CANLI İZLE... İHH YARDIM KONVOYU... KARDEŞLERİMİZE DUA...

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler (Moderatör: Yonetim) > CANLI İZLE... İHH YARDIM KONVOYU... KARDEŞLERİMİZE DUA...
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: CANLI İZLE... İHH YARDIM KONVOYU... KARDEŞLERİMİZE DUA...  (Okunma Sayısı 414 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
28 Mayıs 2010, 11:42:48 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
Rahmetli
Genel Yönetici
*

« :»

İHH YARDIM FİLOSU

İyilik su gibidir, içmeyen ölür...
28 Mayıs 2010, 12:00:15 ÖS 12
Üye Bilgileri
Aysegul
Emektar Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #1 :»

gözüm-kulağım-yüreğim orda..
dua ile inşallah..
cumartesi sabah 9 civarları orada olacaklar inşallah..
selam ile..
28 Mayıs 2010, 12:46:23 ÖS 12
Üye Bilgileri
Maveraî
Süper Aktif Üye

Aynayım: bakanlar beni değil, ancak kendini görür.

« Yanıtla #2 :»

Açtım izliyorum şu an...
Deniz manzarası çok güzel.. gemiyle yolculuk yapmak.. sular üzerinde süzülmek.. objektiflere dönüp -ben de burdayım (!) ben de ünlü oldum yaşasınn Smiley duyguları içinde yakınlarına bakıp, bakıp el sallamak (!).. sonra içerisinde ne yazdığı bilinmiyor olunsa da açıp mushafı okumak (!).. bilmem kaçbin tefriciye duaları okumak: sayısal hezimet sağlamak adına (!).. üzerlerinde siyonizmin ürünleri giyilmiş, ayaklarda onlara ait postallarla; onlara yürümek(!)... ve sonra 'Allahu ekber' demek: büyük işte: hayatlarımızda bazı şeylerden büyük.. Sad belki ölümler olur da yıkansın, gömsün, okusun üflesin diye birkaç antisemitist haham, (ahh, afedersiniz!) imam bulundurmak.. Yine de ama yine de herşeye rağmen...:
Umud verici bu tarz sivil, insani/islami (barış) eylemler. Keşke hep olsa.. Keşke heryere olsa.. Keşke herkes yapsa: sürekli yapsa.. ama içi dolu olarak, farkındalıkla yapsa ve bunları yapmaya gerek bırakmayacak/kalmayacak tarzda içe dönük fetihler, yaşamlar olsa, barış yüreklerde önce kurulsa! Mushaflar adına/aşkına (!) insanlar kitapsız davranmasa, kitabına/hayatına sırt dönmese: bebeler öksüz, kadınlar dul kalmasa, nehirlere kanlar bulaşmasa! Doğa çölleşmese, ozon delinmese, buzullar erimese hayvanlara hayvanca davranılmasa: kullarımızmış muamelesi yapılmasa! Herkese adilane davranılsada zulüm kalmasa, böylece tesbihin halkaları koparılmayıp kozmoz sahibi Xwedê/Xuda/Xweda/Yezdan gazabını indirmese..!
Dualarımı.. önceden yolladım; hepte yollayacağım inşaAllah tüm mağdurlara: tesbihe ara vermeden, ayırmadan.. Yüreğim heryerde, aynı anda.. bu sebeple umutluyum elhamdulilllah!
28 Mayıs 2010, 12:54:42 ÖS 12
Üye Bilgileri
vesâir
Süper Aktif Üye

WWW Offline
« Yanıtla #3 :»

rabbim ümmetin vicdanını duasını sevgisini ve umudunuda içine koyduğu bu gemilere muvaffakiyet versin ..
takipteyiz  inş...

türkiyeden çıkarlarken başkanın sözylediği sözler hala kulaklarımda
üç planımız var dedi
1-Gazze ye girmek
2-Gazzeye girmek
3 -Gazzeye girmek

"HAK İLE MEŞGUL OLMAZSAN ,BATIL SENİ İŞGAL EDER"
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.076 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu