Yazıcıoğlu'nun yerini jandarma bulmuş

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Ülkemizden > Yazıcıoğlu'nun yerini jandarma bulmuş
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Yazıcıoğlu'nun yerini jandarma bulmuş  (Okunma Sayısı 638 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
07 Ekim 2010, 01:21:48 ÖS 13
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« :»

Yazıcıoğlu'nun öldüğü kazayı inceleyen TBMM Araştırma Komisyonu çarpıcı sonuçlara ulaştı. Jandarma kazadan hemen sonra doğru yer tespitinde bulumuş, Genelkurmay ise 20 km uzakta başka bir bölgeyi 9 kez aramış.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne neden olan helikopter kazasıyla ilgili skandal bilgilere ulaşıldı. Jandarma Genel Komutanlığının helikopterin düştüğü yerin koordinatlarını bildirmesine rağmen bu bilgiler K.Maraş Jandarma Alay Komutanlığı tarafından değerlendirilemedi. Genelkurmay Başkanlığı tarafından bildirilen koordinat ise yanlış olmasına rağmen burada 9 defa arama yapıldı. TBMM'de kurulan helikopter kazasını araştırma komisyonu, kazanın yaşandığı gün görevli olan Jandarma Genel Komutanlığından Astsubay Çavuş Süleyman Akdoğu ile Kahramanmaraş Jandarma Alay Komutanlığında görevli Jandarma Kıdemli Çavuş Ümit Nogaylaroğlu'nu dinledi.

Enkazın yeri belirlendi

Kaza günü Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Daire Başkanlığında görevli Jandarma Astsubay Çavuş Süleyman Akdoğu, Turkcell ve Avea'dan gelen sinyalleri birleştirdikleri zaman helikopterin düştüğü yeri tespit ettiklerini açıkladı. Akdoğu komisyondaki ifadesinde "O Avea numarası geldikten sonra onun merkez açısı güneyde çıktı. 190 derece diye hatırlıyorum. Turkcell'inki 270 olunca, 30 kilometrelik yay daraldı. Kendiliğinden yay oluştu. Aslında sırf güneyde bir yerde baz istasyonu olsaydı, dikey keseceği için bir kilometrelik bir alan oluşacaktı. Şansımıza öyle oluşmadı. 120 derecelik anten olunca 8-10 kilometrelik alan oluştu. Elmalı'yı hatırlıyorum, Elmalı'nın güney bölgesinde Sisne'ye doğru... Dolayısıyla aramaların o bölgede yoğunlaştırılması yönünde konuşmalarımızı yaptık" dedi.

FTP'den harita gönderildi

Akdoğu, cep telefonu sinyallerini tespit etmelerinin ardından haritaları Kahramanmaraş'a jandarma iç net-workü olan FTP protokolüyle gönderdiklerini ifade etti. Akdoğu komisyona yaptığı açıklamada haritaları Kahramanmaraş'ta Jandarma Alay Komutanlığında görevli Ümit Nogaylaroğlu'na gönderdiğini de dikkat çekti. Nogaylaroğlu'nu dinleyen komisyon, enkazın bulunduğu yeri gösteren haritalardan birinin kazanın olduğu gün 17.00, ikincisinin ise 22.30'da Kahramanmaraş'a gönderildiği bilgisine ulaştı. Nogaylaroğlu Ankara'dan gelen bilgileri Hareket Merkezi'nde görevli Yarbay Hamza Tiryaki'ye arz ettiğini açıkladı. Nogaylaroğlu, "Ankara bunu bu şekilde FTP üzerinden attı, helikopterin bulunabileceği yer bu yay dedim. Yayın bazın bulunduğu noktayla, yani birinci yayla ikinci yay arasındaki mesafeleri hatırlamıyorum. O zaman, 'o yayın arasında' diye kendisine arz ettim" dedi.

Haritalar kullanılmadı

Jandarma Genel Komutanlığ'n-dan gönderilen sinyallere göre helikopterin düştüğü yerin tespit edildiği görülüyor. Ancak, Yarbay Hamza Tiryaki'ye aktarılan haritaların neden kullanılmadığı merak ediliyor. Kahramanmaraş Jandarma Alay Komutanlığına gönderilen haritaların arama kurtarma çalışmalarını yürüten Kahramanmaraş Valiliği'ne aktarılıp aktarılmadığı da bilinmiyor.

Kıdemli Çavuş'un uyarısı

Jandarma Kıdemli Çavuş Ümit Nogaylaroğlu Meclis Araştırama Komisyonuna Jandarma Genel Komutan-lığı'ndan farklı olarak Genelkurmay Baş-kanlığı'ndan da koordinatlar geldiğini açıkladı. Bu bilgiyi de komutanı Yarbay Hamza Tiryaki ile paylaştığını belirten Nogaylaroğlu "Yarbayımıza 'Komutanım biraz önce harekat merkezinden gelen ko-ordinatı ben çevirdim. Bu gelen koordinat. Bana bildirdiği yer bazını veriyor. Ama Ankara'nın verdiği teknik bilgi bu. Bunların verdiği bilgi farklı' dedim. Ankara'nın bulunabileceğini söylediği yer zaten yayın bulunduğu yer. Burası farklı dedim. Ge-nelkurmay'ın bildirdiği koordinat burası, diye ayrı ayrı ayrı arz ettim, daha sonra ne yaptı bilemiyorum" dedi.

Tüllüce arandı Sisne-Elmalı'da bulundu

Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin düşmesinin ardından arama kurtarmada büyük karmaşa yaşandı. Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gönderilen haritalarda enkazın Elmalı-Sisne arasındaki bölgede olduğu belirlendi. Ancak, bu bilgiler Kahramanmaraş Jandarma Alay Komutanlığı tarafından değerlendirilemeyerek bu bölgede arama yapılmadı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan gelen koordinatlar doğrultusunda aramalar Tüllüce'de yoğunlaştırıldı.

Aynı yer 9 defa aranmış

Yazıcıoğlu kazasının yaşandığı gün 9 defa aranan Tüllüce tepesinin Genelkurmay Başkanlığı tarafından bildirilen koordinatlara göre arandığı ortaya çıktı. Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kanak "Tüllüce tepe aranmış olmasına rağmen o bilgiden sonra tekrar arandı" dedi. Nogaylaroğlu ise "Şu şekilde arz ettim efendim: Ankara'nın belirttiği bazın bulunduğu yerle yay arasında tahminimce en az 20 kilometre var. Komutanımıza, 'Komutanım, Genel-kurmay'ın bildirdiği yer nokta olarak bazın bulunduğu yeri veriyor, Ankara'nın bildirdiği yayın üzerine 20 kilometre mesafe. Alakası yok, birbirinden farklı' dedim" diye konuştu.

BUGÜN

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
07 Ekim 2010, 01:45:06 ÖS 13
Üye Bilgileri
m.ufukalp
Mehmet Ufukalp
ÜYELİĞİ SİLİNDİ
*

« Yanıtla #1 :»

Tanıdığımız bir çok Büyük Birlik Partili arkadaşlarımızdan edindiğimiz intibalara göre, Ergenekon yapılanması birlik tabanını milliyetçi söylemlerle manipüle ederek  bir çok eyleminde kullanmaya başlamıştı.

Birlik hareketinin tavanı bu durumu farketmiş, ergenekonun kanca taktığı elemanları vasıtasıyla ergenekon yapılanması hakkında epeyce bilgi toplamıştı. Ergenekonun bundan haberi yoktu. Söylediklerimiz bilmeyenler için afaki gelebilir. Bu şekilde Ergenekon hakkında epeyce bilgi toplayan Birlik partisi bu bildiklerini hükümetle paylaştı.

Alpaslan Arslanın ve babası İdris Arslanın (kendilerini bizzat tanıyorum) Büyük Birlik Partisinden olmaları, Trabzonda meydana gelen rahip Santaro olayı ve Hırant Dink cinayetine bulaşan çocukların Birlik partili olmaları, söylediklerimiz için yeterli delildir.

Büyük Birliğin halk düşmanı ergenekon yapılanmasının tespiti ve çökertilmesine yönelik bilgi paylaşımı ergenekoncuları kızdırdı ve merhum Yazıcıoğluna haince bir tuzak kuruldu ve malum sonuç meydana geldi.

Yerinin bulunmaması kadar anlamsız bir durum olamaz. Çünkü bölge halkı kendi coğrafyalarını bilmez mi? Helikopterden atılıp ölmeden yaralı olarak aşağı düşen Sizaslı gazetecinin bile bile ölümünü bekledikten sonra yerinin bulunması ne kadar manidardır.
21 Ekim 2010, 12:41:02 ÖS 12
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

Adli Tıp'tan şok rapor!

"Yazıcıoğlu'nun helikopterine karbonmonoksit gazı verildi"

Helikopterde bulunanlar havada karbonmonoksit soludu. Pilot Kaya İstektepe bayılınca kontrolden çıkan helikopter dağa çakıldı...

Tarih, 25 Mart 2009... BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopter Kahramanmaraş'ta düştü. Kazada Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişi hayatını kaybetti. Olayın ardından kaza ve suikast iddiaları üzerinde duruldu. Konu hakkında bomba etkisi yaratan gerçeğe ise TAKVİM ulaştı. BBP lideri ve beraberindekiler, kazadan önce havada "korbonmonoksit gazından" zehirlendi...

YÜZDE 26 KORBONMONOKSİT
Takvim'in haberine göre; Tüyler ürperten skandal, Devlet Denetleme Kurulu'nun talebi üzerine Adli Tıp Kurumu'nun 1 yıl aradan sonra yeniden inceleme yapması sonucu patlak verdi. Adli Tıp, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerden alınan "şahit numuneleri"ni mercek altına aldı. Adli Tıp Kimya İhtisas Dairesi'nin 7 Temmuz 2010 tarihli raporunda, BBP liderinin kanında yüzde 13, pilot Kaya İstaktepe'de yüzde 26, gazeteci İsmail Güneş'te ise yüzde 27 oranında karbonmonoksit gazı tespit edildiği belirtildi.

PİLOT KENDİNDEN GEÇTİ
"Zehirlenmeler dışındaki ölümlerde" kanda negatif çıkması gereken karbonmonoksit değerinin yüksek oranda çıkması, hekilopterin "sabatoj" sonucu düştüğü ihtimalini güçlendirdi. Çünkü pilotun kanındaki karbonmonoksit oranı, Yazıcıoğlu'dan 2 kat fazlaydı ve pilotun hemen arkasında oturan Güneş'in kanındaki karbonmonoksit oranı da pilotunki gibi yüksekti. Uzmanlara göre, karbonmonoksit soluyan pilot Kaya İstektepe, tıpkı soba zehirlenmelerinde olduğu gibi kendinden geçti. Kontrolden çıkan helikopter de dağa çakıldı.

GÜNEŞ DE BAYILMIŞTI
Uzmanlar, gazeteci İsmail Güneş'in, kazadan yaklaşık 20 dakika sonra yardım istemesini ve nerede olduğunu bilmemesini de zehirlenmeye bağladı. Uzmanlara göre, Güneş zehirlenmenin etkisiyle tıpkı pilot gibi baygınlık geçirmişti ve uyandığında kaza çoktan olmuştu.

SİYANÜR ÇIKMADI YANMA YOK
Adli Tıp raporunu değerlendiren kaza kırım uzmanları, helikopterde karbonmonoksit zehirlenmesinin, helikopterin yanarak düşmesi yada kazadan sonra yanması sonucunda oluşabileceğini açıkladı. "Ölümlerin yanmadan kaynaklanıp kaynaklanmadığı" da, Adli Tıp'ın siyanür testiyle belirlendi. Negatif çıkan siyanür sonuçları, ölümlerin "yanma sonucu olmadığını" ortaya koydu. Bu da, kazayla ilgili sabotaj ihtimalini güçlendiren başka bir unsur oldu. Müfettişler şimdi, olayın suikast olduğu ihtimalini güçlendiren karbonmonoksit gazının helikoptere nasıl yayıldığını çok yönlü bir şekilde araştırıyor.

ENKAZ 47 SAATTE BULUNMUŞTU
Helikopter kazasında BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, İHA muhabiri İsmail Güneş ve pilot Kaya İstek tepe dışında, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı ve BBP Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Çetinkaya da hayatını kaybetmişti. Düşen helikopterin enkazına ise olaydan 47 saat sonra ulaşılmış ve kötü hava şartlarının da etkisiyle tam bir "kurtarma rezaleti" yaşanmıştı.
.

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
22 Ekim 2010, 06:35:53 ÖS 18
Üye Bilgileri
melankolia
Daimi Üye
**

« Yanıtla #3 :»

Muhsin Yazıcıoğlu gibi tetikçilerin kahraman ilan edilmesi ne acı... Ölümünden sonra içimden rahmet okumak gelmeyen ender insanlardandır.

Hayat bir sınavdır,bu hüküm kesin.Secde et ki;
varsın Allah’a sesin.Sanma ki önünde,seçenek çok;
Y
25 Ekim 2010, 11:26:21 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
m.ufukalp
Mehmet Ufukalp
ÜYELİĞİ SİLİNDİ
*

« Yanıtla #4 :»

Muhsin Yazıcıoğlu gibi tetikçilerin kahraman ilan edilmesi ne acı... Ölümünden sonra içimden rahmet okumak gelmeyen ender insanlardandır.

Değerli kardeşim, bir kahraman değil, bir mazlum olabilir. Kimsenin kahraman ilan ettiğini sanmıyorum. Yazıcığoğlunun filistinle ilgili olumlu tutumu siyonistleri kızdırmış olabilir, bu yüzden canına kıymış olabilirler diye düşünüyoruz.
25 Ekim 2010, 11:59:44 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
melankolia
Daimi Üye
**

« Yanıtla #5 :»

Kahramandan kastım pelerinle insanları kurtaran bi kahraman tipi değildi zaten. Medyada kahraman gibi gösterilmesi, tanımayan insanların da bundan etkilenip bi kahraman olarak görmeleri. Halbu ki bi bakın alevi katliamları ile ilişkisine. Allah ın hikmeti işte. Maraşta yaptıklarından sonra ecel onu maraşta buldu.

Y
25 Ekim 2010, 03:24:42 ÖS 15
Üye Bilgileri
Elemîn
Daimi Üye
**

« Yanıtla #6 :»

Kahramandan kastım pelerinle insanları kurtaran bi kahraman tipi değildi zaten. Medyada kahraman gibi gösterilmesi, tanımayan insanların da bundan etkilenip bi kahraman olarak görmeleri. Halbu ki bi bakın alevi katliamları ile ilişkisine. Allah ın hikmeti işte. Maraşta yaptıklarından sonra ecel onu maraşta buldu.

SAYIN MELANKOLIA !

BENİM VE BENİM GİBİ HİSSEDENLERİN NEZDİNDE DEĞERLİ BİR ŞAHSİYET OLAN MERHUM YAZICIOĞLU'NA , ALENEN '' TETİKÇİ '' VE  BELLİ BELİRSİZ YAKIŞTIRDIĞINIZ '' KATİL/KATİL İŞBİRLİKÇİSİ '' SIFATLARI NEDENİYLE SİZİ PROTESTO EDİYOR ; KENDİSİNE FAZLASIYLE RAHMET OKUNAN RAHMETLİNİN SİZİN OKUYACAĞINIZ RAHMETE İHTİYACI OLDUĞUNU DA HİÇ SANMIYORUM. AYRICA MUHTEMELEN MALUMUNUZ OLDUĞU ÜZERE KİMSE NE ZAMAN, NERDE VE NASIL ÖLECEĞİNİ BİLEMEZ.  İHTİYAÇ DUYAR MISINIZ BİLMİYORUM AMA NAÇİZANE TAVSİYEM BENCE SİZ KENDİ ÖLÜMÜNÜZLE  İLGİLİ TEFEKKÜRDE BULUNUN , BIRAKIN BAŞKASININKİNİ !

25 Ekim 2010, 03:29:54 ÖS 15
Üye Bilgileri
melankolia
Daimi Üye
**

« Yanıtla #7 :»

Ben kimseye sıfat yakıştırmıyorum. Gerçekleri görmezden gelebilirsiniz. Ama bu gerçeklerin gerçek olduğunu değiştirmez. bu bir
İkincisi sizi sakin olmaya davet ediyorum. Bilirsiniz büyük harf demek yüksek sesle konusmak demek. Buna hiç gerek yok. Görüşlerimin aksi bi görüş içerisinde iseniz buyurun beni de ikna edin.
Kendinizden o kadar eminsiniz ki buyrun sizi dinliyorum

Y
25 Ekim 2010, 03:41:38 ÖS 15
Üye Bilgileri
melankolia
Daimi Üye
**

« Yanıtla #8 :»

Ha bide bence çok da fazla net konusmayın. Bu konuda bi tecrübem yok ama tüm samimiyetimle inanıyorum ki ölen bi insana kimden olursa olsun okunan rahmet çölde kendisine sunulan buz gibi su değerindedir.
 Ben kendi ölümümle ilgileniyorum zaten. Söylemek istediğim şey şu bakın insanlar dediğiniz gibi ne zaman nerede nasıl ölecekleri hakkında hiçbir fikir  sahibi değillerdir. Ama manidar olan şu siz gidip işbirlikçilerinizle beraber insanların kanına girin daha sonra ölümünüz aynı yerde olsun. İşte burda yeterince delil var zaten. Anlayana...

Bahsettiğimiz kişi Abdullah Çatlının yakinen dostudur. Vatanseverlik adı altında nice gençlerin canına kıymışlardır. Ya Maraş?? Maraşta yapılankarın hesabını nasıl verebilir acaba? Hamile kadınların, çoçukların öldürüldüğü olaylara önderlik eden birine rahmet okumak mı?

Y
25 Ekim 2010, 04:47:07 ÖS 16
Üye Bilgileri
Elemîn
Daimi Üye
**

« Yanıtla #9 :»

ES SELAMU ALEYKUM

SEVGİLİ KARDEŞİM  MELANKOLIA

YALANA ASLA YER YOK. DOĞRUSU BİRAZ ÖFKELENDİM.  ALLAH (CC) AFFETSİN ! ŞU AN DAHA DA SAKİNİM. FAKAT ASLA BAĞIRMADIM ZİRA BEN HEP DAHA DOĞRUSU GENELDE  BÜYÜK HARF YAZARIM.  BU KONUYA DA ‘’ YOL OLMASIN ‘’ , ‘’ FORUMUN  KORUNDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM SEVİYESİNE BİR HALEL GELMESİN ‘’ DİYE DAHİL OLMUŞ BULUNMAKTAYIM. (  TABİİ BU  İFADEMLE HADDİMİ AŞARAK  ‘’ BİRAZ ’’ YÖNETİCİ GİBİ DAVRANIYOR OLSAM DA , SEVGİLİ YÖNETİCİLERİMİN PEŞİN HOŞGÖRÜLERİNE SIĞINDIĞIMI DA BEYAN EDİYORUM. )

HAKLISINIZ SİZ ASLINDA '' SIFAT YAKIŞTIRMADINIZ ''  , BENCE FARKINDA OLMAYARAK VEFAT EDEN BİR MÜSLÜMANIN ARKASINDAN İFTİRA ATTINIZ VE VEBÂL ALDINIZ.

DEĞİŞMEZ BİR KURAL VARDIR :  '' EL BEYYİNETU ALA MEN İDDEA , VEL YEMİNU ALA MEN ENKERA  = DELİL GETİRMEK  İDDİA EDENE ,  YEMİN İSE İNKÂR EDENE AİTTİR ''. DOLAYISIYLE İDDİA ETTİKLERİNİZLE İLGİLİ DELİL GETİRMEK , İSPAT ETMEK VE İKNA ETMEK ZAT-I ALİNİZE AİT BİR FİİL / FİİLLER BÜTÜNÜDÜR ;  SİZDEN BEKLENMEKTEDİR. AKSİ TAKDİRDE YAZDIKLARINIZ ‘’ BİR MERHUMA İFTİRA ‘’ VE SİZ DE MAALESEF ‘’ BİR MÜFTERİ ‘’ OLARAK ADDEDİLEBİLİRSİNİZ. BÖYLE BİR DURUMA DÜŞMENİZİ  HİÇBİRİMİZ ASLA VE ASLA İSTEMEYİZ. SİZE YİNE NAÇİZANE BAŞKA BİR ÇÖZÜM ÖNERİM : YAZDIKLARINIZI  , HEPİMİZİN ( ÖRNEĞİN BENİM )  ZAMAN ZAMAN YAPABİLDİĞİ / YAPABİLECEĞİ ÜZERE BİR GAFLET , UNUTKANLIK , BOŞLUK , SU-İ ZAN , ZAN ,  HATA VB NETİCESİ YAZDIĞINIZI KABUL ETMENİZDİR. BU MUHTEMEL KABULÜNÜZ SİZİN  MERHUM YAZICIOĞLU İLE İLGİLİ ZAN VEYA DÜŞÜNCELERİNİZİ DEĞİŞTİRDİĞİNİZ ANLAMINA DA GELMEZ BUNU DA BELİRTEYİM. BİR KİMSE HAKKINDA BİR  DÜŞÜNCEYE SAHİP OLMAK AYRI  ŞEY ! İFTİRA VB ÇOK AYRİ ŞEY ! SÖZ SİZDEYKEN SİZİN ESİRİNİZKEN , SARFETTİKTEN SONRA SİZ ONUN ESİRİ OLURSUNUZ. ANLATABILIYOR MUYUM BILMIYORUM AMA COK FARKLI KONULAR. SON GUNLER/AYLARDA GERCEKTEN COK YOGUNUM VE BU SATIRLARI DAHİ BU YOGUNLUKTA YAZIYORUM. DOLAYISIYLE SİZDEN RİCAM BU KONUYU BURDA KAPATALIM VE NE BEN NEFSANİYETE DÖNÜŞEBİLECEK İFADELERİ YAZMAYA KENDİMİ ZORLAYAYIM VE  NE DE SİZ BİR ŞEYLERİ İSPAT ETME UĞRUNA ‘’ ZANDAN OLUŞAN ŞEYLER ‘’ YAZIP DA VEBALİNİZİ ARTTIRMAYIN. ZİRA GÜNÜMÜZDE GERÇEKTEN ‘’ AT İZİ İLE MALUM HAYVAN İZİ ‘’ BİRBİRİNE KARIŞMIŞ BULUNMAKTA.BU HABER KİRLİLİĞİ İÇİNDE DOĞRULARI BULMAK,ULAŞMAK VE ‘’İŞTE BU DOĞRUDUR’’ DİYE İDDİA ETMEK HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL !! YİNE DE SİZ BİLİRSİNİZ. BEN MESAJIMI VERDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM. ÇOK MECBUR HİSSETMEDİĞİM TAKDİRDE DEVAM ETMEYECEĞİM/CEVAP VERMEYECEĞİM. ( İNŞAALLAH ) VARSA ŞAHSİ BİR HAKKIM HELÂLDİR. ÇOK GÜZEL BİR İSMİNİZ VAR :AHMED.  ALLAH (CC) SİZİ MÜSLÜMAN OLARAK ÖLDÜRSÜN. AMİN.

ALLAH (CC)’NA EMANET OLUNUZ.

25 Ekim 2010, 10:10:49 ÖS 22
Üye Bilgileri
melankolia
Daimi Üye
**

« Yanıtla #10 :»

Ve Aleykümselam
Evet yalana kesinlikle yer olmasın. Takdir ediyorum sert çıktığınızı farkettiğinizden dolayı.
Sizin bana cevap vermenizle forumun korunmasının arasındaki bağlantıyı sanırım düşünmekten filozof olsamda çözmeye nail olamayacağım.
Evet hemfikiriz ben iftira atmadım.
Verme Yarab..
Ama gelin görün ki eğer ben haklı isem siz bana iftira attığımı söylediğinizden dolayı iftira atmış bulunuyosunuz ki ben haklı olduğuma eminim bu da demektir ki bana iftira attınız.
Deliller ortada zaten. Öyle uzun uzun da anlatmaya gerek yok. Merhum sizin nezdinizde değerli madem bana şunu açıklayın siz, vatanseverlik adı altında gençliğinin baharında olan masum insanları katleden biri tutuklandığı vakit çıkıpta '' Eğer onu salmazsanız Ankaranın her yerinde bomba patlatırım'' diyen birini mi savunuyosunuz??
 Bahsettiğim kişi Abdullah Çatlı. O salınmazsa Ankarayı kana bularım diyen kişi de merhum Muhsin Yazıcıoğlu. Bunlar kesin bilgiler..
Bunun  dışında Maraş katliamı olsun, Sivas katliamı olsun hepsinde parmağı olan birini savunuyosunuz.
Şunu da belirteyim siz kendinize sahip olamayacaksanız, Gaflete yenik düşecekseniz insanlarla bu tür dialoglara girmeyin ki ben yeterince sakinim. Ve bunu koruyabileceğimden de eminim. Bunu yapamayacak olanların sorunu sizin yazdığınız sanırım sizde dahilsiniz buna...
Ben sözlerimin tamamiyle arkasında olduğumdan dolayı sözlerimin esiri olduğumu düşünmüyorum.
Konuyu kapatmayalım. Aksine benimle zıt fikre sahip arkadaşlarla konusmaya açığım. Yanlışım varsa doğruyu öğrenmek isterim.
Benimde hakkım varsa helaldir. İsmimi övdüğünüz içinde teşekkür ederim.
Yalnız ne yalan söyleyeyim son cümleyi okurken biraz ürperdim:) O nasıl bi dua öyle Smiley Yine de Allah razı olsun.
Selametle...

Y
25 Ekim 2010, 10:23:45 ÖS 22
Üye Bilgileri
kardelen
Aktif Üye

« Yanıtla #11 :»

ALLAH (CC) SİZİ MÜSLÜMAN OLARAK ÖLDÜRSÜN...

kızgınlıkla fırlamış  (gibi)ama güzel dua .... Smiley melankolia  ürpermen cok doğal onan sana ancak böyle dua olur:)

25 Ekim 2010, 10:30:56 ÖS 22
Üye Bilgileri
melankolia
Daimi Üye
**

« Yanıtla #12 :»

Zatıma yapılan her duaya açığım:)
Yüzsüzlük olmasa kapı kapı dua isterim.
E bakmayın öyle kardeşim ihtiyaçtan:)SmileySmiley

Y
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.135 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu