KEMERLERİ BAĞLAYIN 15 YIL SONRAMIZA UÇUYORUZ...?

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > GENEL (Bilgi Platformu) > Gönül Muhabbet ister... (Moderatör: Yonetim) > KEMERLERİ BAĞLAYIN 15 YIL SONRAMIZA UÇUYORUZ...?
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: KEMERLERİ BAĞLAYIN 15 YIL SONRAMIZA UÇUYORUZ...?  (Okunma Sayısı 133 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
12 Ocak 2012, 05:31:12 ÖÖ 05
Üye Bilgileri
serender
Genel Yönetici
*

Dosdoğru ol!

« :»

Alıntı
   15 YIL SONRA

Bu gün büyük gün; Türkiyede yapılan en son teknoloji harikası ve tamamen Türk üretimi olan "UÇAN TÜRKİYE" adlı roketle mars'a gidiş için harekete geçeceğiz.Marsta kurulmuş olan "Biyosfer2" üzerinde araştırmalar yapıp, Sonuçları inceledikten sonra geri döneceğiz. Bu yolculuk yaklaşık 6 ay sürecek...

Şu an roketin içindeyim. Geri sayım yapıldı ve atmosferden çıktık. Kütle çekim kuvvetinden kurtulmak için ayarlamalar yapıyorum. Artık uzay boşluğunda marsa doğru ilerliyorum.

Bu roketin içinde tek başıma değilim. Eşimde benimle birlikte. Yaklaşık 14 kişilik bir kadromuz var.

6 Ay sonra dünyaya geri döndüğümüzde Türkiyeden Marsa giden ve "UÇAN TÜRKİYE" adlı rokete ilk binen kişi olma şerefini yaşayacağız.

6 Ay sonra görüşmek üzere....

(Roket resmi çizilmiş)

H...GÜNEŞ(SUN)(14)
                                             (En büyük yıldızın adını taşıyorum)

(Not: 15 Yıl sonramıza mektup yazmak eğlenceli aktivite)

14 Yaş bişeyleri ciddiye almaya başlamamış olan evredir. Biraz sinema biraz eğlence biraz komedi.. Hedef dikkat çekme Smiley

Peki sizce 15 yıl sonra günlüğümüzün sayfasında neler yazardık?
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012, 05:33:37 ÖÖ 05 Gönderen: serender » Logged

'Ey iman edenler, Allah için hakkı ayakta tutanlar ve adaletle şahitlik yapanlar olunuz' 5/8
12 Ocak 2012, 05:44:58 ÖS 17
Üye Bilgileri
eliflamra
Genel Yönetici
*

« Yanıtla #1 :»

Alıntı
Peki sizce 15 yıl sonra günlüğümüzün sayfasında neler yazardık?

10-15 yıl önce bugünüm için pek çok şey yazmıştım.

oldu mu? hiçbiri olmdı fazla uçmuşum  Roll Eyes en güzeli anı yaşamak
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.056 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu