Fotoğraf Yarışması {konu: Hayvanlar Alemi}

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > HOŞGELDİNİZ > YARIŞMA > Fotoğraf Yarışması {konu: Hayvanlar Alemi}
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Anket
Soru: Fotoğraf Yarışması {konu: Hayvanlar Alemi}
1. Fotoğraf
2. Fotoğraf
3. Fotoğraf
4. Fotoğraf
5. Fotoğraf
6. Fotoğraf
7. Fotoğraf
8. Fotoğraf
9. Fotoğraf
10. Fotoğraf
11. Fotoğraf

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Fotoğraf Yarışması {konu: Hayvanlar Alemi}  (Okunma Sayısı 1907 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
10 Ağustos 2010, 12:30:19 ÖS 12
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« :»

1. Fotoğraf:   ""Sokaktan evimizin prensesliğine..."

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

2. Fotoğraf:   "Birlikteliğin böylesi"

3. Fotoğraf:   "Ne bakıyorsunuz?Hiç ak sakallı  dede görmediniz mi?"

4. Fotoğraf:   " "

5. Fotoğraf:   " Kutsal topraklarda olmanın sevinci..."

6. Fotoğraf:   "Nereye Bakıyor? "

7. Fotoğraf:   " Sincap ve Eti Negro"

8. Fotoğraf:   " "

9. Fotoğraf:   "Su ve Serçe " :""Uçamadım Sana ey Yar, bir Serçe kadar...
                                                                          Kanamadım bir Şerçenin, Suya kandıgı kadar..."" 

10. Fotoğraf:   " "

11. Fotoğraf:   " yavrusunu kollayan yılın annesi"

« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2010, 06:17:41 ÖS 18 Gönderen: TaLiA » Logged

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
10 Ağustos 2010, 12:33:00 ÖS 12
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #1 :»

şimdi oylama zamanııı..  Wink

"Hayvanlar Alemi " konulu  yarışmamız başladı...

yine birbirinden güzel ve bir o kadar şirin kareler..

katılan tüm arkadaslarıma teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum .. elinize, emeğinize sağlık...

hoş, keyifli, eğlenceli bir yarışma olmasını temennisi ile..

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
10 Ağustos 2010, 12:34:08 ÖS 12
Üye Bilgileri
Aysegul
Emektar Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

vavvv Smiley fotoğraflar süper..
katılımcıları tebrik ediyorum...
10 Ağustos 2010, 12:40:38 ÖS 12
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #3 :»

Çok güzel

Allâhûmme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
10 Ağustos 2010, 01:16:13 ÖS 13
Üye Bilgileri
narcicegi
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #4 :»

Hayvanlar alemi bir başka oluyor Smiley Wink
10 Ağustos 2010, 05:44:00 ÖS 17
Üye Bilgileri
lacivert
Daimi Üye
**

« Yanıtla #5 :»

Eskiden kedileri sevmezdim pek. Köpekleri severdim. Hatta 10.fotodakinin aynı bir husky'miz vardı. Haydut. Görüntüsü bu kadar asil ama karakterin sıfır olduğu bir köpek görmedim hayatımda. Herkese kuyruğunu sallayıp yanına gidiyordu. Yeter ki sevsinler onu. Bahçeli evde besledik tabi ki. Sonra bir İran kedisi yavrusu girince hayatımıza kediler hakkındaki fikrim değişti.

Çok güzel kareler var yarışmamızda. Özellikler uğur böcekleri çok ilginç. Hiç bu kadarını birarada görmemiştim.

Serçe ve keçiler de güzel yakalanmış. Ayrıca sincap da hoş.

Aslında benim geniş bir hayvan fotoğrafları koleksiyonum var. Timsah, yılan, iguana, börtü böcek vs. Ama korkutmamak için göndermedim yarışmaya.

Katılan herkese başarılar.

Allah katında din İslam'dır. (Âl-i İmran - 19)
10 Ağustos 2010, 07:14:28 ÖS 19
Üye Bilgileri
fatıma gül
Üye
*

« Yanıtla #6 :»

çok hoş kareler  Smiley hepsi birbirinden güzel ama köpekler bi başka güzel Smiley
özellikle 6. resimdeki. yarışmaya katılanlara başarılar diliyorum Clap
10 Ağustos 2010, 07:14:40 ÖS 19
Üye Bilgileri
narcicegi
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #7 :»

lacivert

Alıntı
Aslında benim geniş bir hayvan fotoğrafları koleksiyonum var. Timsah, yılan, iguana, börtü böcek vs. Ama korkutmamak için göndermedim yarışmaya.

3.5 yaşındaki yeğenim de bu saydığın hayvanlara bayılıyor Smiley
Bir ara bize gösterir misin lacivert? Lips Sealed
10 Ağustos 2010, 09:12:04 ÖS 21
Üye Bilgileri
gurbetci
Daimi Üye
**

« Yanıtla #8 :»

Bütün arkadaşlara başarılar...7.fotoğraf sahibi kendisine sponsor desteği bile bulmuş!!! Clap
10 Ağustos 2010, 10:54:04 ÖS 22
Üye Bilgileri
lacivert
Daimi Üye
**

« Yanıtla #9 :»

lacivert

Alıntı

3.5 yaşındaki yeğenim de bu saydığın hayvanlara bayılıyor Smiley
Bir ara bize gösterir misin lacivert? Lips Sealed

elbette ne demek:)

Allah katında din İslam'dır. (Âl-i İmran - 19)
10 Ağustos 2010, 10:55:32 ÖS 22
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #10 :»

9. Fotoğraf çok sade ve tabiatın özünden bir kare...

Heyhat Minez-Zilleh! (Zillete boyun eğmeyiz)
(İmam Hüseyin)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.adilmedya.com
10 Ağustos 2010, 11:30:18 ÖS 23
Üye Bilgileri
vesâir
Süper Aktif Üye

WWW Offline
« Yanıtla #11 :»

2. ve 9. resimlere bayıldım tebrik ediyorum fotoğrafçılarını

"HAK İLE MEŞGUL OLMAZSAN ,BATIL SENİ İŞGAL EDER"
10 Ağustos 2010, 11:40:38 ÖS 23
Üye Bilgileri
kardelen
Aktif Üye

« Yanıtla #12 :»

2. ve 9. resimlere bayıldım tebrik ediyorum fotoğrafçılarını

hepsi cok guzel ozellikle ikisine bende bayildim....tebrikler...
11 Ağustos 2010, 01:09:08 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #13 :»

itiraz ediyorum hakim bey/bayan ya da kimsen işte;
benim resmim niye yok ?   :-[ :-[ :-[

korktunuz değil mi katılırsam hepiniz kaybedeceksiniz diye...!!!  Azn Azn Azn
talia benim resmimide ekle belki oy kullanmak isteyen çıkar  Lips Sealed

resimlere gelirsek;

hayvanlar benim zaaf noktam; dayanamıyorum hayvan görünce hele sevimli ya da mazlum durursa ciğerim dağlanıyor...!!!
hani panter emel ölmüş olsa ruhu içime kaçtı diyecem ama demekki panter emel değil ama çita hüsnü kaçmış içime hayvanları çok seviyorum. böyle muhabbet olunca da ben nasıl ayırt edeyim bu resimleri şimdi
canlarım benim derim sarılırım Smiley

1. resim :

bir kere kedilere zaafım var. hep bir kedim olsun istemiştim kısmet olmadı. tek bir kediyi (özellikle sağdaki olabilir) bakışlarını güzel bir açıdan yakalansa imiş daha etkileyici ve güzel resim çıkacak imiş.

2. resim :

hiç bu kadar uğur böcüğünü bir arada görmemiştim. biz bir tane görüyoruz onu da padişah gibi baştacı ediyoruz.
renkleri ve minik olmaları nedeni ile çok tatlı görünüyorlar. ama objektif hayvanlara fazla yaklaşmış gibi. accık daha mı geriden çekilse diyorum...

3. resim :

keçiler çok tatlı burası bir.. hele ikisinin aynı yöne bakmaları ayrı bir hoşluk katmış resme bu da iki. hele hele arkadakinin öndekinin boynuzu arasında kalması dahada hoş etmiş üç. ama açısal olarak değişiklik yapılabilirmi onu merak ediyorum...
yeşil alan ve arkadaki ağaçlık da çok güzel fon oluşturmuş, çit bile güzel. yalnız arkadaki keçi hep aynı yerden ot yemiş kabak gibi açılmış orası Smiley

4. resim :

kedi işte ne diyeyim. resimde kedi varsa resim zaten bir sıfır önde başlıyor güzeldir o resim...!!!
hele yavru kedi olursa tadından yenmez. mecazen söyledik haa tutup yavru kedi yemiyeceğiz hayvanlara eziyet edeni, aklından geçireni bile tırmalarım ona göre...!!!

kafasını diğerinin sırtına yaslaması güzel olmuş ama objektif çok yukarıda kalmış aşağında çekilse daha güzel olabilir diye düşünüyorum hatta kedi seviyesine belki altına inilerek görmek gerekir hangisi daha hoş görüntü oluşturacak diye.
şimdi resim sahibi diyordur; "oldu; bir de yere mi yatayım anı yakaladık çektik işte" ehh sende haklısın ama müşteriler doyumsuzdur isterlerde isterler arz ediyorsanız katlanacaksınız Smiley

5. resim :

deve; bu hayvanın heybeti duruşu vakarı ağırbaşlılığı bir başka. sanki biz peygamber görmüş hayvanız olgunuz ağırbaşlıyız der gibi...!!!  deve yandan daha çok güzel pozlar çıkabilecek bir hayvandır. ama resimdek deveyi o kadar çok süslemişler ki hayvanın ağzı gözü bir de boynu görünüyor. tüm o asalati maymuna çevirimşler kapitalist paragözler...
resmi çeken arkadaşım sözüm sana değil arap tüccarlaradır bilesin ...

6. resim :

ben kedi düşkünü biri olarak son dönemlerimde nedense köpeklere meyletmeye başladım. severdim zaten ama artış oldu.
bu köpeğin cinsi ne ise bilmiyorum hep çok tatlı ve sevimli gelmiştir.
bu köpeği oyun oynarken kuyruğunu sallarken ve dilini sarkıtmışken yakalamanız lazım o zaman dersiniz
"allah seni şekere mi batırdı da yarattı sen ne sevimli şeysin senin salyani yirim yirim gel buraya spaydiii"   Afro

7. resim :

sincap minyatürlüğündenmidir nedir herkesçe çok sevimli ve tatlı görülür. ama insanlardan hep uzak olmuştur bence çok da haklıdır ve iyi yapmıştır. insandan uzak dur doğaya hayvanlara allaha yakın dur evladır..
resimde kuyruk az görünmüş sincabı sincap yapan minyatür yapısı kadar kuyruğu ve gözleridir. tabi yüksekte olduğu için istediğiniz gibi çekim yapmanız zordur. onu görmeniz bile başarı Smiley onun patilerini yirim ben ( bir yeme sevdası çıktı bende noluyorsak)... : blush

8. resim :

dedikya kedi mi var dur orda....
ama kedi büyüdükçe sevimliliğini kaybediyor gibi. kedilere bakış açısı güzel ama kediler iç içe geçerek S şeklinde otursalarmış o zaman çok estetik çıkarlarmış. ikisi bakçmış güzel ama ufaklık bakmamış simetriyi bozmuş.

9. resim :

yaa arkadaş; bir hayvan yemek yerken ya da su içerken büyülenmiş gibi bakakalıyorum ona...!!!
hele ürkek bir canlı ise hele suya kanamış ise of ki of.... şu resme az daha baksam ağlayacam herhalde doluktum...
resmin neresin yorum yapayım. suyun ucunun havada olması bile ayrı bir estetik katıyor. illa kulp takacaksam takayım
o borune öyle demir yığını ... güzel bir musluk taksana canım Smiley yok yok ağlamayacam zorlamayın beni... başka resme bakayım...

10. resim :

demin görmüştüm ama şu anda resim açılmıyor  Huh? kırmızı gözlü bir köpek hatırlıyorum. hafızam balık olduğu için anlık görüp yazmam lazım bu nedenle bu resme yorum yapamıyorum... affola. (sanki çok meraklıydık yorumuna diyorsun dimi) hıh diyorum bende  :-[  Smiley

11. resim :

anaaaa bu resmi görünce aklıma geldi benim de çektiğim bir yavru kuş resmi vardı. bulabilirsem yarışma dışı olarak gösterteyim sizlere.  resim güzel olmuş ama karanlık fazla olmuş çuval dekoru bozmuş bari boş kavanoz kapağını kaldırın doluları gayet şık olmuş diyecem bir resim için istersen bir de makyaj yapalım hayvanlara diyeceksiniz o yüzden demiyorum siz de demeyin emi   :-[ Lips Sealed

Alıntı
lacivert

sayın lacivert;
sakın diyorum sakınnnn..!!!!   :-[ :-[ :-[
korkuyorum arkadaş yılandan napayım göstertmeyin refleks oldu yılanı görünce ayaklarımı havaya kaldıryorum alttan kapacak zannediyorum off valla kötü oldum bacaklarım kasıldı ayıp yaa no yılan yes other animal... ok ?  blush

daha oyumu kullanmadım her zamanki gibi son düzlükte kimin oya ihtiyacı var ise ücretine mukabil arz edilir hatta toplu satışlarımız mevcuttur işi bağlarız pazarlığı sevmeyiz...  :-[

eğer yeni üye var ise oy satıyor zanneder eskiler benim ne ala geyik olduğumu bilir o yüzden ciddiye almazlar siz de ciddiye almayın sadece resim sahipleri ciddiye alsın yeter  yahu  Clap Clap Clap

yeter yoruldum şu gönder tuşuna basayım bu arada sahura az kalmış yatmayayım bari yatarsam kalkamam akşam yemeği de yemedim sahur da topluca yerim diye Smiley

tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diyecem ama bir kişi başarılı olacak o yüzden temennim de saçma olacak
hakk eden kazansın kazanmak isteyen bana başvursun Smiley
bu gece çok konuştum hakkınızı helal edin...

11 Ağustos 2010, 01:11:41 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #14 :»

Smiley

mesajı gönderince farkettim bu gülme ikonu çok şikirsiz olmuş.
kutbay abi çakma  çin malı gibi japondan bozma ifadeyi değiştirsek mi diyorum daha sevimli sempatik bir yüz ifadesi mesela benimki gibi Cheesy Cheesy Cheesy

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.098 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu