|
||
| Onlarla savaşacağız.Onları durdurmak için gruplar halinde yola çıkacağız. Gaspedilen topraklarımıza döneceğiz.Ve tüm gücümüzle onları dışarı atacağız. Hakkın silahı ile, topraklarımızı bağımsız hale getireceğiz. Kuduse islamın saflığını yeniden götüreceğiz.Zayıf düştükten ve küçük düşürüldükten sonra. Onların kalelerini yıkacağız.Onları korkudan büyük gürültülerle. Aşağılanmalarımızı kendi elimizle sileceğiz.Tüm gücümüzle onları duduracağız. Topraklarımızda kölelik kabul etmeyeceğiz.Onlara üzerinde bizi aşağılayabilecekleri hiç bir toprak parçası bırakmayacağız |
||
|
||
| ŞUHEDA: SENEHUDU Onlarla savaşacağız.Onları durdurmak için gruplar halinde yola çıkacağız. Gaspedilen topraklarımıza döneceğiz.Ve tüm gücümüzle onları dışarı atacağız. Hakkın silahı ile, topraklarımızı bağımsız hale getireceğiz. Kuduse islamın saflığını yeniden götüreceğiz.Zayıf düştükten ve küçük düşürüldükten sonra. Onların kalelerini yıkacağız.Onları korkudan büyük gürültülerle. Aşağılanmalarımızı kendi elimizle sileceğiz.Tüm gücümüzle onları duduracağız. Topraklarımızda kölelik kabul etmeyeceğiz.Onlara üzerinde bizi aşağılayabilecekleri hiç bir toprak parçası bırakmayacağız. |
||
|
||
| Grup mavera Zindan olur Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Grup Yeniçağ - Şehadet Nakışları Grup Yeniçağ - Rüzgar |
||
|
||
| Grup Yeniçağ - Hayaller bak buda güzelmiş... ezgi mübtelası olacağım ya :
|
||
|
||
| ezgi - ilahi sevenlere ; Eşref Ziya -->> Zaman-söyle istanbul- kurşuna sitem- kalksam ve dirilsem Yeniçağ-->> ezeli nur- şahit olsun-Ya Hay mustafa Cihat-->> sen nerdesin - sabah olmaz- bahanem yok -amenna-seni anlatamam- suskunluğun bedeli tavsiyemdir
|
||
|
||
| Esat Aydoğan - Yağmur yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım
|
||
|
||
| Mikail - Hoş Seda Alper - Hasret Gülleri Esref Ziya -Ağlama Karanfil ezeli nur, kalksam ve dirilsem..bunlar çok güzelmiş TaLiA sağolasın..
|
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Umut Mürare - Ben Seni Görmeden Sevdim ![]() Umut Mürare - Çiçekler Üşümesin Umut Mürare - Güller Açmasada Umut Mürare - Nereye ilk kez dinliyorum bu arada
|
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
||
|
||
||
|
||
| bu işte iyi olan arkadaşlar hac ilahisini bulabilirmisiniz acaba lebbeyk allahümme lebbeyk... lütfeeen ![]() |
||
|
||
||