|
||
| ... |
||
|
||
| Ramazan boyunca hiç kaçırmadan izledim mükemmel gercekten ben de tavsiye ediyorum ![]() |
||
|
||
Karga deyip geçmeyin...
|
||
|
||
| Anlatın bana neden? Açlık, yoksulluk, savaş gibi kavramlar henüz 10 yaşındaki Declan Galbraith'in sesinde daha bir anlam kazanıyor. İşte onun sesinden ufak yaşında ödüller getiren klip: |
||
|
||
Efenim Adanış Günü Grup Yürüyüş'ün yeni eseri..
Tüm albumu dinlemiş bulunmaktayım.. Tavsiye ediyorum.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
|
||
|
||
Michael Jackson'ın Yasaklı Klibi manyak bişi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
isyan ..isyan..isyan...götürdüğü yere kadar isyan!!! ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Allah'ın rahmeti, bereketi üzerimize olsun.
geçen günlerden herhangibir gün ( yakın zamanda ama hatırlayamadım gününü... nasıl kıvırıyorum ama ) "uzak ihtimal" filmine gitmiş bulunmaktayım..çeşitli dergilerde yönetmenin ve film ekibinin ilk sinema deneyimi olduğu vurgulanarak güzel ve teşvik edici yorumlar yapılmakta.. filmi tavsiye etsem mi? ederim, gidin-izleyin.. filmin çok sade (belki de çoğu yerde sessizliğin konuşması vardı bana göre) olduğunu ve ezbere bildiğimiz senaryolardan farklı bir 'son' içerdiğini söylemekle yetinsem iyi ederim. başkaca söyleyebileceğim bir hususta filmin/senaryonun farklı inanışa sahip olan iki kişinin 'sevgi' ekseninde (ımm burada ne desem ) konu edilişidir.. ![]() filmin asıl adı farklı. ama uzak ihtimal adı da filmin sonu bakımından pek yakışmış.. filmin bittiğini anlayamamıştım.. bu sonu beklemediğimden herhal.. sanki uzak ihtimal 2 çıkacakmış gibi hissettim.. bir de filmin içinde ince espriler vardı hani.. güzeldi de.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ( bu kitap dolu yer tam benlik hani bayıldım... hiç böyle biryer görmedim.. inşallah görürüm.. ) |
||
|
||
HAYATIN ANLAMI
|
||
|
||
SEMİNER
|
||
|