SEYH AHMET YASIN SEHADETININ 4.YIL DÖNUMU

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > İSLAMİ BİLGİLER (Bilgi Platformu) > İslam´ın Şartları > Şehadet > SEYH AHMET YASIN SEHADETININ 4.YIL DÖNUMU
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: SEYH AHMET YASIN SEHADETININ 4.YIL DÖNUMU  (Okunma Sayısı 284 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
23 Mart 2008, 03:49:51 ÖS 15
Üye Bilgileri
eslem
Aktif Üye

« :»

DİRENİŞ ÖĞRETMENİMİZ ŞEYH AHMED YASİN!

22 Mart 2008 - 01:17:19
 Şehadetinin 4. yıldönümünde İntifada'mızın ölümsüz önderi ve İslami direnişin sönmeyen meşalesi Şehid Şeyh Ahmed Yasin'i rahmet, minnet ve özlemle anıyor; Siyonist İsrail rejimi ortadan kalkıncaya, bütün Filistin  toprakları kurtarılıncaya ve Özgür Kudüs'e ulaşıncaya kadar sürecek olan mukaddes islami direnişin zaferi için Rabbimizden fetihler niyaz ediyoruz.

Bilindiği üzere Şeyh Ahmed Yasin 22.03.2004 tarihinde sabah namazı sonrası cami çıkışında Siyonist düşman ordusunun bir hava saldırısı sonucu şehid olmuştu. Saldırıda atılan 3 füzeden birisi Şeyh'in yakınına isabet etmiş, tekerlekli sandalyesini kullanan iki koruması dahil 9 kişi şehid olmuştu. Yine bu hain saldırıda Şeyh'in iki çocuğu ile birlikte 15 kişi de yaralanmıştı.

Şeyh Ahmed Yasin'in vücudunun tamamına yakını felçli, sağ gözünün tamamı görme yetisini kaybetmiş, sol gözünde de zayıflık olmasına rağmen, Filistin’in özgürleşmesi için durmaksızın çalışmış, özgürlük mücadelesinin ve İslam Ümmeti'nin öncü şahsiyetleri arasında bir meşale olmuştur.

Bugün artık Ahmed Yasin ismi, yeryüzünün dört bir yanında zulme, emperyalist saldırganlığa ve işgale karşı hep birlikte atan yüreklerde yanan intikam ateşinin adıdır. Bugün artık Şeyh Ahmed Yasin'in şehadeti dünyanın dört bir yanında bütün imkansızlıklara ve içinde bulunulan zor şartlara rağmen cihadı terk etmemenin sembolüdür.

Acziyet hissine kapılmadan sağlam olan tek âzâ ile olsa bile direnişten geri durulmaması gerektiğinin canlı örneğidir.

Bugün Şeyh Ahmed Yasin'in adı 'Özgür Kudüs'te Buluşabilmenin' adıdır.

« Son Düzenleme: 23 Mart 2008, 03:51:28 ÖS 15 Gönderen: eslem » Logged

ibrâhîm gönlümü put sanıp da kıran kim....*
23 Mart 2008, 04:38:27 ÖS 16
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #1 :»

Öncelikle şehadetinden ömrünü nasıl gecirdigini anladıgım bu guzel insanı rahmetle anıyorum ...
Fakat benzeri bir çokları gibi kendiside bilmiyorum kasti bilmiyorum nefsi sembolleştirilme surecinden kurtulamıyor gibi ...
Şeyh Ahmet Yasin dedigimizde beynimize işlenen şey yaşlı felçli bir insanın şerefsiz israil askerlerince şehit edilmesi kazınıyor ...
Yani onun hedef olmasına sebeb olan onca emegi söylemi eylemi degilde ...
Konumu Statusu Dramatik ölümü ve katillerinin kötülügü işleniyor beyinlere ...
Ve böylece nice nice Şeyh Ahmetler cıkmasının önüne bir taş konuyor ...
Ne demiştir Şeyh Ahmet Yasin ....Huh?
Şahsım adına ben hiç bir şey bilmiyorum ....
Selamlar ...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.051 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu