İran'dan Siyonizm'e büyük ödül

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Dünyadan > İran'dan Siyonizm'e büyük ödül
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: İran'dan Siyonizm'e büyük ödül  (Okunma Sayısı 711 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
21 Şubat 2009, 11:23:09 ÖS 23
Üye Bilgileri
şimal
Aktif Üye

« :»

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.sutunhaber.com/haber12035-cat-22-baslik-İran-dan-siyonizm-e-buyuk-odul.html

« Son Düzenleme: 13 Haziran 2009, 09:44:28 ÖS 21 Gönderen: şimal » Logged
22 Şubat 2009, 08:53:48 ÖS 20
Üye Bilgileri
serender
Genel Yönetici
*

Dosdoğru ol!

« Yanıtla #1 :»

aslı astarı yok! saçma sapan yalan iftira! hamasla iran arasında ki kardeşliği ve dayanışmayı dünya gördü de.......
müslümanlar arasındaki ihtilafı fitne sebebi saymak cehalet değilse nedir acaba Huh?

'Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz' 5/8
23 Şubat 2009, 01:43:30 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
şimal
Aktif Üye

« Yanıtla #2 :»

iyide siz haberin alt kısmındaki yorumları okudunuz mu?
 KÜFÜR TEK MİLLET, MÜSLÜMANLAR PARAMPARÇA nasıl da anlatıyor her şeyi.
 beni de hayrete düşüren bunlar zaten
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2009, 09:44:55 ÖS 21 Gönderen: şimal » Logged
07 Mart 2009, 11:24:39 ÖS 23
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #3 :»

Ahmedinecad projesi birilerinin elinde fena halde patlayacak ya bakalım kime denk gelecek...

yüksek perdeden atıp tutuyor ama henüz bir icraatını göremedik...
08 Nisan 2009, 03:23:20 ÖS 15
Üye Bilgileri
m.ufukalp
Mehmet Ufukalp
ÜYELİĞİ SİLİNDİ
*

« Yanıtla #4 :»

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.sutunhaber.com/haber12035-cat-22-baslik-İran-dan-siyonizm-e-buyuk-odul.html

blush

Siz İranın siyonizmi ödüllendirdiğini mi düşünüyorsunuz. Ya da aksi mi. Bu pek belli değil. Fikrinizi belli etmeniz bizi sevindirir.
08 Nisan 2009, 03:32:25 ÖS 15
Üye Bilgileri
şimal
Aktif Üye

« Yanıtla #5 :»

haberde geçen bazı olaylar kafamı karıştışrmadı değil
Neden hiç sorgulamadan körükörüne birilerini yada ülkeleri idol olarak görelimki
İran da yanlış yapabilir
Ömer r.a bile yanlışımı gördüğünüzde beni uyarın diyebilmişse...

« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2009, 03:52:02 ÖS 15 Gönderen: şimal » Logged
08 Nisan 2009, 03:55:42 ÖS 15
Üye Bilgileri
m.ufukalp
Mehmet Ufukalp
ÜYELİĞİ SİLİNDİ
*

« Yanıtla #6 :»

haberde geçen bazı olaylar kafamı karıştışrmadı değil
Neden hiç sorgulamadan körükörüne birilerini yada ülkeleri idol olarak görelimki
İran da yanlış yapabilir
Misal şimdiye kadar Amerika ya karşı kafa tutan İran bugün ABD ile görüşmelerde bulunabiliriz diyor
Filistin meselesinde ciddi bir eylemini göremedik
Ömer r.a bile yanlışımı gördüğünüzde beni uyarın diyebilmişse...

Biz size, illada, körükörüne İran İslam Devrimini benimseyin diye bir öneri getirmedik ki, körükörüne idol olarak görmemeyi hatırlatıyorsunuz.
Haberde geçen yalan ve uyduruk olayların kafanızı karıştırması İslam devrimi hakkındaki bilgilerinizin eksikliğinden kaynaklanıyor. Bilseydiniz körükörüne kafanız karışmazdı.
Körükörüne kabulü kötü görmekle birlikte hiç te körükörüne kabulden uzaklaşamıyor hep aynı şeyi yapıyorsunuz. Körükörüneliğiniz devam ediyor. İranın amerika ile hangi şartlarda diplomatik ilişki kurabileceğine dair hemde elimizin altında internet gibi bir nimetle her türlü bilgiye ulaşır ondan sonra konuşabilirdik öyle değil mi?
Filistin meselesinde ciddi bir eylemini göremeyinişiz de bağışlayın ama yine körükörüne bilgisizliğinize devam ettiğinizin resmidir. Siz gösterilmek istenenleri görmüşsünüz gerçekleri değil. Hiç bir şey bilmiyorsanız Filistinin asli sahipleri Hamas ve yetkililerinin bu savaşta İran İslam Devleti ve yetkilileri hakkındaki kanaatlerine baksaydınız.
Hazreti Ömer r. a. yanlışımı görürseniz hatırlatınız demiş, amenna, ama  gerçekten bir yanlış var ise. Ya yanlış yokta biz bu konuda yetersiz körükörüne eksik bilgi ile doğruyu yanlış biliyorsak ne olacak.
Yine sizin ifadenizle, bir kardeş olarak, Hazreti Ömerin tavsiyesi gibi bir tavsiye ile sizi bu konuda aydınlatmak istedim kötü mü?
Keşke insanlar gerçekten körükörüne davranmasa da her meseleyi tam vukufiyetle ele alsa.
08 Nisan 2009, 04:40:10 ÖS 16
Üye Bilgileri
şimal
Aktif Üye

« Yanıtla #7 :»

Eğer amacınız konuya açıklık getirmek ise bunu daha usluplu bir şekilde ifade edebilirdiniz
Sorunuzun ardından samimi bir cevap vermiş olmanızı beklerdim
satır ararlını çok iyi okudum
ben selam deyip geçiyorum
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2009, 03:53:00 ÖS 15 Gönderen: şimal » Logged
08 Nisan 2009, 04:58:42 ÖS 16
Üye Bilgileri
m.ufukalp
Mehmet Ufukalp
ÜYELİĞİ SİLİNDİ
*

« Yanıtla #8 :»

Alıntı
Cahiller kendilerine laf attıklarında ise “Selam!” deyip geçerler. Furkan Suresi  Ayet 63

Her ne kadar bizi bu şekilde " Selam deyip geçiyorum" la karşılamış olsanız bile, müminlerin beklentilerini doğrulama adına keşke cevabımı biraz daha samimi bir hava içerisinde sunsa idim.
Dost acı söyler kabilinden kabul edersiniz inşallah. Çünkü sizi süslü kelimelerle yanlışa değil, belki acı kelimelerle doğruya yöneltme niyetimiz vardır. Ki yargınız bir kişinin vebali değil, milyonlarca insanı, bir toplumu ilgilendiren bir konu idi. Gıybet kapsamına giriyordu değil mi? Hakkınızı elal edin.
08 Nisan 2009, 06:24:23 ÖS 18
Üye Bilgileri
Rahmetli
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #9 :»

Gerek sünni dünya gerekse şii dünyada vahdeti sağlayacak olan Kurana yöneliş ve geleneğin her iki dünyaya da bulaştırdığı kirlerden arınma sürecinde olumlu gelişmeler olmakta ve umut verici...
İranda devrim sonrası emperyalist ve siyonist dünyaya meydan okuma cesaret ve kararlılığını, İslami anlayışlardaki geleneksel taassubu sorgulama ve özeleştiriyi Kuranla yapabilmede maalesef göremiyorum.
Ama bu o dünyayı yok saymamı ve karalamamı da gerektirmiyor.
Bahsi geçen haberin bende bıraktığı izlenim klasik bir sünni şii çekişmesinin tarafgirliğiyle kaleme alındığıdır.
Allah'ın ipine topluca ve sımsıkı sarılmak, kendimizi içinde bulduğumuz dünyayı (geleneği) hak ölçüyle sorgulamamızla mümkündür. Rabbim bizlere bu arayışımızda en doğru yolunu göstersin...

İyilik su gibidir, içmeyen ölür...
09 Nisan 2009, 08:37:40 ÖÖ 08
Üye Bilgileri
m.ufukalp
Mehmet Ufukalp
ÜYELİĞİ SİLİNDİ
*

« Yanıtla #10 :»

Alıntı
İranda devrim sonrası emperyalist ve siyonist dünyaya meydan okuma cesaret ve kararlılığını, İslami anlayışlardaki geleneksel taassubu sorgulama ve özeleştiriyi Kuranla yapabilmede maalesef göremiyorum.

Değerli kardeşim, İranda yapılan İslami devrim, sadece tağuti bir düzenin İslami bir düzenle yer değiştirmesi değil. Aynı zamanda islamında ihyası ve tarih sürecinde çeşitli vesilelerle İslama sokulmuş veya sokulmaya çalışılmış her türlü hurafeninde ayıklanma devrimidir. İranda İslam devriminin ele aldığı ve şekil verdiği her şey Kuran kaynaklıdır ve Kuran esaslıdır. Görememeniz kendi bilgi eksikliğinizle ilgili bir şeydir. Ya da siz kafanızda kurguladığınız bir Kuran anlayışını göremiyor olabilirsiniz. Bu İranda İslam devriminin her şeyde Kuranı kaynak almadığı anlamına gelmez. Size kardeşçe tavsiyem daha sağlıklı, yeterli, taassubdan uzak, ihlaslı bir haleti ruhiye içerisinde araştırmaya öğrenmeye çalışmanızdır.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.146 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu