|
||
| diğer arkadaşlara aynen katılıyorum resimlere şaşi baka baka şaşı oldum gördüğüm bir şeyde yok yüz resimleri hariç onda hiç zorlanmadan hepsini hemen buldum aferin bana dme. | ||
|
||
:-[ talia o ne demek oluyo o hıı ![]() |
||
|
||
bunlar vesair içindi üç boyutlu göremiyor biide hala bu resimleri ekliyor diye gülüyor bana ![]() göremiyorum işte göremiyoruuummm
|
||
|
||
Resimleri 3 boyutlu görmek de bir başka güzel oluyor
|
||
|
||
peki fecr abi son fotolarda ne görüyorsunuz? ![]() malum biz göremiyoruzda
|
||
|
||
| ben fecr abi degilim ama cevab vereyim... foter şapkalı bir adam çitlere dayanmıs ve arkada sag da 2 kuş. iç içe sarmal yuvarlak içe dogru derinlesen bir cisim futbol topuna benziyor. |
||
|
||
tebrik ve teşekkürler hakanalper
|
||
|
||
| 1.ci resimde bahçe kenarında kovboy şapkalı bir korkuluk var,yanında 2 tane kuş uçuyor 2.ci resimde ise;yuvarlak bir şekilin içinde bir biriyle bağlantılı bir şekil var ama altı yok.sanki basketbol potasına benziyor. (Ben cevabı yazarken Hakan kardeş de cevap yazmış) |
||
|
||
bunlar vesair içindi üç boyutlu göremiyor biide hala bu resimleri ekliyor diye gülüyor bana ![]() göremiyorum işte göremiyoruuummm ![]() ![]() bu resimlerle çok eski yıllarda tanıştım bir süre aksiyon dergisi arka sayfasına sürekli bunları yayınlarlardı içinde arapça ALLAH VE MUHAMMED yazanını kesip saklamıştım atılmasın yerlere diye .. rabbim bütün göremeyenlerin basiretlerini açsın duası ile
|
||
|
||
Alıntı inş aldığın kaynak sağlamdır bir gün olmadık bişey yerleştirecekler içine ALLAH muhafaza merak etme kaynak sağlam olmadık birşey ile karşılaşmayız inş.
|
||
|
||
veee şaşı bakmaya devam.. ![]() Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
fecr abi, vesair nerdesiniz??
|
||
|
||
Çok rahat görüyorum da çok rahat tarif edemiyorum ![]() 1.ci resimde sanki bir hayvan var,sanki koyun gibi ama tahtadan yontularak yapılmış gibi ![]() 2.ci resimde yuvarlak renkli/rengarenk bir cisim var ama içine oyuk vaziyette |
||
|
||
| birinci resimde, kedi,kuzu ve horoz var ikincisinde ise, sadece renler var |
||
|
||
birinci resimde, kedi,kuzu ve horoz var ikincisinde ise, sadece renler var Müslümanlardan kardeşim Derinlemesine bak,onlar zaten zahirde var,batına bak
|
||