|
||
| Arkadaşlar bilgisayardaki yada herhangi bir yerdeki (mesela youtube )videoları nasıl sayfaya alıyorsunuz?Yazarsanız sevinirim. | ||
|
||
| sayfaya alıyorsunuz derken videoları siteye eklemek mi istiyorsunuz?? | ||
|
||
| Evet .Tıpkı sizlerin ViDeo - KLiP - FRaGMaNLaR da yaptığınız gibi..Fotoğrafları.imageshack.da yapmayı öğrendim ama videoyu beceremedim. şimdiden teşekkürler...Yalnız birşey dikkatimi çekti ..Videoları koyanlar "YÖNETİCİ"konumunda olan insanlar...Bizim yetkimiz var mı acaba? | ||
|
||
elbette yetkiniz var ![]() mesela Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bu adresten bir video eklemek istediniz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap herhangi bir videonun yukarıda işaretlediğim kısımda olan adresini kopyalayın ve sitede eklemek istediğiniz yere yapıştırın [ html] adres [/ html] bu linkin başına vee sonuna kırmızı renkte olan kodları yazın ve gönderin.. bu şekilde video eklenmiş oluyor.. umarım anlatabilmişimdir..yoksa bir anlatımda rahmetli abimizden rica ederiz ![]() |
||
|
||
Allah razı olsun .Size zahmet verdik.Anlatımınız çok güzel ama benim anlayışımda problem olduğu için maalesef beceremedim.
|
||
|
||
| ...... |
||
|
||
ha gayreet olacak inşallah
|
||
|
||
| Haddim olmiyarak katilacam kusura bakmayin. Öncelikle Smf veritabanli br forumdayiz eger buraya Avea dosyasi yüklenmisse videonun ana linkini yapistirmaniz videonun görüntülenmesi icin yeterlidir. Yok eger yüklenmemis ise yapmaniz gerekenler sunlardir; 1. Eger kendi pc nizdeki bir videoyu forumda yayinlamak istiyorsaniz öncelikle onu video sitelerinden birine yüklemeniz gerekri youtube tavsiye edmem cünkü türkiyeden bir cok kardesimiz halen yotube sitesine giremiyor ve onlarin videoyu izlememelerine sebeb oluyor. Izlesene, nurtube, izle.net, dailymotion.com vs gibi video sitelerine video yüklemelisin. 2. Yükleme bittikden sonra orada Embed yada sitende oynat yazan yerdeki kodu kopyalarsin söyle birsey cikar asagiya bkn. Kod: <object width="400" height="300"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /> Böyle bir kod cikar burada <embed src="Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor<param name="movie" value="http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1972567" /> <embed src="http://www.izlesene.com/embedplayer.swf? video=1972567" wmode="window" bgcolor="#000000" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" menu="false" scale="noScale" width="400" height="300" type="application/x-shockwave-flash"> </embed></object> Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap" ve buradaki mavi olarak isaretledigim yeri kopyaliyacaksin. 3. Kopyaladigin linki "Flash ekle" butonunu tikliyarak cikan [ flash=200,200 ] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ / flash ] arasina yaptigim gibi yerlestireceksin orada yazan 200,200 videonun ebatlari icindir genisligi ve uzunlugu icindir onuda sen belirlersin tavsiyem 450,400 ve video hazirdir Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Allah razı olsun, emeğinize sağlık... | ||
|
||
ben de bir ara deneyeyim ![]() bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim (öğrendim mi bunu daha bilmiyoruz ama.. göreceğiz )
|
||
|
||
Allah razı olsun, emeğinize sağlık... Amin ecmain insAllahben de bir ara deneyeyim ![]() bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim (öğrendim mi bunu daha bilmiyoruz ama.. göreceğiz )siz zaten yapabilirisniz bahane ariyorsunuz yapmamak icin tahminimce |
||
|
||
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mustafa İslamoğlu hocamızın anlatımı ile "Allah Rasulünün Son 3 Günü" (El-esmau'l-husna Dersleri 09-05-2010) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yukarıda görüldüğü üzere gerçekten bu video yükleme durumunu daha uygulayabilmiş/anlayabilmiş değilim.. bahane değil de.. zor geliyor bana.. inşallah çözeceğim ben de.. verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim... selam ile... |
||
|
||
| seyid -e kerbela kardeşimiz pc program uzmanıdır ..her problemimde ona müracaat ederim sağolsun hiç geri çevirmez hemen araştırır ve uygun çözümleri sunar.. teknik konularda gelişmeleride takip ediyor sanıyorum ..sizlerde müracaat edebilirsiniz vesselam |
||
|
||
seyid -e kerbela kardeşimiz pc program uzmanıdır ..her problemimde ona müracaat ederim sağolsun hiç geri çevirmez hemen araştırır ve uygun çözümleri sunar.. estagfirullah ben kimimki ablam benim ne haddime elimden birsey gelirse ancak odur ötesi yokdur.
teknik konularda gelişmeleride takip ediyor sanıyorum ..sizlerde müracaat edebilirsiniz vesselam |
||
|
||
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mustafa İslamoğlu hocamızın anlatımı ile "Allah Rasulünün Son 3 Günü" (El-esmau'l-husna Dersleri 09-05-2010) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yukarıda görüldüğü üzere gerçekten bu video yükleme durumunu daha uygulayabilmiş/anlayabilmiş değilim.. bahane değil de.. zor geliyor bana.. inşallah çözeceğim ben de.. verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim... selam ile... |
||