|
||
| Boykot ediyorum ... -Zorla Tül ve perde asım araçı olarak görülmeyi ... -Pazar kahvaltısında sorguya çekilmeyi ... -Kirasını bile vermeye razı oldugum odamın sınırları içinde gönlümce dagıtmaya izin vermeyen zihniyeti ... -Bilgisayarımla ugraşırken ne yapıyorsun manasında bakan gözleri ... -Zorla dişlerimi fırçalatan emperyalist güçleri ... -Sigarama el uzatan anlayışı ... -Zorla çiçek böcek muhabbeti yaptıran yuce şahsiyeti ... -Ütülü pantolon giymemi talep eden mantıgı ... -Neden internete bu kadar çok giriyorumu sorgulayan beyinleri ... -Birer sorgu makinası gibi çalışan XY kromozomluları ... Boykot ediyorum ... Yaşasın Koybot kardeşligi ... Selamlar ... |
||
|
||
dur daha bu iyi halin iki gün sonra bunların ALAAASINI göreceksin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| İşte ruhuma hitap eden başlık Bende boykot ediyorum acilen hemde. -Sınav sistemini -Ayakkabıya uyumlu çanta takma mecburiyetini -İş saatlerini sabahın en erkeninde başlatan kapitalizmi -Değiş, tokuş yapmak yerine parayı bulan aklı evveli -Hep fit olmak zorunda olmamız gerektiğini vurgulayan moda camiasını -Takmak neysede ütü gerektiren pardeleri -Ben kalkacağım vakti bilmeme rağman bana habire kalk sabah oldu diyen ailemi To be continued |
||
|
||
| -Beni her sabah çalışkan olmak konusunda gaza getiren sabah içtimalarımı -Yaşam ve para arasındaki zalim bağlantıyı -Varlığımı Türk varlığına adayan sistemi -Çakma entellektüelleri -Kendini Türk'çe uzmanı kabul eden ve her değişik kelimeyi surda gedik sayan zihniyeti -Ergenekon ve beynimize bir yere konduramadığımız saçma manasını To be contiuned |
||
|
||
50 sine gelsede tuvalet adabını öğrenemeyenleri boykot ediyorum hemde şiddetle
|
||
|
||
| - Sürekli saygıdan bahsederken bunu sadece kendi yakınlarına gösteren zihniyeti, - Misafire kendimi beğendiricem diye bir gün öncesinde kendini harap eden zihniyeti, - Harcanabilecek çok daha önemli yerler varken bir iğne oyası mendile 50 tl veren zihniyeti, - Kendi kurallarını evdeki herkese uygulatma gereği duyan zihniyeti, - Sürekli başkalarının örnek gösterilmesini BOYKOT EDİYORUM. |
||
|
||
çok güldüm ...ama ben ayırt edemedim boykot ettiklerimi yapışmış hayatıma ((düşünmem lazım ,galiba mazlum olmak işime geliyor ))
|
||
|
||
bu başlık süpermiş yahu..Ben neyi boykot etsemmm.. acep
|
||
|
||
| -Bana yapmacıksın diyen kasıntıyı -Bana kasıntı diyeni benim üzerimde söz sahibi kılan bir üst kasıntıyı -Her onayın ondan geçmesini -Hiç bir şeyi onaylayamayışını -Ukalaları severken nefret etmeme sebep olan ultra süper ukala duayenini -Espiri öncesini gülücüğü ile süsleyen sonrasını açıklaması ile iğrençleştireni Elbet devamı gelecek... |
||
|
||
| tüm uyuzları:) | ||
|
||
| başlık süper olmuş.. öğrencilere dini içerikli çizgi film izletmeme izin vermeyen korkak müdürü... ve evlilik öncesi bitmek bilmeyen tüm prosedürleri,bu işi bu kadar zorlaştıran zihniyeti, gelenekleri can-ı gönülden boykot ediyorum... ha bir de bürokrasinin her türlüsünü boykot ediyorum... |
||
|
||
| bana hastalığımdan kurtulmanın tek çözümünün kafamda bitirmek olduğunu söyleyen beceriksiz doktorları boykot ediyorum |
||
|
||
| esen hastalık dahil fiziki dünyayı rahatsız edecek hemen her şeyin düşüncede doğduğuna ve bu rahatsız edicileri yoketmenin yine zihinde başladığıan inanıyorum.. ne yani görüşmeyelim mi? ![]() müsait olunca selam ver sana bi slayt yollayayım . boykot ürünü:) |
||
|
||
| olur muuuuu görüşelim tabide zihinde çözmek içinde şöyle yap, şunu yap, takma ,başka şeylerle uğraş v.s. ile başlayan ve biten terapi yönteminden nefret ediyorum bunuda boykot ediyorum:) şu an yoksun gelince slm verırım
|
||
|
||
| Yıllardır yaptıgın kurdugun düzeni senden sonra birinin gelip bozmasını boykot ediyorummmmm | ||