|
||
| Biz adnalıyız arkadaşım öyle önden çorba arkasından soğuklar gerisinden ana yemek en sona tatlı bizi bozar, tüfek gibi dürüm alır yanına şalgam arkasındanda bir halka tatlı ohhhhh misssss. Kozmos bizim ruhumuzda var:)))) | ||
|
||
| İyi hoş Adanalıyız eyvallah ... Hemde özhas Adanalı olalım onada eyvallah da .. Adana ne zamandır Japonyaya taşındı ... Veya bir Adanalı Samuray görünce ne der ? Veyahut çöpşiş çubuklarıyla , sulu pilavlı salata üzeri tavuk ızgara yerken ne düşünür ? Geçtim ... Tüfek gibi dürümünü omuzuna asmış giden tas kafalı japon askerine ne denir ? nihayet ... Acılı şalgamdan agız yanan japonun söyledigi "miya miya muhong" sözleri ne anlama gelir ? Selamlar ... |
||
|
||
İyi hoş Adanalıyız eyvallah ... Hemde özhas Adanalı olalım onada eyvallah da .. Adana ne zamandır Japonyaya taşındı ... Kalbe giden yol mideden geçerden yola çıkarak kalbimizin milliyetini arariken kendimizi bir japon restoranında bulduk lakin bu resimleri yarleştirme amacım tamamen o coğrafyanın insanının normal yiyeceklerde yiyebildiğinin üzerine dikkat çekebilmekti. Velhasılı kelam Adana Adana'da Japonya Japonya' da, netekim sizde bunun farkındasınız ama maksat yormak olsun demiiiiiiii:) Veya bir Adanalı Samuray görünce ne der ? Selamun Aleyküm hemşerim:) Veyahut çöpşiş çubuklarıyla , sulu pilavlı salata üzeri tavuk ızgara yerken ne düşünür ? Ne olacak bu memleketin hali Geçtim ... Neyseki Tüfek gibi dürümünü omuzuna asmış giden tas kafalı japon askerine ne denir ? Tüfeeeeeeeeeeeek ağıza. Yerlerinize marş marş. nihayet ... Hamdolsun... Acılı şalgamdan agız yanan japonun söyledigi "miya miya muhong" sözleri ne anlama gelir ? miyamiya mahjong ise bir anlamı var galiba sanırsam ama üzülerek itiraf ediyorum bulmaya yürek yok bende Selamlar ... Aleyküm selam. Soru sormak bilmek ve öğrenmek için yapılan eylemdir ya sayın ozanca, sizin için eylem yasağı istiyorum
|
||
|
||
Ay kermese pasta yaptım satışı burdan yapcaktım açık arttırma ile ama bu resim fazla büyük çıktı tüm hatalar görünüyo beeeeeeeeee:)) |
||
|
||
sütlü tatlı tarifleri istiyorum.. kızlar yetişin ![]() bu arada yalancı bir tavuk göğsü tatlısı vereyim. çok kolay.. 1 lt. süt bir su bardağı şeker 4 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı margarin.. (normalde yarım paket koyuyorlarmış.. ben fazla koymamanızdan yanayım) isteyen vanilya ekleyebilirmiş. (ben daha eklemedim nasıl olur tadı bilmiyorum) bu kadar ocağa koyun soğukken katın malzemeleri, karıştırın güzelce.. sonra kaselere.. bu kadar.. afiyet olsun.. |
||
|
||
off güzelmiş, teşekkürler havzen
|
||
|
||
| Sütlü tatlıların en güzeli Hamsiköy sütlacıdır. Ama tarif falan veremem Ayşegül. Buraya gelirsen ikram ederim
|
||
|
||
Ayşegül bide tarif bilmem diyordun tavuk göğsü bile yapıyormuşsundaa haberimiz yokmuuşşş.. ![]() |
||