Fatih Altaylı kendisini namaz ayeti ile savundu

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Güncel Konular (Moderatör: Yonetim) > Fatih Altaylı kendisini namaz ayeti ile savundu
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Fatih Altaylı kendisini namaz ayeti ile savundu  (Okunma Sayısı 198 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
02 Haziran 2010, 02:41:27 ÖS 14
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« :»

Fatih Altaylı kendisini namaz ayeti ile savundu

Fatih Altaylı internet sitelerinde kendisi ile ilgili çıkan bir haberden dolayı çok sinirlendi. Altaylı kendisini namaz ayeti ile savundu.

Fatih Altaylı terör devleti gibi hareket eden İsrail'in kanlı saldırısını yorumlarken HAMAS ve PKK benzerliğini örnekledi. BU benzetme  o an ekran başında olanları çok kızdırdı.

Fatih Altaylı İsrail'in yaptığının savaş nedeni olmadığını söylerken şu benzetmeyi yaptı:

- Diyelim ki Avrupa'dan bir grup maceraperest ya da bir grup serseri kalksalar ve -Biz PKK'ya yardım götüreceğiz- deseler ve İskenderun Limanı'na demir atmak isteseler Türkiye ne der? Belki İsrail'in yaptığı şeyi yapmaz ya da yapması yanlış olur ama hoş da karşılamaz herhalde. İsrail, HAMAS'a biz PKK'ya nasıl bakıyorsak öyle bakıyor, çok farklı değil yani. HAMAS için denebilirki 'ama onlar seçilmiş' ama o zaman da 'BDP'de bölgede seçilmiş durumda' cevabı verilebilir.

İşte Fatih Altaylı'nın bu sözü internet sitelerinde 'GAF'sayıldı ve oldukça geniş yer aldı.

Bu haberlere çok sinirlenen Altaylı Teke Tek programında bu haberlere karşı kendisini namaz ayeti ile savunduç. Alataylı '

- Biliyorsunuz Kur'an'da 'Namaza yaklaşmayın' diye bir tabir var. Başını ve sonunu okumazsanız namaza yakaşmassınız. Ama onun başı ve sonu vardır. Onu okursanız hangi hallerde yaklaşmamanız gerektiği yazar. Benimde dün programda söylediğim lafı başını sonu kesip birileri alıp bazı haysiyetsiz, şerefsiz, onursuzlar koyarsa internette siz de öyle algılarsanız..'

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.056 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu