AKP Mavi Marmara'yı NEDEN UNUTTU?

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Güncel Konular (Moderatör: Yonetim) > AKP Mavi Marmara'yı NEDEN UNUTTU?
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: AKP Mavi Marmara'yı NEDEN UNUTTU?  (Okunma Sayısı 201 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
30 Temmuz 2010, 11:52:01 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
Kimya
....Zemheri....
Üye
*

Sizi Rahatsız Etmeye Geldik

« :»

AKP Mavi Marmara'yı NEDEN UNUTTU?

Ne oldu Mavi Marmara, unuttuk mu!

Ahmet Davutoğlu`nun özür için verdiği süre doldu ancak hükümetten İsrail konusunda herhangi bir adım gelmedi. Bu sessizliği Habertürk yazarı Fatih Altaylı ağır şekilde eleştirdi

Ne oldu Mavi Marmara, unuttuk mu!

MAVİ Marmara baskınının ve 9 vatandaşımızın öldürülmesinin üzerinden epey bir zaman geçti. Dün Dışişleri Bakanımız Davutoğlu`nun, Alman meslektaşı ile şen şakrak fotoğraflarını görünce aklıma geldi Mavi Marmara "katliamı".
Ülkemizi yönetenler esip, yağıp gürlemişlerdi. Hem de öyle bir anlık falan değil. Günlerce bağırıp çağırdılar.

Türk hükümeti, eğer özür dilemez, yaptıklarından pişmanlığını vurgulamaz, olayın soruşturulması için uluslararası bir komisyona "Evet" demezse İsrail`i "çok kötü yapacaktı".

Ben hükümetimizin kararlılığını görünce, "Yazık olacak şu zavallı İsrail`e. Eğer özür dilemezlerse bizimkiler bunların ağzını burnunu kırar" diye düşünmüştüm.
İçimden, "Netanyahu`nun yerinde olmak istemezdim doğrusu" diye geçirmiştim.
Aradan 2 ay falan geçti herhalde değil mi?
Ne oldu?
İsrail özür falan dilemeyeceğini çok net bir dille açıkladı. Hatta, "Siz özür dileyin" dedi.
Biz ne yaptık? Hiiiiiiiiiiiiiiiiç!
Evet hiçbir şey yapmadık. Tam aksine, İsrailli bakanlarla gizli buluşmalar organize ettik.
Anlaşmalar tam gaz devam etti.
Hatta bilmiyorum ama belki gizlice yenilerini de imzalamışızdır. Duyarsam hiç şaşırmam. Dışişleri Bakanımız ise balık hafızalı milletimize güvendiği ve inandığı için konuyu yaladı yuttu. İngiltere Dışişleri Bakanı ile pek bir keyifliydi dün gördüğüm fotoğraflarda. Mavi Marmara`yı unutmuş, unutturmuştu. Ölen ölmüştü. Kalan sağlar bizimdi. Biraz bulgur, biraz pirinç, bir torba kömür, bilemedin bir buzdolabı, bir çamaşır makinesi karşılığında.

VAKITHABER
13 Ağustos 2010, 09:45:53 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #1 :»

HÜKÜMKETİMİZ  asla Mavi Marmarayı da Filistin Halkınıda cümle Ümmetide UNUTMAZ..
Hükümetin yerinde olmak da istemem  çok zor  olan  MÜCADELE  içinde ve yalnız başına ŞERRE VE KÖTÜYE karşı mücadele ediyor  Rabbim sen bu kullarını koru ve sakla Düşmanlarına AMAN  verme...amin..

bu dünya imtihan yeriyse....
13 Ağustos 2010, 09:53:24 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #2 :»

HÜKÜMETİME GÜVENİM TAMDIR....
 Hükümetim BM de Siyonist İsraili sıkıştırıyor ve yalnızlaştırıyor ve Dünyanın önünde HESABA çekilmesi için uğraş veriyor..
  Not == TC Tarihinde böyle bir İKTİDAR gelmedi ve gelende  duramadı onun için  Hükümetimizin mücadelesini küçümsemeyin sonra  İFLAHINIZI KESENLER GELİR.. NANKÖRLÜKTEN Allah korusun amin...
bu işler pc başında atıp tutmaya hiç benzemez  ,bir çoğumuz korkarak ve tırsarak HAKKI savunacağımızı sanıyoruz ...asla...
  HAK KORKARAK VE TIRSARAK SAVUNULAMAZ....

bu dünya imtihan yeriyse....
17 Ağustos 2010, 04:02:22 ÖS 16
Üye Bilgileri
m.ufukalp
Mehmet Ufukalp
ÜYELİĞİ SİLİNDİ
*

« Yanıtla #3 :»

Hökümetimiz neyi hatırladı ki, Marmara gemisini unutsun. Siyonist Ehud Barak Marmara gemisi için ölmesi gerekenler öldürüldü dedi utanmadan. Buna karşılık hökümetimizin mömin yetkilileri ne dedi merak ediyoruz.

Hökümetimiz uluslararası sularda bir vatan toprağı hükmündeki gemiye siyonistlerin işgalci hükmünde saldırıp 9 vatandaşı öldürmesi üzerine ne yaptı ki,

İsrail ile en ufak diplomasi değişikliği mi yapıldı, hayır.

İsrail ile kurulan ticari ilişkiler mi askıya alındı, hayır.

İsrail ile siyasi ve askeri işbirlikleri mi iptal edildi, kocaman bir hayır?

İsrail yaptıklarından en azından pişman olup sözlü de olsa, bir anlamı olmasa bile pişman mı oldu, hayır.

Eee hökümetimizin marifeti nerde kaldı acep?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.09 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu