Çarkçı Kemal bu kadar da olmaz dedirtti

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Güncel Konular (Moderatör: Yonetim) > Çarkçı Kemal bu kadar da olmaz dedirtti
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Çarkçı Kemal bu kadar da olmaz dedirtti  (Okunma Sayısı 710 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
29 Temmuz 2010, 10:54:14 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
Kimya
....Zemheri....
Üye
*

Sizi Rahatsız Etmeye Geldik

« :»

Çarkçı Kemal bu kadar da olmaz dedirtti
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 27 Nisan bildirisi ve Dubai Anlaşması siyasi mizah malzemesine dönüştü...

BİLGİ YOK BENİM YORUMUM

27 Nisan bilidrisi için

Önce: O e-muhtıra AKP'nin iktidara gelmesi için oraya konuldu. Başbakan ile Büyükanıt işbirliği yaptı. Görüşme arşive girmedi.

Sonra: Elimde somut bir bilgi yok. Bu benim yorumum. 27 Nisan bildirisi her ikisinin de işine geldi.

PEKİ NİYE İMZALAMADINIZ

Dubai Anlaşması için

Önce: Dubai ile 1 milyar dolarlık hibe anlaşmasını neyin karşılığı imzalamadınız. O imzayı sizin yakanıza asacağım.

Sonra: Madem Dubai ile hibe anlaşmasının ön koşulu yoktu siz milyar dolarlık bir hibeyi hangi gerekçeyle imzalamadınız.

26 TEMMUZ

Dubai anlaşmasını niye imzaladınız

28 TEMMUZ

Dubai anlaşmasını niye reddettiniz

Kılıçdaroğlu, ‘Başbakan'ın yakasına iliştireceğim' dediği Dubai anlaşmasının hiç imzalanmadığı ortaya çıkınca neden imzalanmadığının açıklanmasını istedi. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 2003'de Dubai'de Türkiye ile ABD arasında imzalandığını iddia ettiği 8.5 milyar dolarlık anlaşmanın yürürlüğe hiç girmediğinin ortaya çıkaması üzerine bu defa alaşmanın neden imzalanmadığının açıklanmasını istedi. Kılıçdaroğlu 26 Temmuz Pazartesi günü Ordu'da yaptığı mitingde dönemin Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın ABD ile imzaladığı anlaşma ile Başbakan Erdoğan'ın ülkeye ihanet ettiğini ileri sürmüştü. Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı Yüce Divan'a göndermekle tehdit ederek şunları söylemişti: “Korkmuyorsan çık televizyonlara milletin karşısına, de ki ‘Dubai'de biz anlaşma imzalamadık.' De ki, ben senin yakana o anlaşmayı iliştireyim. Ancak Kılıçdaroğlu bu iddiaları ve sert eleştirileri yöneltirken önemli bir ayrıntıyı atlıyordu. Zira gerek Dışişleri Bakanlığı gerekse de Hazine Müsteşarlığı söz konusu iddialar üzerine 2007 yılında açıklamalar yayınlayarak söz konusu anlaşmanın hiç bir zaman yürürlüğe girmediğini deklere etmişlerdi.

ANLAŞMA YÜRÜRLÜĞE HİÇ GİRMEDİ

Dışişleri ve Hazine Müsteşarlığı'nın açıklamalarında Türkiye'nin o dönem ekonomik göstergelerinin hızla düzelmesi nedeniyle anlaşmanın yürürlüğe sokulmadığı ısrarla vurgulanmıştı. Bu açıklamaların yeniden yayınlanması üzerine CHP lideri de suçlamalarını revize etme gereği duydu.

ZIRHLI ARAÇ ALINDI İDDİASI DA YALANLANDI

Dün konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu “İzninizle bir soru daha sorayım; Mademki Dubai'deki anlaşma hiçbir koşul öngörmüyordu, siz milyar dolarlık bir hibeyi hangi gerekçeyle reddettiniz? Buna bir cevap verilsin sonra konuşacağız'' dedi. Kılıçdaroğlu, önceki gün ortaya attığı eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'a hükümetin zırhlı araç satın aldığı iddiasının doğru olmadığının ve aracın Genelkurmay tarafından alındığının ortaya çıkmasına da şu yorumu yaptı: “Genelkurmay bütçesi de devlet bütçesidir.”

CHP'NİN DUBAİ ŞAHİDİ BÖLÜKBAŞI

Öte yandan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce Dubai iddialarına karşı Başbakan Başbakan Erdoğan'ın dava açmasını üzerine o dönem Dubai'ye giden heyetin Başkanı MHP'li Deniz Bölükbaşı'nın kendileri lehine tanıklık yapacağını söylediğini belirtti.   

27 TEMMUZ 2010

e-Muhtıraya tepkisiz kaldınız

Kılıçdaroğlu, 23 Temmuz Cuma günü Ankara'da yaptığı açıklamada 27 Nisan e muhtırasına hükümetin tepkisiz kaldığını savunarak şunları söylemişti: ‘'Başbakan'a açık bir soru sormak isterim. e-Muhtırayı veren komutan hakkında siz ne yaptınız? Altına, zırhlı araç aldınız. Eğer bunun yanıtını vermezlerse kendileri darbenin arkasına saklanmış bir siyasi lider olarak adlandırılacaklardır.''

29 MAYIS 2010

Hükümet gerekeni yapmıştır

Dün ‘Büyükanıt görüşmesi ile ilgili iddialar benim yorumumdu' diyen Kılıçdaroğlu CHP liderliğine seçildiği günlerde de Milliyet'ten Fikret Bila'ya yaptığı özel açıklamalarda 27 Nisan e muhtırasının demokrasi açısından kötü bir sınav olduğunu vurgulayarak şunları belirtmişti: “27 Nisan bildirisini doğru bulmamıştım. Bugün de doğru bulmuyorum. Siyasal sorunların siyaset kurumu tarafından çözülmeli. Hükümetin ertesi gün bu girişime karşı koyan bir bildiri yayımlamasıyla da konu kapanmıştır.” Star
31 Temmuz 2010, 01:43:29 ÖS 13
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #1 :»

bu fotoğraf samsun terme'de kılıçdaroğlunun mitingi sırasında çekilmiş...

işte chp ve mhp kardeşliği başka söze ne hacet...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
31 Temmuz 2010, 04:00:53 ÖS 16
Üye Bilgileri
Verda Naz
Daimi Üye
**

« Yanıtla #2 :»

al birini vur ötekine...
neyse en azından bunların halleri mecliste çocuk gibi kavga yapan diğerlerine örnek olur belki...

Bizim görevimiz bu cahili toplumun gerçekleriyle uzlaşmak ve onun egemenlik hakkını onaylamak değldr
13 Ağustos 2010, 09:47:49 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #3 :»

Allahın izni ve inayetiyle İnşaallah  DÜZENBAZLARIN DÜZENİ YIKILACAK amin..
 KÜFÜR TEK MİLLETTİR...

bu dünya imtihan yeriyse....
14 Ağustos 2010, 11:15:04 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #4 :»

bu fotoğraf samsun terme'de kılıçdaroğlunun mitingi sırasında çekilmiş...

işte chp ve mhp kardeşliği başka söze ne hacet...

ne demiştik :

yok birbirimizden farkımız ama biz osmanlı bankasıyız...

düşünün mhp nere chp nere. ama menfaatler onları bir yastıkta kocatmaktadır. hepsinin de ideolojileri ilkeleri yalandır...!!!
15 Ağustos 2010, 01:25:06 ÖS 13
Üye Bilgileri
KaRNeC_81
Üye
*

WWW Offline
« Yanıtla #5 :»

Yani mhpli biri chpli bir genel başkanı karşıladı diye abartmayın canım yaaa  Wink

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
15 Ağustos 2010, 07:34:03 ÖS 19
Üye Bilgileri
vesâir
Süper Aktif Üye

WWW Offline
« Yanıtla #6 :»

hayır sadece arabada takılı ablem olsa derizki komşusu vermiş arabayı yurduminsanının paylaşma duygusu
ama adamınbir elinde bayrak diğer elde kurt işareti

ama bir ihtimal adam para ile tutulmuş zaaten bu çoşku sırf ideoloji için zor bu zamanda
 Clap

"HAK İLE MEŞGUL OLMAZSAN ,BATIL SENİ İŞGAL EDER"
15 Ağustos 2010, 07:38:43 ÖS 19
Üye Bilgileri
hakanalper
Daimi Üye
**

bana gelince; düşmanlarmdan daha fazla ya$ayacagm!

WWW Offline
« Yanıtla #7 :»

Alıntı
ama bir ihtimal adam para ile tutulmuş

bıyıkları oyle demiyor ama:) 

İz telâkkavnehu bi elsinetikum ve tekûlûne bi efvâhikum mâ leyse lekum bihî ilmun ve tahse... Nur-15
16 Ağustos 2010, 10:55:25 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #8 :»

CHP,ile MHP arasında hiiiiççç bir fark yok , Her ikiside  CEBERRUT DEVLETTEN YANA.

bu dünya imtihan yeriyse....
02 Eylül 2010, 01:53:04 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #9 :»

Vakit, Kılıçdaroğlu'na nefes aldırmıyor!

“İktidara geldiğimizde soymayacağız, soydurmayacağız” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi, “SSK’daki yolsuzluklar”dan “Rahşan Affı” ile kurtuldu... 10 aylık torunu Duru, usûlsüz şekilde sigorta ettirildi... 14 yaşındaki oğlu Kerem, hem de ilköğretim öğrencisi iken sigorta ettirildi!.. Ne ilginçtir ki; Kerem’i “sigorta” ettiren Ekinciler Holding, Kerem’in ablaları Zeynep ve Azime’yi de sigorta ettirmiş, hem de “birer ay” çalışmış göstererek!.. Kılıçdaroğlu, bu işlerde bir “üçkâğıt” olup-olmadığını açıklamalı, ya da dürüstlük edebiyatını bırakmalı!

Vakit, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun maskesini düşürmeye devam ediyor. “İktidara geldiğimiz zaman soymayacağız, soydurmayacağız” diyen Kılıçdaroğlu’nun, kızları Azime Aslı Nadir ve Zeynep Kılıçdaroğlu’nu da oğlu Kerem gibi usûlsüz yollardan sigortalı yaptırdığı ortaya çıktı.

LİSE ÖĞRENCİSİYKEN İŞE GİRMİŞ
Vakit’in ele geçirdiği SSK dökümlerine göre Kılıçdaroğlu’nun küçük kızı 1979 doğumlu Zeynep Kılıçdaroğlu’na henüz 17 yaşında iken Ekinciler Holding’te sigortalı olduğu ortaya çıktı. 3402199619167 SSK sicil nolu Zeynep Kılıçdaroğlu’nun kayıtlarına göre 10.06.1996 tarihinde işe giriş yaptığı, 1 ay sonra, yani 10.07.1996 tarihinde ise işten ayrıldığı görülüyor. Üstelik Zeynep Kılıçdaroğlu, okulların açık olduğu o tarihlerde Ankara’da lise öğrencisi, Ekinciler Holding ise İstanbul’da bulunuyor.

AZİME DE EKİNCİLER HOLDİNG’TEN SİGORTALI
Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük kızı 1976 doğumlu Azime Aslı Nadir Kılıçdaroğlu’nun da 1995 yılında henüz 19 yaşında iken ve ne hikmetse yine Ekinciler Holding bünyesinde sigortalı olduğu ortaya çıktı. 3402199507899 SSK sicil nolu Azime Aslı Nadir Kılıçdaroğlu’nun kayıtlarına göre 01.04.1995 tarihinde işe girdiği, yine 1 ay sonra, yani 30.04.1995 tarihinde işten çıktığı görülüyor. Buna göre Azime Aslı Nadir Kılıçdaroğlu’nun hem Ankara’da okulda okuduğu, hem de İstanbul’da 1 ay kadar çalıştığı(!) anlaşılıyor.

SORULARDAN KAÇTILAR
Kılıçdaroğlu’nun kızları, haklarındaki iddialarla ilgili sorularımızdan kaçtı. Azime Aslı ve Zeynep Kılıçdaroğlu kardeşler, “İlk sigortanız ne zaman ve nerede yapıldı?, 1996 yılında Ankara’da öğrenci değil miydiniz?, İstanbul’da mı, Ankara’da mı çalıştınız? Ne iş yaptınız?” şeklindeki sorulara, sanki anlaşmışlar gibi “Bu konularla ilgilenmiyorum. Yorum yapmak istemiyorum. Size iyi günler” diyerek telefonu kapattılar.

SİGORTALARI YAKIN ARKADAŞ YAPMIŞ!
Kılıçdaroğlu’nun çocuklarının sigorta işlerini yapan kişinin Ekinciler Holding Mali İşler Koordinatörü Ramazan Aktaş olduğu ortaya çıktı. Aktaş, Kılıçdaroğlu’nun hem üniversiteden, hem de Hesap Uzmanlığı döneminden çok yakın arkadaşı.
Aktaş, emekli olduktan sonra Ekinciler Holding’e Mali İşler Koordinatörü olarak işe girdi. Vakit’e konuşan Aktaş, Kılıçdaroğlu’nun çocuklarının sigorta işlerini kendisinin yaptığını kabul etti. Azime ve Zeynep’in İstanbul’da stajyer olarak çalıştığını iddia eden Aktaş, kızların nerede çalıştığı ve öğrenci olup olmadıkları sorularını geçiştirerek, cevap verdi. CHP Grup Başkanvekili iken 10 Ekim 2009 tarihinde, yakın arkadaşı Ramazan Aktaş’ın Burdur’un Askeriye Köyü’nde oturan ailesini ziyaret etmiş ve Aktaş’ın anne ve babasının elini öpmüştü.

AMAÇ, KIYAK EMEKLİLİK!...
Kılıçdaroğlu’nun kızlarını henüz lise öğrencisi iken sigortalı yaptırmasının ardında kıyak emeklilik amacının yattığı belirtiliyor. Kılıçdaroğlu’nun SSK eski Genel Müdürü olması hasebiyle mevzuatı iyi bildiği ve böyle bir yola başvurduğu belirtiliyor. Yasalara göre hayali çalışma ve sahte sigortalılık gibi usûlsüzlükler suç teşkil ediyor. Sigortalının fiilen çalışan olmadığının tespiti halinde işveren ve işçiler hakkında sahtecilik ve usûlsüzlük iddiasıyla suç duyurusunda bulunuluyor. Usûlsüzlüğün tespit edilmesi halinde ise sigortaların iptal edilmesi, yapılan masrafların talep edilmesi ve para cezası söz konusu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem’in 14 yaşında Ankara’da ilköğretim öğrencisiyken, İstanbul’da bir şirkette çalışıyor gösterilerek sigortalı yapılmasını incelemeye almıştı. Kılıçdaroğlu’nun usûlsüzce sigortalatılan kızlarının da incelenebileceği belirtiliyor.

DÜRÜST İMAJI YERLE BİR OLDU
“İktidara geldiğimiz zaman soymayacağız. Soydurmayacağız. Zenginleşmeyeceğiz. Boğazımızdan haram lokma geçmeyecek” diyen Kılıçdaroğlu’nun, SSK Genel Müdürü olduğu dönemdeki “yolsuzluk”larla ilgili davalardan “Rahşan Affı” ile kurtulduğu biliniyor... Aynı Kılıçdaroğlu’nun; çocuklarını her defasında Ekinciler Holding’te usûlsüz sigortalı yaptırdığının ortaya çıkması, kamuoyunda oluşturulan dürüst imajını yerle bir etti. Kılıçdaroğlu’nun henüz 14 yaşındaki oğlu Kerem ve 10 aylık torunu Duru Nadir’in de usûlsüzce sigortalı yapıldığı ortaya çıkmıştı. İşte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun usûlsüzce sigortalattığı kızlarından Zeynep Kılıçdaroğlu’nun SSK hizmet dökümü. Ablası, erkek kardeşi ve yeğeni gibi o da Ekinciler Holding’den sigortalanmış ve bir ay çalışmış gibi gösterilmiş...

Vakit

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
01 Mart 2011, 02:54:52 ÖÖ 02
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #10 :»

Bir Kemal kılıçdaroğlu klasiği Smiley)

01 Mart 2011, 05:49:03 ÖS 17
Üye Bilgileri
bbetull
bbetull
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #11 :»

ağzıyla yakalandı diye buna diyorlar heralde  Cool
buna çok güldüm yürüyen merdivene ters binmesine daha çok güldümm  Clap
enteresan bir kişilikk Cheesy

01 Mart 2011, 07:26:17 ÖS 19
Üye Bilgileri
Waşta erva!!
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #12 :»

yürüyen merdivene ters binmesine daha çok güldümm  Clap
enteresan bir kişilikk Cheesy

Birde uçak meselesi var tabi ki;

Batman uçağına bineceğine,Erzurum uçağına yöneliyor,neyseki hostesin

uyarmasıyla tekrar bineceği uçağın güzergahına doğru yol alıyor.

Merak ediyorum da,Kılıçdaroğlu'nun uşakları,yanındaki adamlar ne demeye onunla görünüyor geziyor

her seferinde kendisini rezil etmesi için mi?

Ah ne bedbaht bir hayat,gaflara ve ters köşeye yatırılmış(batırılmış)bit hayat...
26 Nisan 2011, 12:39:01 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #13 :»

gaf üstüne gaf  ..

02 Aralık 2011, 04:06:34 ÖS 16
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #14 :»

Kılıçdaroğlu'nun 'bedelli' gafı

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Onun askere gitmesini istiyorum. Oğlum Kerem bedelli askerlikten yararlanmayacak" derken ilginç bir gafa imza attı.

Kılıçdaroğlu “Oğlum bedelliden yararlanmayacak, onun askere gitmesini istiyorum” dedi, ancak iddialara göre oğlu 1983 doğumlu olduğu için zaten çıkan yasadan yararlanamıyor.

Kılıçdaroğlu dün gazetecilerin “Oğlunuz Kerem de 1982 doğumlu diye biliyoruz. Yararlanacak mı bedelliden, var mı böyle bir düşünceniz?” sorusuna, “Hayır yararlanmayacak. Onun askere gitmesini istiyorum” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, bu düşüncesini oğluyla konuştuğunu da belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun bu yanıtı çeverede bulunan partililer tarafından alkışlandı. Ancak iddialara göre Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu 5 Haziran 1983 doğumlu. Yani bu iddiaya göre Kılıçdaroğlu oğlunun doğum tarihini şaşırmıştı.

Kerem Kılıçdaroğlu, CHP'nin nisan ayında hazırladığı bedelli kanun teklifini TBMM'ye sunmasından sonra da gündeme gelmişti. CHP'nin teklifi de tıpkı çıkan kanun gibi 1 Ocak 1983 tarihinden önce doğanları kapsıyordu.

Hürriyet gazetesinde yer alan bir haberde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin teklifine son anda 'Kerem Kılıçdaroğlu' müdahalesi yaptığı belirtilmişti. Habere göre, önüne gelen teklif metninde bedelli askerlikten yararlanabilecekler, '1 Ocak 1984 tarihinden önce doğanlar' olarak düzenlenen maddeyi Kılıçdaroğlu, '1 Ocak 1983'ten önce doğanlar' olarak düzeltti. Kılıçdaroğlu, teklife müdahalesiyle 1983 doğumlu olan ve halen yurtdışında akademik çalışmasını sürdüren oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nu bedelli askerlik düzenlemesinin dışında bıraktı. Bu haber, CHP ve Kılıçdaroğlu tarafından yalanlanmadı. Kerem Kılıçdaroğlu, daha önce de çocuk yaşta sigortalı olmasıyla gündeme gelmişti. SSK kayıtlarında 1983 doğumlu olarak görülen Kerem Kılıçdaroğlu'nun, babasının Çalışma Bakanlığı müsteşar yardımcılığı yaptığı 1997 yılının ilk döneminde 60 gün, ikinci döneminde de 1 gün sigortasının ödendiği ortaya çıkmıştı.

MİLLİYET - HÜRRİYET

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.293 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu