Haftanın Konuğu ''SENAİ DEMİRCİ''

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > HOŞGELDİNİZ > İDP KONUKLARI > Önceki Konuklar > Haftanın Konuğu ''SENAİ DEMİRCİ''
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Haftanın Konuğu ''SENAİ DEMİRCİ''  (Okunma Sayısı 1081 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
03 Kasım 2008, 03:10:19 ÖS 15
Üye Bilgileri
eliflamra
Genel Yönetici
*

« :»

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Bu haftaki konuğumuz

Kendisini;

''Bugün Doğdu, Ömrünü Bugün Biliyor.
İlk Taze Nefesini Bugün Aldı.
Sonunu Sonsuzluğa Göre Hazırlamaya Çalışıyor. ''

şeklinde tanımlayan...

Ve Bizler Tarafından da;
Beyefendi Duruşu,
İnce-Nazik Uslubu,
İftar Sofralarımızın Gülen Yüzü,
On Parmağında On Marifet Kişiliğiyle Tanınan...

''SENAİ DEMİRCİ''

« Son Düzenleme: 03 Kasım 2008, 03:35:01 ÖS 15 Gönderen: TaLiA » Logged
03 Kasım 2008, 04:03:40 ÖS 16
Üye Bilgileri
yıldız
Daimi Üye
**

« Yanıtla #1 :»

Sayın Senai Demirci,

Tanıtımdaki yazıda kendinizi "sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya  çalışan" cümlesi dikkatimi çekti. Bu ahiret odaklı bir yaşamı mı ifade ediyor ve eğer öyleyse yaptığınız hazırlıkarın hazırlık aşamasından bahsedebilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Dinle ey İsrail!Ey gökler dinleyin, ey yeryüzü kulak ver! RAB’in öfkesi dinmedi, eli kalkmış durumda
03 Kasım 2008, 06:05:08 ÖS 18
Üye Bilgileri
erva
Daimi Üye
**

« Yanıtla #2 :»

Sizleri aramızda görmek mutluluk verici;Sitemize hoşgeldiniz Hocam.
03 Kasım 2008, 06:21:08 ÖS 18
Üye Bilgileri
serender
Genel Yönetici
*

Dosdoğru ol!

« Yanıtla #3 :»

Alıntı
1964de Samsunun Terme ilçesinde doğdu. Samsunda başladığı tıp öğrenimini İstanbulda sürdürdü ve 1990 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.

Sağlık Ocağı, Yaşama Gücü ve Yürüyüşler adlı TV programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu ve çeşitli radyo programları yaptı.
Büyük Anadolu Hastanesi ve TDV 29 Mayıs Hastanesinden sonra Özel Üsküdar Hastanesinde kurumsal iletişim müdürlüğü yapmaktadır. Halen tıpta kalite yönetim çalışmaları yapan Senai Demirci, Üsküdar Belediyesi adına Altunizade Kültür Merkezinde düzenlenen Evim Güzel Evim seminerlerini yönetmektedir.
Çeşitli dergi ve gazetelerde yayınlanan denemeleri dışında telif ve tercüme çok sayıda eseri bulunmaktadır.

Muhterem Hocam

Yoğun gündeminiz arsında bize vakit ayırdığınız, Davetimize icabet ettiğiniz için Kocaman teşekkürler...

Yukarda ki satırları biliyoruz.Lakin biz görünmeyen Senai Demirci'yi merak ediyoruz...

örneğin;

-Bize bir gününüzü anlatırmısınız?

-Tv' de ne kadar kalırsınız, özel takip ettiğiniz; program, dizi, film vs.. varmıdır?

-Net'i ne sıklıkla kullanırsınız? günde kaç saat? Hangi amaçlarla?

-Kitap okuyorsunuzdur? Bize son okuduğunuz üç kitap ismi verebilirmisiniz?

- ve ; Yazılarınızda ki o muhteşem edebi inceliği neye borçlusunuz?

(daha çok sormak istediklerim var..inş. Devam edeceğim..)

Tekrardan saolun....

Allah Razı Olsun..

Bu güller size Hocam ..

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

'Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz' 5/8
03 Kasım 2008, 10:44:35 ÖS 22
Üye Bilgileri
sülfile
Aktif Üye

« Yanıtla #4 :»

Hayatınızı bir cümle kabul etseniz ve üç nokta yerleştirseniz bu noktalar cümle hayatınızın neresinde olurdu?

Selamlar başta hürmetler sonda olmak üzere.
Selamlar ve hürmetler:)

Ya kalkın direnin cemaat çocuklar ölmesin, yada susun saklayın korkuları çocuklar görmesin!!!
03 Kasım 2008, 10:51:29 ÖS 22
Üye Bilgileri
burağım
Yeni Üye

« Yanıtla #5 :»

HOCAM HOŞGELDİNİZ SAYGILAR VE SEVGİLER BİZDEN SİZE..

Kendine Yapılmasını İstemediğin Birşeyi Başkasına Yapma..
04 Kasım 2008, 12:18:23 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
eliflamra
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #6 :»

selamun aleykumm
sitemize hoşgeldiniz..

Risaleye giriş klavuzu olması niyetiyle kitap hazırlamış biri olarak;
insanların risaleye bakışını nasıl değerlendiriyorsunuz.(ayrılıklar-bölünmeler -kırmızı kitapların sırrı   )
05 Kasım 2008, 12:48:13 ÖS 12
Üye Bilgileri
eliflamra
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #7 :»

Sayın Senai Demirci yoğun programından dolayı  bu hafta malesef  aramızda olamayacak.
Sorularınız önümüzdeki hafta itibariyle yanıtlanacak inşaallah...
05 Kasım 2008, 02:10:10 ÖS 14
Üye Bilgileri
batın
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #8 :»

ben unutmadan hemde fırsatını bulmusken sorularımı soruyumda cevaplar icin bekleriz insaaallah  Smiley

gectigimiz cuma sayın Senai Demirci sivas'taydı hem programı vardı hemde imzası ben sadece imzasına gidebildim.heyecandan sorucak bir sey bulamamıstım(ve bide tv cekim yapmadan gitmem gerekiyordu ailem ekran yasagı koydu da bana Smiley )
ve sorularıma gecmeden once bir sey daha yazayım Senai bey hatırlarmısınız bilmem ,imzanızda o gun tanıstıgım bir arkadas icin onun istedigi uzerine kagıt imzalatmıstım o kagıdı ve emanetinizi pazartesi gunu arkadasa verdim gozlerindeki sevinci anlatamam.ve bende duygulanmıstım sizden emaneti alınca ama biraz utangaclıkla biraz heyecanla sadece tesekkur edebilmiştim.ince davranısızdan dolayı bir kez daha tesekkurler... :Smiley

gelelim sorularıma

-sizin tabirinizle herkesin dilindeki Sivasımızın meshur Pasa Camii'ni gorebildiniz mi?ve eger gorduyseniz nasıl buldunuz?

-sivas'taki programınızdan memnun ayrıldınız mı yoksa aman ALLAH'ım ben niye burdayım mı dediniz

-hayatı tek bir cumleyle ifade edecek olsanız ne soylersiniz?
05 Kasım 2008, 03:08:07 ÖS 15
Üye Bilgileri
hayrunnisa
Aktif Üye

« Yanıtla #9 :»

öncelikle hoşgeldiniz
 Yazılarınızda ve tvdeki dualarınızdan etkilendiğimi belirtmek isterim. insanın dile dökemediği bi yerlerde saklı kalmış kelimeleri buluyormuşcasına içten ve samimi buluyorum.
 sormak istediğim,evlilik üzerine kitap yazan biri olarak, sitemizde de bir başlık olan gençlerin neden evlenemediği.sorunun kimden veya kimlerden kaynaklandığı;aile mi,çevre mi, herşeyin sorumlusu gördüğümüz teknoloji(cep tel. sanal alem) mi ya da asıl sorun kendimiz de mi?
 şimdiden çok teşekkür ederim
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.189 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu