Bu kafa ile dağdaki terorist kafası aynı şey

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > GÜNDEM DIŞI > Bu kafa ile dağdaki terorist kafası aynı şey
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Bu kafa ile dağdaki terorist kafası aynı şey  (Okunma Sayısı 1680 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
17 Şubat 2008, 12:47:38 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
Qani
Aktif Üye

« Yanıtla #15 :»

Cheesy

alemsin be maxpayna
17 Şubat 2008, 07:22:40 ÖS 19
Üye Bilgileri
ozanca
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #16 :»

Alıntı
ozanca
orası karışık Smiley
Duruma bakar ...
Sagnak yagış varsa evet suç ..
Ha yokk gunluk gulistanlık ise degil ..

:o bir dakika sen ozanca değilsin !!!
ozanca olsan selamlar yazardın  Cheesy

Varlıgın bir şeylere işaret olması gibi ..
Yoklugunda işaret ettigi şeyler vardır ...
Selamlar ..

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
17 Şubat 2008, 07:36:48 ÖS 19
Üye Bilgileri
Aysegul
Emektar Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #17 :»

Konu dışı

Alıntı
ozanca
orası karışık Smiley
Duruma bakar ...
Sagnak yagış varsa evet suç ..
Ha yokk gunluk gulistanlık ise degil ..

:o bir dakika sen ozanca değilsin !!!
ozanca olsan selamlar yazardın  Cheesy

Varlıgın bir şeylere işaret olması gibi ..
Yoklugunda işaret ettigi şeyler vardır ...
Selamlar ..

Gittiğinde, yokluğun farkedilsin
imzanız gibi..
Aleykum Selamlar..

17 Şubat 2008, 07:50:30 ÖS 19
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #18 :»

arkadaşlar edebiyat yapmayın lütfen.... Smiley
hem edebiyat sevmem
hem de konu sapmasın
17 Şubat 2008, 08:22:16 ÖS 20
Üye Bilgileri
Aysegul
Emektar Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #19 :»

Konu dışı diye belirtmiştim.. Yine de Özür Smiley
Haklısın Max.. 

Konuya dönersek te..

Türkiye'de oynanan ayırımcı politikalar herhangibiri diye düşünülerek belli mesajlar verilmek istenmiş..

İslam değerlerinin bu oyuna alet edilmesi çok kötü..

İslam bir hayat şeklidir.
Tesettür de hayatı nasıl yaşanacağının, kadınların da toplum içinde var olmasının kullanma kılavuzudur.

Herkeste bir bölünme duygusu oluşturulmak isteniyor..
Hedefe de hemen ulaşıyor nedense memleketimde..
Durum budur.

24 Şubat 2008, 02:20:36 ÖS 14
Üye Bilgileri
heska
Aktif Üye

« Yanıtla #20 :»

yazıya yapılan yorumlar, Emir abinin vermek istediği gerçek msjı gözardı etmiş. toplumumuzun önemli bir kısmı devlet-rejim-hükümet üçlüsünün herbirinin ayrı birer kavram olduğunu öğrenememiş durumda. yani özgürlük istemek hakkımız ancak bunu rejimden ve hükümetten istemek gerekir. Şimdi bir takım namazında niyazında insanlar neye hizmet ettiklerini hesap etmeksizin sadece kendi ego ve  (sözde) dini menfaatleri adına bir  takım eylemler yapmaktadırlar.bilinçli veya bilinçsizce yapılan bu eylemleri toplumda önemli yer kaplayan insanlar adına yaptıklarını söylemeleride ilginçtir. T.C. devletimiz; tarih boyunca gelen misyonunun farkındadır ve jeopolitik konumu istemese bile buna zorunlu kılmaktadır. rejimin hataları arasında olan özgürlük kısıtlamaları konusuna da gelince ; benim fikrim alevi kürt vb. kardeşlerimizin bu devletin kurulmasında en az bizler kadar paylarının olduğudur ve T.B.M.M de kendilerini rahatlıkla temsil edebildikleridir. Eğer ki  bir takım başörtülü insanlar halisane amaçlarla onlara da hak talep ediyorsa bunu ben bu kardeşlerimize yapılmış saygısızlık olarak tanımlarım(çünkü onlar kendi sıkıntılarını kendileri ifade etmektedirler rahatlıkla), yok bu bir takım başörtülü insanlar yapılan yetersiz ve kandırma amaçlı başörtüsü düzenlemesini millete bu tarz bir yöntemle yutturmak istiyor ve bunu da devletin asli unsurları arasında olanların sözde! özgürlüğü üzerinden yapıyorsa Emir abinin duasına amin demek çokta zor değil. İnşaallah bu fitne döneminde kalbi kayanlardan olmayız.(amin)
25 Şubat 2008, 09:59:57 ÖÖ 09
Üye Bilgileri
Nuayman
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 :»

Alıntı

Kesinlikle fikirlerimin özeti olmuş Max kardeşim,sağolasın Smiley

Yalnız Emir kardeş yanlış anlaşılmış kanımca.Zira kendisi Türbanlılara bela okumuş değil.Çünkü ilk metinde,türban hariç isteklerden bahsediliyor.Sanırım Emir'in kızgınlıgı ve öfkesi onlara.(Yoksa herkes dogru anladı da yanlış anlayan ben miyim?:S )

Bela okuma kısmını değilde,bu düşüncelerin büyük kısmının yanlış oldugu bölümüne katılıyorum Emir kardeşim.

Türban Allah'ın emri ve kurum,ortam farkı olmaksınızın takılmalı bunda site sakinleri(buna sakin olmayan sinirli olanlar da dahil) ile aynı fikirdeyim.Benim derdim Vakıflar yasası ve 301 olayı ile ilgili.

Hele ki 301'in kaldırılması sorun teşkil edebilir.Bazıları sırf provakatif eylemlerde bulunmak adına vatan,millet,bayrak gibi kavramlara üstü kapalı yada direk olarak saldırıda bulunacaktır ki bu bugünün şartlarında tehlikelidir.

Vakıflar Yasası da bazı düzenlemeler yapılarak geçirilmelidir bence.Yoksa ki alın ne varsa sizin olsun mantıgıyla geçerse,bazı kötü niyetli vakıflar (ki var) memlekette infiale yol açacak kadar büyük eylemler içerisine girebilirler...

Bunlar benim düşüncelerim,belki yanlıştır,korkularım zayıflığımdandır,akıl kıtlıgımdandır,abartayım mı? yok gerek yok...

Saygı-Sevgi-Selam-Kelam-Küçüklerin Gözleri-Büyüklerin Elleri vs.

Bir siz doğru anlamışsınız canı gönülden tebrik ederim. Bu ülkede Kürt=Türk Alevi=Sunni vb kavramlarda çatışma yok, ancak bunu çıkarmak isteyen çevreler var, partiler var kurumlar var birde bu açıklamaları yapan şerefsiz vatan haini sözde türbanı savunan bölücü kafalar var, yoksa başörtü davasını bende savunuyorum bu insanların hakkı ve verilmelidir, bunu yaparken vatana ihanet ederek değil.

Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2008, 05:19:29 ÖS 17 Gönderen: EMiR » Logged
25 Şubat 2008, 10:55:19 ÖÖ 10
Üye Bilgileri
heska
Aktif Üye

« Yanıtla #22 :»

bu vakıflar yasası da türbanla aynı gün onaylandı...şimdi biz ne kazandık! neler kaybettik...türbanın serbest kalması benim özgürlüğümü, vatanın bölünmezliğini zedelemiş gibi olmadı mı şimdi?bir milletle ancak bu şekilde oynanır sanırım...yazık olmuş II.Abdülhamit Han'a.. öyle tahmin ediyorum ki O'nun da tıpkı Fatih'in Ayasofya'yı kapatanlara ettiği gibi bir bedduası vardır...resmen beddua yemek için yaşıyormuşuz gibi bir halimiz olmadı mı yaaa?
08 Mart 2008, 05:20:49 ÖS 17
Üye Bilgileri
EMiREiS
TÜRK
Aktif Üye

WWW Offline
« Yanıtla #23 :»

Alıntı
Nuayman yazmış:

Kesinlikle fikirlerimin özeti olmuş Max kardeşim,sağolasın Smiley

Yalnız Emir kardeş yanlış anlaşılmış kanımca.Zira kendisi Türbanlılara bela okumuş değil.Çünkü ilk metinde,türban hariç isteklerden bahsediliyor.Sanırım Emir'in kızgınlıgı ve öfkesi onlara.(Yoksa herkes dogru anladı da yanlış anlayan ben miyim?:S )

Bela okuma kısmını değilde,bu düşüncelerin büyük kısmının yanlış oldugu bölümüne katılıyorum Emir kardeşim.

Türban Allah'ın emri ve kurum,ortam farkı olmaksınızın takılmalı bunda site sakinleri(buna sakin olmayan sinirli olanlar da dahil) ile aynı fikirdeyim.Benim derdim Vakıflar yasası ve 301 olayı ile ilgili.

Hele ki 301'in kaldırılması sorun teşkil edebilir.Bazıları sırf provakatif eylemlerde bulunmak adına vatan,millet,bayrak gibi kavramlara üstü kapalı yada direk olarak saldırıda bulunacaktır ki bu bugünün şartlarında tehlikelidir.

Vakıflar Yasası da bazı düzenlemeler yapılarak geçirilmelidir bence.Yoksa ki alın ne varsa sizin olsun mantıgıyla geçerse,bazı kötü niyetli vakıflar (ki var) memlekette infiale yol açacak kadar büyük eylemler içerisine girebilirler...

Bunlar benim düşüncelerim,belki yanlıştır,korkularım zayıflığımdandır,akıl kıtlıgımdandır,abartayım mı? yok gerek yok...

Saygı-Sevgi-Selam-Kelam-Küçüklerin Gözleri-Büyüklerin Elleri vs.

Bir siz doğru anlamışsınız canı gönülden tebrik ederim. Bu ülkede Kürt=Türk Alevi=Sunni vb kavramlarda çatışma yok, ancak bunu çıkarmak isteyen çevreler var, partiler var kurumlar var birde bu açıklamaları yapan şerefsiz vatan haini sözde türbanı savunan bölücü kafalar var, yoksa başörtü davasını bende savunuyorum bu insanların hakkı ve verilmelidir, bunu yaparken vatana ihanet ederek değil.

Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2008, 05:21:46 ÖS 17 Gönderen: EMiR » Logged
27 Mart 2008, 11:13:54 ÖS 23
Üye Bilgileri
Demir
Yeni Üye

« Yanıtla #24 :»

bu vakıflar yasası da türbanla aynı gün onaylandı...şimdi biz ne kazandık! neler kaybettik...türbanın serbest kalması benim özgürlüğümü, vatanın bölünmezliğini zedelemiş gibi olmadı mı şimdi?bir milletle ancak bu şekilde oynanır sanırım...yazık olmuş II.Abdülhamit Han'a.. öyle tahmin ediyorum ki O'nun da tıpkı Fatih'in Ayasofya'yı kapatanlara ettiği gibi bir bedduası vardır...resmen beddua yemek için yaşıyormuşuz gibi bir halimiz olmadı mı yaaa?

Heska güzel yorumlamışsın tebrikler...
29 Mart 2008, 10:46:32 ÖS 22
Üye Bilgileri
MATRUŞKA
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 :»

bu devleti CHP liler kurmuşlar eee onların kurduğu anca işte bukadar  olur....
03 Mayıs 2008, 01:41:16 ÖS 13
Üye Bilgileri
hallacı mansur
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 :»

hiç düşünüyormusunuz ?? ki Alevilik  NELERİ ÖRTÜYOR HE?Huh?? kürtler bizim kardeşlerimizdir  lütfen kürt düşmanlığı yapılmasın çünkü günaha girilebilir DTP de kürt halkını temsil etmiyor ve edemezde ,, dtp laikçi ve chp nin kardeşidir ve islama uzaktır ve karşıdır
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.163 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu