|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bakalım ağaçta gizli on adet yüz figürünü bulabilecek misiniz... ben bulamadım da : ![]() |
||
|
||
buldum amma ödül varsa buldum derim yok ödül yoksa boş yere buldum demem o yüzden bulduğumu belli etmiyorum |
||
|
||
Buldum, :)beş tanesi ağacın solunda,beş tanesi de ağacın sağında.Hatta zorladığmız zaman agacın sağında +1 tane bile var.
|
||
|
||
oniki olmasın o ![]() |
||
|
||
| Gözü açık olan var, uyuyan var... Hepsini sayacak mıyız
|
||
|
||
ben neden göremiyorum ![]() sadece dört tanesiini görebildim |
||
|
||
| kesinlikle on taneden fazla | ||
|
||
| on tane buldumda bu rivayet olunan fazla biri bulamadım | ||
|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap anlaşılan siz bu resim bulma konusunda oldukca iyisiniz ![]() peki bu üç boyutlu resimde ne oldugunu görebilecek olanlar var mı :
|
||
|
||
|
||
uçak ama ben modelini çıkartamadım
|
||
|
||
maşallahınız var arkadaşlar..![]() veee bir resim dahaaa Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
hayret... ağaçta 9 adet yüz buldum biline hemde kan şekerim düşmüşkene 10.cuyu bulan haber versin zatialime tatlı ramazanlar |
||
|
||
| tamam gerek yok buldum | ||
|
||
| Resimdeki bir adet tane kuru kafa .... Kime benziyor onu çıkartamadım ama ... Sahi kim bu ? Selamlar .. |
||