Youtube videolarındaki sesleri mp3 olarak kaydedin!

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > BİLGİSAYAR VE INTERNET (Bilgi Platformu) > Bilgisayar > Programlar > Youtube videolarındaki sesleri mp3 olarak kaydedin!
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: Youtube videolarındaki sesleri mp3 olarak kaydedin!  (Okunma Sayısı 1361 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
09 Eylül 2007, 04:43:58 ÖS 16
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« :»

Aşağıdaki istişare neticesinde bu program kaldırılmıştır.
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2009, 12:55:22 ÖÖ 00 Gönderen: kutbay » Logged

Allâhûmme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed
10 Eylül 2007, 06:24:19 ÖS 18
Üye Bilgileri
LepYota
Emektar Yönetici
*

« Yanıtla #1 :»

Daha dün akşam böyle bir programa ihtiyacım olmuştu.
ne güzel bir tevafuk  Smiley
Allah razı olsun.

ŞeN DüNYa iÇiNDe SeN
DüNYa iÇiNDe BiR aVuç ŞeN DünYaYDıN SEN
09 Ekim 2007, 09:05:22 ÖS 21
Üye Bilgileri
esedullahmurat
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 :»

teşekkürler, çok güsel paylaşım Smiley
09 Ekim 2007, 09:24:33 ÖS 21
Üye Bilgileri
bbetull
bbetull
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #3 :»

Bende yükledim ve kulanacağım inş.Teşekkürler.
28 Kasım 2007, 12:49:21 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Online
« Yanıtla #4 :»

youtube da ki videoları direk indirdiğim için mp3 e gerek yoktur diye düşünüyordum ki
lazım oldu ve denedim.
teşekkür ediyorum gerçekten pratik ve kolay bir program.

demekki neymiş = lazım olabilirmiş  Smiley
03 Aralık 2007, 02:11:54 ÖS 14
Üye Bilgileri
Aysegul
Emektar Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #5 :»

harikaa...
teşekkürler.
11 Ocak 2008, 01:53:06 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
nacar dayı
Yeni Üye

« Yanıtla #6 :»

teşekkürler
19 Şubat 2008, 01:30:13 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
murat
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 :»

kutbay abi, bunu bir kaç defa denedimm çalışmıyor. sorun bendemi, programda mı, bilgisayarda mı?  blush
19 Şubat 2008, 01:34:07 ÖÖ 01
Üye Bilgileri
TaLiA
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #8 :»

ben kurdum denedim çalışıyor... Smiley

teşekkürler...

Ne BeYaN-i HaLe Cu'ReT, Ne FiGaNa TaKaTiM VaR.Ne ReCa Yi VaSLa GaYReT, Ne FiRaHa KuDReTiM VaR...
31 Ağustos 2009, 06:17:07 ÖS 18
Üye Bilgileri
gurbetci
Daimi Üye
**

« Yanıtla #9 :»

İyide arkadaşlar neticede bu müzik indirmek....Sanatçının hakkı üzerimizde kalmaz mı???Siz bir eser üretseniz ve birileri bunu size sormadan çoğaltsa ne düşünürsünüz?Lütfen..... "İSLAMİ DÜŞÜNCE"ye göre hareket etsek nasıl olur ??
02 Eylül 2009, 10:23:42 ÖS 22
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #10 :»

Güzel bir eleştiri teşekkürler gurbetci

Bu program bir sanatçının albümünü indirmiyor ve mp3 sadece sanatçılara özel bir durum değil. Bir çok kişi youtube a kendi müziklerini koyuyor.

Sonuç olarak sitemize koyduğumuz bu program ile hak ta alınabilir tabiki. Nevar ki, Kişi teknolojiyi kullanarak hakları gasp edecek ise bu program hiç bir şey değildir.

Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz...

Yine de uyarınız için teşekkür ederim.
Yorumlarım çürütüldüğü taktirde (ki yanlış yorumluyor olabilirim) bu programı kaldırabiliriz.

03 Eylül 2009, 11:07:15 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
Kararsız
Aktif Üye

« Yanıtla #11 :»

Konu ile ilgili Gurbetçi arkadaşımıza katılıyorum.

Youtube bir paylaşım sitesidir. Oraya kendi müziklerini koyanlar genel olarak amatör olarak bu işi yapanlardır. Ya keşfedilme isteği vardır bu eyleminde ya da en amiyene tabir ile geyik.

Hİç bir profosyonel sanatçı, youtube'ye kendi videosunu yüklemez. Kaldı ki müzik kanallarında dahi dönen video klipleri için yayınlanış sayısı, aralığı ve yayınlanma zamanına göre ücret ödemektedirler. Maksat albümlerinin reklamlarının yapılmasıdır.

Sanatçılar korsan yayınlardan perişan haldeler. Bu işle mücadele ediyorlar. Korsan demek illaki alıp cd'yi kopyalamak demek de değil ki. Siz adamın youtube'den kliplerini mp3 olarak kaydetip, ardı sıra bir arşiv yaparsanız bence bu da bal gibi korsandır.

Sayın Kutbay her ne kadar mp3'ün sadece sanatçılara özel bir durum olmadığını söylemiş ise de burada bizi ilgilendiren sanatçılarla ilgili olan durumudur.
Ve nasıl bakarsanız öyle görürüsünüz cümlesini de çok talihsiz bir cümle sayıyorum bu konuyla ilgili olarak. Teknolijiyi kullanarak hak gasbetilecek iser bu program bir şey olmayabilir. Yineliyorum, burada bizi ilgilendiren bu program oluşu. Her olay kendi özellikleri içinde değerlendirilmelidir. Kıyasa gidecek olursak olaydan çıkış yolunu muhakak buluruz. Bu çıkış ise ancak bir vijdan rahatlatması olur.
03 Eylül 2009, 11:23:30 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #12 :»

Sayın kararsız
sizin mantığınız ile değerlendirecek olursak internete de girmememiz gerekecek. Burda bırakın insan hakkını şeytan ile kol kola gezmek için bir bulvar mevcut. Nasıl olacak şimdi eve bilgisayar alan baba, anne ve ya eş hata mı yapmış oldu ya çocuk adult sitelere girdi ?

Bu programın hikayesi : Birgün bir malden link geldi tıkladım youtube da güzel bir görüntülü şiir birkaç kez o linke girip dinledim sonra çok hoşuma gittiği için onu indirdim her defasında görüntüden ziyade ses olsun istedim böyle bir program var mı derken bunu buldum ve bunu da kardeşlerim ile paylaştım.

Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz talihsiz bir söz değildir. Ben gurbetçi kardeşimin kötü niyetle baktığını da ima etmek istemedim. Sizin içinizde olduktan sonra bu programı çok farklı yerlerde kullanırsınız

Siz adamın youtube'den kliplerini mp3 olarak kaydetip, ardı sıra bir arşiv yaparsanız bence bu da bal gibi korsandır.

neden böyle bir eziyete gireyim.

03 Eylül 2009, 10:31:53 ÖS 22
Üye Bilgileri
Kararsız
Aktif Üye

« Yanıtla #13 :»

Bir önceki mesaj içeriğimi tekrar ediyorum.

Ek olarak :
Alıntı
neden böyle bir eziyete gireyim.

Orda ki "siz" şahsınız olan siz değildi. Ben, sen o'nun toplamını ifade eden bir "siz" idi, yani en çok da "biz"...

Amma illaki şahsa indirgeyelim diyorsanız, sizin girmediğiniz o eziyete girecek kişi çoktur, siz* bu halde eziyete girene vesileci konumunda olacaksınız Smiley

* İşte buradaki "siz", Kutbay olan "siz" oluyor 
04 Eylül 2009, 12:54:41 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
kutbay
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #14 :»

Şu anki istişaremiz programın kaldırılıp kaldırılmaması hususundan ziyade hatalara ön ayak olup olmamakla ilgili bir noktaya geldi. Güzel bir nokta aslında küçükte olsa bir hataya meyil vermektense programı kaldırmayı yeğlerim elbet.

Buna rağmen bir önceki yorumunuz halen tarafımdan anlaşılır değil. Bizler varolan herşeyden yaşantımıza göre faydalanmalıyız diye düşünüyorum. Bir önceki mesajımda programın hikayesini anlatmamdaki gaye de örnek teşkil etmesi içindir. Tekrar ediyorum istişareye konu olan bu programla sizin dediğiniz gibi indirmeler yapılıp arşiv oluşturup hak almak ta meşakkatli bir uğraş olurdu. Bunun yerine öyle proğramlar var ki bir anda albümleri bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

Sonuç olarak ilk satırda belirttiğim husus neticesinde şahsınız olmasa da böyle bir hataya mahal verebilecek ve vebal altında kalma ihtimali doğacak hususlardan ötürü programı kaldırıyorum.

Size ve konudaki hassasiyetinden ötürü gurbetçi kardeşime teşekkür ederim.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.201 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu