Fotoğraf Yarışması {konu: Hayvanlar Alemi}

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > HOŞGELDİNİZ > YARIŞMA > Fotoğraf Yarışması {konu: Hayvanlar Alemi}
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Anket
Soru: Fotoğraf Yarışması {konu: Hayvanlar Alemi}
1. Fotoğraf
2. Fotoğraf
3. Fotoğraf
4. Fotoğraf
5. Fotoğraf
6. Fotoğraf
7. Fotoğraf
8. Fotoğraf
9. Fotoğraf
10. Fotoğraf
11. Fotoğraf

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Fotoğraf Yarışması {konu: Hayvanlar Alemi}  (Okunma Sayısı 1908 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18 Ağustos 2010, 11:35:52 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
chamdali
Daimi Üye
**

WWW Offline
« Yanıtla #30 :»

kazanan aşağı yukarı belli
şu an oyların % 43 ünü almış
açık ara birinci olacak gibi
tebrikler şimdiden
bir de sonuç belli olunca tebrik ederim Smiley

Hayatın kazası olmaz!
19 Ağustos 2010, 02:12:09 ÖS 14
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #31 :»

yarın son hala oyunu kullanmayanların dikkatine..  Azn  Smiley

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
19 Ağustos 2010, 02:13:48 ÖS 14
Üye Bilgileri
narcicegi
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #32 :»

Yarışma son anda başa-baş duruma geldi.
Yarın bakalım nasıl sonlanacak Smiley
19 Ağustos 2010, 04:08:38 ÖS 16
Üye Bilgileri
Maveraî
Süper Aktif Üye

Aynayım: bakanlar beni değil, ancak kendini görür.

« Yanıtla #33 :»

Oy kullanmayanlardanım  Cool Zorba/tağuti rejime kullanmamaktan alışkanlığım yok ve yapar diye çekinsem, parmaklarıma alerji yaptırsa da bu durum Wink Sözkonusu Allah'ın en güzel ayetlerinden biri olan hayvanlar alemi olunca hadi kullanayım bari blush ama: evvela oyumu belirleyebilmem için yardımınıza ihtiyacım var; bildiğim kadarıyla fotoların bizzat kişiler tarafından çekilmiş olması gerekmiyor muydu? Su borusundan suyu içen kuş, daha evvel gördüğüm bir resimdi ve hatta arşivimde de vardı sanırım. Bu konuda bilgilendirilirsem ona göre köpek fobimi azdıran kırmızı gözlü köpeğe rağmen aksine (siz isterseniz fobimi yıkmak için deyin) sevimli bakan köpeğe (hayvanların doğal yaşamdan alınıp/kopartılıp evlere tıkılması veya hayvan shoplarda satılması kafeslere/sirklere/hayvanat bahçelerine kapatılması tasmalarla vs canlarının acıtılmasına karşı olsam da bu köğeğin tasmasının boynuna sıkı sıkıya bağlayanların aksine gövdesine ve sıkmaksızın takılması takdire şayan ayrıca artı puan) veya 'Xuda'nin (Tr.cesi Tanrı, arapçası Allah) yeryüzündeki eli: annelik' ayetine işaretiyle içimi ısıtan 'cücüğünü' dizinin dibine almış şu oruçlu halimizle, eti de pek bir lezzetli olur diye içimden geçse de 'yavrusundan ayırmamak için kesmeyiniz' diyeceğim kızarmamış, tüyleri üzerinde duran piliçle aralarından birini seçicem. Sincaplar çok şirin olur, buradaki bendeki kadar sevimli olmasa da Tongue elindeki negroya benzemiyor, pek değil gibi Roll Eyes ama çeken öyle diyorsa çantasından çıkarıp vermişse bana da sükut etmek düşer blush Bize küçükken iştahla yediğimiz bisküvi markası etinin yahudi malı olup yemememiz gerektiğini söyledikleri günden itibaren yemeyi bırakmıştım ben :-[ daha ozamanlar boykot listesine girmiş olan (vay be! eskiden beridir varmış demek boykot bilinci Hayret) reklam kokan bir foto Wink şimdi ülker de kalkıp niye eti nin reklamı yapılıyor da bizim değil veya belki de sincapın elindeki bizim ürün dese ne olucek ha soruyorum?  Grin Deve de bana, can sıkıcı bir hatıramı hatırlatıyor (Denizli de deve üzerinde çektiklerimle birlikte diğer tüm hatıra fotolarım fotoğrafçının filmini yanlış takması yanlış sarması sonucu banyosu için açtıklarında boştu ve hepsi yanmıştı tabi) yoksa sırtını kabeye dayayıp yolculuk hele de kutsal topraklarda harika olabilirdi hayelen de olsa.. Aa, Yok yok, tövbe tövbe! Haccetmiş annemin anlattığı kadarıyla her ziyaretçi için oturtup kaldırıyorlarmış develeri zorla, döve döve Azn Bu da hayvana tam bir işkence, bu uygulama kalksın diye özendirmeyelim pleas! Protesto ediyorum bu sebeple; geçmişte benim içinde aşınmıştı bir deveciğin dizleri Allah affetsin inşaAllah! Cheesy Uğur böceği çocukluğumdan beridir sevdiğim ve elime alabildiğim tek böcük cinsidir ama sanki evde görülmüşte süpürülüp dışarı atılmış gibi üstüste yığılmış bir halleri var, sırtı ters dönmüş olanlar içimi acıttı..  Orda olsaydım hep yaptığım üzre hepsini doğrulturdum ama gelgör ki elim heryere ulaşmıyor, okadar uzun değil kollarım ahh ahh Sad Bunca şeyi nasıl yazdığıma şaşıran varsa  ne yapıyim aklıma geliyor wallahi, ben de yazıyorum Cool 1. foto ben de görünmediğinden/açılmadığından yorum da yapamıyor puan da veremiyorum maalesef, hayırlısı olsun! Cici olan, hakeden kazansın, bu vesileyle herkesin ramazanı hayırlarla dolu dolu geçsin, çevremize, tüm canlılara tefekkürle bakabilen gözler versin Mevla!
Not: Yeni ifade/smileyler de pek hoşmuş eskilerini donuk/sönük bulurdum ama yönetime teferruat diye arzetme gereği duymadım elinize sağlık yönetimdeki sorumlular! Cheesy Lips Sealed
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2010, 04:19:49 ÖS 16 Gönderen: Maveraî » Logged
19 Ağustos 2010, 04:21:13 ÖS 16
Üye Bilgileri
bbetull
bbetull
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #34 :»

bildiğim kadarıyla fotoların bizzat kişiler tarafından çekilmiş olması gerekmiyor muydu? Su borusundan suyu içen kuş, daha evvel gördüğüm bir resimdi ve hatta arşivimde de vardı sanırım.

bu konuya açıklık getireyim.fotoğrafın sahibi sonuçlar açıklanıncaya kadar söylenmediği için açıklamayı ben yapayım.

elbette ki fotoğraflar üyelerimizn kendi çektiği fotoğraflar..bahsedilen fotoğrafta üyemizin kendi çektiği fotoğraftır. şayet fotoğrafı bilgisayarınıza indirip foto özelliklerine bakarsanız fotoğrafın çekildiği tarihi,çekilen makina bilgisini vs görebilirsiniz.
ayrıca fotoğraf ; kayseri meydan beğendik ile atatürk heykeli arasındaki yeşil alandaki su borusudur.
bu kadar detay kafi olsa gerek.
ve zaten herhangi bir üyemizin eğlenmek için düzenlediğimiz yarışma için böyle bir şey yapmasıda en çok kendine kötülük olur...
yarışma sona erdikten sonrada fotoğraf sahipleri bir şeyler söyleyeceklerdir...
19 Ağustos 2010, 05:11:49 ÖS 17
Üye Bilgileri
Maveraî
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #35 :»

açıklama için tşk: bbetull! resmi kaydedip baktım bilgiler var evet (çekilen tarih vs) arşivimdeki resimde de bilgiler var mı veya aynı mı bakmam gerekecek çünkü resmi kaydetmede bu bilgilerin aktarımı da kopyalanıyor, kalıyor silinmiyor veya değişmiyor yani; bu açıdan da kişiye ait olduğuna bir kanıt değil ama ben buna aldırmaksızın güvenip kullandım çünkü: burdaki bireylerin daha evvelde yapılmış olduğu için hem kuralları bildiğini hem bunu kendine yakıştırmayacağını düşündüğümden.. gerçi doğruları çekinmeksizin elbette hakkaniyet adına dile getirmeli tabi de fakat benim o an yazıya dökmem resmi görünce yaşadığım şaşkınlık sonucuydu açıkçası resmi paylaşan kişinin zan altında kalacağını düşünememiştim  blush  yoksa kimseyi karalama, açık aramak hiç tarzım değil, yanlış anlaşılmasın foto sahibi zan altında kalmasın hakkını helal etsin. belki de daha evvel bir başka yerde yayınlatmıştır veya nette yayılmıştır veya aynı fotoyu başkası da çekmiştir, belki benzerlik vardır  vs vs.  ayy nasıl toparlayacağımı şaşırdım. Roll Eyes bu arada yorumlarım salt fotolar üzeridir fotolar baz alınarak ve latife karışımı mütebessim bir halde  yapıldığından kimse alınıp gücenik olmasın bana mübarek ay da.. ayy iyiki bir yorum yazdım içimden geldiğince  kimseyi kırdım mı endişesinden orucum gitti mi diye  çatlatım şurda,  bu dil kendime Tongue  zaten kişileri hem bilmiyor, hem  de tanımıyorum bikaç üye harici. emek harcayıp çekip paylaşan tüm kardeşlerin eline sağlık hepsi gerçekten güzeldi ve sevimli: kırmızı gözlü köpekli olanı hariç wuf wuff
« Son Düzenleme: 19 Ağustos 2010, 07:21:25 ÖS 19 Gönderen: Maveraî » Logged
20 Ağustos 2010, 09:03:32 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #36 :»

9. fotoğrafı kim çekti çok merak ediyorum.
o akdar kıskandım ki. srçelere bayılırım. uzun zamandır sadece serçe fotoğrafı çekmek istiyorum. ama o kadar tedirgin hayvanlarki hiç istediğim gibi fotoğraflar çekemedim. tebrik ediyorum.
20 Ağustos 2010, 01:56:06 ÖS 13
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #37 :»

bu akşam oylama sona eriyor bilginize efendim..  Lips Sealed

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
20 Ağustos 2010, 03:24:10 ÖS 15
Üye Bilgileri
saimkamil
Üye
*

WWW Offline
« Yanıtla #38 :»

en güzeli 3. ve 9. fotoğraflar arasında kaldım ama 3. fotoğraftada keçiyi biraz daha geriden ve arkadaki keçiyi almadan birazda derinlik vererek çekseymiş daha güzel olurmuş.9.u fotoğrafıda ışık ayarı ve kadraj düzenlemesiyle daha güzel hale getirilebilirdi ki o fotoyu yakalamakta ayrıca bi iştir tebrikler diyoruz.. Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
20 Ağustos 2010, 06:43:25 ÖS 18
Üye Bilgileri
bbetull
bbetull
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #39 :»

Yarışmanın neticelenmesine az bir vakit kala ben de oyumu kullandım Cheesy

Kullanmayanlar varsa son saatler hadi bakalım...

21 Ağustos 2010, 12:22:26 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
batın
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #40 :»

son yazılanları okumadan yazsaydım sorun var oy kullanamıyorum diyecektim üzgünüm gec kalmışım Roll Eyes

hangi fotograf birinci secildi onu bile göremiyorumda birinci secilen fotografın sahibini tebrik ediyorum...
21 Ağustos 2010, 03:19:38 ÖÖ 03
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #41 :»

Selamun aleykum değerli üyelerimiz..

"Hayvanlar Alemi" konulu Fotoğraf  yarışmamızda oylama  sona erdi...

Yarışmamızda bizleri yalnız bırakmayarak,  birbirinden güzel fotoğraf karelerini sunan arkadaşlarımıza, bu güzel fotograflara oy kullanarak tercih yapmış olan sizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz..

"Su ve Serçe "     konulu fotoğrafı ile    "hakanalper"     bu yarışmamızın birincisi  olmuştur..

tebrik ediyor, yarışmamıza katılan destek veren tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum..

elinize, emeğinize, objektifinize sağlık...

muhabbetle..

21 Ağustos 2010, 03:54:58 ÖÖ 03
Üye Bilgileri
Maveraî
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #42 :»

Tebrik ederim hakanalper, oyumu kullandığım fotonun 1. gelmesi de ayrıca keyif verici. Sözüm vardı, arşivimde duran resimlere baktım. Resimde tahmin yürüttüğüm üzre benzerlik varmış yani hüsnüzannımda yanılmamışım foto orjinal kuşkuya mahal bırakmaksızın Cheesy
Katılamasam da fikir beyan edeyim bari..; sonraki yarışma konusu çocuklar olsun mu?
21 Ağustos 2010, 09:12:29 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
saimkamil
Üye
*

WWW Offline
« Yanıtla #43 :»

gunaydın

tebrikler diyoruz bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyoruz
.. Smiley

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
21 Ağustos 2010, 09:41:40 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
yesevi
Üye
*

« Yanıtla #44 :»

birinciliği hakeden bir resim gerçekten
resmi çeken kardeşimizi tebrik ediyorum.
bu güzel yarışmada emeği geçenleri de unutmamak gerek.
daha güzellerininde olması dileğiyle

hayatın rengi bir derin mavi
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.09 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu