|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Malzemeler 125 gr oda sıcaklığında tereyağ 125 gr şeker limon kabuğu rendesi minicik tuz 2 yumurta sarısı 250 gr un 10-15 adet kabukları soyulmuş badem Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yapılışı Yağ,şeker ve tuz birbirine iyice yedirilir. 2 yumurta sarısı ve limon kabuğu eklenip yoğrulur. Son olarak da un eklenip yoğurulur ve 20 dk buzdolabında bekletilir. Şekil vermek Uzun uzun ince rulolar yapılıp eşit şekilde parçalara ayrılır.Tırnak kısmı, çay kaşığının tersi ile bastırılıp bademin bir parçası yerleştirilir.Parmak üzerinde ki çizgileri vermek için,iki kez boğum yapılır ve boğumların tepeleri bıçakla çizilir. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yumurta sarısına minicik şeker ve su eklenip karıştırılıp parmakların üzerine sürülür.175 c de de pişirilir. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap denemek isteyenler için afiyet olsun, ben sadece bakmayı tercih ediyorum : ![]() |
||
|
||
| Ben bakmakta bile zorlandım:) Nerden bulurlar bu şekilleri ![]() Hele tırnaklı olması çok fena :o :
|
||
|
||
gerçektende hoş olmayan bir görüntü:)![]() Midem altüst oluyor bu tür şeyleri görünce:) ![]() pastada olsa yemem efendim yemem..!!!:) ![]() Yiyebilecek varsada tebrik ederim:)
|
||
|
||
evet bende eklerken aklıma geldi sitede vardı biri diye hatırladım böyle vahşet sever )
|
||
|
||
| çinlilere hamur işini sevdirmek için bi başlangıç olabilir... | ||
|
||
Alıntı TaLiA ilginç görüntüler.. tam maxa göre ![]() Alıntı vesâir evet bende eklerken aklıma geldi sitede vardı biri diye hatırladım böyle vahşet sever )yaa arkadaş nasıl bir imaj çizmişim şu alemi sanalda ki nerde iğrenç bişey olsa insanların aklına max geliyor ![]() tamam itiraf ediyorum az biraz öyleyim ![]() resimlere gelince; ojeli tırnağı olan parmakları yemem, oje sağlığa zararlı amaaaa normal parmakların tırnak aralarına dilimi sokarak hem tırnak temizliği yapar hem de o tırnağı söker yerim ![]() saolasıcalar forumdan arkadaşlar şu resmi hediye etmişlerdi bana şimdi ne kadar uygun düşecek ![]() Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Sonucda hamur isi suan yedifgim ekmegide o parmaklar nioyetine yedim bence sizler biraz abartili kounsuyorsunuz ben yemem edmem gibsiinden. Acligin nedemek oldugunu anlarsaniz öyle bir yersiniz. Hic kusura bakmayin. Biraz önce Hüzün adli bir resim yarismasina bakdim yöneticilerden ricam eger simdiye kadar yapilmamissa sayet bir sonraki yarismayi Aclik adinda düzenlemeleri. Hem görüntüsüne bakilipda yememeyi ilk burda duydum. Yazacak cok sey var ama yazmamakda hayir var... | ||
|
||
| Arkadaşım konunun mahiyeti tamamen mizah içerikli bunu devlet meselesi yapmanızı anlayabilmiş değilim. Ne yani artık gülmeyelim mizahta mı yapmayalım.....?? kimse orda nimete falan bir saygısızlık yapmışdeğil ve gerçektende herkesin midesi bu tür bir görüntüyü kaldıramayabilir. bu çok doğaldır üstüne basa basa söylüyorum ben yinede yemem bu tür bir hamur işini. Ayrıca araya hüzün fotolarını katıp meselesiyle bağlamanızda bir hayli ilginç.evet doğrudur insan acıktımı tadı kötüde olsa herşeyi yer yerde konu o değildi.ha eğer illa ki nimete saygısızlık anlamında söylediyseniz kimsenin öyle bir tutumu olmadı. Ayrıca ''yazacak çok şey var ama yazmamakta hayır var'' sözü de bir hayli düşündürücü.. madem yazdınız keşke devamını getirseydiniz...... SELAMETLE.. |
||
|
||
Sitanin adi gibi Islami Düsünce siz düsünün ben yeri geldimi yazarim yazmak isediklerimi merak edmeyin Ben mevzuyu devlet meselesinede cekmis degilim ha mizah konusunda inan taniyanlar nekadar espiriyi seven biri oldugumu iyi bilirler ama espirininde bir adabi vardir yapmam edmem deyipde yapabilecegim birseyi söylemek nekadar dogru buda düsündürücü ![]() konuyu hüzün fotolarina baglamamda bir dahaki yarismanin ACLIK adi altinda olmasi istegimdir iyi okuyun öyle yorum yapin illa laf salatasi yapmaya gerek yok. Yazacak cok sey vara gelince Afrikada ac insanlari gördügümüzde icimizin parcalandigini söylüyoruz ve onlar bizim bu halimizi görse onlarin icinin parcalanmayacagi ne malum " biz bir lokmayi bulamamisken onalr yememkede israr ediyor" espiri mizah güzeldir güzel degil demiyorum ama espirininde bir tadi vardir sen güleceksin diye baskalarini rencide edmiyeceksin. Ben sahsi algilamiyorum sahsi algilasaydim buraya cok farkli seyler yazardim geneli ele almak gerekir üc bes kisiyi degil güzel kardesim. Neyse yinede kalbini kirmissam hakkini helal et amac burada düsüncelerimizi paylasmak bende kendi düsüncemi paylasdim. Hadi saglicaklla ve dua ile kal Vesselam. |
||
|
||
Betüüll bu akşam cayın yanında vesair'in bu tatlılarından olsun
|
||
|
||
Betüüll bu akşam cayın yanında vesair'in bu tatlılarından olsun ![]() deetttt ![]() yine gaflete düştüm unuttum bu konu olduğunu baktım içim kalktı ![]() ben başka tatlı yapayım sana bunları boşver
|
||
|
||
böyle diyeceğini biliyorduuummmm ))))
|
||
|
||
ay bunları ben mi eklemişim kendimi kınıyorum müsadenizle
|
||