MSN ACILMIYOR

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > BİLGİSAYAR VE INTERNET (Bilgi Platformu) > Bilgisayar (Moderatör: Yonetim) > MSN ACILMIYOR
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: MSN ACILMIYOR  (Okunma Sayısı 2269 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
06 Kasım 2008, 08:08:21 ÖS 20
Üye Bilgileri
ISIK
Daimi Üye
**

« :»

S.A

sayın yonetım uye ıslerı bolumu olsa sıtemızde ne kadarda guzel olurdu.bakın benım msn acılmıyor ıkı gundur,sıtenın messengerınıda kapattınız kımseye ulasamıyorum,derdımı anlatamıyorum.herkesın mı msnsı acılmıyor yalnızca benım msn mı?
el yardııım

selam selam

Ucmus bu ucmus diyenleri duymuyorum,
ben ruhum uyumuyorum
06 Kasım 2008, 08:47:49 ÖS 20
Üye Bilgileri
sülfile
Aktif Üye

« Yanıtla #1 :»

Arkadaşım sen yine şanslısın ben kadın eğe kemiğindenmi ytaratıldı sorusuna 2 kez yazdım iletemedim bu konuyada ikinci yazışım buda gitmezse ben gidecem

Ya kalkın direnin cemaat çocuklar ölmesin, yada susun saklayın korkuları çocuklar görmesin!!!
06 Kasım 2008, 09:09:15 ÖS 21
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

evinizin muslukları bozulsa
ya da
elektirikler gitse onu da mı bizden bileceksiniz sayın ışık ?  Wink

msn bozulmuş, bill gates'e gücü yetmiyor geliyor hıncını bizden alıyor...  Smiley

seni (sanal) hayata bağlayan site messengeri mi idi ki kapattık da kimseye ulaşamadın ?
ayrıca
bu sitede messenger hiç olmadı ki ...!!!   Grin

şahsında tüm msn bozulan arkadaşlara tavsiye :
internet üzerinden msn girmek için :
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

06 Kasım 2008, 11:46:10 ÖS 23
Üye Bilgileri
ISIK
Daimi Üye
**

« Yanıtla #3 :»

Sıte messengerı vardı elbette tum zamanları ınternet basında gecırdıgınız ıcın beynınız sulanmıs makıs payına.dur ben bı bill' e sms atayım

Ucmus bu ucmus diyenleri duymuyorum,
ben ruhum uyumuyorum
06 Kasım 2008, 11:54:19 ÖS 23
Üye Bilgileri
Kararsız
Aktif Üye

« Yanıtla #4 :»

Hiç açılmasın daha iyi Işık...
Benim Msn o kadar adi bir tavır takındı ki, ancak çeken bilir...
Canının istediği iletilerimi gönderiyor, 3. kişilerden gelen iletilerden canının istediğini bana ulaştırıyor.
hele bazen konuşmanın ortasında bir mesajı makaslıyor... Öyle bir karışıklık oluyor ki, evlere şenlik  blush  ( Türk medyasını geçti )

Ama en garibi de yaz yaz arada aracılık etmez... Yazdıklarım gelmiyor mu iletisini hiç ıskalamaz yollar. Karşıdakine seni mahçup eder  Angry
07 Kasım 2008, 12:35:22 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #5 :»

Hiç açılmasın daha iyi Işık...
Benim Msn o kadar adi bir tavır takındı ki, ancak çeken bilir...
Canının istediği iletilerimi gönderiyor, 3. kişilerden gelen iletilerden canının istediğini bana ulaştırıyor.
hele bazen konuşmanın ortasında bir mesajı makaslıyor... Öyle bir karışıklık oluyor ki, evlere şenlik  blush  ( Türk medyasını geçti )

Ama en garibi de yaz yaz arada aracılık etmez... Yazdıklarım gelmiyor mu iletisini hiç ıskalamaz yollar. Karşıdakine seni mahçup eder  Angry

kararsız beni anlatıyorsun yahu...
demekki tek bana olmuyormuş.
bıktım msn de insanlaraın bana neden cevap vermiyorsun sitemlerinden.
artık herkese msn arızalı iletileriniz gelmemiş olabilir cevap yazmadığımı zannetmeyin uyarısı yapmaktan yoruldum.
işin ilginç yanı bazen iletilerin bazıları aradan aradan mail ile geliyo Cheesy komik bu msn yaa
ama hayatımdan bezdirdi...

güvenli ve kesintisiz iletişim için skype tavsiye ediyorum....
09 Kasım 2008, 08:13:42 ÖS 20
Üye Bilgileri
Kararsız
Aktif Üye

« Yanıtla #6 :»

Alıntı
işin ilginç yanı bazen iletilerin bazıları aradan aradan mail ile geliyo  komik bu msn yaa
ama hayatımdan bezdirdi...

Aynısını benim alçak msn'de yapıyor Angry
Allahtan mail olarak geldiğinde, msn listesindeki ismi ile geliyor da seçebiliyorum.

Şayet sorunun kaynağını ve çözümünü bulursanız lütfen bizimle paylaşın.
Ciddi anlamda sinirlerimi bozuyor  blush
09 Kasım 2008, 09:26:53 ÖS 21
Üye Bilgileri
sülfile
Aktif Üye

« Yanıtla #7 :»

Ya bacı hatırlarmısın biz bir aralar seninle kişisel iletiden konuşurduk ben o vakte geri dönüş erifesindeyim bu pc beni acayip gerdi Angry

Artık kişisel değil toplumsal olur ama napalım başa gelen çekilir

Ya kalkın direnin cemaat çocuklar ölmesin, yada susun saklayın korkuları çocuklar görmesin!!!
16 Aralık 2008, 09:09:26 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #8 :»

Türkiye'nin en çok kullanılan anında mesajlaşma yazılımı MSN, görevini yapamaz hale geldi. Alternatif mesajlaşma yazılımı kullanmak için tam zamanı! İşte seçenekler.

Microsoft'un anında mesajlaşma sistemi olan MSN Messenger (yeni adıyla Windows Live Messenger), görevini yerine getiremez hale geldi. An itibarı ile (TSİ 18 Ocak 2007 - 01:00) Türkiye'de 13 milyondan fazla kullanıcısı olan yazılım, gönderilen mesajları karşı tarafa ulaştırmıyor ve kullanıcıları bilgisayar başında çileden çıkartıyor. MSN Türkiye'nin web sitesinde ise durum ile ilgili henüz bir açıklama bulunmuyor.

Google Talk
Henüz beta aşamasında (geliştirilmeye devam ediyor ve final sürüme yakın) olan alternatif bir mesajlaşma yazılımı da bir Google yazılımı olan Google Talk. Sunucu sorunu yaşatmayan yazılımın en büyük eksiği videolu sohbet seçeneğinin olmaması.

Bilgi için: Google Talk  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

ICQ ile yeniden
Mynet ile yapılan anlaşmadan sonra MSN'in bu eksiklikleri yüzünden kendini yenileyen, videolu sohbet imkanı veren ICQ da diğer alternatifler arasında.

Bilgi için: Mynet ICQ  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Sesli mesajlaşma denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Skype, hem konferans hem de videolu sohbet desteği ile yine MSN Messenger dışındaki en iyi alternatiflerden biri. Üstelik yazılımın Türkçe versiyonu da bulunuyor.

Bilgi için: Skype Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

KAYNAK

yok ben msn isterim diyenler için ;

En Yeni MSN Hazır! İndirin!

Windows Live Messenger veya bilinen adıyla MSN, en yeni sürümüyle indirilmeye hazır. Windows Live Suite wave 3'ü SDN farkıyla ilk indirenlerden olun.

indows Live serisi içerisinde yer alan yazılımlar, yenilenmeye devam ediyor. Gündelik hayatın içinde size yardımcı olan ve eğlenmenizi sağlayan bu yazılımlar, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok popüler konumda. Bunlar arasında; Windows Live Messenger (MSN), Windows Live Mail, Windows Movie Maker gibi araçlar bulunuyor. 30 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla Windows Live Messenger, yenilenen yazılımlar arasında en çok merak edileni. Build 14.0.8050.1202 sürüm numarasıyla yayınlanan programı, en yeni haliyle ve Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz.

:: Windows Live Messenger'ın son sürümünü yüklemek için buraya tıklayın.

KAYNAK
16 Aralık 2008, 09:49:06 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #9 :»

Ne o uygun filan ..
Caiz degil bu sürüm ...
Uymam ben kimseye ala ala ...
Nerden uydurursunuz bunları anlamamki ..
Uydurukça selamlar ...

16 Aralık 2008, 10:36:50 ÖS 22
Üye Bilgileri
sülfile
Aktif Üye

« Yanıtla #10 :»

Ben bu live zor alıştım ID si kusur kalsın:(
Bir defa msn ime virüs bulaştıydı da ben çok anlarım ya sildim eskisini yenisini yükledim hemde girdim en yüksek sürümünü indirdim. Amaaaaaaaan meğer yanlış bişey indirmişim. Google u bile açınca hareketli çizgi insanlar çıkıyodu ve seni görüyolardı hangi ülkeden olduğunu biliyolardı galiba zira isimler yabancı ama selamları bildiğimiz selamdı. Hala zihnimde muamma ama anladığım kadarıyla dünya çapında bir chat indirmişim pc ile birlikte açılıyodu artık bu chat işlerinin ne tür manyakları varsa. Bide ingilizce, üstelik silemiyodum ayarları kapatana kadar imanım gevredi. Şimdi bakın o günden beri asla netten bir şey indirmem gerçi o günde  ilk indirişimdi. Ayyy neyse benden uyarı elinizdekiyle yetinin pc nin cebi yok, dünya msn i dünyada kalır güzelce geçinin eskisiyle. Ne demiş atalarımız Sulh ile uslanmayanı etmeli tekdîr, Tekdîr ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Ozanca aleyküm selam:)

17 Aralık 2008, 09:05:05 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #11 :»

Bende gençligimde pek anlamazdım PC den ..
Hoş şimdide çokmu anlıyorum ..
Pek degil ama bu bayram oturdum tam 4 kez format attım makinaya ...
Bir hoşuma gitti sormayın ...
Çunku format format gezerdim kapıları ..
Koltugumun altında bir makina ...
Ben yollarda ...
Kurtuldum o günlerden ..
Basıyorum formatı ...
Buluyorum Karoyu ...

Selamlar ...

18 Aralık 2008, 10:58:00 ÖS 22
Üye Bilgileri
sülfile
Aktif Üye

« Yanıtla #12 :»

yeni başlık açmayacağım uğraşamam

şimdi tüm site kevser suresi okuya okuya arayın bulabilecekmisiniz bakalım

nerde benim avatarııııııııııııııııııııııııım Angry

19 Aralık 2008, 08:48:09 ÖÖ 08
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #13 :»

Farkettinizmi bilmiyorum ...
Sitede ne kadar karamsar ve melankolik üyemiz varsa ..
Başına gelmeyen kalmıyor ..
Acil durumlarda kullanılacak kadar bir karamsarlık neyinize yetmez anlamamki ..
Hayatınızı baştan başa dolduruyorsunuz bununla ..
Neyse hayırlı olsun soner tarayıcılı mutlulugunuz ...
Selamlar ..

20 Aralık 2008, 06:42:07 ÖS 18
Üye Bilgileri
sülfile
Aktif Üye

« Yanıtla #14 :»

Bir gün nette gezerken "ne zaman öleceğinizi öğrenmek istermisiniz" sorusu ile karşılaştım ve tabiki her normal meraklı bayan gibi hemen atladım konuya. Baktımki pesimist olursam erken ölürüm hatta optimist bir sigara bağımlısından daha evvel, işte o gün bu gündür pesimist değilimdir.
Eskiden şiir yazardım neşeyle başlayan şiirlerimin sonu hep kasvetli biterdi ve ben şiirlerimin hep başını okurdum ondan sonra melankolidende geçtim.
Balkonda romantik şarkı dinler hülyalara dalar ve acıların çocuğu moduna girerdim lakin zamanla anladımki biraz daha sefa yapacam diye üşürsem benim sefa cefa olacak ondan da vazgeçtim. Bide bu radyo alemi hareketli arasan mıy mıy şarkı çalar, slow arasan cıstak cıstak sinirlerime yazık dedim.
İşte o zamandan günümüze kalan sülfile gepetto usta kadar yumuşak kalpli, kırmızı başlıklı kız kadar iyilik sever, pamuk prenses kadar neşeli ve kül kedisi kadar masum.
Lütfen beni sitede neşesiz, agresif, uyuz, bezgin ve terslik paratoneri gibi tanıtmayın istirham ediyorum.
Biraz daha zorlarsanız arz da ederim:)

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.247 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu