pkk şehidi

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler (Moderatör: Yonetim) > pkk şehidi
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: pkk şehidi  (Okunma Sayısı 1302 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
13 Temmuz 2010, 07:19:25 ÖS 19
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« :»

Çatışmalarda öldürülen PKK’lıların cenazelerine işkence yapıldığı iddiasına ilişkin görüntü ile fotoğraflar, bir CD ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’a gönderildi.

Babadan şok iddia

Gönderilen görüntülerde yer alan PKK’lı Dağhan’ın babası Mehmet Dağhan, Taraf’a şu iddiada bulundu: “Oğlum öldürüldükten sonra teşhis için Trabzon’a gittim. Savcılıkta, bana 10-12 fotoğraf gösterdiler. Fotoğraflarda yüzünde kan vardı. Saçı taranmıştı hatta hafifçe gülümsüyordu. Oğlum olduğunu söyledim. Cesedi teşhis için Adli Tıp’taki morga gittim. Oğlumun cenazesini çıkardılar. Kafatası paramparçaydı, yanmıştı. Vücudu simsiyahtı. ‘Teşhis edemiyorum’ dedim. Otopsi yapan savcı ile görüştüm. Oğlumun yaşlarında genç bir savcıydı. Bana çok iyi davrandı. Çok saygılıydı. Fotoğraflar gösterdi. O fotoğraflarda vücudunda herhangi bir tahribat yoktu. Şahadete ulaşmıştı ama vücudu sağlamdı. Çatışmada vurulması doğal. Ancak daha sonra benzinle mi kimyasal mı, asitle mi yakmışlardı bilmiyorum. İnsan bir hayvana bile bunu yapamaz.”

Burhan Ekinci / Taraf

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
KAYNAK

ORJINAL KAYNAK
13 Temmuz 2010, 07:38:19 ÖS 19
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #1 :»

haberin tam metnini kopyalamadım yazı kalabalığı olmasın diye. isterseniz verdiğim haber kaynaklarına tıklayarak haberin tamamını okuyabilirsiniz.

benim dikkatimi çeken babasının pkk lı oğlu için şehid sıfatını kullanması oldu. elbette tsk askeri için şehid sıfatını istismar ederken ! örgütte kendi elemanı için şehid sıfatını istismar edecektir ama örgüt ile ilgisi olmayan halkın ölen örgüt elemanını şehid olarak görmesi daha farklı değerlendirilmeye neden olacaktır. burada aklıma takılan acaba doğu bölgesinde hatta genel konuşalım ülkemizde ölen pkk lıları şehid olarak gören kitle oranı ne kadardır. sadece sempatizanları mı böyle düşünmektedir yoksa (tarafsız) yöre halkı ya da kürtler de böyle düşünmektemidir ?

bu konuda özellikle qani den cevap beklerim çünkü bu konuda epey bilgisi ve fikri olduğunu düşünüyorum.

(maxpaynadan) ek bilgi;
türk askerlerinin ölen pkklılara işkence yaptıklarını görmüştüm. internette birkaç yerde denk geldi ödürdükleri pkk lıların kafasını kesiyorlar orasını burasını parçalıyorlar söylemek istemem ama tecavüz falan...!!! bunun resimlerini de gururlanarak internetten yayınlıyorlar...!!!

şimdi; şu ek bilgi girişli paragrafta "türk" kelimesi yerine "israil-rus-sırp" yazın, "pkk lılara" yerine "filistinlilere-çeçenlere-boşnaklara" yazın ve tekrar okuyun.

tanıdık geliyor mu size ?

(engin ardıç gibi konuşayım) Smiley
şimdi tutup bana küfür edersiniz türk askerini israil askerine mi benzetiyorsun diye. ben sadece sordum tanıdık geliyor mu diye. dürürstçe cevap verebilmek size düşer.

13 Temmuz 2010, 07:51:18 ÖS 19
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

MHP ve BDP ile görüşmek teröre hizmet

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Terör vururken bir yandan da hükümete vurmak fırsatçılıktır. Terörün değirmenine su taşımaktır" diyerek, "Terörden nemalanan MHP ve BDP ile görüşmeyi teröre hizmet saydığımız için onlarla görüşmüyoruz" diye konuştu.

-MHP TABANINA SAYGI DUYUYORUM-

Erdoğan, MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi eleştirirken, MHP tabanına ise saygı duyduğunu ifade etti. Erdoğan referandum sürecinde MHP tabanının en doğrusunu yapacağına inandığını söyleyerek, referanduma destek istedi. Erdoğan, "İnanıyorum ki, bu referandum sürecinde her ne kadar yönetim demokratikleşmede yoksa da MHP tabanı yerini alacak, ‘bu referanduma inanıyorum’ diyerek ‘evet’ diyecektir" diye seslendi.

-BDP’Yİ AZİZ MİLLETİME HAVALE EDİYORUM-

Erdoğan’ın hedefindeki bir diğer siyasi parti ise BDP oldu. Erdoğan, "BDP’yi aziz milletime havale ediyorum" sözleriyle tepkisini dile getirirken, BDP’nin desteğini terör örgütünden aldığını ima etti. Erdoğan şöyle devam etti:

"Tabi ben MHP ile aynı paralelde siyaset üreten, BDP’yi aziz milletime havale ediyorum. Onun desteğinin nereden geldiğini aziz milletim biliyor, neyin avukatlığına şu çatı altında soyunduğunu gayet iyi görüyoruz. Terör örgütünün temsilcisi olara k neleri yaptığını bizzat görüyoruz. Terörden nemalanan bu iki partiyle görüşmeyi teröre destek olarak gördük ve görüşmeme kararı aldık. Aciz milletim bu liderlerin bizar halkımızı şehit cenazelerine istismar ettiklerini görüyor, en güzel cevabı verecektir Cenazede cami önüne intikam pankartını asanların barış demeye hakları yok. Kürsüye çıkıp ‘ barış barış’ diyeceksin ondan sonra caminin önünde ‘intikam’ diyeceksin. Bizim camilerin önünde intikam naraları atamazsın, bizim kültürümüz bunu asla kabul etmez."

KAYNAK

erdoğanın bu tesbiti ve açıktan söylemesi çok önemliydi ve üzerine konuşulması gereken bir konu.
hemen hemen herkes hem fikir bdp terörden yana teröristten yana. bulmuşlar günah keçisi vur abalıya.
tamam kürt tarafında manzara o. pekiyi türk tarafında manzara nedir ?
neden hep kürtler ya da kürtçülük yapanlar suçlu olur ya da onların azanı suçludur da türklerin azanı türkçülük yapanı suçlu olmaz. kaldı ki (bana göre) esas türkçülük yapan ve azan türkler olduğu için terör sorunu doğdu. yani kürt sorununun ebesi türkler. tabiki erdoğanın bu tespiti rakip partiyi egale etmek için bir malzeme olabilir ama biz bu sorunu es geçemeyiz...

13 Temmuz 2010, 08:19:14 ÖS 20
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #3 :»

Maxpanya kardeş ordu askeri nasıl şehid ! olarak görüyor ise ölen bir pkklının ailesi ve çevreside aynı görmektedir bunun canlı tanıkları olarak asker  mazlumdur ama şehit diyemeyiz öldürülen militana gelince onlarda bu ülkenin müslüman ailelerinin çocukları ve ister kandırılmış ister kendi rızaları ile gitmiş olsunlar bu toprakların çocukları ve aileleri müslüman inançlı kişiler Allah resulü ile aynı saflarda savaştıkları halde şehitlik mertebesine erememiş insanlar var olduğu halde günümüzde bir taraf kemalizm ve laiklik adına mücadele ederken diğer kesim bir dönem yapılan zulme karşı çıktığı halde şimdi zulmederek nasıl şehid olur şehidlik Allah'ın has dini uğrunda yapılacak mücadele için geçerlidir.Batılı hakka karşı savunan kim olursa olsun mücadelesi kendi benimsediği inanç içindir Allah için değildir.

Evet ordu mensuplarının öldürdükleri insanlara yaptıkları insanlık dışı uygulamalar israil sırp vb askerlerde dahi yoktur düşünce özgürlüğü ve hakikatleri yansıtacak bir ortam olmadığı için görüntü ve benzeri bir çok şeyi değil yayınlamaya konuşmaya ve yazmaya dahi ülkemizde yer yok .

Çok fazla bu hususlarda yazmak istemediğimden sadece susuyorum ama işin içinde olan ve 20 yıllık bu süreç içerisinde yapılan zulüm inkar asimelenin canlı tanıkları olarak susmak en evla olanıdır.Allah bu ümmetin içine serpiştirilmiş nifak tohumlarının bitmesi için Müslümanın diyen herkese feraset izan ve hakkıyla düşünme yetisini kullanmayı nasip etsin.
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2010, 09:19:25 ÖS 21 Gönderen: imam hüseyin » Logged

Heyhat Minez-Zilleh! (Zillete boyun eğmeyiz)
(İmam Hüseyin)

www.adilmedya.com
13 Temmuz 2010, 11:09:41 ÖS 23
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #4 :»

konuya ve şehid kavramına islamii yönden ele alışınıza katılıyorum sayın imam hüseyin.
daha önce de bu konuda paylaşımda bulunmuştuk ki alttaki linkteki makaleleri okumanızı nacizane tavsiye ederim tüm arkadaşlara.

BAKINIZ TIKLAYINIZ

şimdi şehidlik kavramının suistimal edildiğinde hemfikiriz. ister ordu olsun ister örgüt.
hatta daha da geniş çapta ele alır isek ;

Şehit kelimesi "şahitlik eden", "bildiğini söyleyen" anlamlarına gelen Arapça  kökenli bir sözcüktür. Kelimenin mastarı "şahitlik" anlamına gelen "şehadet"tir. Şehit sözcüğünün çoğulu "şuheda" ve "eşhad"dır.

KAYNAK WİKİPEDİA

şehit inandığı değerler uğruna gayret eden şahidlik eden ve nihayetinde canını bu yola koyan kişiye verilen sıfattır.

bu genel değerlendirme sonucunda eğer kişi komünist ise ve o yolda gayret etmiş cehd (cihad) etmiş ise ve o yolda ölmüş ise solcuların deyimi ile devrim şehidi ilan edilmektedir.
veyahut bir basın mensubu haber uğruna didinirken vefat ederse basın şehidi diye anılmaktadır.
demokrasi şehidi laiklik şehidi özgürlük şehidi onun şehidi bunun şehidi ..vs..vs

bu başlıkta benim dikkat çekmek istediğim ve irdelemek istediğim husus şu ki;
ordu askerine şehid diyor, halk askerine şehid diyor. örgüt elemanına şehid diyor örgüt sempatizanı destekçileri şehid diyor tamam. ama şiddete meyletmeyen ya da tarafsız olan yöre halkı ya da daha net ifade ile kürtler nasıl değerlendiriyor.

ayrıca bu konuda anladığım kadarı ile hepimizden fazla bilgi ve tecrübe sahibisiniz. kim suçlu kim suçsuz bilmek adına konuşmak mı faydalıdır yoksa susmak mı faydalıdır merak ettim.  objektif ve en doğru bilgiye aç birisi olarak ben bilmek isterdim doğrusu....

allaha emanet olunuz...saygılarımla
13 Temmuz 2010, 11:41:54 ÖS 23
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #5 :»

ayrıca bu konuda anladığım kadarı ile hepimizden fazla bilgi ve tecrübe sahibisiniz. kim suçlu kim suçsuz bilmek adına konuşmak mı faydalıdır yoksa susmak mı faydalıdır merak ettim.  objektif ve en doğru bilgiye aç birisi olarak ben bilmek isterdim doğrusu....

Öncelikle tecrübe yaşandıkça elde edilir bizlerde bu bölgede Kergenekon-pkk-jitem-hizbuşşeytan-korucu-vb tüm oluşumları bir arada gördük batıya nazaran olayları gözümüzle gördüğümüz ve şahidlik ettiğimiz aşikardır en yakınımızın komşumuzun mahallemizin vb fertlerine yapılanlara bu olaylar üzerinden nemalananları ezilenleri sömürülenleri kandırılanları ağlayanları gülenleri ve daha bir çoğunu gördük ama susmamızın asıl sebebi bu tür sorunlar konuşuldukça derinleşiyor çünkü işin iç boyutunda her daim kendi menfaatlerini gözeten üst tabaka vardır bu üst tabaka emir verir yaptırır ama kendisi Kral gibi yer içer gezer jipinede biner tatilinede gider halk ile devleti düşman eder ama arka planda hem devlet  hemde örgütler ile iç içe çalışır.

Sizinle bu konuyu özelden görüşsek daha iyi olur kanımca çünkü bu tür hususlar insanlar arasında ayrılıklara sebep olmakta  yanlış anlaşılma olayı gündeme gelebiliyor sessiz durmamın sebeplerinden başlıcası Ümmetin vahdet çatısı altında toparlanabilmesini sağlama adına uzak durmak gerektiğine inanıyorum...
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2010, 06:03:13 ÖS 18 Gönderen: imam hüseyin » Logged

(İmam Hüseyin)

www.adilmedya.com
13 Temmuz 2010, 11:58:06 ÖS 23
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #6 :»

Alıntı
imam hüseyin
Sizinle bu konuyu özelden görüşsek daha iyi olur kanımca çünkü bu tür hususlar insanlar arasında ayrılıklara sebep olmakta çünkü yanlış anlaşılma olayı gündeme gelebiliyor sessiz durmamın sebebplerinden başlıcası Ümmetin vahdet çatısı altında toparlanabilmesini sağlama adına uzak durmak gerektiğine inanıyorum...

hassasiyetinizi anlıyorum.
zaten biz müminler bu kirli savaşta taraf olma niyetinde değiliz. zira biz islamdan tarafız ve inanıyoruz ki ancak islamdan taraf olunursa huzur tesis edilebilir. ve dediğiniz gibi; savaştan nemalananlar oldukça savaşlar bitmez...

14 Temmuz 2010, 12:01:33 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #7 :»

Kesinlikle taraf değiliz olamayızda bizim tarafında olacağımız saff Mazlum Miskin Zulmedilen herkestir Allah bu ateşi müslümanlar arasına serpiştirmiş olanları temizlemeyi şuurlu insanlara nasip etsin.Yeter artık anneler babalar ağlamasın eşler dul kalmasın evladlar yetim büyümesin duamızdır. Teşekkürler kardeşim...

(İmam Hüseyin)

www.adilmedya.com
15 Temmuz 2010, 01:25:02 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
vesâir
Süper Aktif Üye

WWW Offline
« Yanıtla #8 :»

konuyu okudum ben ülkenin batısında yaşıyan biri olarak bi kaç sene öncesine kadar doğuda olanlara gayet yüzeysel başıbozuk dış güçlerle anlaşmış bir grubun ülkeyi bölme çalışması olarak görüyordum "ateş düştüğü yeri yakar " denilsede onlarca yıldır her asker polis şehid oldu haberi ile bizim evdede  yas ilan edildi gözyaşları döküldü ...herbirinde kardeşimiz öldürülmüş dayımız vurulmuş gibi acı çektik ..
sonrasında doğuda yaşanılan olayları,kürtlere yapılan insanlık dışı muameleleri  duydukça okudukça meselenin nasıl bir çirkef olduğunu anladık ..oysa iletişim çağındaydık sosyal hayatın içerisindeydik ve bilginin asla saklanamayacağı bir zamandaydık ..neden ve nasıl gerçek bilgiden mahrum kaldık derken siz bugün hala şahid olduğunuz olayları yazmaktan çekiniyorsunuz ..filistin için doğu türkistan için bosna için eylemler boykotlar yaparken .. yanıbaşımızda akraba olduğumuz kardeşlerimizin çektiği zulme sessiz kalmış olmaktan utanıyorum ..ve açıkçası meseleyi gür bir sesle gündeme getiren akp hükümetininde aynı kararlılıkla ve daha keskin çözümler üreterek bu kanı durdurmasını diliyorum ..

"HAK İLE MEŞGUL OLMAZSAN ,BATIL SENİ İŞGAL EDER"
15 Temmuz 2010, 06:06:39 ÖS 18
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #9 :»

Vesair :neden ve nasıl gerçek bilgiden mahrum kaldık derken siz bugün hala şahid olduğunuz olayları yazmaktan çekiniyorsunuz

Değerli kardeşim Allahın önünde eğilen bu baş asla çekinme bilmez ve çekinmezde emin olun ama anlatacaklarımın kime nasıl bir faydası olacak isterseniz her şeyi konuşabilirim Allahtan başka korkacağım hiç bir güç yoktur Laisizminin mikropluklarınıda Hizbuşşeytanın jitemin pkknin ordunun vb asla konuşmaktan çekinmem buyrun kardeşim neyi öğrenmek istiyorsanız bende bildiklerimi açıkça söyleyecem Allaha emanet olun ...

(İmam Hüseyin)

www.adilmedya.com
15 Temmuz 2010, 11:13:26 ÖS 23
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #10 :»

vesair arkadaşımız kendisinden güzel örnek vermiş. ne yazık ki ülkem insanının çoğunluğu devlet-medya manipülasyonu altında kaldığı için hep türkler/ordu tarafından bakıyor olaya. bu yüzden bihaber oluyorlar kürt kardeşlerine...

düşünün aynı evde yaşadığım annem bile ben devlet düşmanlığı yaparken orduya söylemediğimi bırakmazken bana devleti korur birkaç kişinin hatası tamama maledilmez derdi. (ehh normal memur zihniyeti).

ama artık annem bile devletin kürt halkına yaptığı zulmün farkına varmaya başladı.

bu noktada vesair haklı; sayın imam hüseyin siz konuşmazsanız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
bedii tan ın oğlu altan tan konuşmazsa (ya da selim dindar) TIKLAYINIZ

hakkı nasıl ortaya çıkaracağız ? elbette hassasiyetlerinizde haklısınız ama dengeyi gözeterek aşırıya kaçmadan gerçekleri söylemek ve kandırılan toplumu bilinçlendirmek faydalı olmayacakmıdır ?

öncelikle şu linkten başlayabiliriz. iyiki arşivlemişim ve iyiki buldum bu kaynağı.
sayın imam hüseyinden ricam orada paylaştığım makale ve röportajların doğru olup olmadığını teyid etmesi.
eğer doğru ise tüm arkadaşların okumasını öneririm girizgah açısından önemli tespitler var.

TIKLAYINIZ OKUYUNUZ 

16 Temmuz 2010, 10:10:24 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
imam hüseyin
Süper Aktif Üye

MALAZGİRT

WWW Offline
« Yanıtla #11 :»

Maxpanya Kardeş Nasip Olursa Akşam sorunun başlangıcından itibaren ele alalım.

(İmam Hüseyin)

www.adilmedya.com
16 Temmuz 2010, 12:23:02 ÖS 12
Üye Bilgileri
vesâir
Süper Aktif Üye

WWW Offline
« Yanıtla #12 :»

dün uzun süre konuyla ilgili yazılar okudum maxpayna nın  verdiği linkler ve öncesinde sitede yapılan paylaşımlar gayet aydınlatıcı ..teşekkür ederim

şimdi anladığım kadarıyla meselenin çıkış noktası 81 yılında diyarbakır cezaevinde yapılan insanlık dışı muameleler gibi görünüyor öte yandan bunun cumhuriyet öncesinden (osmanlı zamanında ) başladığını ifade eden kişilerde var ..

benim merak ettiğim çok fazla şey var
konuyu okudukça yeri geldiğince sorularımı sorucam inşeallah
ve değerli abi bilgilendirmeleriniz için ayrıca teşekkür ederim

öncelikle kürtlere yapılan bu muamelenin çıkış noktası faili sebebi nedir ..?
ve o dönem sınır ülkelerinin buna etkisi ne yöndedir ?

"HAK İLE MEŞGUL OLMAZSAN ,BATIL SENİ İŞGAL EDER"
16 Temmuz 2010, 01:18:41 ÖS 13
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #13 :»

sevgili maxpayna'nın sorumlu-ilkeli yayıncılık Smiley davranışından dolayı tebrik ediyorum. çok önemli bir konuyu başlatmışsın.

önce şunu söylemek istiyorum. özellikle son yıllarda sol/marksist-kurtuluşçu örgütlerin kayıplarını şehit diye nitelemelerine ben pek katılmıyorum. ama şehit derken buna dinsel bir anlam yüklemediklerinide biliyorum.

şahsen iktidar partisinin kürt sorunu konusunda şuana kadar bir ileri iki geri yapmaktan başka bir işlevini görmedim fakat şuna dikkat ettim; başından beri hep şunu gözlemledim. akp neye ak derse ak neye kara derse kara oluyor seçmeninin gözünde. kürtler konusunda da akp'nin tavrına göre yurttaşlarımız  pozisyon alıyorlar. bunca yıldır ölen o kadar insana, akan o kadar kana ve binlerce hatta milyonlarca insanın hapishanelere girip çıkmasına rağmen bazı yurttaşlarımızın algısı akp basınının tek manşetiyle değişiveriyor. bu açıdan çok ilginç bir durum doğrusu.
16 Temmuz 2010, 04:04:20 ÖS 16
Üye Bilgileri
Abdurrahman ALMAZ
Abdurrahman ALMAZ
Üye
*

WWW Offline
« Yanıtla #14 :»

1-TSK içinde PKK eliyle ölenlerin şehit olduğunu ifade etmek ne kadar abes ise PKK içinde TSK eliyle öldürülen PKK'lıların şehit olduğunu söylemek de o kadar abestir. ikisinin tabanı masum insanlardan oluşur yani zoraki militarist yapılanmanın bir sonucudur. bu açıdan TSK ne kadar askerler için şehit kavramını kullanma hakkına sahip olarak kendini görürse PKK da bu kadar haklıdır bunu unutmayın iki tarafın ezilenleri de tavan gücünü ayakta tutmanın mücadelesi için öldürülüyorlar. şunu da unutmayın PKK 12 eylül zulmünün bir sonucudur Kürt olan hiç bir genç kendi keyfinden dağa çıkıp pkk saflarına katılmış değildir hepside zulüm baskı dayatma ve katliamlar sonucu dağa çıkmıştır ve bu halkı dağa iten güç devletin ta kendisidir.

2-değerli dostlar kanaatimce AKP hükumetinin Türk halkına yapacağı en büyük iyilik son yüzyılda devletin Kürt halkına ve Müslümanlara yaptığı her çeşit zulmü açıklaması ve Türk halkına medya üzerinden enjekte edilerek verilen Kürtler barbar imajını kendi elleriyle yıkmaları dır.
eğer bu yapılırsa gerisi kendisi gelecektir bununla beraber anayasaya konulacak bazı maddeler ile (bu ülkeyi Türkler kurdu) yerine bu ülkeyi Türk ve Kürt halkı birlik ve beraberlik içinde kurmuşlardır ve Türkler kadar Kürtlerde bu devletin sahipleridir açıklamasının arkasında gelecek gerçek bir adalet anlayışı eşitlikçi ve paylaşımcı bir yapılanma bu bölgelere yapılacak yatırımların artırılması ve Kürt gençlerinin sağlıklı bir istihdam ile sosyal güvenceli işlere alınması sağlamak olacaktır.
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2010, 05:04:44 ÖS 17 Gönderen: Abdurrahman ALMAZ » Logged

EVRENSEL VİCDANIN SESİ OLANLARA SELAM OLSUN:
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.08 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu