ABD çöküyor, İran hızla yükseliyor 20 Mayıs 2009,

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler (Moderatör: Yonetim) > ABD çöküyor, İran hızla yükseliyor 20 Mayıs 2009,
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: ABD çöküyor, İran hızla yükseliyor 20 Mayıs 2009,  (Okunma Sayısı 202 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
21 Mayıs 2009, 11:42:50 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
m.ufukalp
Mehmet Ufukalp
ÜYELİĞİ SİLİNDİ
*

« :»

ABD çöküyor, İran hızla yükseliyor 20 Mayıs 2009, 11:35
Amerika’nın ünlü Wall Street Journal gazetesi, İran’ın Ortadoğu bölgesinde Amerika’nın geri adım atmak zorunda kaldığı her yerde yerini doldurduğunu yazdı.

İran’ın Ortadoğu bölgesinde geniş bir nüfuz ağı oluşturduğunu yazan Wall Street Journal gazetesi bölgenin çeşitli ülkelerinde yapılan seçimlerde İran müttefikleri ve Amerika düşmanlarının iktidar olduğunu yazdı.

Gazete İranlı yetkililerin Obama’nın bölgeden geri çekilmeye hazırlandığını düşündüğünü ve bu yüzden şimdiden bölgedeki nüfuzlarını artırmaya başladığını vurguladı.

Gazete şu anda Amerika yanlısı Lübnan hükümetinin gelecek seçimlerle birlikte İran tarafına kayacağını belirterek İran’ın sabırlı davrandığını ve her yerde seçimler gibi siyasi araçlarla amaçlarına ulaşmaya çalıştığını kaydetti.

Gazete şu ilginç ifadeyi de kullandı: İran’ın mesajı çok basit: Amerika süper gücü çökmek üzere. Onlar gidiyor ve biz gelmek üzereyiz.

islamidavet.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.04 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu