|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap mükemmel.... |
||
|
||
||
|
||
||
|
||
dinlerken gülme hissi geldi içimden ...anlam veremedim.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap (faruk ekin avare) |
||
|
||
dinlerken gülme hissi geldi içimden ...anlam veremedim.. şimdide ağlama hissi gelmesin... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Alıntı şimdide ağlama hissi gelmesin... lionel richie/ HELLO olabilir.. kardeşilk çağrısı nereye bu gidiş ağacan 2 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Alıntı olabilir.. ![]() duygusal insan nolcek
|
||
|
||
Alıntı olabilir.. ![]() duygusal insan nolcek ![]() konu dışı konuşmama kararı aldım yorum yok...
|
||
|
||
heaaaa şu meseletemam anlaşılmıştır
|
||
|
||
||
|
||
||
|
||
||