|
||
enstrumantel müzik sevenler için HaSReTİNLe YaNDı GöNLüM fon müziği Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap teşekkürler talia, güsel paylaşım |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ARAPÇA PARÇALAR |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap LORD OF RAMADAN *********** Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap RAMADAN *********** Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap *********** Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ramadan elsanady- ÇOCUKLAR *********** Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Taleal Bedru *********** Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ESMAÜL HÜSNA *********** |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ![]() |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
arkadaşlar bu sesi duydum ahmet kaya dinlemeyi bıraktım ![]() tamam mübalağa yapıyorum ama ben beğendim hemen hemen her akşam dinliyorum... favorim : şu dağların ötesinde ( bir ülke var biliyorum...) abim irana yazmış şarkısını ![]() Eray Barış DEMİRCİ dinlemek için Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap açılan sayfada sağ üst köşede çalma bölümünden dinleyebilirsiniz........ not : şarkılar indirmek isteyenler için tüyo; internetten dinlediğiniz şarkılar resimler..vb dosyalar önbelleğinize kayıt oluyor.ordan alabilirsiniz. bunun için şu adresi bulmalısınız pc niz de : C:\Documents and Settings\MAXPAYNE\Local Settings\Temporary Internet Files MAXPAYNE yazan yere kendi pc adınızı yazınız..... orda dinlediğiniz parçayı bulabilirsiniz ve ordan masaüstüne atmanız yeterli, artık elinizde..... Alıntı Sizi ayni elmayi isirmaya davet ediyorum bayan. Halkimizin bakislariyla kizaran o elmaya kalbimizin atislarini da ekleyip dunyanin uclarina dogru atmaliyiz. Lubnanli savasci avuclarinda sIkIp baska bir topraga firlatmali ozgurlugun meyvesini. Etiyopyali bir bebek bulmali onu. Butun bebeklerde cogalmali bizim askimiz. Karanlik hedeflere dogru sIkILan silahlarin sesini tercih etmelisin “seni seviyorum” cumlesinin yerine. Ve beni hatirlamak istersen bir Cecen cocugun gozlerine bakmalisin. Ben ve butun kardeslerim, bu 6 milyar kara cocuk, ayni hizla bakariz sevdiklerimizin gozune. |
||
|
||
teşekkürler maxpayna, güsel paylaşım
|
||
|
||
|
||
|
||
29 ekim 1987....
Bilal de can evinden vuruldu.... Yaprak yaprak düştü.... Şehit kanlarının karıştığı toprağa.... Görün dağlar.... Görün nasıl döne döne savaşıldığını.... Görün sözlerinde duranları.... Ve sonrakilerin nasıl sözlerinde durduklarını.... .... BİLAL Yine dağların sevdası düştü yüreğime anne Kurşunların sevdası, Zulümlerden bıktım usandım Yüreğim kanıyor anne, Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş gider Dünya zulüm, zulüm kokar anne Bir bahar düşlüyorum anne Gözlerimiz güneşe doymuş ışıl ışıl Şehadet rüzgarına kapıldık yüreğimiz göçüyor anne Bu savaş bitecek, bu savaş bitecek, Hemde karanlığa kalmadan anne Kanlı gömleğimi göğsüme basıp Tağuta lanet okursun ağlarsın ana Yürekler avuçta dağlara çıkıp Şehit şehit vardık düşman üstüne ana Bilal öldü derler ise sakın inanma ana Bilki ben şehid olmuşum şehidler ölmez ana Şarapnel altında kurşun altında Tekbir getiririz marşlar söyleriz ana Şafakla birlikte düşman üstüne Cehennem alevi olur yağarız ana Bilal öldü derler ise sakın inanma ana Bilki ben şehid olmuşum şehidler ölmez ana Dağlardan dünya bir başka görünür Ölüm korkusu gözümden silinir ana Her şehidin kanı bir lale olmuş Haydi sende katıl bize katıl der ana Bilal öldü derler ise sakın inanma ana Bilki ben şehid olmuşum şehidler ölmez ana GRUP GENÇ.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
dinleyin insanlar ! dinleyin.bu yiğitlerin destanıdır.
onların vakitleri şehadete ayarlıydı gönülleri şehadete sevdalı gün gelir o sevda ile kalkılır o sevda ile yola çıkılırdı tek sevdaya doğru gariplerin sevdasıydı bu gönülleri bir hüzünleri bir sevinçleri birdi onların anlayamazdı bunu kalbi mühürlenmişler anlayamazdı; kendi elleriyle kendi kalplerini mühürleyenler anlamadılar bilemediler bilemeyecekler mahşere kadar siz... "fe eyne tezhebun" nereye bu gidiş nereye kadarr Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Kıyam gününün o en yakın buluşma anında
Bir kurşun ile toprağa düşsün bedenim Bir daha o yerden kalkmamacasına Önce bir damla kanım dökülsün toprağa Akacak temiz kanların habercisi olsun Ve ardından ılık bir titremeyle Bütün damarlarım boşalsın yağmur yerine Ki; Daha güzel güller yeşersin o topraktan Daha güzel güller benden Bu yola kurban Ağıtlar yakılmasın ardımdan Bilinsin, yüreklere işlensin Yalnız Allah için yaşansın Ve ölüm Ölüm de yalnız O'nun için olsun Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Amr Diab - Qasad eini Amr Diab - Tamally Maak Amr Diab - Baaterif |
||
|
||
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||