CHP'de ikinci GİZLİ KASET depremi!

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Ülkemizden > CHP'de ikinci GİZLİ KASET depremi!
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: CHP'de ikinci GİZLİ KASET depremi!  (Okunma Sayısı 725 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
12 Ağustos 2010, 04:21:59 ÖS 16
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #15 :»

dostum senin derdin üzüm yemek değil  kavga etmek çünkü tuzun kuru ..
 AK PARTİ ye olan bunca öfke ve kinin vede düşmanlığın senin akıl sağlığını bozmuş.
 AK PARTİ HALKIN TERCİHİDİR   ,Halkına  saygının olmadığını görüyorum da bari  UTAN ...
 AK parti kötüyse sende  CHP,MHP,BDP,PKK ERGENEKON ,HSYK, YARSAV yandaşı ol ne diyeyim...zaten öyleyim deme belli oluyor  zaten.. .. .

bu dünya imtihan yeriyse....
12 Ağustos 2010, 04:37:59 ÖS 16
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #16 :»

Aziz Qani ;
Yaşım küçük olsa durup düşünürdüm dediklerini ama ..
Sanırım aynı yaşlardayız ...
Dünü ve bugunü ile Türkiyeyi yaşıyoruz biliyoruz ...
Kusura bakma ama ya ayrı ülkelerde yaşıyoruz , yada birimizden biri artık kör olmuş durumda ...
Sadece kendi çevreme baktıgımda dahi bir sürü degişim ve yenilik görüyorum olumlu yönde ...
Turkiye daha yaşanablir bir ülke oldu her açıdan ...
Olay AKP propagandası yapmak degil ..
Benim yaşamış oldugum ve şu an yaşadıgım ülkenin gercegi bu ...
Bundan 10 yıl önce çok şey farklıydı bu ülkede ..
Selamlar ...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
12 Ağustos 2010, 06:38:51 ÖS 18
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #17 :»

Alıntı
Sadece kendi çevreme baktıgımda dahi bir sürü degişim ve yenilik görüyorum olumlu yönde

bunu doğal karşılıyorum çünkü herkes mensup olduğu çevreyi görür. zaten bende bundan bahsediyorum ya, akp kendi çevresini aydınlatıyor ancak. kendi çevresinden kasıt tabiiki oy verenler değil, daha yakın çevre, kurmaya çalıştığı düzenden nemalanacağının farkında olan çevre...

ben çevreme baktığımda ise ne kurulacak düzende, nede bu düzende hiç bir çıkar göremiyorum. %20 işsizliği gazeteler yazmıyorsa bu herşeyin iyi gittiği anlamına gelmez.

feryad,

akp halkın tercihi değil. ona bakarsan chp de halkın tercihi deriz. ama iş öyle değil. düzen öyle işlemiyor. bu kadar saf numarası yapmanın anlamı yok. halk halk diye uyutulan kitlelerin uyanmaması için akp yeni ajitasyonlar çekip duruyor. önce müslümanlık, sonra ekonomi, yok anayasa, yok milli birlik... oysa hiçbirini halkın yararına işletmiş değil. ermeni açılımı, kürt açılımı, alevi açılımı allahaşkına hangisinin sonunu getirdi. daha türbanı serbest bırakamayan bir akp hiç birşeyi anlatmasın seçmenine. tek derdi sisteme kalıcı olarak yerleşmek. çok sevdiğin akpnin halka saygısı "ananıda al git" kadar...gemicikler kadar seviyor bu halkı... filistini bile kullanmaktan çekinmiyor. sorarım o kadar gürültünün üstüne israile ne gibi yaptırımlar uygulandır? o artistlikler çok sevilen halka değilde kimeydi?

12 Ağustos 2010, 10:49:02 ÖS 22
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #18 :»

Alıntı
Qani

filistini bile kullanmaktan çekinmiyor. sorarım o kadar gürültünün üstüne israile ne gibi yaptırımlar uygulandır? o artistlikler çok sevilen halka değilde kimeydi?

:-[ hadi bakalım kapı gibi soru;
verin cevabını
cevap süreniz "one minute"
süre başladı
60-59-58...

hadi size kopya da vereyim;
ankaradaki büyükelçilere iftar yemeği daveti verilmiş ama israil elçisi çağırılmamış (bununla avunurlar artık)....!!!
13 Ağustos 2010, 09:28:07 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #19 :»

maxpayna ,, evvela TC Devletinin  nasıl bir devlet olduğunu bileceksin , Halkın tercihi  (AK PARTİ) iktidarı bile DEVLETİN   bazı kurumları tarafından  ( TSK an , Yargın  ,Anayasa Mahkemesi ve  Bürokratik Kadrolar tarafından ) KAPATILMASI için Darbeye maruz bırakılması için Çetelerin ve Mafyaların ve Terör örgütlerinin  saldırılarına   maruz bırakılıyorken  ,YARGI ,TSK  olayları seyrediyor sadece ,,, ve   AK PARTİ HÜKÜMETİNDEN KURTULMAK için BEKLENTİ içindelerken ve İÇERİDE durum böyleyken  HÜKÜMETİN daha ne yapmasını bekliyorsun Huh? Bunca AZGINLA VE YIKICI VE BÖLÜCÜ DÜŞMANLARA  AK PARTİ TEK BAŞINA MÜCADELE ederken   Allah  Aşkına  NE YAPMASINI  BEKLİYORSUN Huh?
 TERÖRÜN NİYE ARTTIĞINI Bİ DÜŞÜN ??Sanki bölgede  TSK YOK..  VARSA  NİYE MUCADELE ETMİYOR TERÖRLE ?? TSK da acaba  ortalığın karışmasını istiyor olabilir mi Huh? Terörün bu boyutta olmasının  TSK nın  Teröre  MUSAMAHA  veya ZAAFİYET  içinde olduğuna İNANIYORUM...   
TSK bu işte  ŞAİBE ALTINDADIR....bu işlere GÖZ YUMULUYOR Kİ HALK AK PARTİ HÜKÜMETİNE karşı olsun..
   HAKSIZLIK yapmayalım...BAŞBAKAN TEK BAŞI desem yeridir  Canını ortaya koymuş MÜCADELE ediyor biz tatil yaparken ve mışıl mışıl  evimizde uyurken ... Sayın Başbakanı Deli mi   ki böyle bir MÜCADELEYE GİRİYOR ?? sen ey maxpayna ,,,, böyle bir MÜCADELEYİ  göğüslermisin Huh??? CEVAP Huh?

14 Ağustos 2010, 11:23:09 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #20 :»

Alıntı
feryad

Bunca AZGINLA VE YIKICI VE BÖLÜCÜ DÜŞMANLARA  AK PARTİ TEK BAŞINA MÜCADELE ederken   Allah  Aşkına  NE YAPMASINI  BEKLİYORSUN Huh?
 BAŞBAKAN TEK BAŞI desem yeridir  Canını ortaya koymuş MÜCADELE ediyor biz tatil yaparken ve mışıl mışıl  evimizde uyurken ... Sayın Başbakanı Deli mi   ki böyle bir MÜCADELEYE GİRİYOR ?? sen ey maxpayna ,,,, böyle bir MÜCADELEYİ  göğüslermisin Huh??? CEVAP Huh?

tek başına mı  ? arkasında kocaman big brother sam amcası var... o da kesmezse avrupa var... ve sen yalnız diyorsun ha
ak parti yalnız olsa idi hiçbirşey yapamazdı...

bana mı bu devleti öğretiyorsun ?

küresel sistem tsk ve derin güçleri kullandı her zaman. şu anda işleri bitti diskalifiye ediliyorlar. sistem artık kemalist dayatmacılar eli ile değil liberal müslümanlar ile ilerlemeyi düşünüyor. bu nedenle saflar değişti.

tsk neden bu kadar maymuna döndü sizce ? çünkü arkasında artık abd yok. tam tersi abd karşısında.
ak parti karşıtlarının mücadelesi de konumlarını kaybedenlerin son çırpınışlarından başka birşey değildir.

akparti -abd- ab kolkola ilerliyorlar neydi o şarkı ? beraber yürüdük biz bu yollarda....!!!
chp fakir edebiyatı ile kandırsın ak parti de mazlum edebiyatı ile...
halk yiyebilir. ben yiyemem kusura bakma...!!!

gündemi takip edemiyorsanız kurtlar vadisini izlemenizi tavsiye ederim. ordan bile birşeyler öğrenirsiniz...

ayrınca;
benim mücadelem başbakan mücadelesi aynı şey değil
ben allah rızası için mücadele ederim allahı razı edecek hedefler için allahı razı edecek yolda ilerlemek isterim
ama başbakan kimi razı edecek yolda kimin hedefleri uğruna mücadele ediyor bana sorma  müttefikine sor (dua et aklıma gelmiyor yoksa söylenecek çok şey var)

one minute dalgasına kapılmamanızı öneririm...
14 Ağustos 2010, 02:14:36 ÖS 14
Üye Bilgileri
vesâir
Süper Aktif Üye

WWW Offline
« Yanıtla #21 :»

Alıntı
Qani

filistini bile kullanmaktan çekinmiyor. sorarım o kadar gürültünün üstüne israile ne gibi yaptırımlar uygulandır? o artistlikler çok sevilen halka değilde kimeydi?

:-[ hadi bakalım kapı gibi soru;
verin cevabını
cevap süreniz "one minute"
süre başladı
60-59-58...

hadi size kopya da vereyim;
ankaradaki büyükelçilere iftar yemeği daveti verilmiş ama israil elçisi çağırılmamış (bununla avunurlar artık)....!!!

Ben pek tabi akp nin her derde deva olmadığını biliyorum ..torpiller ,usulsüz ihaleler  işsizlik sokakçocukları yoksulluk  gözümüzün önünde ..
fakat kimse bana başbakanın ve bir kaç iyi adamın bu ülke için iyi şeyler yapmaya çalışmadığını söylemesin ..siyaseti tarihi biraz okuduğumuz zaman anlıyoruz ki ülkelerde bir çok şey köklere dayanıyor silinmesi değişmesi kolay olmuyor ..

Bende Başbakanın yalnız olduğunu düşünüyorum şöyle kemikleşmiş bir destek çi kitlesi yok ..milli görüşten takip edenler ikilemdeler ,gülen cemaati şimdi arkasında gibi ama onlara güven olmayacağını biliyor .. sağ partilerden geçenler zaten heran oynak zemindeler ...
İslamcı camia ise yürümeden uçmasını bekliyor ....

ona göre irana kaydı eksen buna göre sam amcaya dayadı sırtını ....
aslında adamın ALLAHINdan gayrı kimsesi yok ....
bizim en büyük sorunumuz hızlı ayrılıklara düşmemiz ...bir deprem oluyor kenetleniyoruz tam çözüm üretmeye başlanıyor vicdanlar ayaklanıyor ...şeytan aramıza fitne sokuyor ve armudun sapı üzümün çöpü diye ayrılıyoruz ...mavi marmara hadisesi de böyle idi ..başbakan üzerine düşeni yaptı ama hep şüpheyle baktık "trübünlere oynuyor bu adam" diyenler oldu  lütfen sahici olun uluslarası meydanlarda bugün en büyük silahgücüne hooop demek size kolaymı görünüyor baylar ..ki siyasilerin işi demeç vermektir ..sözleri asıl kabul edilir ..adam sırtına tüfek alıp savaşmaz ..konuşarak çarpışır ..o israile yaptırım uygulasın demekte kolay değil anlaşmalarının kökleri bizim  beşikteki zamanınıza dayanıyor
Tabiki tüm yapılanlar eleştirlebilir ..sorgulanabilir ...oy atmakla bitmiyor takip etmek  görevimiz ama Ben ecevit dönemini gayriresmi bir kursta heran basılıcaz korkusuyla geçirdim ..o günlerde bu ülke geleceğine  dair zerrece beklentimiz yoktu ...
Başbakanın ilçe belediği başkanı olduğu günden beri takip ederim ..samimiyetinden şüphe duymuyorum elbette çok eksik var ...

"HAK İLE MEŞGUL OLMAZSAN ,BATIL SENİ İŞGAL EDER"
16 Ağustos 2010, 08:57:41 ÖÖ 08
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #22 :»

maxpayna  ,,,,,Dünyada  DİN SAVAŞLARI YAPILIYOR ...
Amrikada Haçlı Avrupada  ,İsrailde bunu bu düzlemde DEĞERLENDİRİYOR..

AK PARTİNİN arkasında Amrika mı var ??  TESKERE de bu ülke TOPRAKLARINDAN K.İraka GİREMİYEN  ve GERİ POSTALANAN KİMDİ ?? Amrikaydı ,,Amrikanın KARİZMADINI ÇİZEN AKL PARTİ HÜKÜMETİYDİ  ,,yazıyormu TC TARİHİNDE BÖYLE ANLI VEDE ŞANLI BİR OLAY Huh?
Amrikanın ve İsrailin ap açık  Düşmanlık içinde olduğu  İran İslam Devletine DESTEK veren kim dünyada ?? AK PARTİ HÜKÜMETİ..
  maxpayna    bana 1 tane  TC TARİHİNDE böyle Amrikaya ve onun içimizdeki yerli işbirlikçilerine karşı DİMDİK  duruş var mı ??
 Dünyada Amrikaya  karşı olan cephenin başında  Türkiye ,İran,Vennezuella, Suriye var  başka Devlet mi var??? 
  HAZMEDEMİYORSUNUZ ,, bari İFTİRA atmayın...
AK PARTİ NİN İZZETLİ duruşundan  niye bu kadar  RAHATSIZSIN ?? senin babanda mı TSK VEYA YARGI MENSUBU..

16 Ağustos 2010, 10:17:43 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #23 :»

Alıntı
HAZMEDEMİYORSUNUZ ,, bari İFTİRA atmayın...
AK PARTİ NİN İZZETLİ duruşundan  niye bu kadar  RAHATSIZSIN ?? senin babanda mı TSK VEYA YARGI MENSUBU..

Akp'li bir vekil, yada bakanı konuşurken dinler gibiyim. AKp yandaşı medyada aynı şeyleri duyuyoruz. kendinden olmayan herkesi "darbeci" yada "pis yargı mensubu"... işin garip tarafı bir yandan şehit edebiyatı yapılırken bir yandan asker ve yargı mensubu olmak alçaltıcı görülüyor. "TSK VEYA YARGI MENSUBU" derken hakaret ediliyor kendi çapında...

çok merak ediyorsan söyleyeyim, ben marksist-materyalist görüşe sahibim. darbeciler darbe yapıp muhtıra yayınlarken siyasal islamcılara yol verdiğinde biz darbecilere karşı durduk. senin partin ise buyukanıtla dolmabahçe mutabakatlarındaydı... mapxpaynanın birşey söylemesine gerek yok sitede herkes kim olduğunu biliyor. dini bütün, inancı ne kadar sağlamsa, aklı ve mantığıda o kadar iyi çalışan bir arkadas.o yüzden burada iktidar kılıcını sallamak yerine aklın ve mantığın cümlelerini sarfetsek daha doğru olur.

akp iktidarı amerkadan onaylı bir parti.israilin ve amerikanın bu topraklardaki en büyük müttefiki. size basit bir soru sormuştuk, akp'nin israile ne gibi bir tavrı oldu "one minute artistliğinden" sonra. yada vatandaşları öldürülürken o gemicikte nasıl bir şerefli duruş sergiledi? kabile devleti olsak çoktan cezasını kesmiş olmamız gerekmezmiydi israilin?

"TC TARİHİNDE BÖYLE ANLI VEDE ŞANLI BİR OLAY "

tc tarihinde böyle bir rezillik görülmedi.
saymamı istersen bu rezilliklerden bir kaç örnek verebilirim.

mesela çuval olayı?!
16 Ağustos 2010, 11:05:51 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #24 :»

KÖR OLMADA GÖR BEA..
 ÇUVAL ,, kafasını ÇUVALA sokan o Özel Kuvvetler SUBAYLARI  niye, neden  SOKTU ÇUVALA Huh?  YAŞAMAK TATLI GELDİ DE ONDAN... 
 benim ülkemin Askeri o ÇUVALA ölüm bile olsa kafasını ÇUVALA SOKMAMALIDIR... tabi benim ölkemin Askeri.
  4 yıldızlı lojmanlar, 6 yıldızlı ordu evleri yemöek  bedeava su bedava içki li,mitsiz bedava, kebap  bedava Raki bedava ,pantolon  bedava ,gömlek bedava, don bedava, çorap bedava, atlet bedava, Arabalar bedava, ORKO dan alışveriş  DOKUNULMAZLIĞIN KRALI   heyyyyy be yağma hasanın böreği,,,, YAŞAM NE GÜZEL.... şimdi birde ölmek  olur mu Huh?
 Başbakan mı KORUYACAK  Rutbeli SUBAYLARIDA Huh?
 pkk lılara bizim ADAMLARIMIZ  diyen SUBAYLARI  çok seviyorsunuz belli oluyor...

17 Ağustos 2010, 11:05:15 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #25 :»

bazı gerçekleri görmemekte ısrar ediyor insanlar.
okuduklarınızı bir bütün içerisinde değerlendirmenizi tavsiye ederim.
ayıklayarak okumak sonuca değil yanlışa götürür...

askeri yönetmekle görevli bir iktidar işine geldiğinde askeri kullanıyor, işine geldiğinde iktidarını pekiştiriyor, isşine gelmediğinde bunalr darbeci diyor. yahu sen iktidarını zaten darbelere borçlusun zaten. üstelik tekrar hatırlatırım, erdoğan büyükanıttan başlayarak bütün askerle anlaştı. cünkü amerika öyle emretti. askerden desteğini çeken amerika askeri iktidara sattı. böylelikle darbe planları gün yüzüne çıktı.

hadi varsayalım çuvalı asker sindirdi içine.
peki haşmetli iktidar neden bunu yapanlara küçük bir kırgınlıkta bile bulunmadı?
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.083 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu