ÜZÜLDÜM matruşka: ölü. terkedilmiş site.........

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > İSLAMİ BİLGİLER (Bilgi Platformu) > İslami Bilgiler > Fıkıh ve Akaid (Moderatör: Yonetim) > ÜZÜLDÜM matruşka: ölü. terkedilmiş site.........
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: ÜZÜLDÜM matruşka: ölü. terkedilmiş site.........  (Okunma Sayısı 318 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
17 Şubat 2008, 01:47:43 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
halid
Yeni Üye

« :»

Allahın selamı onun salih kullarının üzerine olsun
         Bizler her zaman birilerini eleştirme noktasında usta olmuşuzdur.Çok kültürlü, yüksek okul mezunu olmak ve buna benzer şeyleri daima ön plana çıkarmış, yani NEFSİMİZİ diğerlerinin nefsinden üstün tutmuşuzdur. Şimdi benim bir anlayış veya şöyle diyelim ,bir yaklaşımım var: Şöyleki. Bir kardeşimize ben yahut biz şunları yapıyoruz ne dersiniz desek . Hemen eleştiri başlar . Ya şunu neden böyle yapıyorsunuz bunu neden böyle yapıyorsunuz. şimdi eğer kendisine bunu bıraksanız ya azdaha güzel ya azdaha çirkin yapar ..... Şu halde eleştirinin anlamı NEDİR?
          Birşey daha: Eğer onlara bırakın şu güzel ve hayırlı işi biz yapalım sizde destsk verin denilse; Yo hemen köstek olurlar...... PEKİ buyurun siz bu güzel hayırlı işi yapın bizler destskçi olalım denilse YİNE YOO asla yapmazlar. Şunu söylemek istiyorum. Güzel ve hayırlı ama zahmetli işler yapmak zor, onun eleştirisi kolay ve boldur. MATRUŞKA kardeşim!!!!!! mademki böyle birşey söylemek istiyorsun site yöneticisine özel bir msajla söyle. İSLAMİ edep bunu gerektirir .Neden bir emeği bu siteye verilmiş çabayı takdir etmiyorsun? ve yine mademki beğenmedin İLİM ve FAZİLET DOLU sözlerinizle neden siteye bir canlılık getirmeyi denemedin ? Terketmek, kınamak, horlamak kolaydır. Ama birşeyler yapmak ve dahası başarmak zordur. Zira Şanı Yüce Allah size zahmetlerinize rağmen başarı vermeye bilir. Nevarki bzlerden istenen KULLUKve MÜCADELEDİR.

Allah cc salih  kullarının yardımcısıdır. SİTEYE CANLILIK KATMAK İSTEYEN KARDEŞLERİME!!!!!!!!!!! Buyurun canlandıralım. Ölmüş ve terkedilmiş siteyi (öyle deniyor) canlandırıp kalımın bol sohbetlerin hayırlı ve bereketli olduğu bir site haline getireleim.
              FIKIH, AKAİD VE HADİSLERİN açıklamaları ile ilgili sorularınızı BU SİTEDE FIKIH VE AKAİD BÖLÜMÜ altında kunuşalım tartışalım.  VARMISINIZ.?  CANLI SİTE İSTEYENLERE, Aslında yukarda  yazdıklarım hiçte benim uslubuma yakışmıyor ama üzüldüm ondan böyle biraz sitemkar oldu . Bağışlayın.
              Şöyle diyelim herşey bir yana: Hakkı arayan kardeşlerime !!!! Fıkıh,Akaid, ve Hadislerin açıklamalarına dair hayırlı ve seviyeli sohbetler için FIKIH VE AKAİD bölümünde buluşmak ,hayırlarda yardımlaşıp şer işlerde yardımlaşmamak üzere.  ALLAHA EMANET OLUNUZ.... kardeşiniz.

Biad edenleriz Muhammede,Kıyamete kadar cihadüzere
17 Şubat 2008, 02:37:15 ÖÖ 02
Üye Bilgileri
serender
Genel Yönetici
*

Dosdoğru ol!

« Yanıtla #1 :»

Üzülmeyin her arayan aradığını bulacak diye bişey yok belki o mesajın yazıldığı dönemlerde haksız da sayılmazdı (tam olarak haklı da değil di)

kimbilir belki sizde aradığınızı bulamayabilirsiniz?

Hoşgeldiniz....

'Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz' 5/8
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.099 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu