CHP'liler Camiye de Gitmeye Karar Verdi ..

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Güncel Konular (Moderatör: Yonetim) > CHP'liler Camiye de Gitmeye Karar Verdi ..
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: CHP'liler Camiye de Gitmeye Karar Verdi ..  (Okunma Sayısı 481 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
11 Ağustos 2007, 07:29:59 ÖS 19
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« :»

CHP'liler Camiye de Gitmeye Karar Verdi 

Toplumda CHP’lilerin camiye gitmediği yönünde olumsuz ve yanlış bir imajın olduğunu, bunun da sandıklara yansıdığını öne süren CHP İzmir İl Başkan Vekili Zikri Dursun, özellikle cuma namazlarını kaçırmayacaklarını söyledi. Namaz kılmak için camiye giden CHP’lilere “Rozetlerinizi takmayı unutmayın” diyeceklerini belirten Dursun strateji değişikliğinin nedenlerini vatana’a anlattı.

Bu propagandaya neden ihtiyaç duydunuz?
AKP, CHP’yi dinsiz bir parti gibi gösterdi. Bizi topluma yanlış anlatıyorlar. Din, AKP’nin tekelinde değil. Doğruları anlatmak için camilere gidildiğinde partililerin yakalarına parti rozetini takmalarını ve CHP’nin dinsiz bir parti olmadığını anlatmalarını istiyoruz. AKP’nin oyunlarını bozmak lazım. Ben namaz kılmam, oruç tutmam, Cuma namazına da gitmedim. Ama namaz kılıp oruç tutana da saygı duyarım. Bakın Miraç Kandili olduğu için bir sürü mesaj geliyor. Türkiye’nin bir gerçeği bu. İmamla yürümesini bilmiyorsanız öğrenceksiniz.

Bu durumda din siyasete alet edilmiyor mu?
Bir yanlış anlaşılma olmasın. Ben AKP’nin takiye yaptığını ve bizi dinsiz bir partiymiş gibi göstermesinin yanlışığını ortaya koymamız gerektiği için bunu yapmalıyız diyorum. Bakın CHP’li olup da dini vecibelerini yerine getiren pekçok insan var.

Rozetle siyaset camiye girmiyor mu?
Bu, dini kullanan AKP’yi camiden çıkarmak için yapılacak. Çünkü AKP’liler parti rozetleriyle gidiyorlar camiye. Cuma namazlarında imamlar aracılığı ile propaganda yapıyorlar.

VaTaN

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
11 Ağustos 2007, 08:07:55 ÖS 20
Üye Bilgileri
EMiREiS
TÜRK
Aktif Üye

WWW Offline
« Yanıtla #1 :»

Teşekkürler Talia Allah C.C bunlara akıl versin münafıklık başladı.
11 Ağustos 2007, 11:05:48 ÖS 23
Üye Bilgileri
berfin
Emektar Yönetici
*

« Yanıtla #2 :»

Alıntı
Bu durumda din siyasete alet edilmiyor mu?

Huh?Huh?Huh?Huh??
omaz... onlar yapınca olmaz... Angry
13 Ağustos 2007, 01:07:11 ÖS 13
Üye Bilgileri
bbetull
bbetull
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #3 :»

Din nedir farkında değiller.Onların hevaları dinleri olmuş.Cuma namazlarını kaçırmayacaklarmış cıkcık. Angry
13 Ağustos 2007, 01:20:36 ÖS 13
Üye Bilgileri
serender
Genel Yönetici
*

Dosdoğru ol!

« Yanıtla #4 :»

yoo seksen yıldır chp/resmi ideoloji hep dini karşısına aldı
din adına ne varsa hepsine düşman oldu..hepsiyle alay etti.
baktı olmuyor.olmayacak- bu milletin dinine düşman olanlara millet pirim vermiyor. bu seferde dün yıktırmaya uğraştıkları/ dinden medet umuyorlar
sanmıyorum ama chp dünkü cizgisinden vazgeçmeyecek
bide ismet özelin anılarından okumuşunuzdur. eski adet diyeyim köy camilerine de yabancı değil bu zihniyet
öyle de olsa vakit çoktan geçti beyler..demezlermi insana

'Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz' 5/8
13 Ağustos 2007, 01:21:58 ÖS 13
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #5 :»

yakında namaz sureleri türkçe okunsun diye çıkarlarsa hiç şaşırmayalım Cheesy

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
13 Ağustos 2007, 05:20:31 ÖS 17
Üye Bilgileri
Aysegul
Emektar Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #6 :»

strateji olarak görmeleri... Sad

Allah ıslah etsin.

13 Ağustos 2007, 07:48:59 ÖS 19
Üye Bilgileri
serender
Genel Yönetici
*

Dosdoğru ol!

« Yanıtla #7 :»

evet ayşegül bu stratejik duruş chp mantığında yeni değil

'Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz' 5/8
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.047 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu