Hoşgörülü! Başı Örtülü Kızdan Siyonist Katile Çiçek!

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > Haberler > Ülkemizden > Hoşgörülü! Başı Örtülü Kızdan Siyonist Katile Çiçek!
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Hoşgörülü! Başı Örtülü Kızdan Siyonist Katile Çiçek!  (Okunma Sayısı 706 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
09 Mayıs 2008, 03:06:48 ÖÖ 03
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« :»

Hoşgörülü! Başı Örtülü Kızdan Siyonist Katile Çiçek!

08 Mayıs 2008 - 15:42:04

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
 İsrail çetesinin Başkonsolusu Fatih Üniversitesi’nde ağırlandı. Üniversite’de dün bir konferans veren Siyonist terör rejiminin Başkonsolosu Mihail Gur Aryeh, Fatih Üniversitesi Politika Kulübü’nün hazırladığı bir konferansta Türkiye ve İsrail ilişkilerini anlattı. Her iki ülkenin de terörle mücadele ettiğini iddia eden Aryeh, iyi derecede Türkçe bildiği halde, İngilizce konuşması da dikkati çekerken, Öğrencilerin çocuğunun tam manasıyla anlayamadığı gözlemlendi. İran’ın nükleer programının Bölge için bir tehdit oluşturduğunu da iddia eden Aryeh'in, konferansında öğrencilerin soru sormasına da izin verilmedi.

Öğrencilerin soru sormamaları için mazeretler üreten yetkililer, bir sonraki konuşmacının rötarlı olarak geldiğini, saygın biri olduğunu, iptal edemediklerini ve yetişmesi gereken yer olduğunu söylediler. Konsolosa bu sefer iyi davranılması telkinlerinin yapıldığı konferansta, Konsolosun Üniversiteye bir kez daha çağrılacağını ve soruların o zaman sorulması gerektiğini ifade ederek, herhangi bir tepki verilmemesini istediler.

İsrail Başkonsolosu Aryeh Türkiye’nin yemeklerinden bahsederek, kültürümüzün yakın olduğunu da iddia etti.

Haber 5'in kamuoyuna sunduğu kirli oyuna ev sahipliği yapan Fatih Üniversitesi’nde Başörtülü bir üniversite öğrencisi eli kanlı İsrail Çetesi’nin başkonsolosuna çiçek verdi.

Ilımlı İslam! ; Tesettüre Hakaret, Ümmete İhanet, .......?

Bu fotoğraf neden önemlidir?

Birincisi ırkçı emperyalistlerin dünyamızı yaşanılmaz bir hale getirdikleri bir dönemdeyiz. Sayılarının azlığına aldırış etmeden dünya üzerindeki nimetlerin büyük bölümüne iktisadi ve askeri zorbalıklarla sahip olan Siyonist güçlerin yaptıkları zulümlerin haddi hesabı yok. Irak, Afganistan, Sudan Filistin ve kan ve göz yasının olduğu her yerde kendini gösteren Siyonist güçlerin planlarına karsı çıkabilecek olan yegâne güç olan İslam’ın içini boşaltma projesi olan ılımlı İslam safsatasının hazin sonucu olması nedeniyle önemlidir.

İkincisi kurtuluş savasının başlatılmasında bile önemli bir yere sahip olan, milletin namus olarak gördüğü, yıllardır üniversitelerde başörtüsü yasağına karsı yapılan mücadelenin anlamını yitirmesidir.

Eli Müslüman kardeşlerinin kanıyla sulanmış birisine çiçek veren başörtülü Müslüman bir üniversite öğrencisi

Burada problem hüsniyetle çiçek veren kardeşimiz değildir. Onu bu denli şuursuz bir kimliğe sokan ılımlı İslam projesinin masalarıdır.

Kim nasıl değerlendirdi?

Ahmet Varol:

Konu ile ilgili haber5.com’a konuşan Vakit Gazetesi Köşe yazarı Ahmet Varol, Olayın tam bir fitne olduğunu belirterek, ‘Yıllar önce kürsülerden, Saddam’ın İsrail’e saldırısı sonucu İsrail’de ölen bebekler için göz yaşı döken bir zihniyetin, Filistinli bebekler ölürken, böyle bir uygulama yapması son derece tehlikelidir’ dedi. Varol, ‘ aynı zihniyet yıllarca gazetelerinin köşelerinden İsrail ve Siyonistlerin makalelerine yer vermiş ve onları adete haklı göstermek için çaba sarf etmiştir. Fatih Üniversitesinde yapılan bu konferansta İsrail’e gelin kendinizi aklayın temizleyin konferansıdır.’ şeklinde konuştu.

Çete devleti İsrail’in İstanbul Başkonsolosu Aryeh’in yaptığı konferansta başörtülü bir öğrencinin çiçek vermesini de değerlendiren Varol, ‘ Başörtülü bir öğrenciyi derslere almayan Üniversitenin İsrail Başkonsolosuna çiçek vermesi ayrı bir anlam taşıyor. Bu tam bir fitnedir. Bizim Başörtülü öğrencimizle bir derdimiz yok. Bizim derdimiz buradan bir mesaj vermeye çalışılıyor. Bu tam bir fitnedir.’ şeklinde konuştu. Haber5.com’un konuya gösterdiği hassasiyetten dolayı da teşekkür eden Varol, konunun önemini bir kez daha vurguladı.

Kudüs Yolu  - Haber 5

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
KAYNAK
09 Mayıs 2008, 11:53:38 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #1 :»

Sanki gemi batıyorda mal kaçırıyorlar ...
Tuhafıma gitti neden bu dönemde neden bu kadar açık bir falso ...
Acelen neydi mubarek ?
Anlamıyorum bunları ..
Selamlar ..

02 Haziran 2008, 12:03:38 ÖS 12
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

"İntifadayı desteklemeyen Müslüman haysiyetsizdir"

Böyle diyor Akşam gazetesi yazarı Serdar Akinan ve ekliyor: "Sadece Kur'an'ı okuyarak, Allah'a (c.c.) hesap vererek tevhide ulaşılabilir."

"İntifadayı açıkça ve dürüstçe sahiplenemeyen bir Müslüman'ın önce haysiyetsiz olduğunu düşünüyorum." Bu sözler Akşam gazetesi yazarı Serdar Akinan'a ait. Bugünkü köşe yazısında Akinan, içeriğiyle ilginç bir makaleye imza atmış:

Haysiyetsizleştirilmek / Serdar Akinan

Ülkemiz, demokratikleşme ve serbest pazar ekonomisi gibi konularda küresel vahşi kapitalizm tarafından kontrol altına alınmak, eşzamanlı olarak ise İslam dünyasına bir model olarak sunulmak istenmektedir.

Bu bir projedir.

Bu projenin kullandığı dildeki liberalizm, demokrasi, özgürlük, insan hakları gibi temel kavramlar kuşatmanın yapı taşlarıdır.

Mesele sadece İslam coğrafyasındaki enerji havzalarının bu eli kanlı çete tarafından kontrolü müdür?

Elbette değil. Bin yıllık bu savaşın günümüzdeki yeni evresinde temel hedefler değişmemiştir.

Meseleye vahyi ölçülerde bir anlayışla, aracısız, baktığınızda egemenlerin ne düzeyde bir kuşatma ile bir kez daha Müslümanların karşısına dikildiğini görebilirsiniz.

Bu kuşatmaya hangi enstrümanla direneceğimize dair bir ipucu tespitte saklıdır.

Fethullah Gülen cemaati 80'li yıllarda ve özellikle 2001'den sonra bu projeye, gönüllü, eklemlenmiştir.

Tevhid sosuna bulanmış şirk bir haysiyet intiharı değil midir?

Kulu bir başka dünyevi iktidara mahkum kılan bu anlayışın küreselleşme adındaki gözü dönmüş canavarla yan yana durmadığını kim nasıl savunabilir?

Biriniz kalkın köşelerinizde Filistin'i açıkça savunun.

avunduğunuzu mu savunuyorsunuz?

O halde Fatih Üniversitesi'nde başörtülü bir kız neden Filistin'de bebekleri katleden İsrail'in Başkonsolosu'nun önünde eğilip ona çiçek sunmak zorunda bırakılıyor?

Bunu biz Müslümanlara nasıl izah edeceksiniz?

Haysiyetsizleştirilmek budur...

Elbette o başörtülü o kıza tepki duymuyorum.

Emir ve komuta...

Oysa Müslümanlık bireysel özgürlük değil midir?

İslam bir gizli devrim değil kişisel bir isyandır.

İslam köleleştirmez özgürleştirir.

Amerika Irak'ta bir milyondan fazla Müslüman'ı katletti.

Telafer'de ramazan ayında iftar sofrasından kaldırılıp topluca tecavüz edilen o çocuklar ve anneleri için bu gözü dönmüş katillere lanet okumak gerekmez mi?

"Dick Cheney'nin ayağına gittiniz" dedim.

Giden isim kendisinin olmadığını iddia etti. Bu köşede derhal düzeltmesini yayınladım.

Peki cemaatten hiç kimsenin eli kanlı Müslüman katili Cheney'nin başdanışmanlarına ve diğer adamlarının ayağına gitmediğini savunabilir misiniz?

Bu dünyada özgürlük adına, bedenine bomba bağlayıp şehadete eren adlarını bile bilmediğimiz binlerce Müslüman var.

Haysiyet budur. O kişisel bir isyandır. Gücünü de Kuran'dan alır. Hesabını da sadece Allah(c.c.)'a verir.

Siz ne yapıyorsunuz? Bu egemen yapıya biat eden; sessiz kalan başta kendisine samimiyetsiz bir anlayış inşa ediyorsunuz.

Burada inanan Müslümanları değil, siz tepedeki kanaat önderlerini itham ediyorum.

Benim bu ülkeye dair onulmaz aşkım özgürlük türküsünü söyleyebilmiş olmasıdır. Akif bunu anlatır.

O nedenle sadece Kur'an-ı Kerim'i okuyarak, sadece Allah'a(c.c.) hesap vererek tevhide ulaşılabileceğine inanıyorum.

İslam'ın bir isyan olduğunu ruhumda hissedip eli kanlı katillere; Amerika'ya ve İsrail'e kelimelerle saldırabiliyorum.

Bu vatanı gerçek İslam adına değil, küresel bir ihalenin müteahhidleri olarak parçalamaya soyunmanıza ise katlanamıyorum.

İntifadayı açıkça ve dürüstçe sahiplenemeyen bir Müslüman'ın önce haysiyetsiz olduğunu düşünüyorum.

Lafım bu size..

Ki yeter...

Akşam gazetesi

Haksoz
02 Haziran 2008, 01:48:05 ÖS 13
Üye Bilgileri
serender
Genel Yönetici
*

Dosdoğru ol!

« Yanıtla #3 :»

gocunmayalım. zorumuza gitmesin.. uyanık olmayı rasul niye ısrarla vurguladı birr kere daha yılanın sokmasıyla irkilerek anlayalım

bakınız. İslamoğlu tasavvurun yeniden inşası diye anlatırken ki- davranışı değiştirmenin de yolu budur- eylemi değiştirmek istiyorsak o eyleme komut veren beynin algısını değiştirmeliyiz diyor.
kavramlar .. kavramlar kavram diye rasim özdenörenin de 40 yıldır tabiri caizse çırpındığı şey yani
kökünde islam yanlış kodlarla beyne algılatılmış ve sonuç yanımda olsa kırılası eller...!!!!!

İSLAM HOŞGÖRÜ DİNİ DEĞİL RAHMET DİNİDİR!

bu ikiis aynı şeyler değil..
inanın bu basit gibi duran eksik-yanlış algı çok büyük hatalara-yanlışlara vesile oluyor.
dini rabbimizden öğrenelim!

'Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz' 5/8
03 Kasım 2008, 09:16:45 ÖS 21
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #4 :»

Perez'in Kanlı Elini Sıkmadı; Tutuklandı

Siyonist eli sıkanlara Filistinli öğrenciden ders! İşgal altındaki Kudüs'te bir İsrail üniversitesinde okuyan Filistinli Baher, üniversiteyi ziyaret eden Siyonist şef Şimon Perez’in elini sıkmadı ve “çocuk katili” diye haykırdı. Baher, apar topar tutuklandı.
03.11.2008 12:13

İşgal altındaki Kudüs'te bulunan Hebrew Üniversitesi Arap Öğrenci Derneği Başkanı Ali Baher, üniversiteyi ziyaret eden Siyonist çete cumhurbaşkanı Şimon Perez'in elini sıkmayı reddedince İsrail polisi tarafından tutuklandı.

Dünya Bülteni'nde yer alan habere göre Filistinli üniversite öğrencisi Ali Baher, Pazar günü üniversiteyi ziyaret eden Perez'i cesur bir şekilde protesto ederek "çocuk katili" diye haykırdı. Perez'in uzattığı eli de sıkmayı reddeden Filistinli genç üç saat sonra da bu sebeple tutuklandı.

Üniversite disiplin komitesinin toplanıp hakkında karar almasına kadar Ali Baher'in üniversite kimlik kartı da elinden alındı. Olaydan sonra açıklama yapan Baher, adeta direniş dersi verir gibiydi: "İstemediğim kişilerin ellerini sıkmama hakkına sahibim!" ifadesini kullanan Baher, eyleminden pişman olmadığını ortaya koydu.

Arap Azınlık Hakları Yasal Merkezi Adalah sözcüsü de, eylemin ifade ve konuşma özgürlüğü kapsamında gerçekleştiğini hatırlatarak, Baher'in öğrenci olarak üniversiteye dönmesine izin verilmesi gerektiğini söyledi.

Şimon Perez, hazine ile bütçe tartışmaları sebebiyle haftalarca grevin hüküm sürdüğü Kudüs Hebrew Üniversitesi'ni dün ziyaret etmişti.İsrail cumhurbaşkanı üniversite ziyareti sırasında bahçeyi gezmiş, kütüphaneye gitmiş ve bazı öğrencilerle biraraya gelmişti.

KAYNAK
03 Kasım 2008, 10:24:35 ÖS 22
Üye Bilgileri
erbaiin
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #5 :»

nasıl denir;
buda size kapak olsun.

kime mi kapak olsun,elbette eli kanlı şimon pereze değil o alacağını almış dünya kamaoyu önünde  rezil olmuştur bile,kapak olması gereken  kişiler bazı  kalorisi düşük müslümanlar olmalı,hane bir başörtülünün eliyle,işgalcilerin mümesiline çiçek verdirtecek kadar humanist takılanlar ,bu hareketlerinide insani ilişkiler geliştirmek ve  stratejik yaklaşım olarak değerlendirenler varya ahaa onlara kapak olsun,bu haberi okusunlarda azıcık  insanca duruşun,bazı stratejik saçmalıklardan daha değerli olabildiğini görsünler,o zamanlar yahudi başkonsolosa çiçek veren kızı görünce aklıma gelmişti ,bu hoşgörücülük oynayan kızın haberini şehid Ayat el ahras okusaydı neler hisederdi acaba,yada gencecik yaşta bombaları bezenen Sena heydali görseydi ne yapardı,türkiyeli müslümanlrdan utanırmıydı ,nefret mi ederdi yada o bombaları yahudi saldırganların içinde patlatmaktan vazgeçip bunu müslüman kardeşlerimin içinde mi patlatmalıyım mı derdi..kim bilir...

inancın ötesinde,insanca bir duruş gördümbu kardeşte,içindekilerini hakkıyla haykırmış, çok güzel bir hareket ,bu hareketi tebrik ediyorum,inşallah şahsına zarar vermezler,örnek alınması ve sahip çıkılması gereken yerinde bir hareket,bu cesaretin ve özgüvenin özelikle işgalin ve direnişin olmadığı ,atıl hale gelmiş müslüman ülkelerince örnek alınması gerekir

selam ile.
27 Mayıs 2011, 04:32:19 ÖS 16
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #6 :»

valla yazı titretti tekrar bir okuyayım hatırlayayım hatırlatayım dedim.  begen1

"İntifadayı desteklemeyen Müslüman haysiyetsizdir"

Böyle diyor Akşam gazetesi yazarı Serdar Akinan ve ekliyor: "Sadece Kur'an'ı okuyarak, Allah'a (c.c.) hesap vererek tevhide ulaşılabilir."

"İntifadayı açıkça ve dürüstçe sahiplenemeyen bir Müslüman'ın önce haysiyetsiz olduğunu düşünüyorum." Bu sözler Akşam gazetesi yazarı Serdar Akinan'a ait. Bugünkü köşe yazısında Akinan, içeriğiyle ilginç bir makaleye imza atmış:

Haysiyetsizleştirilmek / Serdar Akinan

Ülkemiz, demokratikleşme ve serbest pazar ekonomisi gibi konularda küresel vahşi kapitalizm tarafından kontrol altına alınmak, eşzamanlı olarak ise İslam dünyasına bir model olarak sunulmak istenmektedir.

Bu bir projedir.

Bu projenin kullandığı dildeki liberalizm, demokrasi, özgürlük, insan hakları gibi temel kavramlar kuşatmanın yapı taşlarıdır.

Mesele sadece İslam coğrafyasındaki enerji havzalarının bu eli kanlı çete tarafından kontrolü müdür?

Elbette değil. Bin yıllık bu savaşın günümüzdeki yeni evresinde temel hedefler değişmemiştir.

Meseleye vahyi ölçülerde bir anlayışla, aracısız, baktığınızda egemenlerin ne düzeyde bir kuşatma ile bir kez daha Müslümanların karşısına dikildiğini görebilirsiniz.

Bu kuşatmaya hangi enstrümanla direneceğimize dair bir ipucu tespitte saklıdır.

Fethullah Gülen cemaati 80'li yıllarda ve özellikle 2001'den sonra bu projeye, gönüllü, eklemlenmiştir.

Tevhid sosuna bulanmış şirk bir haysiyet intiharı değil midir?

Kulu bir başka dünyevi iktidara mahkum kılan bu anlayışın küreselleşme adındaki gözü dönmüş canavarla yan yana durmadığını kim nasıl savunabilir?

Biriniz kalkın köşelerinizde Filistin'i açıkça savunun.

avunduğunuzu mu savunuyorsunuz?

O halde Fatih Üniversitesi'nde başörtülü bir kız neden Filistin'de bebekleri katleden İsrail'in Başkonsolosu'nun önünde eğilip ona çiçek sunmak zorunda bırakılıyor?

Bunu biz Müslümanlara nasıl izah edeceksiniz?

Haysiyetsizleştirilmek budur...

Elbette o başörtülü o kıza tepki duymuyorum.

Emir ve komuta...

Oysa Müslümanlık bireysel özgürlük değil midir?

İslam bir gizli devrim değil kişisel bir isyandır.

İslam köleleştirmez özgürleştirir.

Amerika Irak'ta bir milyondan fazla Müslüman'ı katletti.

Telafer'de ramazan ayında iftar sofrasından kaldırılıp topluca tecavüz edilen o çocuklar ve anneleri için bu gözü dönmüş katillere lanet okumak gerekmez mi?

"Dick Cheney'nin ayağına gittiniz" dedim.

Giden isim kendisinin olmadığını iddia etti. Bu köşede derhal düzeltmesini yayınladım.

Peki cemaatten hiç kimsenin eli kanlı Müslüman katili Cheney'nin başdanışmanlarına ve diğer adamlarının ayağına gitmediğini savunabilir misiniz?

Bu dünyada özgürlük adına, bedenine bomba bağlayıp şehadete eren adlarını bile bilmediğimiz binlerce Müslüman var.

Haysiyet budur. O kişisel bir isyandır. Gücünü de Kuran'dan alır. Hesabını da sadece Allah(c.c.)'a verir.

Siz ne yapıyorsunuz? Bu egemen yapıya biat eden; sessiz kalan başta kendisine samimiyetsiz bir anlayış inşa ediyorsunuz.

Burada inanan Müslümanları değil, siz tepedeki kanaat önderlerini itham ediyorum.

Benim bu ülkeye dair onulmaz aşkım özgürlük türküsünü söyleyebilmiş olmasıdır. Akif bunu anlatır.

O nedenle sadece Kur'an-ı Kerim'i okuyarak, sadece Allah'a(c.c.) hesap vererek tevhide ulaşılabileceğine inanıyorum.

İslam'ın bir isyan olduğunu ruhumda hissedip eli kanlı katillere; Amerika'ya ve İsrail'e kelimelerle saldırabiliyorum.

Bu vatanı gerçek İslam adına değil, küresel bir ihalenin müteahhidleri olarak parçalamaya soyunmanıza ise katlanamıyorum.

İntifadayı açıkça ve dürüstçe sahiplenemeyen bir Müslüman'ın önce haysiyetsiz olduğunu düşünüyorum.

Lafım bu size..

Ki yeter...

Akşam gazetesi

Haksoz
[/color]

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.338 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu