Kıyaslama Yaparken Adil Olun Lütfen !

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Güncel Konular (Moderatör: Yonetim) > Kıyaslama Yaparken Adil Olun Lütfen !
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Kıyaslama Yaparken Adil Olun Lütfen !  (Okunma Sayısı 336 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
13 Ağustos 2010, 12:05:28 ÖS 12
Üye Bilgileri
KaRNeC_81
Üye
*

WWW Offline
« :»

Erdoğan-Kılıçdaroğlu polemiğine dönen ‘havuzlu villa’nın kooperatif ortaklığıyla yapılan bir yazlık olduğu ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun yazlık için 61 bin lira kredi aldığı ve evin bankaya ipotekli olduğu belirlendi.

Yazlık ipotekli çıktı
Erdoğan-Kılıçdaroğlu polemiğine dönen ‘havuzlu villa’nın kooperatif ortaklığıyla yapılan bir yazlık olduğu ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu’nun yazlık için 61 bin lira kredi aldığı ve evin bankaya ipotekli olduğu belirlendi.
02:02 | 12 Ağustos 2010

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında başlayan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in açıklamalarıyla alevlenen havuzlu villa polemiği, gözleri Balıkesir’in Burhaniye İlçesi’ndeki Pelitköy sahiline çevirdi. Kılıçdar-oğlu’na ait Pelitköy’deki gayrimenkulün, Melih Gökçek’in iddia ettiği gibi ‘havuzlu villa’ değil, iki katlı ve toplam 110 metrekare alana sahip, kooperatif ortaklığıyla yaptırılan bir yazlık olduğu ortaya çıktı. Değeri 150-170 bin TL arasında gösterilen yazlığın özel bir havuzunun bulunmadığı, 6 metre eninde 18 metre uzunluğundaki havuzun 19 yazlığın ortak kullanımında olduğu belirlendi. Kılıçdaroğlu’nun üç yıl önce üye olduğu kooperatife 40 bin lira peşinatla girdiği, 61 bin lira banka kredisi kullandığı, bunun karşılığında da yazlığın bankaya ipotekli olduğu öğrenildi.

Melih Gökçek iddia etmişti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV’de katıldığı bir programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun her fırsatta Başbakan Erdoğan’ı havuzlu villalarda oturmakla eleştirdiğini hatırlatarak, Kılıçdaroğlu’nun da havuzlu villası olduğunu iddia etti. Gökçek, “Kılıçdaroğlu memur emeklisi ama 7 dairesi var. Bir memur hayatı boyunca çalışsa en fazla 2 daire alır. Bu 7 daire nasıl alındı? Senin havuzlu villan var mı yok mu? Sen açıklamazsan ben açıklayacağım” dedi.
Kılıçdaroğlu da başka bir televizyon programında Gökçek’in, Balıkesir’in Burhaniye İlçesi’ne bağlı Pelitköy Beldesi’ndeki üye olduğu bir kooperatifte yapımı devam eden yazlık evini kastettiğini söyledi. Bunun mal beyanında da yer aldığını belirtti.
Burhaniye’de 2007 yılında, CHP Balıkesir eski Milletvekili Mali Müşavir Ali Kemal Deveciler tarafından kurulan 19 ortaklı S.S. İpekkum Yapı Kooperatifi’ndeki kabası bitmiş durumdaki, Kılıçdaroğlu’na ait yazlık evin polemik konusu olması hisselerini satmak isteyen komşularını sevindirdi.

‘Hisselerimizi devredebiliriz’
Kooperatif ortaklarından Nadir Alp, 19 kişilik kooperatifte 5 ortağın, üç yıldan bu yana ödemiş oldukları 170 bin lira karşılığında hisselerini devretmek için alıcı aradığını belirterek, “Bizim bu kooperatif evleri, televizyon ve gazetelerde çıkarsa, reklamı olur” dedi. Evlerin iki katlı olduğunu ve toplam 110 metrekarelik kullanım alanı bulunduğunu vurgulayan Nadir Alp, “Eğer Başbakan ya da Melih (Gökçek) bey buraya talip olurlarsa, evlerini ekonomik gerekçelerle satmaya çalışan üyelerimiz, hisselerini kendilerine seve seve devredebilir” diye konuştu.

‘Onları da ev sahibi yapalım’
S.S. İpekkum Yapı Kooperatifi Başkanı ve eski milletvekili Ali Kemal Deveciler, CHP’li Haluk Koç ve Yaşar Tüzün’ün de kooperatife ortak olduğunu anlatırken, “‘Burası sıradan bir yazlık ev. Başbakan ve Melih Gökçek, bir bardak suda kıyamet koparmaya çalışıyor. Eğer çok beğenmişlerse, ortaklığını devretmek isteyen üyelerimiz var. Kendilerini de buradan ev sahibi yapabiliriz” dedi.
Deveciler, Kılıçdaroğlu’nun 3 yıl önce 40 bin lira vererek, ortakları olduğunu, 61 bin lira da bankadan kredi aldığını söyledi, “Şimdi ayda 1250 lira ödüyor” diye konuştu.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN YAZLIĞI:

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

MALZEMELER SIRADAN
Kılıçdaroğlu’nun yazlığının fayans ustalığını yapan Kemal Beceren, “Kemal bey, bir ayrıcalık istemedi. Diğer üyelerin evleri için kullanılan malzemenin aynısını onun evinde de kullandık. Kılıçdaroğlu’nun yazlığı gibi bir yer 100 bin 110 bin TL’lik harcamayla yapılabilir” dedi.

MEMUR BİLE ÖDEYEBİLİR
Burhaniye eski belediye başkanlarından emekli öğretmen Necmi Şengider, Kılıçdaroğlu’nun bölgeye gelişinde inşaat çalışmalarını incelerken yanında bulunduğunu aktardı, “Bu ev sıradan bir yazlık. Bir devlet memurunun da kolaylıkla ödeyebileceği bir üyelik aidatıyla yapılıyor” diye konuştu.

KURALAR ÇEKİLDİ
Kılıçdaroğlu’nun üyesi olduğu kooperatif 19 ortaklı, evler 21 Şubat 2009’da noter huzurunda yapılan çekilişle sahiplerini bulmuş. İki katlı evler, alt katında oturma odası, yatak odası, banyo ve tuvalet, ikinci katta ise, 2 oda ve tuvalet-banyo olmak üzere 110 metrekarelik kullanıma sahip. Kooperatifin ortasında ortak havuz buluyor.

4  konut mu, 7 konut mu var?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Kılıçdaroğlu’nun,  7 konutu olduğunu öne sürdü. Kılıçdaroğlu’nun 27 Mayıs 2010 tarihi itibarıyla TBMM’ye sunduğu yeni mal beyanı CHP’nin internet sitesin de yer alıyor. Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu’nun üzerine kayıtlı 4 konut, 1 arsa, 3 kooperatif hissesi, 8 tablo ve 2004 model bir otomobil bulunduğu bildiriliyor.

__________________________________________________________________________________

İŞTE BAŞBAKAN'IN VE AİLESİNİN YAŞADIĞI BEŞ VİLLA

BAŞBAKAN ve bazı aile üyelerinin aldığı villalar İstanbulKısıklı’da M&M İnşaat tarafından yapıldı. Yüksek duvarlarla çevrili sitede, yeşil renkte 10 villa var. Her biri 225 metrekare olan evler, bir ortak yüzme havuzu kullanıyor. İnşaat sahibi villaları çok lüks yapmadıklarını,
iç dekorasyonu müşteriye bıraktıklarını söylemişti.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
13 Ağustos 2010, 12:26:26 ÖS 12
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #1 :»

Etro kemal ssk da Devlet Memuru ee nasıl oluyor bu 4 Ev ,1Havuzlu Villa  artık Bankadaki veya şuradaki buradaki PARALARININ HESABINI kendi bilir de madem ki Fakir edebiyatı yapıyor ,benim 1 dikili ağacım yok eee bunca serveti Devlet Memurluğundan yapmışsa  RÜŞVET, İHALEYE FESAT mı var bu SERVETİN  içinde Huh?
bende 15  senelik Memurum ama dikili ağacım yok..
İhalelere FESAT  karıştırıp Arabalar Evler alann , RÜŞVETÇİ MEMURLARI BİLİYORUM  ve işte bu yüzden ÖZELLEŞTİRMEDEN YANAYIM..
bay kemal  BUNCA SERVETİ MEMULUKTAN NASIL YAPTIN Huh?Huh? hem  ticaret veya özelde bi işyerin yok sadece Devlet Memurluğundan bunlar olamaz....
 MALİYE DEVLET MEMURLARINI İYİ TAKİP ETSİN..... benim bildiğimi  onların bilmemesi olmaz.....
 En kolay ZENGİN olma yolu Devlette Memur olmakdan  ve  İHALEYE FESAD VE RÜŞVETTEN GEÇER.

bu dünya imtihan yeriyse....
13 Ağustos 2010, 04:53:43 ÖS 16
Üye Bilgileri
KaRNeC_81
Üye
*

WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

KEMAL KILIÇDAROĞLU SSK GENEL MÜDÜRÜYDÜ.

Öyle sıradan bir memur değil..
Ayrıca da 2 dönemdir milletvekili. yaklaşık 9 yıl oldu.
8 milyar aylık alsa 864 milyar maaş almış oluyor. İnşaat halinde olmasına bakılırsa, ben rüşvetçi biri olduğunu sanmıyorum..

Ama diğer resme bir bakın.. 8 yıl önce fakir edebiyatını kim yaptı  ?

Cumhurbaşkanlığına çıktığı sene Kayserideki arkadaşının düğününe giden gül ne yapmış bakalım ?

Alıntı
Cumhurbaşkanı ’nın bir yol hikâyesi!

Mustafa Mutlu
VATAN GAZETESİ
24.06.2009

Karaman ile Ankara arasındaki kara yolunun uzunluğu tam 369 kilometre...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül önceki gün Türk Dil Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Karaman’a gitti...

Törenlere katıldı, sevenlerinin gönlünü bir kez daha kazandı...

Ama bu arada programı sarktı!

Oysa söz vermişti; yakın arkadaşı, eski Enerji Bakanı Zeki Ergezen’in oğlunun Ankara’da kıyılacak nikâhında şahit olacaktı...

Havanın kararmasına yakın bindi makam aracına... Onlarca arabadan oluşan konvoyla birlikte, saatte 200 kilometre hıza ulaşarak Ankara’ya gitti!

Cumhurbaşkanı’nın iki saat süren bu yolculuğu sırasında, Karaman-Konya-Ankara yolu kısım kısım trafiğe kapatıldı...

Bu üç ilin Emniyet Müdürlükleri, her kilometreye bir polis yerleştirerek, Cumhurbaşkanı’nın geçmesine yakın zamanlarda yola araç çıkmasını engelledi!

Adana’dan ve Konya’dan Ankara’ya ulaşmak için yola çıkan araçlar benzinliklere, dinlenme tesislerine yönlendirildi.

O araçlardaki on binlerce kişi, saatlerce hapsedildi!

Öylesine hızlı gidiyordu ki konvoy, kameralar bile yetişemiyordu...

Bu görüntüleri televizyonda izlerken, kendi can güvenliğini bile riske atarak her kırmızı ışıkta duran önceki Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer geldi aklıma!

Sadece... Gülümseyebildim!

Trafiğe kısım kısım kapatılan yol; 369 kilometre...

Ne o, Cumhurbaşkanı, Ankara’daki bir siyasetçinin oğlunun nikâhına gidiyor...

Eski bakan arkadaşına verdiği sözü tutsun diye on binlerce çocuğa, kadına, yaşlıya yollarda eziyet çektiriliyor!

Aralarında hastaneye gitmeye çalışanlar da var; en az Cumhurbaşkanı’nın randevusu kadar önemli randevusu olanlar da...

Ama hiçbiri sözünü tutamıyor.

Evlerine, randevularına, hastanelerine zamanında gidemiyor.

Görevi “halkın güvenliğini” sağlamak olan polis, halkı bırakıp Cumhurbaşkanı için yol kesiyor çünkü!

Sözüm Cumhurbaşkanı’na:

Madem o kadar aceleniz vardı; neden ille de makam arabası diye ısrar ettiniz?

Emrinizdeki helikopterlerden birine atlayıp gitmek neden aklınıza gelmedi?

Diyelim ki aklınıza gelmedi. Peki, saatte 200 kilometre hızla giderken makam arabanızın camından hiç mi dışarıya bakmadınız?

Benzinliklerde, yol kenarlarında, dinlenme tesislerinde bekleşen o on binlerce insanı da mı görmediniz?

Yoksa gördünüz de, onları sizi yolcu etmek için dağlara bayırlara çıkmış hayranlarınız mı sandınız?

Eğer öyle sandıysanız; acaba konvoyunuzun geçtiği sırada onların ağızlarından dökülen sözcükleri duysanız ne yapardınız?

Demokratik ülkelerin cumhurbaşkanları, nikâha yetişmek için “şehirlerarası yolu” trafiğe kapattırmaz...

Eğer birileri, ondan habersiz bu “yalakalığı” yaparsa, onlardan hesap sorar!

Siz Ankara’ya gideceksiniz diye yollarda mahsur kalan on binlerce kişiden özür dilemeyi düşünüyor musunuz?

14 Ağustos 2010, 10:52:16 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #3 :»

hımmm karnec rengini belli ettii...
ama aramızda chp li görmek de güzel...
belki nasiplenir birşeylerden...!!!

bu haberi haksöz ve iktibas gibi haber sitelerinde görünce şaşırmıştım hatta iktibasa yorum da yazdım :

Alıntı
siyaset = iğrençlik
sistem zaten bozuk temeller üzerine kurulu, üstüne bir de böylesi seviyesiz atışmalar yaşandımı insanın midesi bulanıyor ama bu halk hala meydanları dolduruyor gaz veriyor gaz yiyor...
bu haberin (ki haber sayılmaz politik dedikodu ve bayağılıktır) iktibasta yayınlanmasına bile gerek yok. ama görün ibretlik hallerini diyorsanız o başka. benim midem bu pisliği kaldırmıyor....

onun ötesinde karnec karşı atağa geçmiş tayyibin de villası havuzu var demiş....
karnec kardeşim diğer konuda değiindiğim gibi bunu tartışıp ak parti savunucusu konumuna düşmeyecegim

ama senin şahsında genele şöyle seslenmek istiyorum;

siz hala bu partilerin bir dava ya da ilkeler inançlar uğruna mı savaş verdiğini zannediyorsunuz ?
hepsi de hükümet olup devlet rantını ele geçirmek istiyorlar. istiyorlar ki hem kendileri hem işbirlikçileri nemalansın.
ihaleleri kim alır ? iktidarın kankaları alır...
eee kankalar da kendi yandaşı iktidar olsun ki ihale alalım diye savaşır

80 yıldır da benim safım halkım hala x parti iş bulacak b parti müslümanı kollayacak diye bekler durur...!!!

slogan basit : yok birbirimizden farkımız ama biz osmanlı bankasıyız...!!!

mevcut siyaset iğrençlik bayağılık iftira çirkeflikten başka nedir sorarım ? haberlerini bile izleyemiyorum midem kaldırmıyor...

abdullah gül haberine gelince;

dedimya korumamam lazım o safa düşmeyeyim
ama abdullah gülü karakter olarak severim (hemşerim olduğu için degil valla)  Wink

abdullah gülden böyle birşey beklemem zannetmem

ya fasık haber kaynagının iftirasıdır (araştırmak lazım)
eğer yaptı ise de ben de kınıyorum...!!!
14 Ağustos 2010, 03:01:48 ÖS 15
Üye Bilgileri
KaRNeC_81
Üye
*

WWW Offline
« Yanıtla #4 :»

Ben chpli falan değilim. Siyasi çizgim de hiç chp ile paralel değil.
İkincisi Zaman ve Stv gibi cemaat haberlerine inanmıyorum.
Medya tarafsız olmalı. Ben o samanyolu tv de aynı haberleri izlemekten bıktım artık. O kanalı izleyen ne askerini sever ne de devletiini sever o psikolojinin etkisiyle.
Çünkü askerin tamamı terörist olarak gösteriliyor.
Ayrıca Pkk eylemlerine de terörist demiyorlar. Neymiş efendim kanlı eller birilerini devreye sokmuşlar.
Amerikadan emir yayınlamak kolay. Neymiş ölüleri de kaldıracakmışız.
Geçin bunları geçin...

14 Ağustos 2010, 04:56:27 ÖS 16
Üye Bilgileri
hakanalper
Daimi Üye
**

bana gelince; düşmanlarmdan daha fazla ya$ayacagm!

WWW Offline
« Yanıtla #5 :»

ilginc...  "orta dogudaki etkilerinin azalmasının sebebi olarak gosterdikleri cemaati, onlerindeki yalları alınan...ler gibi ısırmaya calısan" sözde ülkücü, özde ne idigu belli olmayan kesim var... (gercek manada ulkuculuk, bas tacımız)

onlar gibi konustunuz?

İz telâkkavnehu bi elsinetikum ve tekûlûne bi efvâhikum mâ leyse lekum bihî ilmun ve tahse... Nur-15
15 Ağustos 2010, 01:23:10 ÖS 13
Üye Bilgileri
KaRNeC_81
Üye
*

WWW Offline
« Yanıtla #6 :»

Söylediklerimde haklılık payım var mı yok mu ?

Beni ona buna benzetmeyin ben kendimim.

16 Ağustos 2010, 08:28:57 ÖÖ 08
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #7 :»

sen zaten kendinsin ,şüphen mi var Huh? 
Hantepede  ki baskındaki pkk lıları çoban sananlar KOMUTAN  bu TSK da ,
pkk lılara bizim Adamlarımız diyen bu TSK da KOMUTAN.
Askerin eline pimi çekilmiş el bombasını verip 5 askeri ŞEHİD eden  TSK DA SUBAY,
Devlet Bakanı Bülent Arınçın evinin etrafında KEŞİF yapanlar bu TSK nın personel
Ankarada 1 araba el bombası ile yakalanan Kamyon bu TSK nın Kamyonu ( ya yakalanmasaydı ne olacaktı acaba Huh???
BALYOZCULAR  bu TSK KUMUTANLARI...
   bilmediğin ve aklının ermediği konularda  biraz daha düşünerek yaz....

bu dünya imtihan yeriyse....
16 Ağustos 2010, 09:08:54 ÖS 21
Üye Bilgileri
KaRNeC_81
Üye
*

WWW Offline
« Yanıtla #8 :»

sen zaten kendinsin ,şüphen mi var Huh? 
Hantepede  ki baskındaki pkk lıları çoban sananlar KOMUTAN  bu TSK da ,
pkk lılara bizim Adamlarımız diyen bu TSK da KOMUTAN.
Askerin eline pimi çekilmiş el bombasını verip 5 askeri ŞEHİD eden  TSK DA SUBAY,
Devlet Bakanı Bülent Arınçın evinin etrafında KEŞİF yapanlar bu TSK nın personel
Ankarada 1 araba el bombası ile yakalanan Kamyon bu TSK nın Kamyonu ( ya yakalanmasaydı ne olacaktı acaba Huh???
BALYOZCULAR  bu TSK KUMUTANLARI...
   bilmediğin ve aklının ermediği konularda  biraz daha düşünerek yaz....

Hantepe ile ilgili görüntüler sahte çıktı bunu okumuşsundur..
Ayrıca bir adresi ezberleyemeyenlerden süikastçi olur mu sende ? Ben buna gerçekten gülüyorum. Kargalar bile tenezzül edip gülmez belki Wink

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.35 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu