pkk şehidi

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler (Moderatör: Yonetim) > pkk şehidi
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: pkk şehidi  (Okunma Sayısı 1305 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
02 Ağustos 2010, 04:50:36 ÖÖ 04
Üye Bilgileri
kayipkentli
Daimi Üye
**

« Yanıtla #30 :»

"Umutsuz gençleri kandırıp, dağa çıkarıyorlar, gibi bir bakış gerçekleri yine inkâr etmek demek. Ben 16 yaşında, bilinçli olarak dağa gittim; ulusal bilince sahiptim. İnkâr politikalarına karşıydım. Öyle ani bir karar değildi benim için. Aileme bu düşüncenin aklımın bir yerinde olduğunu asla hissettirmedim. İki yıl kadar bu düşünceyi kendi içimde tartıştım(…) Ben Kürtçe alfabeyi dağda öğrendim. Kâğıt kalem kullanarak değil, karın üzerine çizilen harfleri ezberleyerek öğrendim Kürtçe’yi. O zaman yıllar sonra biri bana Kürtçe şiir kitapların olacak, biyografine de ‘Belki karın belleği yoktu ama ben o harfleri belleğime kaydettim’ yazacaksın dese, inanmazdım. Buna beni kimse inandıramazdı. Ama şimdi orada, okuma eğitiminde yazdığım ilk raporu hatırlıyorum ve ‘Keşke hepimiz için hayat başka türlü olabilseydi’ diyorum.”

Devamı için:

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
16 Ağustos 2010, 11:26:30 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
feryad
feryad
Daimi Üye
**

« Yanıtla #31 :»

bu işin Kürtlükle veya şununla bununla bi alakası yok bu işin direk bağlantısı Ermenilik,Süryanilik VE Yazidikiler ve esasında da Amrika ve İsrail ile alakası var ..Arzı Mevud topraklarını temizlemek için İsrail PKK-PJAK gibi yapıları kullanarak Kürt Halkını namlulara sürerek HEDER olması  hesabıyla ortalığı  TEMİZLİYOR ...
 İsrail ne Türkü nede Kürdü ve Arabı VEDE  İranlıyı sevmez.
 BLÖ PARÇALA  YÖNET...emperyalist Gasıpların POLİTİKASIDIR..

bu dünya imtihan yeriyse....
16 Ağustos 2010, 12:51:14 ÖS 12
Üye Bilgileri
vesâir
Süper Aktif Üye

WWW Offline
« Yanıtla #32 :»

işte bir kolaycı daha ..ALLAHTAN israil keçisi var yoksa içimizdeki günahkarlar nasıl aklanırdı Smiley

"HAK İLE MEŞGUL OLMAZSAN ,BATIL SENİ İŞGAL EDER"
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.13 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu