Şevket Kazan-Önder Sav görüşmesi doğrulandı

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Ülkemizden > Şevket Kazan-Önder Sav görüşmesi doğrulandı
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Şevket Kazan-Önder Sav görüşmesi doğrulandı  (Okunma Sayısı 835 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
26 Temmuz 2010, 12:50:54 ÖS 12
Üye Bilgileri
Kimya
....Zemheri....
Üye
*

Sizi Rahatsız Etmeye Geldik

« Yanıtla #15 :»

Yahu mübarekler bu konuyu savunucak halimiz yok ta satanatı rezaleti yalanları çıkarları menfatlik oylarını sadece milli görüşde görmek kuma kafayı gömmek olur.siyasette doğruluğu kim yapttı ki eleştiride istina var geçiliyor.
26 Temmuz 2010, 12:56:20 ÖS 12
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #16 :»

Yok sadece Milli Görüşte söz konusu degil elbette ...
Pek çogunda fazlasıyla mevcut ...
Daaa ...
Pek çogu olan o kısmısı ..
Asla Milli Görüş gibi iddialarda bulunmaz ...
Eleştiriyi , fitneci , zındık diye savurmaz ..
Yaptıklarını cihad diye satmaz ...
Vs vs ..
Öyle söyleme böyle eylem şekil 1 a daki tepkileri getirir ..
Sıkıntı burada ...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
27 Temmuz 2010, 06:37:30 ÖS 18
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #17 :»

Bence hiç normal degil ..
Ha şöyle normalleştirebiliriz ..
Yoktur birbirinden farkı dersek ...
Degil görüşmek , dilediklerini yapabilirler sorun yok Smiley

hele şükür anladın be ozanca...
hani bir reklam vardıya eskice;

"YOK BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ; AMA BİZ OSMANLI BANKASIYIZ"  diyerekten sloganı vardı.

siyasetin de özeti budur. hepsi aynıdır ama isimleri değişiktir.  hepsi bir ideoloji ya da halk için var(mış) gibi görünürler ama aslında hepsi menfaat ve devletin malı deniz peşinde koşarlar. en idealisti görünen milli görüş bile. hoş ben bir ideal göremiyorum ama  uyanık tavan saf tabanı nasıl kandırdı ise artık anlayın  Tongue

28 Temmuz 2010, 12:01:53 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #18 :»

Zaten bugüne kadar kazan ve ekibine hiç ısınamadım işte durum ortada şimdi...

Heyhat Minez-Zilleh! (Zillete boyun eğmeyiz)
(İmam Hüseyin)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.adilmedya.com
29 Temmuz 2010, 10:39:27 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #19 :»

Milli Görüş'ün önemli kurmaylarından eski Adalet Bakanı Şevket Kazan'ın olağanüstü kongre şartlarını görüşüp akıl aldığı CHP Genel Sekreteri Önder Sav'la görüşmesindeki bir diğer nedenin de Hac ziyareti daveti olduğu öne sürüldü.

Vakit Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Serdar Arseven, Şevket Kazan'ın geçtiğimiz yıl Hacca gitmek isteyen bir partilinin yardım talebini Hazreti Muhammed'i ve Hac iabdetini aşağılayan ifadelerle geri çevirmesiyle büyük tepki çeken Önder Sav'ın, öbür tarafa; “Hazret-i Peygamber’e ve hac ibadetine” hakaretler eden bir “din karşıtı” imajıyla gitmesine gönlü razı olmadığını yazdı.

Arseven, "Ben buna inanıyorum!.. Buna inanmayanın kalbinde maraz olduğuna kâniyim!.." dedi.

Serdar Arseven'in yazısındaki ifadeleri şöyle: "Şevket Kazan’ın, kıymetli ve de muhterem dostu Önder Sav’ı sırf bu iş için ziyaret ettiği düşünülmemelidir. Konut taraflarındaki iddiaya göre, Sayın Kazan’ın ziyaret amaçlarından biri de, Sayın Sav’ı “hacca” davet etmektir!.. Bir nevi “tebliğ” faaliyetinde bulunmuştur Sayın Kazan. Dostunun öbür tarafa; “Hazret-i Peygamber’e ve hac ibadetine” hakaretler eden bir “din karşıtı” imajıyla gitmesine gönlü razı olmamıştır... Ben buna inanıyorum!.. Buna inanmayanın kalbinde maraz olduğuna kâniyim!.."

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
29 Temmuz 2010, 10:48:38 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
Kimya
....Zemheri....
Üye
*

Sizi Rahatsız Etmeye Geldik

« Yanıtla #20 :»

Tüm edepsizliğiyle peygambere hakaret eden bir insancığı hacca davet he.yine başladı mide bulantısı.Kimliktte islam mührü yetmemeli bazen ciddiye girişlerde.

Üstadın duasını tekrar edelim Allahım içimizdeki beyinsizler yüzünden bizleri helak etme...
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010, 10:50:32 ÖÖ 10 Gönderen: Kimya » Logged
29 Temmuz 2010, 10:52:44 ÖS 22
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #21 :»

Alıntı

Serdar  Arseven, "Ben buna inanıyorum!.. Buna inanmayanın kalbinde maraz olduğuna kâniyim!.." dedi.

bu isim de iyice gözümden düşmeye başladı
bende marazlıyım ne olmuş yani...!!!
hayatını islam düşmanlığına adamış bir kişi ve kurumu mu gel peygamberle kavgalı ölme diye hacca davet etmiş. maraz bu cümleyi kuranın beyninde olmasın...tövbe estağfurullah yahu....

11 Ağustos 2010, 09:38:09 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #22 :»

Yargının CHP nin arka bahçesi olduğunu bilen Ş.Kazan  Numan Kurtulmuşun  önü YARGI vasıtasıyla kesmek için CHP Li Önder Savdan  Yardım istemiştir se çok büyük yanlış yapmıştır..
 CHP den komplo konusunda taktik almışda olabilir ..

bu dünya imtihan yeriyse....
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.075 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu