CHP'de ikinci GİZLİ KASET depremi!

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Ülkemizden > CHP'de ikinci GİZLİ KASET depremi!
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: CHP'de ikinci GİZLİ KASET depremi!  (Okunma Sayısı 722 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 Ağustos 2010, 02:29:42 ÖS 14
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« :»

CHP'de bir kaset skandalı daha patladı. Bu kez de yine partinin önemli bir isminin yatak odası görüntüleri internete düştü. Bu görüntülerinin de kelle alabileceği belirtiliyor. Olay bir rovanş olarak değerlendiriliyor

Baykal kasetinin ardından CHP'de kılıçlar çekildi. Şimdi de Kılıçdaroğlu'na yakın bir isim olan Hamzaçebi'nin yatak odası görüntüleri internete düştü.

yourfilelink.com adlı video paylaşım sitesinde yayına konulan bir “yatak odası” videosunda, CHP Trabzon Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin adı geçiyor.

Görüntülerdeki kişilerin CHP'li Hamzaçebi ile S.K. adlı bayan olduğu iddia ediliyor.

VİDEODAKİ İLGİNÇ İFADELER

Videoyu yourfilelink.com'da yayına koyanlar, görüntülerle ilgili şu ilginç yorumlarda bulunuyor:

“Ülkeye asıl büyük zararı hainler (brütüsler) verirler.

İhanet İhanetin kardeşidir. Siyasette veya yatakta olması fark etmez.

Bu görüntüler ne komplo kurbanlarına aittir ve ne de montaj eseridir. Gerçektir.

Brütüslerin ihanet maceraları -1-”

ŞİFRELİ LAFLAR!

Görüntülerin sonunda ise “Kendini nasıl hissediyorsun küçük brütüs? Hançerlenmek nasıl bir duydu?” ifadesi yer alıyor.

Videonun en sonunda da “Brütüslerin ihanet maceraları 2, 3 ve 4 çok yakında” deniliyor.

Videoyu yayın ilkelerimiz gereği yayınlayamıyoruz.

yourfilelink.com'da yayına konulan video görüntüsündeki bu kişinin CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi olduğu iddia ediliyor.

Meclis albümünde yer alan bilgilere göre, CHP'li Hamzaçebi evli ve 1 çocuk sahibi.

CHP'DE KILIÇLAR ÇEKİLDİ

Kılıçdaroğlu'na yakın bir isim olan Hamzaçebi'yle ilgili bu kasetin internete sızdırılması akıllara Baykal kasetini getirdi.

Kılıçdaroğlu, Baykal'ın kaset skandalının patlak vermesi sonucunda CHP Genel Başkanı olabilmişti. Ve Baykal kasetinin Kılıçdaroğlu'na yakın isimler tarafından sızdırılmış olabileceği konuşulmuştu.

Şimdi ise Kılıçdaroğlu'nun önde gelen vekillerinden biri olan Hamzaçebi'nin yatak odası görüntüleri internete sızdı. Bu sızdırmaların CHP'deki iç savaşın yansımaları olabileceği ifade ediliyor.

habervaktim

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
10 Ağustos 2010, 11:35:09 ÖS 23
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #1 :»

talia niye koydun bu haberi
neresinden tutalım neyine yorum yapalım
chp işte baktı siyasette birşey yapamayacaklar
film sektörüne girmişler  Cool

benim aklıma takılan husus şu ;

chp nin filmlerini yayınlayan internet sitesi şu :   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.habervaktim.com

bu site doğrudan olmasa da dolaylı yoldan vakit gazetesinin yandan sitesi...
malumunuz bir cumhuriyet gazetesinde görülen bir de vakitte görülen (benim gözümde iki gazete de aynı ama neyse)  abone olmadan sitedeki haberleri okuyamama cimriliğinden dolayı vakitin birçok köşe yazarlarını yan siteden okumak mümkün.

buradan devam edersek;
habervaktim sitesi ve dolaylı olarak vakit gazetesi kullanılıyor mu ? kendini kullandırtıyor mu ?

chp nin film arşivi gib iğrenç ve seviyesiz bir konu neden (müslüman geçinen) bu haber organından yayınlanır ?
kaldı ki başbakanın ima ettiği gibi bu filmleri kim neden servis ediyor ? kim aracı oluyor kim nemalanıyor ?
çok çapraşık ilişkiler çoook. vakiti bile gözüm tutmuyor ( üstte demiştim ha cumhuriyet ha vakit diye öyle değil mi ) ...!!!

:-[ :-[ :-[

11 Ağustos 2010, 09:07:24 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #2 :»

maxpayna,,,cumhuriyet ile vakiti ayni görmek  ...
Cumhuriyet gazetesi  Devletin  resmi gazetesi gibiyken  TSK nın bütün GENERALLERİNİN HEDEFİ  olan Vakit gazetesini ayni görmek ..

bu dünya imtihan yeriyse....
11 Ağustos 2010, 12:07:40 ÖS 12
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #3 :»

evet aynı;
cumhuriyet o mahallenin yobazı vakit bizim mahallenin yobazı
cumhuriyet dinciler şöyle dinciler böyle diye kafayı bizim mahalleye takar
vakit de chp şöyle yargı böyle diye kafayı o mahalleye takar

aklı selim olgun ve seviyeli gazetecilik yapmaz.
11 Ağustos 2010, 04:58:56 ÖS 16
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #4 :»

evet aynı;
cumhuriyet o mahallenin yobazı vakit bizim mahallenin yobazı
cumhuriyet dinciler şöyle dinciler böyle diye kafayı bizim mahalleye takar
vakit de chp şöyle yargı böyle diye kafayı o mahalleye takar

aklı selim olgun ve seviyeli gazetecilik yapmaz.

haksızlık yaptığının farkındamısın ?? ben  geçmişimde 5 sene hiç ara vermeksizin Cumhuriyet okumuş biri olarak  Vakit Gazetesini  şimdi  almıyorum ama  desteklerim çünkü Küfre Zalime karşı MÜCADELE ediyor ki   ....bu öyle her baba yiğidin işi hiç değil...

11 Ağustos 2010, 06:50:29 ÖS 18
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #5 :»

ben de cumhuriyet gazetesini okumadım ama vakiti okumuşluğum var hala bulursam okurum
ama islamii mücadeleden ziyade seviyesiz üsluplar hatta hakareti aşan köşe(köşe değil orta) yazılar var.
okuyucuya bilgi fikir vermekten ziyade gaz ve tahrik vermekten başka ne yapıyor ?
bizim mahallede olması yanlışını örtmemeli ...
12 Ağustos 2010, 10:16:33 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #6 :»

senin haleti ruhuyene ters  gelebilir,,sen çok daha nazik ve kibar vede centilmen bi Davetçi olabilirsin ama unutma ki herkesin fıtratı farklıdır.. ....
sevdası olanın öfkesi olur...
ben Vakit gazetesini haklı buluyorum  çünkü çok ağır baskı ve tehdit altındalar ne yapsınlar öbür yanaklarını çevirsinler de orayada mı ŞAMAR  yesinler Huh?
Türkiyede VAKİT  gazetesi kadar  zalimlerin ve kafirlerin ve ahlaksızların ,HARAMİLERİN  HEDEFİ olan bir Gazete yoktur,, CANI YANAN.........
 hatta sırf desteklemek babından almanın gerektiğine inanıyor olmama rağmen  ne yazık ki bu işi yapamadığım içinde üzgünüm..

12 Ağustos 2010, 10:21:42 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #7 :»

söylediğin gibi kibar ve nazik olmak isterdim ama ben de çok kibar değilim maalesef hatta kabaya kaçtığım olur

ama vakit gibi belden aşağı vurmak haber seviyesini düşürmek müslümana hiç de yakışmayacak üslup kullanmak  hiçbir gerekçe ile açıklanamaz

gidersin eylem yaparsın fedai derim sana. ama iğrenç üslupla konuşulmaz o kadar net.
zalim ve kafirin hedefi olan ve onları rahatsız eden bir vakit gazetesi değildir  nice islamii yayın organı vardır.
vakitin yaptığı hem kendi mahallesini kışkırtmaktır hem karşı mahalleyi tahrik etmektir. bu da AMİGOLUKTUR.
duygulara yönelik her hareket ayakları yere basmayan ve tehlike arz eden harekettir.

vakitin tarzı duruşu söylemi ile peygamberin tarzı duruşu söylemini karşılaştırırsak herşey net görülür...!!!

12 Ağustos 2010, 10:26:56 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #8 :»

Alıntı
chp işte baktı siyasette birşey yapamayacaklar
film sektörüne girmişler

Smiley

Alıntı
Vakit gazetesini haklı buluyorum  çünkü çok ağır baskı ve tehdit altındalar ne yapsınlar öbür yanaklarını çevirsinler de orayada mı ŞAMAR  yesinler

nasıl bir baskı ve tehdit? iktidar baskısı mı?
12 Ağustos 2010, 10:36:05 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #9 :»

GENERALLERİN, TSK NIN YARGININ,STATÜKONUN  daha ne söyliyeyim yetmezmi Huh???

12 Ağustos 2010, 10:39:36 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #10 :»

general ve yargı mı kaldı allahaşkına.
hepsi akp'nin dümen suyunda...
vakit ise akpnin

bu geç başlayanlar için asker ve yargı mağduriyeti paracetemolu gibi geldi bana...
12 Ağustos 2010, 10:50:39 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #11 :»

YARGI ,TSK ,ANAYASA MAHKEMESİ gibi kurumlar CHP NİN KALESİDİR ..
 Hakimleri haala  Adalet Bakanı değil  HSYK denilen ve ERGENEKONCULUĞU  ayyuka çıkmış dernek ATIYOR..
 ve bütün bunlar 90 yıllık  CHP KADROLARIDIR...

---eski Adalet Bakanı Mehmet Moğoltay CHP li ve Aleviydi 5.000 tane KADRO VERDİ CHP lilere   hemde ne yani  MHP yada ozamanki  RP ye mi verecektim elbette CHP lilere vereceğim dedi ve verdi  ve böylece  iş kapandı....

---eski Adalet Bakanı  Seyfi Oktay CHP li, ve ayni zamanda da  Alevi Dedesidir Adalet bakanlığından emekli olalı 15 sene olmuş ama onun oluru ve okeyi ALINMADAN  NAKİL VE ATAMALAR  yapılmıyormuş eee bu ne mene iştir Huh?
  CHP DEVLET KADROLARINDA 90 YILDIR KADROLAŞMIŞ VAZİYETTE....
TC HÜKÜMETİNE  her yerden  MANİ oluyor...

12 Ağustos 2010, 01:33:30 ÖS 13
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #12 :»

bu söylediklerinin tamamı doğru.
fakat hep unuttuğumuz bir şey var.
refah partisini saymazsak bile, son 8 yıldır ülkeyi yöneten akp kadrolaşmada ciddi yol aldı. zaten 8-10 yıl memuriyet hayatının yarısı demek. bu demektirki bugunkü kadroların en az %30-40'ı akp hükümetleri döneminde atandı. tsk ve yargı dahil. akp ile tsk arasındaki yakın ilşikiler muazzam gelişti.

bu tür kaset olaylarının akpye yaradığı kesin. bunların vakitte patlatılması tesadüf değil herhalde. yada askeri hizaya getirme (ki buna karşı değilim) senaryolarının taraf gazetesine yansıması falan hep akp koordinatörlüğünde olan şeyler...

son on yıldır ülkeye hükmeden, sadece iktidar partisi olarak değil, medya, siyaset, sanayi, ticaret, cemaat hertürlü alet edevatı dilediğince ve kendince çok becerikli bir şekilde kullanan bir iktidarla beraber yürümek herkese nasip olmaz. vakitte böyle bir yürüyüşte işte...

yahu erbakan bile illallah etti bunların elinden...

ayrıca toplum ve bireyler işsizlikle kıvranırken, özgürlük alanları giderek kısıtlanırken, bütün hayatları kamera, dinleme ve takiple kontrol altındayken, kürtlerin, alevilerin, eşcinsellerin akpnin aleni faşizmiyle karşıkarşıya kalması yargı-asker ve burokrasinin kemalizm yada siyasal islam kontrolünde olması arasında ne gibi bir fark var?

hem sırtını böyle bir iktidara daya hemde hala mağdur edebiyatı yap. vakit ve diğerlerinin yaptığı budur. doğan medyası gibi: yıllar yılı ülkeyi manşetleriyle böldüler, yönettiler sonra akp ile çıkarları çatışında vay efendim bize haksızlık ettiler.
12 Ağustos 2010, 02:30:56 ÖS 14
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #13 :»

Devlette atamaları Cumhurbaşkanılğı makamı yapar   sayın A.Gülün cumhurbaşkanlığı daha yeni , Rahmetli Turgut beyin Anyasa Mahkemesine atadığı  Kılıç haricinde kimse yok yani TC Tarihinin gelmiş geçmiş bütün Cumhurbaşkanları malumunuz hep GENERALLER  yani  CHP lilerdir ..
birde Kadrolaşma  dan kasıt   ufak memur tayinleri falan değil bunlardan bahsetmiyorum  konu  BÜROKRATLAR   yani KADROLAŞMLAR  buralarda olur yoksa  Subaylar ,Generaller arasında Askerin ne önemi var..
  YARGI CHP ,ANAYASA MAHKEMESİ CHP, TSK CHP  kısaca  CHP DEVLET DEMEKTİR...
 CHP niye birden bire İktidara gelmek için mücadele eder oldu eskiden seçimleri umursamazdı bile çünkü onun vatandaşa HİZMET  diye bir derdi yok  onun işi gücü  DEVLETİ ELİNDE TUTMAK DERDİ...
 DEVLETTİN BÜROKRATİK KADROLARINI Cumhurbaşkalığı makamı atar çünkü ..

ÖZGÜRLÜKLER  çoğalmasaydı bu ülkede biz değil Başbakan bile konuşamazdı...
 BU YARGI Dokunulmazlığın kaldırıldığı gün bütün AK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİNİ  ertesi gün  HAPİSE DOLDURUR bunu Allahın 1 olduğunu bildiğim gibi eminim..   

12 Ağustos 2010, 03:51:27 ÖS 15
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #14 :»

bende tam olarak bundan bahsediyorum. her ne hikmetse akp yandaşları ve akp nin kendisi sanki iktidara yeni gelmiş gibi davranıyor ve bunu insanlara yutturuyor. cumhurbaşkanının atama yapıyor olması çok şey ifade etmiyor, yök rektör olarak üç isim gönderiyor cumhurbaşkanı birini atıyor. yök demişken türban dahil üniversitelerdeki pek çok problem akp nin külhanbeyliği sayesinde kronikleşmiş olarak duruyor.

yargı konusuna gelince yargıtay, hsyk bir yana ama partili savcılar vasıtasıyla akp işini görüyor zaten. son düzenlemeyle beraber eksik ayak olan yargıtay, hsyk da akp nin eline geçecek zaten. 13 eylül günü buda tamam.

Alıntı
ÖZGÜRLÜKLER  çoğalmasaydı bu ülkede biz değil Başbakan bile konuşamazdı...

özgürlüklerin kısmen çoğaldığı doğru. ancak bu çoğalan özgürlükler yukarıda saydığım sebeplerden dolayı yalnızca akp yandaşlarına çok. geri kalanı 12 eylül askeri darbesini yaşıyor.

şimdi deniyorki yarın akp iktidardan ayrılır başkası gelir bu düzenlemeler onalrında işini görür. fakat nasılki 80 yıldır ülkeyi kemalizmle beraber kemalist sermaye yönetiyorsa, bundan sonraki seksen-yüz yılıda akp sayesinde akp zihniyeti yönetecek. istanbul sermayesi tusiadı geri plana atıp, anadolu kaplanlarını zenginleştiren ve çoğaltan akp elbetteki bir yüz yıl idare edecek sosyal, ekonomik, ticari, sanayi ilişkiler ağı örecektir.

30 yıldır pkk paralelinde giden bir kürt sorunu var, bunun 10 yılı akp döneminde yani üçte biri. ama bu şiddet sarmalında akp hiç suçu yokmuş gibi davranabiliyor. ve sizlerde bunu topluma yaymaya çalışıyorsunuz. sürekli bir mağdur hali, sürekli bir gariban hal. ekranlarda cemil çiçek, bekir bozdağ, m.ali şahin tipli herifler soğukkanlı bir şekilde üfürüp duruyorlar. gazeteler tvler iyi dedikçe okumaktan, düşünmekten aciz "aziz vatandaşlarım" akp ye sağılmaya devam edeyorlar...işin en kötü tarafı akp nin toplumu giderek acizliğe mahkum etmesi... sadakayı lutuf sayması...
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.085 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu