İslami Düşünce Platformu (Arsiv Ana sayfa) => Gönül Muhabbet ister...

Konu: Yardım

Sayfa: [ 1 ] 2

gurbetci 02.11.2009 11:58:48
Arkadaşlar bilgisayardaki yada herhangi bir yerdeki (mesela youtube )videoları nasıl sayfaya alıyorsunuz?Yazarsanız sevinirim.

TaLiA 02.11.2009 18:08:15
sayfaya alıyorsunuz derken videoları siteye eklemek mi istiyorsunuz??

gurbetci 03.11.2009 09:53:36
Evet .Tıpkı sizlerin ViDeo - KLiP - FRaGMaNLaR da yaptığınız gibi..Fotoğrafları.imageshack.da yapmayı öğrendim ama videoyu beceremedim. şimdiden teşekkürler...Yalnız birşey dikkatimi çekti ..Videoları koyanlar "YÖNETİCİ"konumunda olan insanlar...Bizim yetkimiz var mı acaba?

TaLiA 12.11.2009 02:57:26
elbette yetkiniz var Smiley

mesela

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap  bu adresten bir video eklemek istediniz

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

herhangi bir videonun yukarıda işaretlediğim kısımda olan adresini kopyalayın ve sitede eklemek istediğiniz yere yapıştırın

[ html]    adres    [/ html]

bu linkin başına vee sonuna kırmızı renkte olan kodları yazın ve gönderin..

bu şekilde video eklenmiş oluyor..

umarım anlatabilmişimdir..yoksa bir anlatımda rahmetli abimizden rica ederiz Smiley

gurbetci 12.11.2009 19:07:13
Allah razı olsun .Size zahmet verdik.Anlatımınız çok güzel ama benim anlayışımda  problem olduğu için maalesef beceremedim. Sad

gurbetci 07.02.2010 17:15:41
......

TaLiA 08.02.2010 03:08:54
ha gayreet olacak inşallah Smiley

Seyyid-e Kerbela 13.04.2010 06:21:56
Haddim olmiyarak katilacam kusura bakmayin. Öncelikle Smf veritabanli br forumdayiz eger buraya Avea dosyasi yüklenmisse videonun ana linkini yapistirmaniz videonun görüntülenmesi icin yeterlidir. Yok eger yüklenmemis ise yapmaniz gerekenler sunlardir;
1. Eger kendi pc nizdeki bir videoyu forumda yayinlamak istiyorsaniz öncelikle onu video sitelerinden birine yüklemeniz gerekri youtube tavsiye edmem cünkü türkiyeden bir cok kardesimiz halen yotube sitesine giremiyor ve onlarin videoyu izlememelerine sebeb oluyor. Izlesene, nurtube, izle.net, dailymotion.com vs gibi video sitelerine video yüklemelisin.
2. Yükleme bittikden sonra orada Embed yada sitende oynat yazan yerdeki kodu kopyalarsin söyle birsey cikar asagiya bkn.
Kod:
<object width="400" height="300"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" />
<param name="movie" value="http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1972567" /> <embed src="http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?
video=1972567" wmode="window" bgcolor="#000000" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" menu="false" scale="noScale" width="400"
height="300" type="application/x-shockwave-flash"> </embed></object>
Böyle bir kod cikar burada <embed src="Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
" ve buradaki mavi olarak isaretledigim yeri kopyaliyacaksin.
3. Kopyaladigin linki "Flash ekle" butonunu tikliyarak cikan [ flash=200,200 ] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ / flash ] arasina yaptigim gibi yerlestireceksin orada yazan 200,200 videonun ebatlari icindir genisligi ve uzunlugu icindir onuda sen belirlersin tavsiyem 450,400
ve video hazirdir

TaLiA 27.05.2010 16:23:19
Allah razı olsun, emeğinize sağlık...

Aysegul 27.05.2010 18:31:18
ben de bir ara deneyeyim Smiley
bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim Smiley (öğrendim mi bunu daha bilmiyoruz ama.. göreceğiz Smiley )

Seyyid-e Kerbela 27.05.2010 18:51:34
Allah razı olsun, emeğinize sağlık...
Amin ecmain insAllah

ben de bir ara deneyeyim Smiley
bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim Smiley (öğrendim mi bunu daha bilmiyoruz ama.. göreceğiz Smiley )

siz zaten yapabilirisniz bahane ariyorsunuz yapmamak icin tahminimce

Aysegul 27.05.2010 19:13:21

Mustafa İslamoğlu hocamızın anlatımı ile "Allah Rasulünün Son 3 Günü" (El-esmau'l-husna Dersleri 09-05-2010)

yukarıda görüldüğü üzere gerçekten bu video yükleme durumunu daha uygulayabilmiş/anlayabilmiş değilim..
bahane değil de..
zor geliyor bana..
inşallah çözeceğim ben de..
verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim...
selam ile...

vesâir 27.05.2010 20:27:08
seyid -e  kerbela kardeşimiz pc program uzmanıdır ..her problemimde ona müracaat ederim sağolsun hiç geri çevirmez hemen araştırır ve uygun çözümleri sunar..

teknik konularda gelişmeleride takip ediyor sanıyorum ..sizlerde müracaat edebilirsiniz vesselam

Seyyid-e Kerbela 27.05.2010 20:33:23
seyid -e  kerbela kardeşimiz pc program uzmanıdır ..her problemimde ona müracaat ederim sağolsun hiç geri çevirmez hemen araştırır ve uygun çözümleri sunar..

teknik konularda gelişmeleride takip ediyor sanıyorum ..sizlerde müracaat edebilirsiniz vesselam
estagfirullah ben kimimki ablam benim ne haddime elimden birsey gelirse ancak odur ötesi yokdur.

Seyyid-e Kerbela 28.05.2010 02:22:16

Mustafa İslamoğlu hocamızın anlatımı ile "Allah Rasulünün Son 3 Günü" (El-esmau'l-husna Dersleri 09-05-2010)

yukarıda görüldüğü üzere gerçekten bu video yükleme durumunu daha uygulayabilmiş/anlayabilmiş değilim..
bahane değil de..
zor geliyor bana..
inşallah çözeceğim ben de..
verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim...
selam ile...
simdi ablam benim sorun facedeki videoyu yayinlayamamaktan kaynaklaniyor. Yani facede paylasilan videolari burada yayinlayamiyoruz. Burada yayinlayabilmemiz icin foruma "Avea" Dosyasinin yüklenilmis olmasi lazim ozaman sorunsuz (hemen hemen bütün video yayinlanan sitelerin hepsi icin gecerlidir) videonun analinkini paylastiginda otomatikmen video yayinlanir. Ha cok begendigin bir videoyu herseye ragmen forumda yayinlamak istiyorsan sayet o videoyu önce kendi pcne indirir kendi pcenden bir video yükleme sitelerine (örn. youtube) gibi bir siteye yükler oradan buraya aktarip yayinlayabilirsin ugrastirir ama amacina ulasirsin. istersen resimli yada videolu bir sekilde anlatmaya calisirim insAllah.

Sayfa: [ 1 ] 2