İFADE

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
anasayfa anasayfa giris kayit
  İslami Düşünce Platformu > KUR´AN-I KERİM (Bilgi Platformu) > Kur´an-ı Kerim (Moderatör: Yonetim) > İFADE
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gönderen Konu: İFADE  (Okunma Sayısı 406 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
26 Aralık 2011, 03:54:17 ÖS 15
Üye Bilgileri
iktibas
Daimi Üye
**

« :»

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

ESSELAMU ALEYKUM.

ERTAN DOĞAN ADLI ABİMİZDEN YILLARCA SESLİ OLARAK TEFSİR DERSİ ALDIK,YERİ GELDİ KATKIDA BULUNDUK.YERİ GELDİ PAYLAŞIMLARDA BULUNDUK.SAMİMİ BULDUĞUMUZ BU ARKADAŞIN HEP YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIK.ARKADAŞLIĞINA LAYIK OLDUKMU OLMADIKMI ALLAH BİLİR.KAYNAK OLARAK MEVDUDİDEN YARARLANAN BU ARKADAŞ BİZLERE İLMİNİ GUNCELLEŞTİREREK BİZE AKTARDI.

ÖYLE BİR CEHALET ÜZERE YAŞADIĞIMIZ TOPLUMU GÖREREK T.C OKULLARINA ÇOCUKLARINI GÖNDERMEMEYİ GEREKLİ GÖRDÜ.ANCAK ALLAHIN İLK EMRİ OLAN OKU EMRİ GEREĞİNCE ÇOCUKLARINI EĞİTMEK İÇİN TÜM GAYRETİNİ GÖSTERDİ.ÇOCUKLARINA KİMLİK ÇIKARMADIĞI VE OKULA GÖNDERMEDİĞİ İÇİN  TAĞUTLARIN MAHKEMESİNDE YARGILANDI.BU YARGILANMADA VERMİŞ OLDUĞU İFADE AÇIK VE NETTİ.

İFADENİN ORJİNALI ÜSTTEKİ LİNKTEDİR.

TAĞUTLAR GENELDE İNSANLARDAN SUÇ ARARLAR.ÖRGÜTÜ VARMI?DERNEĞİ VARMI?BUNLAR OLMAYINCA SLOGAN ATMIŞMI GİBİ BAHANELERLE MÜSLÜMANLARI SUÇLAMAYA KALKARLAR.ONLARA MALZEME LAZIMDIR.MALZEME OLMAYINCA YAPACAKLARI HİÇ BİR ŞEYLERİ YOKTUR.

FRAVUNDA AYNI ŞEKİLDE MUSA A.S DAN MALZEMEYİ BULAMAYINCA EN SONUNDA BU BİR BİLGİÇ SİHİRBAZDIR DİYEREK İFTİRA ATMIŞ,BÜYÜCÜLERİ ÇAĞIRARAK REZİL EMEK İSTEMİŞ ANCAK KENDİ REZİL OLMUŞTUR.

ERTAN ARKADAŞ ÖRGÜT KURMAMIŞ,TAĞUTTAN İZİN ALARAK VAKIF VE DERNEK KURMAYA YELTENMEMİŞ KİMSEYE BEDDUA ETMEMİŞ HİÇ BİR YERDE SLOGAN ATMAMIŞ.TAĞUTUN KARŞISINA ÇIKIP HAKKI İFADE ETME FIRSATINI YAKALAMIŞ VE İFADESİ İSE NET OLMUŞ.

TAĞUTUN YENİ KARARLARI İLE SİSTEMİN SEVGİLİLER GÜNÜ OLAN 14 ŞUBATTA ERTANI MAHKEMEYE ÇAĞIRMIŞLAR İNŞ. SEVGİLİLER GÜNÜ ONUN İÇİNDE BİZİM İÇİNDE HAKKI İFADE ETME GÜNÜ OLUR. ALLAH YARDIMCISI OLSUN.
26 Aralık 2011, 04:54:19 ÖS 16
Üye Bilgileri
Maveraî
Süper Aktif Üye

Aynayım: bakanlar beni değil, ancak kendini görür.

« Yanıtla #1 :»

Yeni mi oldu bu? Sarsıldım Sad Ertan dedem (öyle derdim ona ben, yaşlı biri olmamasına karşın: dedemin hayatımda önemli yer tutmasından ötürü onu da ona benzeterek) benim hayatımda önemli yeri olan, aile fertlerimden daha ziyade sevdiğim saydığım bir değerdir. Hocamdır, hakkı var üzerimde. Rabbin izniyle vesile oldu: çokşey öğrendim, çok şey kattı bana. Allah, ebeden razı olsun kendisinden, amin! Çok üzgünüm  Huh? dua edicem ve okuyan haberdar olan herkes de eder inşaAllah. Allah, yar ve yardımcısı olsun; inanıyorum olucaktır da inşaAllah! Ne mutlu ona, selam üzerine olsun gül
26 Aralık 2011, 05:22:29 ÖS 17
Üye Bilgileri
iktibas
Daimi Üye
**

« Yanıtla #2 :»

Bu onurlu ifadeyi paylaşalım inş. 14 şubatta tağut yargılama sürecine girmiş bakalım allahuteala ertan abi hakkında hayırlısını versin inş.
29 Aralık 2011, 12:42:52 ÖÖ 00
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #3 :»

ertan abi kimdir hangi şehirdedir ne iş yapar kaç yaşındadır mahkeme sürecinden ve sonucundan nasıl haberimiz olur
bilgilenmek ilgilenmek ve takipçisi olmak isteriz....
29 Aralık 2011, 02:32:12 ÖS 14
Üye Bilgileri
Maveraî
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #4 :»

ertan abi kimdir hangi şehirdedir ne iş yapar kaç yaşındadır mahkeme sürecinden ve sonucundan nasıl haberimiz olur
bilgilenmek ilgilenmek ve takipçisi olmak isteriz....

Öncelikle, alakanızdan dolayı tşk.lerimi sunuyorum. Vee...
'kafası karışık' gibi kinayeli/kırıcı ifadelerle nitelendirmelere gitmek yerine..
kişilerin, düşünce yapısından kaynaklı seçimlerine saygılı ve hassas davranıp,
bu net/dosdoğru duruşu gösterebilen birinin: sanıldığı/iddia edildiği üzere 'kafası karışık birinden sadır olacağını'
düşünmeyip, bunun yerine: vak'anın kaynağına inip 'neler yapabilirim(i)?... idrak etmeye çalışmanızdan,
bu duruşun takipçisi ve destekçisi olma duyarlılığını gösterebildiğinizden ötürü de..
ayrıca tebrik ediyom; maşaAllah, barekAllah ve daim olur inşaAllah!

Sorularınıza gelince: bunları, kendisine, maddi düzlemde de yakın olan
iktibas'ın cevaplayacağını ve bunun daha uygun olacağını düşünüyorum.
Selam ve dua ile!
29 Aralık 2011, 08:42:40 ÖS 20
Üye Bilgileri
iktibas
Daimi Üye
**

« Yanıtla #5 :»

a.s. hepinizden Allah razı olsun duyarlı insanlarsınız.maxpayna kardeş yıllar önce inspeak proğramı kurulunca nebeviyol adlı odadan bahsetmiştim size.sizde kurduğunuzu söylemiştiniz hatırladınızmı.bu odada tefsir dersi yapılıyor bu dersi veren ertan arkadaşımdır bende katkıda bulunmaya çalışıyorum Allahın izni ile.Ertan abi bende bir yaş büyük yani 48 yaşındadır.
çocuklarına t.c kimliği çıkarmadığı ve tc okullarına göndermediği için mahkeme sürecine girilmiş oda ifadesinde gayet net olarak çocuklarımı Allahın hukmuyle hukmetmeyen bir devleti tanımadığını tanımadığım devlete çocuklarını teslim etmeyeceğini ifade etmiş.ve bunun sonucunda serbest bırakılmış aradan 1,5 yıl sonra tekrar çağırılma kararı alınmış.bakalım ALLAH ertanı nereye götürecek bunu sabırla beklemekteyiz 14 şubattan sonra verilecek kararı sizle paylaşacağım inş.
30 Aralık 2011, 11:59:35 ÖÖ 11
Üye Bilgileri
maxpayna
Genel Yönetici
*

WWW Offline
« Yanıtla #6 :»

sayın maverai o nasıl bir uzun cümleydi sonuna gelene kadar başında ne vardı unuttum bana laf mı sokuyor olumlu mu cümle kuruyor diye tekrar okudum  Cheesy

iktibas abi evet inspeak'e gelmiştim sohbetinize katılmıştım ama fazla takipçisi olamadığım ve yıllaaar geçtiği için orada kim var tanımıyorum ama ortamı hatırlıyorum.

allah yardımcısı olsun biz de duacısı inşallah.....

30 Aralık 2011, 12:42:22 ÖS 12
Üye Bilgileri
Maveraî
Süper Aktif Üye

« Yanıtla #7 :»

sayın maverai o nasıl bir uzun cümleydi sonuna gelene kadar başında ne vardı unuttum bana laf mı sokuyor olumlu mu cümle kuruyor diye tekrar okudum  Cheesy
Allah yardımcısı olsun biz de duacısı inşallah.....
Tekrar okumuş olduğunuza göre anlamış olduğunuzu umuyorum Roll Eyes Olur, normaldir; bende de oluyo bazen Wink Unutunca geriye dönüp okuyorum, halloluyor Cheesy Tebrik ve teşekkürümden, olumlu olduğunu anlamış olmanız lazım.. Sizin öyle bir beyanatınız olmadı ki; laf gönderimini size yapmış olayım, di mi yani ?! Amin, inşaAllah!
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2011, 12:43:28 ÖS 12 Gönderen: Maveraî » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.268 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu