islami düşünce sitesi TAKİPÇİLERİNİN DİKKATİNE!!

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Güncel Konular (Moderatör: Yonetim) > islami düşünce sitesi TAKİPÇİLERİNİN DİKKATİNE!!
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: islami düşünce sitesi TAKİPÇİLERİNİN DİKKATİNE!!  (Okunma Sayısı 551 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
06 Ocak 2010, 04:58:35 ÖS 16
Üye Bilgileri
kayipkentli
Daimi Üye
**

« :»

Şaka değil gerçek !
"Parası olmayan, aç olan gelsin yesin" yazısı asan kahvaltı ve kebap salonu işletmecisi Şener Göksu, fakir, parası olmayanlara ücretsiz ballı, kaymaklı kahvaltı veriyor. 

Değerli İslamidüşünce sakinleri..

Bugün güzel bir haberle ruhum sevinçle doldu. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Konuyu önce Malazgirtten ERDEM-DER başkanı değerli arkadaşım ABDURRAHMAN ALMAZ'a açtım.

Sağolsun hemen yardımcı oldu ve telefon numarasını aldı.

Ve ruhuma sevinç bırakan kişiyi ikimizde aradık...

Adam çok sevindi. Memnun oldu.Ben de ona teşekkür ettim.Bu tarz örneklerin artması dileği ile karşılıklı telefonlarımızı alarak, selamlaştık ve kapattık.

Kendisi bunu reklam amacıyla yapmadığını, zaten 2 yıldır bu uygulamayı yaptıklarını, ama bir yakını bu uygulamanın örneklik teşkil etmesi gerektiğini belirttiği için HABER yapılmasını uygun bulmuş...

Ben İslamidüşünceden de isteyenlerin, telefonl açıp bu KİŞİYİ onure edebileceğini düşündüm..

Bu tarz duruşları desteklememiz ve tebrik etmemiz de bizim boynumuzun borcudur...

DÜNYANIN BENCİLLEŞTİĞİ BİR ÇAĞDA, böylesi haberlere ne kadar da ihtiyacımız var halbuki...

Ulaşmak isteyenler için İŞ YERİ NUMARASINI VERİYORUM:

Şener Göksu: 0352 232 20 34 ALMİNA KAHVALTI VE KEBAB SALONU

-kayıpkentli-

lütfen aşağıdaki LİNKi tıklayınız.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap!.html

"Kayseri'de 30 yıllık esnaf, 5 yıldır da Sahabiye Mahallesi Mete Caddesi üzerinde hizmet veren Almina Kahvaltı ve Kebap Salonu sahibi 50 yaşındaki Şener Göksu, işyerinin kapısına astığı "Parası olmayan, aç olan gelsin yesin" yazısının ilgi çektiğini söyledi.

İşyerinin çevresinde okullar bulunduğu için müşterilerinin çoğunluğunu öğrenciler olduğunu hatırlatan Şener Göksu, "Gözlemlediğim kadarıyla kahvaltı veya kebap almak için gelenlerin arasında yoksul olan, parası olmayan öğrenciler belli oluyor. Örneğin 3 öğrenci birlikte geliyor, 2'si yiyecek bir şeyler alıyor. Diğeri de sadece bakıyor veya 'Karnım tok' diyordu. Ancak halinden aç olduğu belli oluyordu. Ayrıca, çok sayıda vatandaşın da karnının aç olduğunu, parası olmadığı için yemek alamadığını farkettim. Fakirleri sevindirmek, öğrencilerin yüzlerini güldürmek için işyerime 'Parası olmayan, aç olan gelsin yesin' yazısı astım. Görenler şaşırıyor. Gelenler parası olmadığını söyleyemediği için 'Bu yazı gerçek mi, Şaka yapmıyorsunuz değil mi ? diye soruyor. Ben hallerini bildiğim için 'Şaka değil, gerçek, içeri geçin karnınızı doyurun' veya 'Ne isterseniKz vereyim' diyorum. Bal, kaymak, poğaça, simit, çorba, su böreği, çay, katmer veya döner, saç kebabı, dürüm veriyorum. Hiç bir ücret de istemiyorum. Niyetim tamamen, bir fakiri sevindirip karnını doyurmaktır. Günde en az 5 kişi geliyor" dedi. İşyerindeki kahvaltılıkların ve diğer yiyeceklerin fiyatları da 1 ile 5 TL arasında değişiyor.

DHA 

06.01.2010 14:47:07 "

06 Ocak 2010, 05:34:32 ÖS 17
Üye Bilgileri
Abdurrahman ALMAZ
Abdurrahman ALMAZ
Üye
*

WWW Offline
« Yanıtla #1 :»

sözün bitiği yerdir burası işte örnek işte insanın içinde ki gizli potansiyeli önemli olan insanın kendi içinde ki insani özeliklerini keşf edip onu güzel bir örneklikle ortaya koyabilmesidir.
söz söylemek yerine böyle örnekliklerle bir çok hakikat anlatılabilir.

EVRENSEL VİCDANIN SESİ OLANLARA SELAM OLSUN:
06 Ocak 2010, 05:50:22 ÖS 17
Üye Bilgileri
kayipkentli
Daimi Üye
**

« Yanıtla #2 :»

Ayşegül:
*tamam dur kardeş ben de arayayım
*aradım
*sevindi
*Smiley
*teşekkür etti
*Smiley
*ben de Allah ibadetlerinizi kabul etsin
*dedim
*falan filan
*ayy ben de mutlu oldum yahu
*Allah kabul etsin
*maşallah

Not: Ayşegül kardeş bunu yazmış, çok hoşuma gitti, samimiyeti.kendisine sormadan paylaşıyrm.hakkını helal etsin.
06 Ocak 2010, 07:33:46 ÖS 19
Üye Bilgileri
Aysegul
Emektar Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #3 :»

yahu kardeş ne ettin Smiley
helal olsun ne demek te...
tuhaf oldu şimdi bu şekilde olması..

ımm.. ne denir bundan sonra..
Allah kabul etsin..
Maşallah ağabeyimize..

Vesile olanlardan da Allah razı ola..

Ayrıca islamidusunce den de selamlar ilettim..
Bu kadar..

07 Ocak 2010, 09:41:32 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #4 :»

Rabbim razı olsun...

Allâhûmme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
07 Ocak 2010, 04:29:14 ÖS 16
Üye Bilgileri
esen
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #5 :»

kimmiş o ya ben bi gidip ziyaret edeyim  Smiley
siteden vekilen geldim diyim ,şaka bi yana allah razı olsun bu zamanda bravo vallahi..

cici sözlerine karşılık çıkarıp masalarına koyacağımız bir din taşımıyoruz yüreğimizde
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.132 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu