|
||
| Bugün gönlüm muhabbetle doldu nedense ... Kimler geldi kimler geçti diye bakındım siteye bugün ... Birileri gelmiş ve geçmiş ... Belki yeryer ugruyorlardır belkide unutmuşlardır bizleri ... Ben vefasız biriyimdir aslında ... Ama dedim ya bugün gönlüm doldu işte ... İlk aklıma gelen kulakalrı çınlasın Muhterem Heska ... Azizim sen olmadan olmuyor ... Özlettin gene kendini .... Sözde ve özde görev arkadaşımız Aziz Süffile ... Neredesin yahu ? Sayın Qani Kürt açılımı sensiz konuşulmuyor sanırım ... Abdulhamit Hocam sağlığın iyidir inş... Unutmadık hocam sizi ... Karluklu abi hala çarık ve converse arasındaki farkta takılı kaldım ben ... Birde Süvarimiz vardı , varmı haberi olan ... Filozof Abi sizde iyisinizdir inş.... Ha uşagum Aziz Pampuli umarım bu sefer dogru yazmışımdır .... Sayın Berfin ... Necmettin hocamın selamı var yaaa zaman ne çabuk geçiyor ... Düşündükce içim kabarıyor yahu .. Oturup aglayacakmıyım ne ? Haber alanlar zahmet olmazsa iyi haberlerini getirsinler inş. Ulaşanlarda Ozancadan bol bol "selamlar " söylesinler ... Selamlar ... |
||
|
||
| Hey gidi günler heyy.. |
||
|
||
| Gözlerim doldu Ozanca... Bu kadar ismi hatırlayabildiğine göre sen vefasız olamazsın.Kendine haksızlık etme vefalı kardeşim
|
||
|
||
| "edindiğim her arkadaş bir vicdan azabı" ......... Sonrasında hayatın ayrı yerlere savurduğu ve yine hayat şartlarının gündelik telaşların içinde uzak kaldığımız dostlar. Bir gün açınca eski bir defteri,yada ıhlamur ağacının kokusu gelince burnuna,kulağına gelen eski bir melodide ,tabakta tek kalmış bir zeytin tanesi görünce mesela hatrımıza düşer ayrılık. neden ?nasıl ?niçin böyle olmuştur bilinmez ama hafiften bi acı hissedersin kalbinde.vefasızmıyım ?benmi aramalıyım?rahatsız edermiyim? derken azap olur o acı. Ama bu bile güzeldir dostu hatırlayıp vicdan azabı duymakta güzeldir.Ama vefa gereklidir. dost olmak vefa ister vesselam |
||
|
||
| Yahu zatınızıda gözüm bir yerden ısırıyor ama ... Ve sanki bunu daha önce söylemiş gibiyim ama ... Eğrimi desem doğrumu desem bilemedim ... Sahi konumuz neydi ? Selamlar.... |
||
|
||
Ya Hu bu muhabbet köşesinin sabit bir başlığı yok muydu, yoksa ben ben iyice yaşlandım mı :![]() Sayın Ozanca'nın başlığını muvakketen kullanayım bari. ( İnşallah telif ücreti filan istemez bu Sayın Ozanca )Site ahalisne selamlar, saygılar Hamiş: Konuya cevap yaza tıkladığımda kırmızı kırmızı şu yazı çıktı. Uyarı: bu konuya en azından 120 gündür herhangi bir cevap verilmedi. Cevap vermek istediğinizden emin değilseniz, size ilgili yeni bir konu açmanızı öneririz. Burdan çıkarılacak dersler : Bugün gönlüm muhabbetle doldu nedense ... Kimler geldi kimler geçti diye bakındım siteye bugün ... Birileri gelmiş ve geçmiş ... Belki yeryer ugruyorlardır belkide unutmuşlardır bizleri ... Ben vefasız biriyimdir aslında ... Ama dedim ya bugün gönlüm doldu işte ... Hakkatten vefazmış Sayın Ozanca ![]() |
||
|
||
Oooo...Kararsız gelmiş nihayet ![]() Memleketine kavuşunca buraları unuttun galiba... Neyse.Hoşgelmişsin ![]() Aleykum selam... |
||
|
||
| kabul vefasızlar sınıfındayım... sabah içimden bir ses beni bu tarafa yöneltti geldim gördüm okudum ve anladım ki unutulmuşum ![]() neyse kısa bir hatırlatma yapayım istedim..ben hala yaşıyorum,arada sizlere bakıyorum ve sizleri hala seviyorum hep sevgiyle kalın selamlar... |
||
|
||
| önceleri bu başlıkta hergün üç ila beş yorum olurdu nerde bu millet nerde bu devlet (yönetimde kendini çekti farkettim) okuyucu olarak atışmalarınızı özledim mevsimler geçti kışlar geçti bahar geliyor siz gelmez oldunuz :-[ |
||
|
||
Oooo...Kararsız gelmiş nihayet ![]() Memleketine kavuşunca buraları unuttun galiba... Neyse.Hoşgelmişsin ![]() Aleykum selam... Hoşgördümm Annem dedi ki geçen gün, Kararsız şu randevu defterine bak bakalım bana da bir gün var mı? Bize de gel kızım sohbet ederiz dedi Hani Hocaya demişler ya: _senin hanım çok geziyor, Hoca da cevap vermiş : _ Yok canıııımmmm, o kadar çok gezse bize de uğrardı herhalde Benimkisi de o hesap Hele bir memlektin tadına doyayım, o zaman normal eksenime otururum
|
||
|
||
kabul vefasızlar sınıfındayım... sabah içimden bir ses beni bu tarafa yöneltti geldim gördüm okudum ve anladım ki unutulmuşum ![]() neyse kısa bir hatırlatma yapayım istedim..ben hala yaşıyorum,arada sizlere bakıyorum ve sizleri hala seviyorum hep sevgiyle kalın selamlar... Gereksiz alınganlığa gerek yok Sahracım Neden dersen? BAk bakalım adı zikredilenler içinde Kararsız var mı? Yok. o zaman sorun da yok Ben de seni seviyorummmmmmm.
|
||
|
||
önceleri bu başlıkta hergün üç ila beş yorum olurdu nerde bu millet nerde bu devlet (yönetimde kendini çekti farkettim) okuyucu olarak atışmalarınızı özledim mevsimler geçti kışlar geçti bahar geliyor siz gelmez oldunuz :-[ Aradığınız yönetime şu anda ulaşılamıyor Sataşalım belki cevaplayan olur Ha tabiii Sayın Narçiçeği hariç Onun dışındaki tüm yöneticlere atıyorum taşlarımı. Sayın Eliflamra'ya taş değil koca bir kaya fırlatıyorum efem
|
||
|
||
| eyvallah forumdaşım nihayet üç konu gördüm içim açıldı ALLAH razı olsun .. evt yönetimde kimler vardı zihnimi yokluyayım vesselam |
||
|
||
| .Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
:o :o :o ![]() arkadaşlar az önce kıyametin güççük alametlerinden birini gördüm şok şaşırdım...!!! hilal tv de canlı yayında kutlu doğum programını izledim ve konuşmacı bildiğiniz deniz baykaldı...... hangisine şaşırayım hilal tv nin kutlu doğumu kutlamasına mı ( hadi bunu sindirdik) deniz baykalın kocaaa bir salon dolusu müslümana (başörtülüler dahil) kutlu doğumu anma adına peygamberden kurandan islamdan ögütler vermesi bize islamı anlatmasını hala aklım almıyor.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||