İslami Düşünce Platformu (Arsiv Ana sayfa) => Gönül Muhabbet ister...

Konu: Yardım

Sayfa: 1 [ 2 ]

Aysegul 28.05.2010 12:05:59
kardeş sana zahmet olmazsa bir anlatıver yahu.. (resimli falan iyi olur doğrusu)
özellikle facebook ta yayınlanan bazı video ları depolamak istiyorum..
yani bilgisayarıma kaydetmek, sonra izlemek ve kardeşlerle paylaşmak v.s. istiyorum.
facebook ta izlenilen videoları nasıl kaydederiz..

bu arada not: ben gerçekten teknoloji özürlüyümdür.. inşallah anlayabilirim Smiley
bir de her yere üye olmayı pek sevmiyorum.. ama üye olmak lazım de mi Smiley kendime bir 'ad' bulmam lazım Smiley
selam ile..

Seyyid-e Kerbela 30.05.2010 14:53:35
Selamunaleykum  Aysegül ablam Hakkini helal ed evvela dilim döndükce anlatmaya calisayim.
Burada Facebook'dan video yayinlamak istiyorsun. Yapman gerekenler. Birincisi Face hesabindan videolari baska yerlerde yayinlamak icin kendi videolarinin olmasi gerekir. Yani kendinin upload (yükleme) etmen gerekir. Bunun icinde
neler yapiyoruz adim adim anlatmaya calisayim.
1. Facebook sayfasini acip Videolara gidiyoruz. Seceneklerden biri "Yükle" diye gecer onu tikliyorsun

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

2. Oradan Sonra  "Gözat" yazan yeri tikla oradan kayanaga ulasacaksin...

3. "Gözat" butonunu tikladikdan sonra istedigin videoyu dosyalardan seciyorsun ve "Tamam" diyorsun

4. "Tamam" dedikden sonra videonun yüklenmesini bekliyoruz

5. Yükleme Bittikden Sonra Kisa Süreligine Videonun Facebook sayfasi tarafindan islenilmesini bekliyoruz. (Bir iki dakika sürebilir)

6. "Videolarima Geri Dön" Yazan yeri tikladikdan sonra videolarimizi görebiliyoruz eger yükledigimiz videomuzda bitmisse sayet artik foruma ekleme kismi kaliyor.

Normal Sartlar altinda Forumda Yüklemek icin asagidaki gibi devam ediyoruz..

7. Simdi Videomuzu tiklayip bize gerekli olani alip forumumuza dönecegiz.

8. Simdi Forumumuza gelip videoyu yayinlamak istediginiz kategoriye yada konuya geliyoruz.

Kod:
<object width="320" height="238" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/1438671855873" /><embed src="http://www.facebook.com/v/1438671855873" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="238"></embed></object>

Yukardaki Kodlarin Arasindan "Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap" bu linki alip Flash Kodlari arasina yerlestiriyoruz [ flash=200,200 ] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ / flash ]

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

ve videomuz forumda karsimiza cikiyor. InsAllah anlatilbilmisim eger resimler yetersizse abla insAllah aksam yada yarin videolu anlatmaya calisayim.[/b]

Seyyid-e Kerbela 30.05.2010 14:55:51
bu arada not: ben gerçekten teknoloji özürlüyümdür.. inşallah anlayabilirim Smiley
bir de her yere üye olmayı pek sevmiyorum.. ama üye olmak lazım de mi Smiley kendime bir 'ad' bulmam lazım Smiley
selam ile..

Not: Estagfirullah abla sen daha teknoloji özürlü diyorsan kendine vayki gercek özürlülerin haline. kimse annesinin karninda dogar dogmaz bu illeti bilerek gelmedi herkes zamanla birseyler ögrendi.

vesâir 30.05.2010 19:54:38
bence ayşegül bunu sormadı facede birinin yayınladığı videoyu nasıl pc me indirebilirim diye sordu kardeş ...

sen tam tersini yani pc den faceye yada foruma aktarımı tarif etmişsin vesselam

Seyyid-e Kerbela 14.06.2010 01:12:59
bence ayşegül bunu sormadı facede birinin yayınladığı videoyu nasıl pc me indirebilirim diye sordu kardeş ...

sen tam tersini yani pc den faceye yada foruma aktarımı tarif etmişsin vesselam
Selamunaleykum ablam aysegül abla video indirmeyi soruyorsa Tavsiye Realplayer 11 (Gold) programini kullanamsidir hemen hemen bütün videolari indirip formatini cevirme özelliginede sahipdir ister görüntü olarak isterse sadece mp3 olarak indirilebilir eger onu soruyorsa insALlah kisa zamanda resimli sekilde onuda anlataiym yine olmassa videolu anlatim yapayim.

Sayfa: 1 [ 2 ]