forum ailemize davet

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > KUR´AN-I KERİM (Bilgi Platformu) > Kur´an-ı Kerim (Moderatör: Yonetim) > forum ailemize davet
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: forum ailemize davet  (Okunma Sayısı 1110 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
27 Ağustos 2010, 07:33:04 ÖS 19
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #15 :»

Kardeşlerim üzerime düşen görevi yapmaya hazırım hangi hususta fikir birliği içinde konu ele alınmak istiyor ise kendi çapımda katkı yapmaya hazırım ....
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2010, 10:15:54 ÖS 22 Gönderen: imam hüseyin » Logged

Heyhat Minez-Zilleh! (Zillete boyun eğmeyiz)
(İmam Hüseyin)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.adilmedya.com
28 Ağustos 2010, 03:12:15 ÖS 15
Üye Bilgileri
Verda Naz
Daimi Üye
**

« Yanıtla #16 :»

max ın yazısına ithafen..   kısacık...

ben önce kendimden baslayarak muazzam bi öz elestiri yapardım ama.. zannımca su an ne yeri, ne de dikkate alınır kanaatindeyim...

sadece ucundan azıcık geceyim...

zira ilk kez girmeye baslayanın dogru durust aktiflik ve konu bulamadıgı için, hmm galiba buralara cok kimsecikler ugramıyor deyip, es kaza mailine tekrar bi hatırlatma msj ı gelip "aa ben buraya uye olmustum bi ara, du bi tekrar bakayım ""diyene kadar ortalıktan kayboldugundan...

önceden beri girenlerin ""bi bakayım ben yokken ne yazılmıs"" deyip.. kendi kendine cevaben ""hmm yine kayda deger bisey yok, sadece 5-6 konuya cevab yazılmış"" deyip...
1.""onda da hep aynı kişiler (2-3) karsılıklı laklak yapmıs"" ya da..
2."" yazılanlar da hep kopyala yapıstır modunda,  yorum namına bisey yok, şimdi ben buna nasıl yorum yazayım ki.. "" deyip bir baska bahara umut baglayan..

yonetici mubareklerinin,
.online olma yerine ç.dışı durma gayreti,

..ç.içi olanların sitede 5 saat online kalsalar bile klavyeye dokunmaktan ürkmeleri, ve ""$u $u konuları okudum ama sadece okumak yetmez, benim cevab vermem lazım"" dusuncesinde olmadan, online suresi yuksek üye gibi davranmaları..

...bazılarının 10 gunde bir ugraması...(bu azcık da olsa makul karsılanabilir.. belki)(makul karsılanamayacak olansa, 10 gun sonra gelip yine tek bir konuya bile yorum yapmadan gitmesi :S )

....yazan bir iki kişinin kopyala yapıstır modunda olması,

.....biseyler paylasmaya calisanların da sannki sadece yapmak için yapıyormuscasına, kişileri yonlendirme ve katılıma sevk etme namına bi gayrette bulunmayısları..  (sizce bu nasıl fikir.... ben burdan bunu anladım ama farklı anlayanlar var mı?..... bu yoruma soyle ulastım ama  boyle dusunmeyen var mı,neden? ...  vs vs ... )

......yeni bir kardesimiz, veya eskilerden birisi yeni bir konu actıgında, ya da bir yorum yazdıgın da aktifligin,dikkate alindiginin, okundugunun gostergesi olan bir cevab bile vermemeleri..
....
..
.
 Angry   :-[   Huh?   Azn   Angry

neyse..

eS Selam...

istisnalar kaideyi bozmaz...
ayrıca haddi a$mı$ bile olabilirim.. o da bu kadar $ey içinde benim edepsizligime bir artı daha olsun..

Hakanalper kardeş  sitenin aşırı sakinlerine isyan etmişsin siteye renk geldi yaw Cheesy
bende bazen bu sitenin hayalet bir site olduğu hissine kapılıyorum Grin

yazdıklarınızı okuyunca kendime ait küçük bir açıklama(siteye itafen) yapmayı gerekli gördüm...
nete pek girmememin yanı sıra siteye fikir sunupta uzun süre siteye uğramamam sunduğum fikri önemsiz görüp takip etmediğimden değil son 10 gündür aşırı yoğunluğumdan dolayı nete giremememdir... vay be açıklama yaptım Cheesy

Bizim görevimiz bu cahili toplumun gerçekleriyle uzlaşmak ve onun egemenlik hakkını onaylamak değldr
28 Ağustos 2010, 03:21:14 ÖS 15
Üye Bilgileri
Verda Naz
Daimi Üye
**

« Yanıtla #17 :»

Kardeşlerim üzerime düşen görevi yapmaya hazırım hangi hususta fikir birliği içinde konu ele alınmak istiyor ise kendi çapımda katkı yapmaya hazırım ....

İmam hüseyin kardeş ALLAH razı olsun da nerelerdeydiniz?! Azn

Bizim görevimiz bu cahili toplumun gerçekleriyle uzlaşmak ve onun egemenlik hakkını onaylamak değldr
29 Ağustos 2010, 12:47:46 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #18 :»

Ben Hep Burdaydım hiç ayrılmadım ki .

(İmam Hüseyin)

www.adilmedya.com
29 Ağustos 2010, 10:10:42 ÖS 22
Üye Bilgileri
hakanalper
Daimi Üye
**

bana gelince; düşmanlarmdan daha fazla ya$ayacagm!

WWW Offline
« Yanıtla #19 :»

Alıntı
Hakanalper kardeş  sitenin aşırı sakinlerine isyan etmişsin siteye renk geldi yaw  Cheesy
bende bazen bu sitenin hayalet bir site olduğu hissine kapılıyorum Grin

evet bu aralar isyanlar dayım... hatta muslumden takılıyorum  Grin evet sitenin beti benzi atti, rengi degisti  Cheesy

saka bi tarafa hayalet site ifadeni destekler tarzda bir mod da iken cosmusum birden oyle..  Roll Eyes

İz telâkkavnehu bi elsinetikum ve tekûlûne bi efvâhikum mâ leyse lekum bihî ilmun ve tahse... Nur-15
30 Ağustos 2010, 05:25:43 ÖÖ 05
Üye Bilgileri
vesâir
Süper Aktif Üye

WWW Offline
« Yanıtla #20 :»

Arkadaşlar artık bu açıklamayı birinin yapması gerekiyor sanıyorum

Sitemizin kıymetli emektarları (bakın ast üst kısıtlaması yapmadım Smiley ) ramazan ayı dolayısıyla meşgul olabilirler
buraya yorum yazmaktan dana faydalı işleri olabilir
örneğin kur'an okumaları  (hatim gibi )
yada iftara fakir yoksul eş dost arkadaş çağırarak
belki de itikâf'a girmişlerdir .. ramazanın ruhunu yakalamaya maneviyatından nasiplenmeye çabalıyorlardır ..
ve  uzun zaman oldu buralardayım hergün en az 3 kez giriş yapar yeni eklenen konuları takip ederim
şunu tesbit ettim bu forumda yorum sayısı artırma yarışı yok buna emin olun
okumak anlamak ve yaşamak içindir ..üzerine fazlaca konuşulan bazı güzel şeylerin şuuru gidiyor gibi ..
buradayız
vesselam

"HAK İLE MEŞGUL OLMAZSAN ,BATIL SENİ İŞGAL EDER"
30 Ağustos 2010, 11:13:12 ÖS 23
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #21 :»

Bu site üye olan herkese ait olduğu için böyle bir sitem esasında sitemi bulunan kişinin kendine yaptığı sitem olarak görülmektedir.

Yönetici ünvanı ile sitede bulunan kişiler sizlerden farklı değil, paylaşımlardaki samimiyet ve kişisellik aynıdır. Hal böyle iken bir konunun sürükleyiciliği veya hareket haline gelmesi bir yöneticiden beklenemez.

Yöneticiler, sizler tarafından arzu edilen konu başlıklarını açmak, siteye zarar gelebilecek üyelikleri engellemek, silmek, düşünceyi bayağılaştıracak yorumlara müdahale etmek, uyarmak, silmek gibi tüm katılımcıların huzurunu sağlayacak korumayı yapmaktadır. Ayrıca site yöneticileri bu platformun en bilir kişileridir diyemeyiz. Mutlak üye olarak aranızda bizlerden çok daha fazla bilgiye sahip güzel insanlar var. Bizi bir hizmetçi olarak görmeniz daha doğrudur.

Bu sitede bilgisini paylaşan kişilerin %90'ının Allah rızası için paylaşımda bulunduklarını ve paylaştıklarının belki de bir kişiye fayda sağlayacağını düşünerek mutmayn olduğunu düşünüyoruz. Bu düşünce ile de sitemizde yorumlarda bulunan bir çok üyemizin yorumlarını bazen gerek sitenin sair takip durumları ve gerekse kendi paylaşımlarımızdan sebep göremeyebiliriz. Ne zaman ki yeni ve ya riskli bir üye yorum yapmış sitemizdeki tüm ailemizin huzuru için mutlaka yönetici arkadaşlarımız yorumlara bakmaktadır. Müsterih olunuz...

Usulsüz gördüğünüz ve bizlerin gözlerinden kaçan durumlarda da Allah razı olsun ki yine sizler tarafından özel mesaj ile uyarılmakta ve fikirler verilmektedir.

yonetici mubareklerinin,
.online olma yerine ç.dışı durma gayreti,

..ç.içi olanların sitede 5 saat online kalsalar bile klavyeye dokunmaktan ürkmeleri, ve ""$u $u konuları okudum ama sadece okumak yetmez, benim cevab vermem lazım"" dusuncesinde olmadan, online suresi yuksek üye gibi davranmaları..

Cevap vermek için cevap vermek varlığını hissettirmek yapay bir yaklaşımdır. Kişi konu hakkında paylaşmak istediği bir düşünce var ise paylaşmalı aksi halde varlığını kanıtlayacak paylaşımlarda bulunmamalı. Bu ister üye olsun ister yönetici kimseden böyle birşey beklenemez.

....yazan bir iki kişinin kopyala yapıstır modunda olması,

.....biseyler paylasmaya calisanların da sannki sadece yapmak için yapıyormuscasına, kişileri yonlendirme ve katılıma sevk etme namına bi gayrette bulunmayısları..  (sizce bu nasıl fikir.... ben burdan bunu anladım ama farklı anlayanlar var mı?..... bu yoruma soyle ulastım ama  boyle dusunmeyen var mı,neden? ...  vs vs ... )

Bakın ilk paragraftaki isteklerinizin yanlışlığını ikinci paragraftaki yorumlarınız belirlemiş.

......yeni bir kardesimiz, veya eskilerden birisi yeni bir konu actıgında, ya da bir yorum yazdıgın da aktifligin,dikkate alindiginin, okundugunun gostergesi olan bir cevab bile vermemeleri..
....
..
.
 Angry   :-[   Huh?   Azn   Angry

neyse..

eS Selam...[/b]

istisnalar kaideyi bozmaz...
ayrıca haddi a$mı$ bile olabilirim.. o da bu kadar $ey içinde benim edepsizligime bir artı daha olsun..

Haddinizi aşma gibi bir durum söz konusu değildir benim yukarıda bahsettiğim bu platform bizimdir düşüncesiyle bu sitemlerinize hak bulabilirsiniz.

Fakat sitemlerde bulunurken yiğidi öldürmemek aslolan olmalıdır.

Rabbim sizden ve sizin gibi olanlardan razı olsun... Siz zaten paylaşımlarınız ile bizlere bilgi vermektesiniz. Arzumuz paylaşımlarınızın şuana kadar olduğu gibi karşılık beklemeden Allah rızası için devam etmesidir.

Arkadaşlar artık bu açıklamayı birinin yapması gerekiyor sanıyorum

Sitemizin kıymetli emektarları (bakın ast üst kısıtlaması yapmadım Smiley ) ramazan ayı dolayısıyla meşgul olabilirler
buraya yorum yazmaktan dana faydalı işleri olabilir
örneğin kur'an okumaları  (hatim gibi )
yada iftara fakir yoksul eş dost arkadaş çağırarak
belki de itikâf'a girmişlerdir .. ramazanın ruhunu yakalamaya maneviyatından nasiplenmeye çabalıyorlardır ..
ve  uzun zaman oldu buralardayım hergün en az 3 kez giriş yapar yeni eklenen konuları takip ederim
şunu tesbit ettim bu forumda yorum sayısı artırma yarışı yok buna emin olun
okumak anlamak ve yaşamak içindir ..üzerine fazlaca konuşulan bazı güzel şeylerin şuuru gidiyor gibi ..
buradayız
vesselam

Hakkımı size helal ediyorum vesâir kardeşim...

Allâhûmme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
31 Ağustos 2010, 12:03:55 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #22 :»

İftarı açtım ..
Nikotini aldım ...
Şimdi kim ne diyor bir daha anlatın hele Smiley

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
31 Ağustos 2010, 12:45:14 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
hakanalper
Daimi Üye
**

WWW Offline
« Yanıtla #23 :»

öncelikle cok eleştirel oldugum dusunulebilir, ancak burayı özümsemiş ve benimsemiş olmamdan kaynaklanıyor hüsnü zannı ile bakın.

zannedersem kendimi cok iyi ifade edemedim...

galiba ben yonetici kavramına daha başka manalr yukledigim için  farklı dusunuyorum..

yoneten, yonlendren olmalı ve yoneten kişinin o vasfı alamabilmesi için de;
samimi, yaptıgı hiç bi hareketi yapay şekilde yapmıyor ve gereken fedakarlıgı bastan kabul ediyor olması lazım degil mi.
ki zaten yoneten unvanı almasının sebebi de bu degil midir..

sahsen ben yonetici unvanı verilirken bu kıstasların ve hassasiyetlerin goz onune alınarak verildigi kanısındayım.
bunda kesinlikle suphem yok

diger mevzu ise,

Alıntı
Yönetici ünvanı ile sitede bulunan kişiler sizlerden farklı değil, paylaşımlardaki samimiyet ve kişisellik aynıdır.
Hal böyle iken bir konunun sürükleyiciliği veya hareket haline gelmesi bir yöneticiden beklenemez.

burası sizin de bahsettiginiz gibi bir aile..
benim ve öz eleştiri mahiyetinde yorum yapan diger kardeslerimin bunları ifade etmesinin sebebi de aslında bu aileyi benimseyisimizdir...

ama takdir edesiniz ki aile kavramı anne baba ve cocuklar dan olusur..

aileyi olusturma ve benimsemede, aile fertlerinin hepsinin eşit paya sahip olmasına karsın,
sorumluluk ve görev paylasımında herkes esit pay sahibi degildir. ailede herbirinin rolleri farklıdır..

cocuk baba gibi, anne cocuk gibi, baba anne gibi davranamaz..
"baba" sosumlulugu farklı, "anne" bilinci farklı, "cocukluk" konumu farklıdır.. ama birisi eksik olsa ailenin butunune zarar verir..

ve hiç kimse babaya "neden cocuklarını koruyorsun"... ya da anneye "neden fedakarlıkta bulunuyorsun" eleştirisini getiremez,
fakat anne ve baba bunları yapmadıklarında "neden" sorusunu yoneltebilirsiniz. cunku bu dogal olmayan bir haldir.

yani islamidusunce ailesi içinde yoneticiler / uyeler diye bi ayrım yapmak ne kadar abes ise,
bunlara eşit sorumluluklar yuklemek de bence bi o kadar abestir. umarim anlatabilmisimdir..

Cheesy hersey daha guzel, daha aktif, daha kaliteli ve vasıflı kalabalık bir aile için... Cheesy

İz telâkkavnehu bi elsinetikum ve tekûlûne bi efvâhikum mâ leyse lekum bihî ilmun ve tahse... Nur-15
31 Ağustos 2010, 12:55:22 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #24 :»

Aziz ve Muhterem Hakanalper ...
Bizler yönetici olarak bazen çok konu açıp sitedeki durgunlugu kırmaya çalışsakta ...
Olaylar gösteriyorki sizin gibi bir üyenin bir eleştirisi çok daha etkin ve yerinde olabiliyor ...
O yuzden yönetici kavramını üyenin bir üst sürümü degil , daha ziyade angarya işlere bakan garibanlar olarak görmek bencede daha makul ...
Sonuçta üyesi , yöneticisi burda bulunma amacımız sadece ve sadece paylaşmak oldugu için ...
Paylaşmakda iki taraflı bir eylem oldugu için ...
Üye -üye , yönetici -üye , yönetici- yönetici paylaşımalarının hiç bir farkı olmuyor Smiley
Nihayetinde muhterem paylaştıgımız surece mutluyuz Smiley
Sen ben o ayrımı yapmaksızın ...
Selamalr ...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
31 Ağustos 2010, 12:56:21 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #25 :»

Değerli kardeşlerim emin olun İslami düşünce ve kendi yönetici olduğum site arasında hiç bir zaman fark görmedim kendi sitemde ne kadar rahat isem burda da o kadar rahatım Kardeşlik bilinci ile her daim elimden geldiği kadarı ile burda katılım sağlamaya çalıştım ve her daim öyle olacaktır.Esas bilincimiz sevgi ve saygıyı gözetmek ve aynı fikirde olmadığımız konularda dahi en güzel bir şekilde münazarada bulunmak olsun Allah hepinizden razı olsun ve inşaallah rıza-i ilahi için her daim burda olmaya çalışalım...

(İmam Hüseyin)

www.adilmedya.com
31 Ağustos 2010, 01:00:41 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #26 :»

yani islamidusunce ailesi içinde yoneticiler / uyeler diye bi ayrım yapmak ne kadar abes ise,
bunlara eşit sorumluluklar yuklemek de bence bi o kadar abestir. umarim anlatabilmisimdir..

Cheesy hersey daha guzel, daha aktif, daha kaliteli ve vasıflı kalabalık bir aile için... Cheesy

Kimseden siteye zarar verebilecek üyelerin kayıtlarını kontrol etmesini, kategori başlıklarının oluşturulmasını, düzenlenmesini, yönetim toplantılarına zaman ayırarak faaliyetler hakkında konuşmalarını, dağıtılan hediyeler için maddi destek sağlamalarını, sitenin idamesi için gerekli maddi yatırıma katkıda bulunmalarını vs vs istemiyoruz.

İstediğimiz sadece Allah rızası için;
- Doğru bildiğimizi zannettiklerimizi düzeltmelerini,
- Bilmediklerimizi öğrenmemize neden olacak yorumlarda bulunmalarını,
- Bilgilerini burda tazelemelerini,
- Yanlış bidiklerini doğrulamalarını,
- Hiç bilmediklerini öğremelerini...

İslami Düşünce'yi aileye benzetme husuundaki hemfikir görüşümüzü şöyle açalım:
Bir pazar günü sabah kahvaltısına oturmuşuz, kahvaltı için gerekli olan alışveriş yapılmış, çay demlenmiş, kahvaltılıklar masaya konulmuş, ailece sofraya oturmuşuz.

Sofrada eksik olan sadece sohbet...

Eşit sorumluluklar yüklenmiş midir ?
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2010, 01:10:12 ÖÖ 01 Gönderen: kutbay » Logged

31 Ağustos 2010, 01:02:38 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #27 :»

Ağzın bal yesin ozanca, bu kadar kısa ve öz ben anlatamadım.
Allah razı olsun

31 Ağustos 2010, 01:08:53 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #28 :»

Sizden de rabbim razı olsun imam hüseyin

ve sizden de inşallah hakan alper,
sizin eleştirileriniz de esasen sitenin daha fazla üyeye ulaşma yollarının çözümlemeleri bunu tahmin ediyorum. Amacınızın bağcıyı döğmek olmadığını da tahmin ediyorum. Lakin herşey göründüğü gibi olmayabiliyor. Aslında sizin bu benim anlattıklarımı yöneticiliğin zorluklarını veya yapmaya çalıştıklarımızı bildiğinizi düşünüyorum. Bunun ile birlikte "siz nasıl olduğunu biliyorsunuz" diye kesip atmak yerine diğer sevgili kardeşlerimin de bu iletişimi görmesini istediğim için açıklamalarda bulundum.

Biz birbirimizden üstün olma kavgasında değiliz, olamayız da kelimeleri savaştırmak yürekleri ziyan eder.

Bu vesile ile tüm katılımcı arkadaşlarımızdan ricamız site ile ilgili olumlu düşüncelerinizi mümkün olduğunca empati yaparak Hoşgeldiniz başlığı altındaki Öneriler ve Eleştiriler bölümünde paylaşmanız olacaktır.

Ciddi anlamda zaaflarımızı ise; lütfen istekte bulunarak, sizler için oluşturabileceğimiz özel izinli alanlarda yönetim ile istişare ediniz.

31 Ağustos 2010, 01:41:26 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
hakanalper
Daimi Üye
**

WWW Offline
« Yanıtla #29 :»

Alıntı
ozanca;
Olaylar gösteriyorki sizin gibi bir üyenin bir eleştirisi çok daha etkin ve yerinde olabiliyor ...

ben yapılan yorumlardan ve verilen cevablardan oyle olmadıgı kanaatindeyim..ama oyle diyorsanız oyle olsun..  Roll Eyes

ayrıca babanın sofraya ekmek getirmesinin,annenin cay demlemesinin  extra bir olgu olmadıgını dusunuyorum.
ama oyle bile kabul etsek, sofrada kendi kendine konusan cocuk gibi olmak.. hmm zamanla alısırız galiba..

Alıntı
kutbay;
aslında sizin bu benim anlattıklarımı yöneticiliğin zorluklarını veya yapmaya çalıştıklarımızı bildiğinizi düşünüyorum.
boyle dusundugunuze sevindim,zira bunu ben soylesem yanlış algılanırdı.. buna paralel olarak elinizdeki potansiyelle nelerin yapılıp,  nelerin yapılamayacagını bildigim için bu serzenişim...

neyse herkes galiba en azından kendisinin ne demek istedigini anlamıstır.

ayrıca son yorumunuzu basta okumus olsa idim inanın yaptıgımız fikir teyatisi daha farklı ilerlerdi  Wink

niyetimiz elbette bagcıyı dovmek degil, üzüm yemek.. Grin

Selamlar.dualar..
iyi geceler

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.093 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu