Şovmen paşa Özdemir'e 'İllallah' dedirtti

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler (Moderatör: Yonetim) > Şovmen paşa Özdemir'e 'İllallah' dedirtti
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Şovmen paşa Özdemir'e 'İllallah' dedirtti  (Okunma Sayısı 314 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
31 Ağustos 2010, 01:47:00 ÖS 13
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« :»

Şovmen paşa Özdemir'e 'İllallah' dedirtti

Emekli paşa Ramiz İlker, Başbakan Erdoğan ve eski Genelkurmay başkanı Hilmi Özkök hakkında alaycı konuşması sunucu 5N1K sunucusu Cüneyt Özdemir'i çileden çıkarıdı. Özdemir'in pişmanlığı yüzüne yansıdı.

CNNTürk'te 5N1K'ya konuk olan emekli tuğgeneral Ramiz İlker'in devlet büyüklerine saygısız hitabı ekranları başında programı izleyenleri çileden çıkardı..

AK Parti hükümeti ve Başbakan Erdoğan hakkında alaycı ve küçümseyici ifadeler kullanan İlker'e program sunucusu Cüneyt Özdemir'in uyarıları da kar etmedi..

AK Partili milletvekilleri hakkında, Meclis'te oylanan Anayasa görüşmeleri sırasında uyumalarını eleştiren İlker'e Cüneyt Özdemir, CHP'li vekillere gönderme yaparak 'Gece saatlerine kadar süren oylamalarda elbette uyuyabilir. Herhangi bir milletvekili gibi Meclis'teki bürolarında uyumalarını Meclis'te uyumalarına tercih ederim' dedi..

Yiğit Bulut'un joleli saçlarıyla da dalga geçen Ramiz İlker bu sözler karşısında 'Sen neden avukatlıklarını yapıyorsun' diyerek çıkıştığı Cüneyt Özdemir'in İlker'i programına davet etme pişmanlığı zaman zaman yüzüne yansıdı.

Özellikle programın kapanış bölümü ise herşeyi özetler gibiydi..

İşte programın o anları:

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
31 Ağustos 2010, 02:15:39 ÖS 14
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #1 :»

Cidden klinik vakka ...
Hayır birilerinin çıkıp , agzına sağlık paşam veya değerli arkadaşımızdır ama emeklilik sonrası psikolojisi biraz sarsıldı tarzı açıklamalar yapsa çok sevinirdim ...
Emekli paşalarımızı daha çok görmek isteriz ekranlarda bu baglamda ...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
31 Ağustos 2010, 02:54:38 ÖS 14
Üye Bilgileri
m.ufukalp
Mehmet Ufukalp
ÜYELİĞİ SİLİNDİ
*

« Yanıtla #2 :»

Bu taş kafalı sıyrık kendini hala kışlada, ülkeyi bir kışla halkı ise emireri zanetmektedir. Bir kaç dalkavuğun sokakta kendini pohpohlamasıyla da halkın kendisini desteklediğini zannetmekte. Böylesine kalın kafalılarla aynı atmosferde soluk almak bile talihsizlik sayılır. İzlemiştim.
31 Ağustos 2010, 03:58:39 ÖS 15
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #3 :»

güler misin ağlar mısın...

vakit gazetesinde bir yazı vardı onbaşı olamayacaklar general omuş diye hakikaten öyle..

ben de bu paşaların ekranlarda görünmesi taraftarıyım.. görmeyenler görsün duymayanlarda duysun...

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.192 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu