|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Elimde şehadet karanfillerim Yıllardır umutla bekler gözlerim Ecelim sararken güvercin kanat Alnıma yazılır ölümsüz ayet Kalbimde başlarken bir yeni hayat Rüzgarlar fısıldar şehit, şehâdet... RABBİM!!!! BİZLEREDE HAKİKİ İMAN NASİP ET.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
![]() teşekkürler esen ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| enstrumantel müzik sevenler için HaSReTİNLe YaNDı GöNLüM fon müziği Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Fikrimin İnce Gülü-Eylem Koç |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap weeee Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mesur Kurtis-AL BURDA |
||
|
||
| teşekkürler hilal, güsel paylaşım | ||
|
||
| Ben teşekkür ederim.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Sami Yusuf - HASBİ RABBİ |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap NAZEL |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Eşref Ziya-BEN AŞKI SATIN ALDIM ******** Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Eşref Ziya- YAĞMUR ( hoş bir parçadır ) |
||
|
||
maşallah, çok güsel paylaşımlar |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ömer Karaoğlu- Hani bir yanımız ******** Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ömer Karaoğlu- Kuşlar ******** |
||
|
||
kuşlar çok güsel. sağolsun bir arkadaş sayesinde dinleme fırsatım olmuştu
|
||