'Aygün'ün kasasından 2,5 milyon Euro çıktı' iddiası

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Ülkemizden > 'Aygün'ün kasasından 2,5 milyon Euro çıktı' iddiası
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: 'Aygün'ün kasasından 2,5 milyon Euro çıktı' iddiası  (Okunma Sayısı 555 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
03 Temmuz 2008, 09:50:06 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
murat
Ziyaretçi
« :»

Gözaltına alınanların ev ve işyerlerinde yapılan aramada çok sayıda belge ile bilgisayara el konuldu. ATO Başkanı Sinan Aygün'ün evinde yüklü miktarda döviz bulundu.

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Aygün'ün çelik kasasından 2,5 milyon Euro çıktığı iddia edildi. Bu arada Aygün'ün bürosunda yaklaşık iki ay önce bulunan Glock marka silahın hiç kullanılmamış olduğu ortaya çıktı. Aygün'ün polise silahın kendisine ait olmadığını, birilerinin düşürmüş olabileceğini söylediği öğrenildi.

Kaynak: Zaman
03 Temmuz 2008, 10:15:03 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Online
« Yanıtla #1 :»

acaba bu haber yalan mı?
Doğru ise;
- Ticaret ile uğraşan ve ankara ticaret odası başkanı olan sinan aygün'ün kasasında 5 trilyon (eski para) ne arıyor.
- Neden bankada değil (kayıt altında)
- Kendisine ait bir para ise, ne kadar zamandır bu para kendisinde ve kayıt altında değil
bu ve benzeri soruların aydınlanacağı günü savunan / suçlayan kişilerin duruşlarını merak ediyorum.

Allâhûmme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
03 Temmuz 2008, 10:24:16 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
eliflamra
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #2 :»

bende bu adamların ne zaman kahraman ilan edileceğini merak ediyorum
aynı durum susurluktada vardı
seçimlere 1 gün kala ntv de ağar için yapılan belgeselde
kaçak silahlar irdeleneceğine;bunların açıklanmaması devlete-millete bağlılık olarak gösterilmişti
bakalım savunmaları -'Atatürkü sevmek'-onları nasıl bir kahraman yapacak
05 Temmuz 2008, 01:57:04 ÖS 13
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Online
« Yanıtla #3 :»

ADAMIN BİRİNE SORMUŞLAR SUÇUN NEDİR ?
ATATÜRK'Ü ve CUMHURİYETİ ÇOK SEVMEK...

BİRİ ÇIKMIŞ "EVİNİZDE BULUNAN PARALARIN ÜZERİNDE NEDEN ATATÜRK'ÜN RESMİ YOK?"

!!!

Allâhûmme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
05 Temmuz 2008, 02:16:34 ÖS 14
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #4 :»

Sonuçta malın çoklugu yada cinsi bizi çok ilgilendirmez bence ...
Olabilir adam zengindir edinmiştir ..
Ve yatırım amaçlı döviz almıştır ..
Kaldıki bu usul pek çogumuzun hayatında olan bir usul ve malesef biraz mecburiyet halini almış bir durum ...
Fakat sorulması gereken soru nasıl kazandın ?
O malın mahiyeti bizi ilgilendirir ...
Bu soruldugunda akla kılcık takılıyorsa o zaman ortada bir sorun var demeliyiz ...
Yoksa kimde ne kadar para var operasyonu yapılamaz yapılmamalı ..
Selamlar ...

05 Temmuz 2008, 11:38:59 ÖS 23
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #5 :»

ADAMIN BİRİNE SORMUŞLAR SUÇUN NEDİR ?
ATATÜRK'Ü ve CUMHURİYETİ ÇOK SEVMEK...

BİRİ ÇIKMIŞ "EVİNİZDE BULUNAN PARALARIN ÜZERİNDE NEDEN ATATÜRK'ÜN RESMİ YOK?"
!!!

Smiley ben de tam onu söyleyecektim;
sinan aygün atatürkü sevdiğim için için başıma bu geldi demiş.
sorgu polisi de o zaman evinde bulunan paranın üstünde niye atatürk resmi yok demiş Cheesy miş miş.....

ama ben şaşırmadım. zira adamın mal varlığını açıklasınlar; az buz değil.....karanlık kısmını bilemem...
06 Temmuz 2008, 05:47:44 ÖS 17
Üye Bilgileri
murat
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 :»

Aralarında ATO Başkanı Sinan Aygün'ün de bulunduğu 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderlldi.

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında, ATO Başkanı Sinan Aygün ile birlikte 4 kişi tutuklandı.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen ATO Başkanı Sinan Aygün, emekli Albay Hasan Atilla Uğur, İbrahim Özcan ve Birol Başaran tutuklandı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde, savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen ATO Başkanı Sinan Aygün, emekli Albay Hasan Atilla Uğur, İbrahim Özcan ve ADD Kadıköy Şube Başkanı Birol Başaran tutuklandı.

Prof. Dr. Ercüment Ovalı ise 20 bin YTL kefaletle, yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

Kefalet miktarının bir hafta içinde ödenmesi istendi.
15 Temmuz 2008, 09:24:20 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
murat
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 :»

'Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün ile Barbaros Hayrettin Altıntaş'ın yapılan itiraz üzerine mahkemece serbest bırakılmasına karar verildi.

ATO Başkanı Sinan Aygün, tutuksuz yargılanmak üzere dün serbest bırakıldı

Aygün ile Altıntaş'ın tutukluğuna, avukatları tarafından itiraz edildi. İtirazı değerlendiren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Aygün ve Altıntaş'ın tahliyesine karar verdi. Aygün ve Altıntaş dün akşam saatlerinde tahliye edildi. Aygün, cezaevi çıkışında yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, 14 gün misafir olarak kaldığımı kabul ediyorum." dedi. Bu arada, Aygün ve Altıntaş'a yurtdışına çıkış yasağı getirildiği belirtildi. Öte yandan, soruşturma kapsamında tutuklu bulunan emekli Orgeneral Hurşit Tolon ile ADD Genel Başkanı emekli Orgeneral Şener Eruygur'un da aralarında bulunduğu 8 kişinin tutukluluklarına yapılan itirazlar ise mahkemece reddedildi. Büşra Erdal, İstanbul / Zaman
15 Temmuz 2008, 11:33:09 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
murat
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 :»

ATO Başkanı Sinan Aygün serbest bırakılmasının ardından basına açıklama yapma ihtiyacı duydu

ATO Başkanı Sinan Aygün, tutuklu bulunduğu cezaevinden serbest bırakılınca basın açıklaması yaptı.

Aygün yaptığı açıklamada, bu davadan dolayı hakim karşısına çıktığı için utandığını ifade etti.

Sinan Aygün, "şu an karşınızda tutuksuz sanık sıfatı ile bulunuyorum" diyerek şunları ifade etti: "Ülke olarak bir süreç yaşıyoruz.
Aklanacağımdan en ufak bir şüphem yok. Yargıya güveniyorum.
Darbelerin zararı Siyasetçilere değil, esnafa ve sanayiciye olmuştur.
Darbenin bir yarar getirmeyeceğine inanıyorum.
Türkiye CUmhuriyetinin misafiri oldum Tüm süreç içerisinde çok iyi davrandılar.
Üç öğün ayağımıza kadar getirildi. Metris ve Kandıra'da da devletin misafiri oldum.
11 yıllık görev süremde üyelerimin bir kez başını öne eğdirmedim.
İlk kez hakim karşısına çıktığım için utandım. Şu an karşınızda tutuksuz sanık sıfatı ile bulunuyorum. Hİç bir zaman darbeden yana olmadım, darbelerin de karşısında oldum".

Dünya Bülteni
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.208 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu