Camide Rezalet

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GÜNDEMDEKİLER > GÜNDEM DIŞI > Camide Rezalet
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Camide Rezalet  (Okunma Sayısı 827 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
08 Şubat 2008, 04:20:47 ÖÖ 04
Üye Bilgileri
EMiREiS
TÜRK
Aktif Üye

WWW Offline
« :»

Linkte izleyeceğiniz rezaletten dolayı kim sorumlu ise hpsini şiddetle kınıyorum, ve bu konuyu kimlerle nasıl ve ne koşulda konuşmamız gerektiğini hesabını hangi (kansızlara) sormak lazım geldiğini tartışalım.
Bu olay bir takım çevrelerin ispanyada yürütülen medeniyetler ittifakından yüz alınarak aşağılık şekilde, rezilce bu hale getirildiğini hissettim.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

« Son Düzenleme: 08 Şubat 2008, 04:22:49 ÖÖ 04 Gönderen: EMiR » Logged
08 Şubat 2008, 03:23:54 ÖS 15
Üye Bilgileri
berfin
Emektar Yönetici
*

« Yanıtla #1 :»

tartışmak.... ama neyi... içinde türklerin yeraldığı böyle bir rezalet varsa kusura bakmayın ama yabancılar haklı... türklerde gerçekten böyle sapkınlar var.... ve o camide film çekilirken hiç mi denetleme sistemi yokmuş ki bu rezaler bu açıklıkla ortaya konulabilmiş... ve seneler önce çekilen bir film ya özenle saklanmış bugüne kadar ya da insanların şimdi mi dini ve manevi değerleri koruyacakları tutmuş.... kınayalım ama kimi Huh? Huh?... önce kendimizi galiba....biz bu kadar benliğimizden uzaklaşırsak onlar da bir karakter uydurup buyrun bu karakter sizin benimseyin derler.... ve benimsetirler... ve lütfen dürüst olalım... bu karakterlerden türkiyede hiç olmadıgı gibi bir savunmaya geçmeyelim.
11 Şubat 2008, 07:22:00 ÖS 19
Üye Bilgileri
SUHAYB
Daimi Üye
**

« Yanıtla #2 :»

Kınamayın arkadaşlar. Niye kınıyorsunuz ki. Bir kaç kendini bilmezin Sultanahmet camiinde yaptığı densizlikten dolayı Sultanahmet yıkılmaz korkmayın.

Ufak bir rüzgarda hemen hoşgörünüzü kaybediyorsunuz. Böyle yaparsanız AB ye nasıl gireriz. Kurduğumuz diyalog köprüsü yıkılmaz mı sonra. Onlara hoşgörülü olduğumuzu sora nasıl ispat ederiz.

Siz yine onlara rahmet okuyun, dua edin de Allah ıslah etsin. Allahın rahmeti bol. Bizim bostanımız değil ya, Hem üstelik sınırsız, gönderin gitsin. Belki müslüman olurlar.

Bu diyalog ve hoşgörü sayesinde ne kadar önemli adamlar müslüman oldular hiç duyamıdınız mı? Her zaman çarşaf çarşaf listelerle bunların adları yazılıyor, müslüman olmuşlar diye!!!
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2008, 08:11:22 ÖS 20 Gönderen: SUHAYB » Logged
11 Şubat 2008, 07:31:23 ÖS 19
Üye Bilgileri
berfin
Emektar Yönetici
*

« Yanıtla #3 :»

yanlış anlaşıldıgımı düşünüyorum... bahsettiğim kınamamak değil:.... ama hatalarımızı gözardı ederek kınamak ne kadar doğru...
11 Şubat 2008, 07:43:49 ÖS 19
Üye Bilgileri
bbetull
bbetull
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #4 :»

Hangi dine ait olursa olsun ibadet edilen yerelerde gayrı ahlaki yapıan her şey iğrençlik sınırlarını çokdan aşmıştır.Camide böyle gayri ahlaki bir şeye izin veren yetkililerin elbette sorumlulukları vardır ki herşeyden evvel bu yaptıkları,onayladıkları işin ya farkında olmadıklarının veya kasten yaptıklarının göstergesidir.

Bir diğer husussa haberde ki seviyesizlik.Sultan Ahmette ne yapılıyrsa yanlış olan neyse ver.Görüntüleri arkada kullanarak vermekde neyin ensi yada diğer yanlışlığa yetişme çabası mı?Yanlış olan şey caminin bir ahlaksızlığa alet edilmiş olmasıdır.ahlaksızlığın ölçüsü değildir.Bir ahlaksızlık varsa azıda çoğuda aynıdır.Haberin odağıda bu olmalıydı.Aynı ahlaksızlığı malzeme edinmek değil.
12 Şubat 2008, 05:40:25 ÖÖ 05
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #5 :»

birinci sorun : sanat için herşey mübah zihniyeti !!! sanat için bilmem neler yaparım diyen zihniyet ne ibadethane tanır ne allah tanır. tutar allah rolünü bir insana (morgan freeman) oynatırlar....

ikinci sorun :
nedense yerli gavurlar dine saldırırken ses çıkmaz ama yabancı gavurlar dine saldırsa vaveyla kopar.

üçüncü sorun :
haberi izleyince star tv yi ve o malum şahsı islam savunucu zannederler. sanki dertleri din !!! işlerine gelince dine saldırırlar işlerine gelince toz kondurmazlar. haa bu arada o kadar ciddi ve samimi iseler bu olayı magazin programından ismi lazım değil o şahıs ile değil de haber programında ciddi insanlar ile ele alsınlar.

dördüncü sorun : camide ahlaksızlık yapınca yer yerinden oynuyor ama cami dışında her yerde yapılan ahlaksızlıklar normal addediliyor artık. otobüs durağının ortasında herkesin içinde kız arkadaşını öperek yolcu eden gence tepki vermeye bile gerek duyulmuyor. benim korkum ispanyollar camide terbiyesizlik yapıyor da bizim toplum içinde yapılmıyormu acaba ? kulağıma gelen duyumları emin olmadığım için yazmıyorum.

sonuç :
evet ispanyolların yaptığı düpedüz ahlaksızlık ve ibadethaneyi kirletmektir. ama onlara hadlerini bildirecek bir zihniyet de burda yoktur. eskiden toplumda BİZ kavramı vardı. bunu yıktılar yerine BEN kavramını empoze ettiler. toplum tepkisizleştirilmiştir sindirilmiştir sürüleştirilmiştir. bu nedenle ancak saolsun emir abi gibi bireysel tepkiler boy göstermekte ama hedefine ulaşamamaktadır....

26 Mart 2008, 10:35:48 ÖS 22
Üye Bilgileri
Saliha
Yeni Üye

« Yanıtla #6 :»

maxpayna söylenecek bütün sözleri ve sorunları söylemiş yabancılara karşı tutunulan bu tavırın içerde  normal karşılanması evet gerçektende hadlerini bildirecek kimse yok  Wink
03 Mayıs 2008, 01:30:03 ÖS 13
Üye Bilgileri
hallacı mansur
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 :»

işte sizler busunuz ,, ben camide yenişafak gazetesi okuduğum için tartaklandım ve dışarı atıldım siz neyn hesabını sorabileceksiniz bea... evet mutaasıp yobazlar sözüm sizedir .. birileri sözü üzerine alınıpta bana göndermede bulunmasın gerekli cevabı veririm ...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.159 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu