erbakan vefatı

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler (Moderatör: Yonetim) > erbakan vefatı
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: erbakan vefatı  (Okunma Sayısı 807 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
27 Şubat 2011, 11:35:18 ÖS 23
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« :»

aklıma takıldı kimse değil sadece fetullah gülen taziye verecek mi diye...
akşamına haberini gördüm taziye yayınlamış
aferim o kadar da sapmış değilmiş ara sıra efendiliği tutuyormuş...!!!

Gülen'den Erbakan taziyesi

Fethullah Gülen Hocaefendi, eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatıyla ilgili taziye mesajı yayınladı.
27 Şubat 2011 Pazar Saat 17:45

Fethullah Gülen Hocaefendi, eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatıyla ilgili taziye mesajı yayınladı. Erbakan'ın, yaptığı çalışmalarla milyonlarca insana ilham kaynağı olduğunu belirten Gülen, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz etti.

Fethullah Gülen Hocaefendi, taziyesinde şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizin yaşadığı en kritik dönemlerde başbakan yardımcılığı ve başbakanlık gibi hayati ehemmiyeti haiz vazifeleri deruhte etmiş, Türk siyaset tarihine farklı bir üslup ve yaklaşım biçimi getirmiş, yıllar boyu yaptığı çalışmalarla milyonlarca insana ilham kaynağı olmuş Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kendisine Cenab-ı Hak'tan rahmet ve mağfiret diler, yakınlarına Yüce Mevla'dan sabr-ı cemil niyaz ederim."

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
KAYNAK

bizce mi ;

islamii bir dava adamı olarak görmediğim
sadece müslümanları koruyup kollayan ve sistem içinde yer edinmesini sağlayan,
kendisini islama/kurana değil müslümanlara adayan,
bu nedenle mevcutu muhafaza davasına gönül veren (muhafazakar)
ama gerçek islamın anlaşılmasında duyulmasında bir adım dahi atmayan
olarak tanıdığım mümin bir amcamızdı
allah rahmet eylesin....

01 Mart 2011, 12:29:34 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #1 :»

Allah rahmet eylesin

Allâhûmme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
01 Mart 2011, 03:16:09 ÖS 15
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

Erbakan'ı, büyük öncüyü uğurlarken

Gözümüzü açtığımızda onu gördük. Onun zihin dünyasına tanık olduk. Çocukluğumuza şekil de verdi. Delikanlılık çağımızda büyük bir derdimiz, davamız olduğunu öğretti.

Kendimizin, ülkemizin, tarihimizin ders notlarından farklı olduğunu, bugünümüzü ve geleceğimizi şekillendirdiğini, hiçbir zaman ondan kopamayacağımızı, kopmamamız gerektiğini öğretti. Geçmişi ve geleceği önümüze koydu.

Bir bilinç devrimiydi bize önerdiği. Hararetle, büyük bir hasretle sarıldık.

Etrafımızı saran duvarların ötesinde bize ait şeyler olduğunu gördük. Bizimle aynı dili konuşan, aynı kaygıyı paylaşan, aynı amaca yönelen milyonları farkettik.

Bizi Anadolu'ya hapsedenlere karşı en büyük meydan okumayı yapan oydu. Yirminci yüzyılın başında düştüğümüz yerden dirilmemiz gerektiğini, bizimle birlikte Afrika'nın da, Asya'nın da dirileceğini salık veren oydu.

Anadolu'yu çepeçevre kuşatan duvarların ötesinde zihin duvarlarımızı kırmamızı öğütleyen oydu.

Malezya'dan, Endonezya'dan Atlantik kıyılarına kadar yüreklerin birlikte titremesini, ortak dili yeniden keşfetmemizi istiyordu.

Tarih ve coğrafya önümüze serilmişti. Renkler ve coşkular, acılar ve hüzünler ortaktı.

Keşfettik de... Farkettik ve öğrendik ki, aslında üzerimizde proje üstüne proje denense de çaresizler topluluğu değilmişiz. Güçlüymüşüz, çokmuşuz.. Ayağa kalktığımızda yer küre sarsılabiliyormuş. Dünya yeniden şekillenebiliyormuş. Sınırsız kudret sahiplerine karşı savrulan, diz çökmek zorunda olanlar topluluğu değilmişiz.

Hepimizin alnında onun izleri var şimdi. Keşmir'in cennet görüntülü coğrafyasından yağmur ormanlarına, Afrika'nın yalınayak insanlarından Asya'nın bozkırlarına kadar onun adı var şimdi.

Tayland sınırında bir köy camiinden Cava'daki bir medreseye, Hindistan'dan Moritanya'ya kadar her yerde onun için hatimler indiriliyor, onun için dualar ediliyor, onun için gıyabi cenaze namazları kılınıyor, onun için göz yaşı dökülüyor.

Başsağlığı mesajlarına, cenazeye katılmak için İstanbul'a gelenlere, gelmeye çalışanlara bakın. Bakın ki, onun inşa ettiği şeyin ne olduğu ortaya serilsin.

Bugün Türkiye'nin "büyük yürüyüş"ünü başlattığı mirasın bu olduğunun idrakiyle bakın. Onlarca yıl ilham kaynağı olduğu o iklimlerde kendisini örnek alanların artık aynı mirasa yatırım yapacak güce eriştiğini görün. Endonezya'dan Fas'a uzanan geniş kuşakta, bir çok konuda aynı dil kullanıyorsa, bunda o emeğin büyük payı olduğunu bilin.

Büyük çöküşten sonra iktidar sipariş edilenlerin bugün ardı ardına devrildiği, büyük çöküşe direnenlerin bütün bu kuşakta iktidara yürüdüğü bir dönemde bu gerçeği yeniden yorumlayın.

Bugün Fatih Camii'nin çevresinde yüz binler olacak. İstanbul, bu toprakların yetiştirdiği en büyük değerlerinden birini omuzlar üzerinde Merkez Efendi'ye uğurlayacak. Her büyük şok dalgasından sonra yeniden dirilişin şekillendiği Anadolu büyük bir önderi yolcu edecek. Arkada bıraktığı milyonlar kaldığı yerden devam edecek.

İşte o milyonlar, "bin yıl devam edecek" denilen, bin yıllık bir birikime savaş açanların zihinsel soykırım projelerini yerle bir edecek. Etti de.

Hani nerde onlar? Nerde bu ülkenin insanlarını mahalle mahalle, sokak sokak birbirine düşman edenler? Milletin yarısını devlet düşmanı ilan edenler?

İsrail aşırı sağı ve ABD'nin neoconları ile bu büyük ülkeye birilerine peşkeş çekenler, onlara selam duranlar, yüz milyarlarca dolarını bir çırpıda hortumlayanlar nerde?

O veda etti. Ama yürüyüş devam ediyor. Bin yıllık mücadelenin öncüleri her zaman olacaktır.

Merhum Necmettin Erbakan'a, büyük öncüye Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah ondan razı olsun...

İbrahim Karagül

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
01 Mart 2011, 05:36:32 ÖS 17
Üye Bilgileri
bbetull
bbetull
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #3 :»

Allah rahmet eylesin ...

aklıma takıldı kimse değil sadece fetullah gülen taziye verecek mi diye...
akşamına haberini gördüm taziye yayınlamış

sapmışlık derecesiyle taziye verip vermemesinin bağlantısını anlayamadım.
bu insana ait bir durumdur.ateist bir tanıdığınız vardır ölür ailesine bir dilekte bulunursunuz.
yada bir ateist müslümanın cenazesine iştirak edebilir.

koyun can derdimde kasap et derdinde gibi bir durum olmuş.
fethullah gülen taziyede bulunmasaydı kara kaplı deftere bir de bu eklenecekti demek!
sapla samanı birbirine karıştırmamak lazım!!!

« Son Düzenleme: 01 Mart 2011, 05:37:22 ÖS 17 Gönderen: bbetull » Logged
01 Mart 2011, 05:41:19 ÖS 17
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #4 :»

erbakan ile fetullah gülen arasının ne  derece açık olduğunu bilirsen
taziye verip vermeyeceğini de merak edersin...!!!

ya da fetullah gülenin sürekli ruslara israillilere taziye vermesine deniz baykala geçmiş olsun demesine alışık olunca
islamii bir kimlik sahibi şahsa vermesini ilgi ile takip edersin...!!!

sapla saman birbirine karışsa bile fetullah gülenin ne olduğu artık herkesçe malumdur sadece bizim paranoyamız olmadığı açık ve nettir...!!!  Wink

01 Mart 2011, 07:37:51 ÖS 19
Üye Bilgileri
Elemîn
Daimi Üye
**

« Yanıtla #5 :»

Erbakan, bir çınar!   

Şu ilahi hikmete bakın, 28 Şubat postmodern darbenin yıldönümünde darbenin en büyük mağduru Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefat etti.
28 Şubat sürecini çok iyi yaşamış, yakından takip etmiş biriyim. O günlerde Erbakan Hoca bizi Ankara'ya davet etmişti. Süreç hakkında bilgilendirdi. Bugün hayli yüksek makamda bulunan bir zat, gece saat 2'de beni kenara çekti ve "Erbakan Hoca'yı ikna edin. Yine inadı tuttu, bildiğini okuyor. Çok tehlikeli bir süreç bu, hepimize felaket getirecek" dedi. Bu zatın istediği, Erbakan Hoca'nın MGK toplantısında alınacak kararlara direnmemesi, askerlerle diyalog içinde olması ve hatta ne istiyorlarsa yerine getirmesiydi. Ben toplantıda bu zatın taleplerini dile getirdim, Erbakan Hoca, MGK'nın hazırladığı paketin asla kabul edilmeyeceğini, ancak fazla gürültü-patırtı çıkarmadan, Türkiye'yi tehlikelerin içine atmadan bu badireyi atlatmaya çalışacağını söyledi.Bu, Erbakan Hoca'nın, "28 Şubat kararlarını paşa paşa imzaladı" yolunda yerleşmiş bir kanaatin tamamen yanlış olduğunu gösterir, bu yanlış olaya tanıklık etmiş biri olarak tashih etmeyi görev biliyorum. Erbakan Hoca, hiçbir zaman korkmadı, salt iktidarı muhafaza etme düşüncesiyle de MGK'nın skandal kararlarını imzalamadı. O, askerleri ikna edebileceğini, imzalasa bile tatbikatta empoze edilen hüküm ve kararları etkisiz hale getireceğini düşünüyordu.
Erbakan Hoca'nın o süreçte oynadığı rolün ne kadar doğru olduğunu son on yılın siyasi tecrübesi açıkça göstermektedir. O isteseydi milyonları sokağa dökebilirdi. Partisinin 4 milyon 100 bin kayıtlı üyesi vardı, 6 milyonun üzerinde oy almıştı. Ucuz ve yanlış yola sapmadı, Türkiye İslamcılarının araziye aşina olan geleneksel yöntemini takip etti ve o tarihî konuşmasını yapıp şunları söyledi: "Bu olay (28 Şubat) bizim yolumuzda bir virgül hükmündedir. Kimin canı sıkılıyorsa, kim bağırıp çağırmak, rahatlamak istiyorsa ormana gitsin bağırsın."
Sonraki siyasi olaylar Erbakan Hoca'nın o günkü isabetli teşhis ve hatt-ı hareketinin doğruluğunu açıkça ortaya koymuş bulunmaktadır.Erbakan Hoca dostlarına vefası olan bir insandı, bu bazen sorunlara yol açacak kadar süren bir vefaydı. Hiçbir zaman bizim gibi yazar, aydın ve gazetecilerden utanmadı, her kritik dönemde çağırdı, fikir sordu, gezilerine davet etti, önemli medya toplantılarına aldı. Devletin gizli kayıtlarında "makbul olmayan kişi" diye sicil kaydı olanları onore etmekten çekinmedi, onlarla bir arada olmaktan sarf-ı nazar etmedi.Bir başka özelliği, düşünce ve ideallerinde çok kararlı olmasıydı. Hiçbir zaman asli ideallerinden şüphe etmedi. O, sosyal ve siyasal hayatın tanziminde kendi içten bağlı olduğu referans çerçevesinin ve ihtiva ettiği hükümlerin tayin edici gücüne iman derecesinde bağlı kaldı, İslam Birliği idealinden kuşkuya düşmedi. Bu yüzden sadece Türkiye'de değil, bu referans çerçevesine ve ideallere bağlı İslam dünyasında da büyük bir saygı gördü, lider olarak kabul edildi. İslam dünyasının vefatı dolayısıyla büyük bir üzüntü duyduğunda hiç kuşku yok.
Bundan birkaç ay önce kendisiyle görüşme fırsatım oldu. Yine takım elbisesi, kravatı üzerindeydi. Her sabah, sanki o gün Başbakan olacakmış gibi hazırlanır, güne böyle başlardı. Son derece disiplinliydi. Nüktedandı, yerine göre ayağa kalkmış sinirleri yatıştırmak üzere mizah yapardı, ama ciddi bir insandı, işlerini tesadüflere bırakmazdı.Siyasi kimliği ve mücadelesi dışında o bir misyon adamıydı. Diğer hocaefendiler ve hocalar gibi bu toprakların yetiştirdiği büyük bir çınardı. Bu çınar büyük bir medeniyetin, kerim bir geleneğin, zengin bir tefekkür, bilgi ve irfan mirasının sularıyla sulanmış, bereketli topraklarda neşvü nema bulmuş kutlu bir çınar. Erbakan Hoca'nın Türkiye siyasetini, toplumsal ve kültürel algılarını bir şekilde etkilediğinde hiç kuşku yok. Yaşadığı tecrübeden herkes istifade edecek.
Güzel, yoğun ve anlamlı bir hayat yaşadı, her fani gibi süresi dolunca Rabb'ine doğru yürüdü. Hepimiz O'ndan geldik, O'na döneceğiz. Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın. 

ALİ  BULAÇ

++

Hocamız , Allah (cc) rahmet etsin sana.
1969 senesinde girdin Turkiye’nin gündemine. O zaman bir tek sen vardın İslami şuuru gündeme getiren , ülke ve dünya müslümanlarını bilinçlendiren  ; uyandıran; onlar için çalışan. Hristiyan/seküler batının üzerimizdeki oyunlarını / zaten  uygulamada olan planlarını anlatmasaydın / deşifre etmeseydin , batı  rüzgârlarına set çekmeseydin , Allahu a’lem belki şu anda toplumuzdaki İslam ve  müslüman kimliği çok daha negatif bir şekilde tezahür ediyor olurdu. Zira gidişat gerçekten çok kötüydü. 1975-1976  senelerinde İhl nin ortaokul 1-2. sınıflarında, mevcut sistemin gerçek yüzünü (!) anlattın bizlere ;bilinçlendirdin ; öğrettin.
Taa o zamanlar , 30-35 sene önceleri ‘’ İsrail’in kürt planı ‘’ ndan bahsediyordun ,israrla. Ve pek anlamamıştık seni o zamanlar ? Ancak basiretin ve haklılığın günbegün belirginleşti.Rabbim kabrini pür-nur makamını cennet eylesin. Peygamberlerine komşu eylesin. Cemaliyle müşerref eylesin.Amin.

04 Mart 2011, 06:08:45 ÖS 18
Üye Bilgileri
hakanalper
Daimi Üye
**

bana gelince; düşmanlarmdan daha fazla ya$ayacagm!

WWW Offline
« Yanıtla #6 :»

Alıntı

aslında bu soz uzerine, sozun sahibi ile  mulaene ve mubahele yapmak isterim...

ve millet neden hala kendi zaafi acizliği hatası gunahı acığı vs (nedersek artık ) dururken, ve tamm manasıyla bil hakkın islama- kurana hizmet edemez iken başkalarının; bırak hatalarını, HATA YAPMA IHTIMALLERINI!!  bile takip eder, arastırır anlamıyorum.. ve bu ne kadar islama-kurana ve sünnetullaha uygun bir davranıs ya da dusunce bilemiyorum...  Hayret

not: bahsi gecen mevzuuha ; kimin kimle arası ne kadar dolu ne kadar bos ne kadar iyi ne kadar kotu biliyorum! musterih olunuz.. ve yukarda merak edileni hic merak etmedim.. aklima bile gelmedi nedense..!

Dua iLe...
eS SeLam..

İz telâkkavnehu bi elsinetikum ve tekûlûne bi efvâhikum mâ leyse lekum bihî ilmun ve tahse... Nur-15
04 Mart 2011, 06:41:07 ÖS 18
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #7 :»

bir ara kayseriye geldiğimde mi mualene mubahele eyleyelim hakan alper kardeşim
yoksa burası kestirme yok buradan mı halledelim  Wink

ben pek hazzetmem öyle şeylerden sen tercih edebilirsin.
ben bir şeyi SÖYLERİM ve o SÖZÜM olur kolay kolay da geri alınmaz...!!!

fatiha 6-7

Bizi doğru yola ilet; kendilerine nimet verdiklerinin yoluna, gazaba uğrayanların ve sapmışlarınkine değil.

biz sadece uyarıcıyız....!!!

04 Mart 2011, 08:37:30 ÖS 20
Üye Bilgileri
müslümanlardan
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #8 :»

Kurandaki rabbani metodun yerine kendi düşünce ve fikrini seçmiş Allahın hükümlerine rağmen ve TAĞUTU RED EDMEKLE MÜSLÜMAN OLUNACAĞINDAN habersiz TAGUTUN HÜKMÜYLE HALKI İDERE EDEN KİŞİLER NEKEDAR MÜMİN HALKA GÖRE MÜMİN ÖLÇÜSÜYLE hakka göre mümin ölçüleride farklı maalesef böyle .....NEYSE SONUÇTA

müslümanlar Bİ ALLAH İLE ALDATANDAN DAHA KURTULDU ELHAMDULİLLAH....

AMA PUTLAŞTIRANLAR DAHA BELIRLI Bİ SÜRE DEVAM EDECEKLER GİBİ GÖRÜNÜYOR......

Bugünlerde orta doğuda olanlara bakın adı islam tüm ülkelerde bu partcilik sistemini kuracaklar.Çünki halk artık krallıkları diktatörlüklerin şirklerini kfürlerini alenen görmeye ve kuran okumaya başladılar.

Bunun önünü kesmek için Türkiye modeli tüm ortaya doğuya 5- 10 sene içerisinde yerleştirecekleridir.

Sanırım dünyada demokrasi ve laik bir düzende particilik sistemi ile islam anlayışını aynı kalpte olması fikri ilk Erbakanındır.Hem puta saygınlığını ifade eden bir yazı yazması hem puta çelenk koyan bir kişinin aynı anda müslüman olabileceği fikri onundur.

« Son Düzenleme: 04 Mart 2011, 09:04:44 ÖS 21 Gönderen: müslümanlardan » Logged
05 Mart 2011, 12:58:57 ÖS 12
Üye Bilgileri
hakanalper
Daimi Üye
**

bana gelince; düşmanlarmdan daha fazla ya$ayacagm!

WWW Offline
« Yanıtla #9 :»

Alıntı

mulaene ya da mülaane demek istedin zannımca? Wink

bi ara yine bu muvzu konusulunca tercume istemistin.. demek ki gecen bu sure zarfında literaturune ve bilgi dagarcigina bunlari da eklemissin.. bu da guzel bir gelisme max kardesim..ama ins Allah kullanmayı nasib etmesin!

ama emin olmak için yine de sormam gerekiyor..
Efendimiz sav in kimle hangi konuda ve nasıl mulaene ve mubahele yaptıgını biliyorsun de mi? ve hatta sonucunu da.. ve hatta bunun karsılıgında tarafların neyi kabul etmeye davet edildigini de..! ?

necranlılar ile Efendimiz  sav arasındaki diyalogu ozellikle belirtmek isterim..?

ayrıca nur sureesi 7 ve 9. ayetler.

ve ayrıca "" ‘Haydi gelin oğullarımızı ve oğullarınızı, hanımlarımızı ve hanımlarınızı ve bizzat kendimizi ve kendinizi çağırıp, sonra da gönülden Allah’a yalvaralım da bu konuda kim yalancı ise Allah’ın lânetinin onların üzerine inmesini dileyelim.” (Al-i İmran, 61)""

not: müfterilik kolay.. ispatı imkansız(Allahtan gayrisina)...

Alıntı
max demiş; biz sadece uyarıcıyız....!!!

biz gormeyeli ne zamandan beri uyarıcılık kavramı >>
Alıntı
max demiş; aferim o kadar da sapmış değilmiş ara sıra efendiliği tutuyormuş...!!!
bu sekilde ön yargı, hakaret, aşagılama ... vs  kavramlarını içermeye basladı..

Erbakan Hoca, oyle veya boyle, zararı veya faydasıyla.. bir mü'mindi.. ve islama bilincli bir sekilde zarar verme niyetinde de asla olmadı ya da en azından sahsım adına olmadıgını dusunuyorum... Allah cc gani gani rahmet eyleye..

ortada boyle bir durum varken, bundan bile nasiblenmeyi dusunenlere, bu olayi bile kullanmaya calisanlara hayrett hayret ediyorum..

eS SeLam
Dua iLe..

« Son Düzenleme: 05 Mart 2011, 01:01:34 ÖS 13 Gönderen: hakanalper » Logged

İz telâkkavnehu bi elsinetikum ve tekûlûne bi efvâhikum mâ leyse lekum bihî ilmun ve tahse... Nur-15
08 Mart 2011, 12:16:22 ÖS 12
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #10 :»

Alıntı
hakanalper
Alıntı

mulaene ya da mülaane demek istedin zannımca? Wink

yukarıda sen ne dedin ise aynısını dedim. sen ne demek istemişsen ben de onu demişimdir hakan kardeşim...

Alıntı
hakanalper
bi ara yine bu muvzu konusulunca tercume istemistin.. demek ki gecen bu sure zarfında literaturune ve bilgi dagarcigina bunlari da eklemissin.. bu da guzel bir gelisme max kardesim..ama ins Allah kullanmayı nasib etmesin!

korkma artık tercümeyi senden değil google hazretlerinden istiyorum. kusura bakma her ne kadar aşina olsak da anlamıyoruz risale dilinden (osmanlıcadan)

Alıntı
hakanalper
not: müfterilik kolay.. ispatı imkansız(Allahtan gayrisina)...

ispata gerek bile yok; herşey açık ve net....!!!

Alıntı
hakanalper

Alıntı
max demiş; biz sadece uyarıcıyız....!!!

biz gormeyeli ne zamandan beri uyarıcılık kavramı >>
Alıntı
max demiş; aferim o kadar da sapmış değilmiş ara sıra efendiliği tutuyormuş...!!!
bu sekilde ön yargı, hakaret, aşagılama ... vs  kavramlarını içermeye basladı..

ne zamandan beri demişsin;
benim ve birçok kişinin zaten bildiği bir sapmanın mavi marmara gemisi ile alenen ve müslümanlığı geçtim insanlığı utandıracak beyanatları duyduğumuz zamandan beri diyebilirim...!!!

Alıntı
hakanalper
ortada boyle bir durum varken, bundan bile nasiblenmeyi dusunenlere, bu olayi bile kullanmaya calisanlara hayrett hayret ediyorum..

eS SeLam
Dua iLe..

bu olay bize ne fayda ne zarar verir. sadece aralarındaki ilişkiyi bilenler bu konuyu merak ederler.
esas hala bu insanı nasıl savunmaya devam ederler; bir iki hayrette benden...!!!!
muhabbetle kalasın...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.162 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu