Atatürk'ü sevmez, Humeyni'yi sever

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Güncel Konular (Moderatör: Yonetim) > Atatürk'ü sevmez, Humeyni'yi sever
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Atatürk'ü sevmez, Humeyni'yi sever  (Okunma Sayısı 1911 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
17 Haziran 2008, 09:18:14 ÖS 21
Üye Bilgileri
seckince
Yeni Üye

« Yanıtla #15 :»

Fatih Altaylı'nın  ortaya koyduğu bir çelişki bu..Yani Atatürk ile Humeyni'yi neden alternatif yapıyorsun kardeşim? Kızcağız diyor ki  ''Müslümanlık yönünden Humeyni'yi severim''  diyor..Şimdi bunun arkasından  'Pekiiii ya Atatürk'ü sever misin?''  diye sorulur mu yahu? Ne alaka yani? Onu müslümanlık yönünden sevdiğini söylüyor kız..Atatürk'ü sevmiyormuş..Tamam teşekkür ederiz..Ne yönden sevmiyormuş? Bunu da konuşalım..Acaba   -bence-  onu da mı müslümanlık yönünden sevmiyor..Yani öyle hemen harala gürele linçe kalkışmak yobazlık değil mi? Sen kızı zorla,zorbalıkla eğitiminden uzaklaştıracaksın,memleketinden gitmek zorunda kalacak,yerlerde polisle sürükleyeceksin,karnındaki bebeği düşürecek,olmadık hakaretler yiyecek;sonra da  ''Atatürk'ü sev''  diyeceksin..Bırakın ya bu  despotluğu...Bu despotluk Rusya'da bile yok..1 Mayıs kutlamasında bir polis bir solcu kıza postalla tekme vurdu..Herkes ayağa kalktı..Bunu İslamcılar da kınadı...İslamcılar ilkeli ise sen de ilkeli olacaksın...Solcu oldu mu eleştirip İslamcı oldu mu onlarla kolkola girersen sen bal gibi bu zorbaların işbirlikçisisin arkadaş!! İşbirlikçilik ile,zorbalık ile,dayatmacılık ile,yasakçılık ile bi yere varamazsınız!!!Fosil oldunuz fosil!! Artık özgürlükçü Peygamberin özgürlükçü genç kuşağı geliyor...Uşaklğa razı gelen solcusu,sağcısı bilmem necisinin kendi kölelikleri ve başkalarını da köleleştirme devri bitti!!Artık  İslam  Devrimi'nin Nurlu Işıkları görünüyor ufuktan!!! İşte kızımız da İslam Devrimi Önderi İmam Humeyni'yi bunun için seviyor..Lenin veya Stalin gibi elleri kanlı diktatörleri veya Mao gibi  ezici bir despotu sevmiyorlar...Allah yolunun yılmaz savunucusu Humeyni'yi elbette seviyorlar!!Çünkü o elleri kanlı diktatörleriniz İmam Humeyni'nin  tırnağı bile olamaz!!! Tırnağı!!
17 Haziran 2008, 09:33:24 ÖS 21
Üye Bilgileri
Aysegul
Emektar Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #16 :»

kocaman alkışlar size olsun seckince..
Allah razı olsun.
17 Haziran 2008, 10:45:23 ÖS 22
Üye Bilgileri
pambuli
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 :»

isabetli ve açık bi fikir..Allah razı olsun Seçkince..
18 Haziran 2008, 01:02:06 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #18 :»

Evet bu olaydanda geriye kalan ....
Atılan sloganlar ...
Yapılan hakaretler ...
Sıkılan dişler ...
Edilen beddualar ...
Birdahakinde aynı tazelikle yeniden bohçasından çıkmak üzere rafa kalkmasına az zaman var ...
Sevmek zorundamıyız degilmiyiz bilmiyorum ama ...
Bu zokayı yemek zorundayız ...
Selamlar ...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
02 Ağustos 2008, 04:55:55 ÖÖ 04
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #19 :»

"Atatürk'ü sevmiyorum"a takipsizlik!

Teke Tek Programı'nda "Atatürk'ü sevmiyorum" diyen Nuray Canan Bezirgan'a açılan davada savcı "takipsizlik" kararı verdi. 

Teke Tek Programı'nda "Başıma bir iş gelmeyecekse Atatürk'ü sevmiyorum" diyen, türbanlı Nuray Canan Bezirgan hakkında savcı "takipsizlik" verdi.

Katıldığı bir televizyon programında Fatih Altaylı'nın 'Atatürk'ü Seviyor musun' sorusu üzerine 'Başıma bir iş gelmeyecekse Atatürk'ü sevmiyorum' diyen Nuray Canan Bezirgân hakkında Atatürk'e hakaretten açılan dava takipsizlikle sonuçlandı.

Delilleri inceleyen Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Yalçın, "Sevmek ve veya sevmemek bir gönül işidir, yani yürektedir" diyerek suç unsuru oluşmadığına kanaat getirerek kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Soruşturmanın takipsizlikle sonuçlanmasının olması gereken olduğunun vurgulayan Nuray Canan Bezirgân, "Olması gereken oldu, Çünkü ben hakaret etmedim. Sadece sevmediğimi söyledim. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil" dedi.

Beyoğlu Savcılığınca Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Nuray Canan Bezirgân'ın davası takipsizlikle sonuçlandı. Başörtüsü Yasağının tartışılması için çağrıldığı programda Fatih Altaylı'nın kışkırtmaları üzerine Atatürk'ü sevmediğini dillendiren Nuray Canan Bezirgân, kartel linçine maruz kalmış ve hakkında Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle soruşturma açılmıştı. Beyoğlu Savcılığı yaptığı soruşturma üzerine Nuray Canan Bezirgân'ın Atatürk'e hakaret etmediği sonucuna vararak takipsizlik kararı verdi. Başsavcı Muzaffer Yalçın, sevip sevmemenin bir gönül işi olduğunu dolayısıyla Atatürk'ü sevmemenin de suç sayılamayacağı hükmüne varıp davanın takipsizliğine karar verdi.

Sonucu değerlendiren Nuray Canan Bezirgân ise böyle bir kararın çıkmasını beklediğini, çünkü hakaret etmediğini belirtti. Medyanın olayı abarttığı için soruşturma açıldığını kaydeden Bezirgan, ""Olması gereken oldu, Çünkü ben hakaret etmedim. Sadece sevmediğimi söyledim. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Anayasa Mahkemesinin Başörtüsüne Üniversitelerde serbestlik öngören yasayı iptal kararı hakkında tartışmak için Fatih Altaylı'nın programına davet edildim. Ancak programın gidişatı birden değişti ve Fatih Altaylı önce İmam Humeyni yi sevip sevmediğimizi sordu sonrasında da hiç beklemediğim bir soru ekledi peki ya Atatürk? Bende başıma bir iş gelmeyecekse sevmiyorum dedim. Bu bir kelimelik cümle öyle abartıldı ki başıma çok işler getirilmeye uğraşıldı" dedi.

MEDYANIN LİNCİNE MARUZ KALDIM

Savcılığın soruşturma açmasıyla medyanın linçe hız verdiğini sözlerine ekleyen Bezirgân şunları söyledi: "Ama yargılanmayı kaldırabilirdim ancak çok daha kötüsü bana atılan iftiralar ve yaftalanmaya çalışılan çirkin senaryoların bir parçasıymışım gibi gösterilme çabalarıydı. Ben sevmediğimi söyledim. Burada hedef alınması gereken şey benim fikirlerim değil bu çağdaş laik ve Atatürkçü geçinen medyanın ve kitlenin ne kadar hazımsız ve farklılıklara düşmanca yaklaşımları olmalıydı ki bu olay bu tutumlarını tüm çıplaklığıyla görmemize vesile olanlardan biri oldu. Ayrıca il il gezip seçim otobüsünden bana seslenen Baykal'a da bir cevap olur bu netice umarım. Malum medya ve CHP zihniyetinin yaptığı yaygaralar üzerine açılan bu soruşturmanın takipsizlikle sonuçlanmış olması beni mutlu etti."

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
17 Ekim 2010, 12:31:54 ÖS 12
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #20 :»

huban arkadaşımızın yazılı olarak paylaştığı haberin videosu :

tamam itiraf edeyim foruma video eklemeyi bilmiyordum. talia yapıyordu kıskanıyordum.
yemedim içmedim nasıl eklemiş diye kopya çektim kodları başına sonuna koydum ahanda benim foruma ilk video koyuşumdur cemaate kapak olsun Smiley

not : video youtube sitesinden olduğu için açılmayabilir DNS ayarı gerekir bilginize.

kaynak link :  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.099 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu