya doluşan HANİ MÜSLÜMAN YA HEPSİ BİR AĞIZDAN EVVVVVEEEEEETTTTT..... DİYE BAĞIRIYORLAR.....

Ve soruyorum bu tür dalgaların peşinde dalgalananlara ve ben müslümanlardanım diyenlere,,,,

RABBİMİZ OLAN ALLAH DEMOKRAT Bİ RAB MIDIR VEYA DEMOKRATLIĞA RAZI MIDIR.....

Devamla şunu merak ediyorum bu ŞİRK DİNİ OLAN DEMOKRASİYİ Bİ YANDAN MEYDAN MEYDAN DOLAŞAN VE DOLUŞANLAR acaba SOKAK SOKAK GEZEREK ALLAHIN DİNİ OLAN İSLAMI ANLATMAYIHİÇ DÜŞÜNMÜŞLER MİDİR...

Sonuç olarak KİM ALLAHIN DİNİNE HİDAYETİ İÇİN YÖNELİR VE ALLAHIN DİNE YARDIM EDERSE ALLAHTA O KİŞİNİNİN GÖĞSÜNÜ AÇAR VE İSLAMLA ŞEREFLENDİRİR VE BUDA DİN [yaşama biçimi nin HÜKMÜ KANUNU] OLARAK ONA YETER VE KAZANÇ BAKIMINDAN NE GÜZEL Bİ KAZANÇ OLUR...AKSİ TAKDİRDE DE ALLAHIN DİNİNİN DIŞINDAKİ YAŞAMA BİÇİMLERİNE SEÇMEN OLANLARIN VAY HALİNE VE TAĞUTU VELİ EDİNENLER AP AÇIK Bİ SAPIKLIK İÇİNDELER [BAKARA 256,257 bakın] ....

zümmer süresi...
22- Allah, kimin göğsünü İslam'a açmışsa, artık o, Rabbinden bir nur üzerinedir, (öyle) değil mi? Fakat Allah'ın zikrinden (yana) kalpleri katılaşmış olanların vay haline. İşte onlar, apaçık bir sapıklık içindedirler.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2011, 07:18:30 ÖS 19 Gönderen: müslümanlardan » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.051 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu