|
||
| ben şaşırmıyorum şimdi bunu hayra vesile gören kişilerde çıkıcaktır hatta abartarak mutluluk sarhoşu olanlarda olabilir "hepimiiiiiz kardeşiiiiizz bu kavga aaa ne diye "eşliğinde aslında bizde böylede bi sorun var elin tavuğu kaz görünür diye bir söz var ki hep sevmişimdir kendi "mahallemizin" insanı suyun üstünde yürüse umurumuzda olmaz şimdi yarın bizim gazeteler çarşaf çarşaf yayınlar denizimiz baykal ımız diye . efendim niyetleri halistir gösterecekleridir asıl kimin dini siyasete alet ettiğini millete ama benim gariban köylüm gördünmü "adama bide neler derler bak kutlu doğumda bile bulunuyor daha ne etsin " düşüncesiyle bağrına basar den(s)iz byKAL 'ını .. bu kısır döngüden kurtulamadık kurtulamıyacağız .... vesselam not : başlığı katlettim farkındayım ama suç bende mi ? |
||
|
||
| ve bi şey daha geldi aklıma kayıpkentli'nin bir şiirinde şöyle bi cümle vardı "BÜTÜN ÇİRKİNLER BİR GÜ(ZE)L DEN BAHSEDİYORLAR" kutlu doğum haftasının en güzel tanımı bu cümle haftanın sloganı bu olmalı belkide
|
||
|
||
:o :o :o ![]() arkadaşlar az önce kıyametin güççük alametlerinden birini gördüm şok şaşırdım...!!! hilal tv de canlı yayında kutlu doğum programını izledim ve konuşmacı bildiğiniz deniz baykaldı...... hangisine şaşırayım hilal tv nin kutlu doğumu kutlamasına mı ( hadi bunu sindirdik) deniz baykalın kocaaa bir salon dolusu müslümana (başörtülüler dahil) kutlu doğumu anma adına peygamberden kurandan islamdan ögütler vermesi bize islamı anlatmasını hala aklım almıyor.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bende izledim deniz baykalı. not almadığıma pişman oldum. pragmatik doğruları olmakla beraber siyaset konularında söylediklerine katılmak mümkün değildi, ama mutlaka izlenmeliydi. |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
||
|
||
:o :o :o ![]() arkadaşlar az önce kıyametin güççük alametlerinden birini gördüm şok şaşırdım...!!! hilal tv de canlı yayında kutlu doğum programını izledim ve konuşmacı bildiğiniz deniz baykaldı...... hangisine şaşırayım hilal tv nin kutlu doğumu kutlamasına mı ( hadi bunu sindirdik) deniz baykalın kocaaa bir salon dolusu müslümana (başörtülüler dahil) kutlu doğumu anma adına peygamberden kurandan islamdan ögütler vermesi bize islamı anlatmasını hala aklım almıyor.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap KARDEŞ FARE HUYLULARA KEDİ BEY OLUR.....sözünü bir ara duymuştum doğruymuş, |
||
|
||
| Özgürlük ve adalet olmadan tek başına aşk asılsız bir sufiliktir. hürriyetsiz,aşksız adalet,modern ve gelişmiş besi ahırlarında koyunlar gibi sürüce yaşamaktır. Adaletsiz ve aşksız özgürlük ise ayyaşlıktır. ALİ ŞERİATİ |
||
|
||
| Heyyy adapazarlılar çıkın aradan yahu ... Burası gönlümün dolu oldugu günler için ayrılmış bir bölüm ... Hatıratıma bari saygı duyun ![]() Neyse şimdi konumuza girelim ... Ben geldim diyecegimde ... Demeden önce ısınma turları atayım .. Malum yaşlılık belki eski hızımızı yakalayamayız filan .. Haydi Bismillah ... Özledim herkesleri haberiniz olsun ... En çok da al yanaklı L.Max muhterem kardeşimi özledim ... |
||
|
||
| Ooooo....Ozanca kardeşimiz gelmiş... Hoşgelmişsin ![]() Ne uzun bir tatildi böyle... |
||
|
||
| hoşgeldin ozanca seni yeniden aramızda görmek güzel yoklugun çoookk belli oluyor
|
||